go to content
P
Nieuws 2021

04-06-2021

Lieve Dierenvrienden, Wij hadden nog 4 sterilisaties/Castraties te goed van onze Dierenarts Emma. Dit dankzij M K van Eik Koning C J en S.T.B. de Pauw en M.D.K Westerhof.

Hiermee komt onze teller op totaal 16 extra geholpen honden, naast de honden die Gesteriliseerd/ Gecastreerd afreizen naar Nederland. Met al deze extra Sterilisaties/Castraties kon/kan er weer veel honden en puppyleed voorkomen worden in Roemenië!! Geweldig bedankt bovenstaande Donateurs Jullie zijn Kanjers!!

   

   

 

03-06-2021

Lieve Dierenvrienden, Dit zijn de kanjers Dit zijn de Supporters van Support For Strays. Dankzij deze kanjers die ons maandelijks ondersteunen kunnen wij de honden blijven helpen die in/uit erbarmelijke omstandigheden komen. Geweldig bedankt Supporters. Alleen samen kunnen wij het verschil maken!

 

Donaties Mei 2021 van de Supporters van Support For Strays

 

M K van EIJK Koning CJ 2 sterilisaties

S.T.B. de Pauw 1Sterilisatie

M.D.K. Westerhof 1 Sterilisatie

 

20 Euro

L.A.J. De Nolf

15 Euro

M K Van Eijk Koning C J

Veerle De Keyser

 

10 Euro

Y P J Pinckaers

D.M. De Rooij

Frans en Diny van der Velden

M. Streefkerk

 

5.00 Euro

Mej L Goppel / Namens het geadopteerde hondje Floor

Mw. CA Alberts/ namens geadopteerde hondje Annie

P. Hoffmann

A. Klomp

Hr HMC van Loosbroek

S.P.T.M. van Bebber

Hr J E Steennis ( Katja )

C.M van der Noort

 

2.50 Euro

Mw C W van Hengel ,-inz Tutti Animali

Helma

A.E.W. Delescan

Mw N P A Stoop

Mw PJDP Denis

 

01-06-2021

Lieve Dierenvrienden, Ook het afgelopen weekend is het transport weer goed en veilig aangekomen vanuit Roemenië, dankzij het superrr team van Marius Slobozeanu . En wij boffen maar steeds weer met de geweldige lieve baasjes die de mandjes alweer enige tijd hadden klaarstaan voor deze kanjers.Wij wensen de nieuwe baasjes heel veel geluk en plezier toe met jullie knappe viervoeters en superrrr bedankt voor het geven van de warme mandjes.

 

   

   

22-05-2021

Lieve Dierenvrienden, Dit zijn de onderstaande kanjers!!

Dankzij deze onderstaande Donateurs kunnen wij de honden blijven helpen die vaak uit erbarmelijke omstandigheden komen in Roemenië zoals het Miroslava / Tomesti Shelter of honden die rechtstreeks van straat komen en/of honden die gedumpt zijn door hun baasjes. Past elke hond in elk gezin ?? Nee absoluut niet!!

 

Daarom wordt er al een voorselectie in Roemenië gemaakt door onze Dierenartsen Emma en Adrian welke hondjes herplaatst kunnen gaan worden en samen met ons als Stichting gaan wij opzoek naar een blijvend mandje Wij kunnen dit alleen maar doen, dankzij deze onderstaande donateurs. Geweldig bedankt Kanjers  heart

 

Donaties April 2021 van de Supporters van Support For Strays

Anoniem 3 sterilisaties

M K van EIJK Koning CJ 2 sterilisaties

S.T.B. de Pauw 1 Sterilisatie

 

Hr CW van der Zijden, Mw / 50 Euro Donatie van het 2 jaar geleden geadopteerde hondje Bobby

 

20 Euro

L.A.J. De Nolf

15 Euro

Veerle De Keyser

M K Van Eijk Koning C J

 

10 Euro

M. Streefkerk

Frans en Diny van der Velden

Anoniem 2

D.M. De Rooij

 

5.00 Euro

Mw. CA Alberts/ namens geadopteerde hondje Annie

Hr HMC van Loosbroek

J.A.E. Pomme - Aarts

Hr J E Steennis ( Katja )

S.P.T.M. van Bebber

C.M van der Noort

P. Hoffmann

A. Klomp

 

2.50 Euro

Helma

A.E.W. Delescan

Mw C W van Hengel ,-inz Tutti Animali

Mw PJDP Denis

Mw N P A Stoop

 

09-05-2021

Lieve Dierenvrienden, Ook dit weekend is het transport weer goed en veilig aangekomen, dankzij Marius Slobozeanu en zijn team. Deze kanjers hebben allemaal geweldige lieve baasjes getroffen met liefdevolle, warme mandjes. Wij hebben 2 katten benches met verschillende voerbakken en bijbehorende deksels mee terug kunnen geven voor onze Dierenarts Emma Roemenië. Wij wensen de nieuwe baasjes heel veel geluk en plezier toe samen met jullie kanjers!

 

  

05-05-2021

Lieve Dierenvrienden, Je hebt honden van de straat en echte doorgewinterde straathonden, Daar zit zeker verschil in.

De echte doorgewinterde straathonden worden ook wel "wilde honden "genoemd in Roemenië. Deze zijn niet benaderbaar, erg op hun hoede en weten de Hondenvangers meestal om de tuin te leiden.Ze hebben geleerd te overleven op straat toch is het belangrijk dat dit soort "wilde honden " gevangen worden en gesteriliseerd worden of gecastreerd zodat ze zich niet meer kunnen vermeerderen op straat en daarmee automatisch weer puppyleed voorkomen kan worden. Maar hoe is het mogelijk dat deze doorgewinterde "wilde hond" nu hond toch gevangen is ?? Daar kwam onze Dierenarts Emma achter tijdens de Sterilisatie.

Het viel Emma op dat Snoetje vol teken zat en er is een Babesiosis (Babesia) test gedaan en zij was positief getest. Babesia is een parasiet van de rode bloedcel en vermenigvuldigt zich in de rode bloedcel en wordt overgebracht door een teek.

Dit Snoetje zou uiteindelijk zeker zijn overleden op straat als ze niet gevangen zou zijn. Maar voor nu wordt ze behandeld is ze gesteriliseerd en hoeft ze even niet naar eten te zoeken.

25 -04-2021

Lieve Dierenvrienden, Wij hadden nog 4 sterilisaties./Castraties te goed van onze Dierenarts Emma. Dit dankzij M K van Eik Koning C J en S.T.B. de Pauw en een Anonieme Donateur, naast nog 1 Sterilisatie/ Castratie die gedoneerd is door het baasje van de Kettinghond Lupo die nu geniet met volle teugen in Nederland van zijn vrijheid Hiermee komt onze teller op totaal 12 extra geholpen honden komen naast de honden die Gesteriliseerd/ Gecastreerd afreizen naar Nederland. Met al deze extra Sterilisaties/Castraties kon/kan er weer veel honden en puppyleed voorkomen worden in Roemenië!! Geweldig bedankt bovenstaande Donateurs Jullie zijn Kanjers!!

20-04-2021

Lieve Dierenvrienden, Ook het knappe hondje Mindy die dankzij lieve Marion en Petra kon afreizen naar onze opvang in Nederland is met haar kontje in de boter gevallen. Er is inmiddels een kennismaking geweest met Mindy en geweldige lieve baasjes en Mindy geniet nu al met volle teugen aan de waterkant in haar Forever Home. Wij wensen de nieuwe baasjes met Mindy nog heel veel succes en plezier toe en bedanken nogmaals Marion, Petra en Olga en onze opvang voor alle goede zorgen Samen hebben wij het verschil kunnen maken.

11-04-2021

Lieve Dierenvrienden, Ook is dit weekend het transport weer goed en veilig aangekomen uit Roemenië, dankzij Marius Slobozeanu en zijn team. Met aan boord de 2 stoere kanjers Barney ( Puck ) en Vito ( Wolfie ) die beide een nieuwe naam hebben gekregen. Puck en Wolfie kunnen meteen door naar hun Forever Home, de warme mandjes staan al een tijdje te wachten op hun komst en natuurlijk de liefdevolle baasjes. Voor het lieve lichtbruine hondje Maya die in opvang zal gaan bij onze Stichting in Almelo is al belangstelling voor. Het donkerbruine knappe hondje Mindy is nog niet gereserveerd, zij zal ook in opvang gaan bij onze Stichting en mag net als Maya eerst bij komen van de grote reis. Daarna zullen wij rustig opzoek gaan naar een blijvend mandje voor lieve Mindy. Wij wensen de nieuwe baasjes heel veel geluk en plezier toe samen met jullie Kanjers en bedanken onze eigen opvang weer voor alle goede zorgen.

04-04-2021

Lieve Dierenvrienden, Wij kregen een ontroerend bericht binnen van Lieve Marion. Marion kennen wij zelf ook persoonlijk als echte Dierenvriend. Marion die niet alleen het hele jaar door de Sterilisaties en Castraties ondersteund in Roemenië, maar zij is ook nog een trouwe Supporter van Support For Strays en zij stuurt regelmatig een doos naar ons op met allerlei bruikbare spulletjes voor de opvang honden in Nederland als spulletjes die meegaan met transport naar Roemenië. Ook heeft Marion het lieve hondje Sweety geadopteerd rechtstreeks uit de hel… het Miroslava Shelter in Roemenië waar zij meerdere operaties moest ondergaan.

Marion haar schoonzusje Petra Koning- Hoogeveen ( Zie foto) stond ook bekend als een echte Dierenvriend en zij is helaas op 15 April 2020 overleden. Petra wou geen poespas of bloemen op haar begrafenis en er was dus alleen maar een klein groepje familie aanwezig en het was dus echt sober.

Marion wil graag dat lieve Petra niet helemaal vergeten gaat worden en Marion heeft dus namens Petra een Donatie gedaan van maar liefst 150 Euro. Deze donatie zullen wij gebruiken om het hondje Mindy te laten afreizen naar onze Stichting in Almelo waar Mindy ( Zie fotos) eerst rustig mag bijkomen van transport, om vanuit Almelo op zoek te gaan naar een blijvend mandje en dit allemaal dankzij Marion Petra.

Lieve Marion samen hebben wij Petra op deze manier weer even in de schijnwerpers kunnen zetten, zodat ze niet vergeten gaat worden en Petra zal voor altijd in jullie liefdevolle blijven voortbestaan en meekijken over jullie schouders met een glimlach...

26-03-2021

Lieve Dierenvrienden, Ook het kleine, lieve hondje Shya die op 20 -03 is aangekomen met transport uit Roemenië en in opvang is gegaan bij onze Stichting in Almelo, valt met haar kontje in de boter. laugh

Er is inmiddels een kennismaking geweest met Shya en ook Shya heeft een geweldige lieve baas gevonden met een poes als huisgenoot. Wij wensen het nieuwe baasje heel veel geluk en plezier toe samen met Shya en wij bedanken onze opvang weer voor alle goede zorgen heart.

25-03-2021

Lieve Dierenvrienden, Er heeft in Roemenië op facebook een oproep gestaan dat er ergens buitenaf een hondje al 2 dagen in een veld lag wat niet kon lopen en waar ook nog een 1 pup naast lag. Er kwamen schijnbaar wel reacties maar geen hulp! Dankzij onze Dierenarts Emma zijn moeder en pup nu veilig. Maar wij kunnen nog wat hulp gebruiken bij de Dierenartskosten van het moeder en pup voor medicatie en het verblijf. Er zijn inmiddels Röntgenfoto's gemaakt van het moedertje en zij is ook al geopereerd dit dankzij een Anonieme Donateur die wij achter de schermen hebben benaderd i.v.m. gemaakte röntgen en operatie kosten. Wij hebben op 21 Maart 400 Euro overgemaakt zodat deze gemaakte Dierenartskosten alvast gedekt zijn. Wij hebben onze Anonieme Donateur ook gevraagd om beide hondjes een leuke naam te geven en dat is gelukt.Het lieve moedertje heeft de mooie naam Vicky gekregen en haar pup heeft de stoere naam Casper gekregen. Casper staat onder behandeling voor zijn huidproblemen en beide hebben echt nog wel een lange weg te gaan tot herstel. Of Vicky in de toekomst weer zal kunnen lopen weten wij nu nog niet. Wij plaatsen meerdere filmpjes van Vicky en Casper onder deze post  op facebook waar ze gevonden zijn, van de auto rit onderweg naar onze Dierenarts en in de kliniek. Mocht u een klein handje kunnen en willen helpen in de aankomend kosten voor medicatie en verblijf dan kan dit o.v.v. Vicky en Casper Lieve Anonieme Donateur, Geweldig bedankt weer voor al jou hulp en de mooie namen heart

 

UPDATE :

Lieve Dierenvrienden, Er zijn geweldig veel Donaties binnen gekomen voor Vicky Casper. Wij zullen deze z.s.m. overmaken naar onze Dierenarts Emma. Superrrrr bedankt Donateurs jullie zijn kanjers!! kiss

 

Update Donaties 26 maart :

 

Move Making Progress 250 Euro

G.D. Topelen 25 Euro

A.E.W. Delescen 20 Euro

Mw IEJM van de Wijngaart 15 Euro

MW S A C Stoop 12.50 Euro

P.G. Roemers 10 Euro

 

Stichting Support For Strays

NL 18 ABNA 0468 1259 22

BIC Code : ABNANL2A

25-03-2021

Lieve Dierenvrienden, Kennen jullie het knappe hondje Bowie nog ? Bowie die kon ontsnappen aan een kettingleven, nadat zijn baasje in Roemenië was overleden en naar Nederland kon afreizen in het weekend van 06-02. Helaas kregen wij geen enkele reactie op hem...Juist terwijl er kennisgemaakt kon worden in Nederland met hem....... De dagen gingen maar voorbij zonder enige reactie..

Wij hebben toen hulp ingeschakeld voor Bowie van onze Collega Stichting Lonely Dog's uit Almelo en mede dankzij hun inzet heeft Bowie nu eindelijk zijn gouden mandje heart gevonden. Wij wensen de nieuwe baasjes heel veel geluk en plezier toe samen met Bowie en bedanken onze opvang en onze Collega Stichting weer voor jullie inzet en goede zorgen heart

21-03-2021

Lieve Dierenvrienden, ook gisteren is het transport vanuit Roemenië weer goed en veilig aangekomen, dankzij Marius Slobozeanu en zijn team. Met aan boord het knappe reutje Buck en het lieve hondje Tasha waarvan wij een filmpje gepost hebben op onze tijdlijn.Deze kanjers hebben geluk gehad voor beide staat er een gouden mandje klaar met liefdevolle baasjes. Kleine, lieve Shya zal eerst in opvang gaan in Almelo bij onze Stichting. Maar wijij kunnen voor haar binnenkort al een adoptieprocedure doorlopen. Wij hebben een aantal hondenmandjes met Kluifjes terug kunnen geven voor Roemenië en wij hebben nog 1 doos in opslag staan voor het volgende transport.Wij wensen de nieuwe baasjes heel veel geluk en plezier toe met jullie kanjers.En wij bedanken onze opvang weer voor alle goede zorgen Er zijn weer Superrrrrr mooie foto's gemaakt door Michelle Hulshof Fotografie, Geweldig bedankt weer Michelle Hulshof heart

Wil jij ook een bijzonder moment vastleggen op camera van jou trouwe viervoeter of anders, klik dan op deze onderstaande link :

https://www.facebook.com/michellehulshoffotografie

 

04-03-2021

Lieve Dierenvrienden, Vandaag hebben wij weer geweldig nieuws!!
Kennen jullie het kleine, lieve Oma'tje Chichi nog die vorige week op 27 Febr. mocht afreizen vanuit Roemenië naar de opvang van onze Stichting Support in Almelo. Chichi is toen gespot tussen de foto's die gemaakt zijn van ons aankomst transport in Almelo door geweldige lieve  baasjes die haar zagen op facebook. Ondanks haar geschatte leeftijd van 11 jaar is er een kennismaking geweest en heeft Chichi nu haar gouden mandje gevonden. Het is toch fantastisch dat oudere hondjes ook nog een eerlijke kans krijgen op een gouden mandje  En er lieve baasjes zijn die gaan voor een ouder hondje i.p.v. een jonge spruit. Wij wensen de nieuwe baasjes heel veel geluk en plezier toe samen met Chichi en wij bedanken onze opvang weer voor alle goede zorgen.
 
 

28-02-2021

Lieve Dierenvrienden, Het transport is weer goed aangekomen vanuit Roemenië. heart Dankzij Marius Slobozeanu en zijn team. Met aan boord 4 knappe kanjers waarvan het gouden mandje en de lieve baasjes al stonden te wachten op hun komst. Ook het kleine lieve Oma’tje kon afreizen naar Nederland, haar leeftijd is geschat op zo'n 11 jaar en zij weegt zo'n 4.5 a 5 kg en is zo'n 30 a 35 Cm groot. Voor haar gaan we nog opzoek naar een gouden mandje Maar Oma’tje Chichi mag eerst bijkomen van haar grote reis. Wij wensen alle nieuwe baasjes heel veel geluk en plezier toe met jullie knappe Kanjers.Er zijn weer Superrrrrr mooie foto's gemaakt door Michelle Hulshof Fotografie, Geweldig bedankt weer Michelle Hulshof heart

Wil jij ook een bijzonder moment vastleggen op camera van jou trouwe viervoeter of anders, klik dan op deze onderstaande link

https://www.facebook.com/michellehulshoffotografie

26-02-2021

Lieve Dierenvrienden, De eerste 3 Sterilisaties/Castraties zijn er weer voor het nieuwe jaar.
Dit dankzij M K van Eik Koning C J en S.T.B. de Pauw. Maar er is meer ....

Vandaag hebben wij weer dankzij een Anonieme Donateuren nogmaals een donatie van S.T.B. de Pauw overgemaakt om weer 4 honden te kunnen laten helpen,
zodat onze teller alweer op 7 geholpen honden komt te staan voor het nieuwe jaar. Anonieme Donateur, Marion en Simone jullie zijn Geweldig!!
Met al deze Sterilisaties/Castraties kon/kan er weer veel honden en puppyleed
voorkomen worden in Roemenië!! Geweldig bedankt bovenstaande Donateurs.

22-02-2021

Lieve Dierenvrienden, Bonny heeft het geluk gehad dat zij kon afreizen naar Nederland in het weekend van 06-01-2021 en in opvang is gegaan bij onze Stichting. Bonny is nu ook weer met haar kontje in de boter gevallen. Er is inmiddels een kennismaking geweest met geweldige lieve heartbaasjes en Bonny heeft bij deze haar Forever Home gevonden en kan nu pas echt gaan genieten. Wij wensen de nieuwe baasjes heel veel geluk en plezier toe en bedanken jullie nogmaals voor het gouden mandje. Bij deze willen wij ook onze opvang bedanken voor alle goede zorgen voor Bonny en haar vriendjes.

17-02-2021

Lieve Dierenvrienden, Vandaag is het een klein beetje feest! Vandaag precies 6 jaar geleden hebben wij getekend bij de Notaris en is onze Stichting Support For Strays officieel gegaan. Wij hebben in deze jaren veel honden kunnen her/plaatsen uit verschillende landen, Roemenië, Tsjechië , Bosnië en Nederland waarvoor onze hulp is ingeroepen. Voor ons heeft een hond of kat geen postcode wij helpen waar wij kunnen. Daarnaast zijn wij trots op de goede samenwerking met onze Dierenarts Emma uit Roemenië waar onze honden verblijven in opvang. Wij willen bij deze alle Sponsoren, Donateurs Supporters van Support For Strays en alle mensen die onze berichten delen, adoptanten, huisbezoekers en opvang geweldig bedanken! Zonder jullie was dit alles niet mogelijk geweest! Waar wij ook superrrr trots op zijn, dat zijn de Donateurs die steeds weer helpen om honden te kunnen laten steriliseren/castreren bij onze Dierenarts Emma, omdat dit de enige manier is om het honden/puppyleed terug te dringen in Roemenië ter plaatse. Wij hopen dan ook dat jullie ons willen blijven ondersteunen en onze berichten willen blijven delen, alleen samen kunnen wij het verschil maken voor al deze kansarme honden.

13-02-2021

Lieve Dierenvrienden, Jullie kennen vast nog wel het kleine kettinghondje heartKruimeltje die vorige week is aangekomen met transport uit Roemenië en in opvang is gegaan bij onze Stichting. Nou ook Kruimeltje is met haar kontje in de boter gevallen... Inmiddels is er een kennismaking geweest met geweldige lieve baasjes heartEn Kruimeltje heeft haar gouden mandje gevonden. Wij wensen de nieuwe baasjes heel veel geluk en plezier toe samen. En wij bedanken onze opvang weer voor alle goede zorgen. yes

11-02-2021

Lieve Dierenvrienden, Ook het lieve hondje Patty die op 11 Januari in Nederland is aangekomen en eerst in opvang is gegaan, heeft inmiddels haar Forever Home gevonden heart Wij wensen de nieuwe baasjes samen met Patty heel veel succes en plezier toe. En wij bedanken onze opvang weer voor alle goede zorgen yes

07-02-2021

Lieve Dierenvrienden, Ook dit weekend is het transport weer goed en veilig aangekomen in Nederland dankzij Marius Slobozeanu en zijn team. Met aan boord de 2 kettinghonden kleine Kruimeltje en het knappe reutje Bowie en wij kunnen alvast verklappen dat ze erg leuk en heel lief zijn heart.Op het laatste moment hebben wij alsnog alles in orde kunnen krijgen voor het 6 jarige hondje Bonny . Omdat Bonny 1 kwam te vervallen i.v.m. haar operatie. Bonny 2 verbleef samen met andere 4 honden in Roemenië op een groot fabrieksterrein en waren daar niet langer gewenst. Er was aangegeven aan enkele Dierenliefhebbers die af en toe de honden wat eten kwamen brengen dat ze vergiftigd sadzouden worden als niemand de honden zou weghalen,en zodoende is Bonny 2 met haar jongere vriendjes bij onze Dierenarts Emma terecht gekomen. Kruimeltje en Bonny 2 hebben het erg slecht gehad, zij moeten in gewicht nog flink aankomen. Bowie zijn wereld was niet groter dan een leven buiten aan de ketting net als Kruimeltje, Maar hij kreeg in ieder geval meer te eten. Deze 3 kanjers verblijven nu allemaal bij onze Stichting in opvang in Almelo en zijn daar te bezoeken voor een kennismaking. Wij bedanken onze Donateurs en onze opvang die dit mogelijk hebben gemaakt. heart

02-02-2021 ❤

Lieve Dierenvrienden ook het lieve puppykind van 7 maanden die een week bij ons in opvang is geweest, is met haar kontje in de boter gevallen. Brandy is inmiddels herplaatst en boft zeker met haar geweldige lieve Baasjes. heartWij wensen de nieuwe baasje met Brandy heel veel geluk en plezier toe samen.

26-01-2021

Lieve Dierenvrienden, Kennen jullie het hondje knappe hondje Lulu nog ? Lulu die zeker niet de favoriet is geweest van haar baasje in Roemenië, omdat Lulu niet wilde luisteren en geslagen werd omdat ze maar voer ????bleef stelen van het varken...

Lulu heeft het geluk gehad om af te kunnen reizen naar Nederland op 09-01 samen met haar vriendinnetje Lola en andere hondjes en Lulu is toen in opvang gegaan in Almelo. Lulu is al een stuk dikker ???? geworden dan toen ze aankwam en duidelijk is dat ze wel degelijk voer te kort heeft gehad ???? Ook aan haar gedrag was te merken hoe slecht zij behandeld is geweest. Maar dankzij de liefde van haar opvanggezin ❤ is ze enorm opgebloeid. Maar er is MEER....

Er is inmiddels een kennismaking geweest met geweldige lieve baasjes ❤ en een hele knappe viervoeter en Lulu heeft dus haar Forever Home gevonden ❤ ???? Wij wensen de nieuwe baasjes heel veel geluk en plezier toe samen en bedanken onze opvang weer voor alle goede zorgen

   

25-01-2021

Lieve Dierenvrienden, Ook knappe Clio heeft inmiddels weer een gouden mandje gevonden, met een geweldig lief baasje ❤ Wij wensen het nieuwe baasje heel veel geluk en plezier toe samen met Clio. ???? ???? Diny en Frans geweldig bedankt voor alle goede zorgen ????

     

20-01-2021

Lieve Dierenvrienden, Wij hadden nog 12 Sterilisaties en Castraties tegoed van onze Dierenarts Emma ❤als afsluiting van het jaar 2020. Dit dankzij een Anonieme Donateur en M K van Eik Koning C J en S.T.B. de Pauw die elke maand 1 sterilisatie ondersteund. De teller is hiermee op 55 extra Sterilisaties/Castraties gekomen ????Maar er is meer.....Frank van der Loos kwam net zoals de vorige jaren met een superrrrr actie. Hij ronde de Sterilisaties/ Castraties weer af met 5 extra neuterings ❤ Zodat wij nu het jaar 2020 af kunnen afsluiten met in totaal 60 extra Sterilisaties/Castraties ???? ???? Frank ,Simone, Anonieme Donateur en Marion jullie zijn Topperssssssss!! ???? Met al deze Sterilisaties/Castraties kon/kan er weer veel honden en puppyleed voorkomen worden in Roemenië!! Geweldig bedankt bovenstaande Donateurs ????

   

   

   

     

   

   

15-01-2021

Lieve Dierenvrienden, Ook de knappe pup Jones ❤ die 28 November 2020 is aangekomen in Nederland en eerst in opvang is gegaan, heeft inmiddels zijn gouden mandje gevonden ???? Wij wensen de nieuwe baasjes van Jones heel veel succes en plezier toe samen ❤ En bedanken onze opvang weer voor alle goede zorgen ????

   

11-01-2021

Lieve Dierenvrienden, Ook het afgelopen weekend is ons allereerste transport voor dit nieuwe jaar weer goed en veilig aangekomen dankzij Marius Slobozeanu en zijn team ????

De foto's zijn wat aan de donkere kant omdat de flits niet is gebruikt i.v.m. de hondjes. Met dit keer aan boord 6 knappe viervoeters ???? Waarvan er 4 hondjes al geweldige lieve ❤ baasjes hebben gevonden. Het hondje Lulu ( foto 7) is in opvang gegaan in Almelo en pup Patty ( foto 10) is in opvang gedaan in Assen. Zowel Lulu als Patty zoeken nog een Forever Home. Wij bedanken onze opvang gezinnen weer voor de goede zorgen. En er zijn weer Superrrrrr mooie foto's gemaakt door Michelle Hulshof Fotografie, Geweldig bedankt weer Michelle Hulshof ????

Wil jij ook een bijzonder moment vastleggen op camera van jou trouwe viervoeter ❤️ of anders, klik dan op deze onderstaande link ????

https://www.facebook.com/michellehulshoffotografie

Wij wensen de nieuwe baasjes ❤ nog heel veel geluk en plezier toe met jullie knappe ???? viervoeters!

   

   

   

   

05-01-2021

Lieve Dierenvrienden, Dit weekend is er een kennismaking geweest met de knappe ???? Anatolische herder teef Dasha. Dasha boft maar zij is met haar kontje in de boter gevallen met geweldige lieve baasjes ❤ Die nog wel hard aan de slag moeten met haar, maar de eerste stapjes zijn gezet ❤ Wij wensen de nieuwe baasjes heel veel succes en plezier toe samen met Dasha.