go to content
P
Nieuws 2018

30-12-2018

Lieve Dierenvrienden, UPDATE Opa tje!!??

Het gaat goed met het oude Opa tje Ben die van straat is gered na aangevallen te zijn geweest door meerdere honden. Hij is doof en kan met 1 oogje niet meer zien, maar hij gaat elke dag een klein stapje vooruit.
Voor alweer ??een nieuw filmpje van het opa tje Ben, kunt u kijken onder deze post tussen de reacties op facebook. Geweldig bedankt onderstaande Donateurs ❤️ Jullie zijn kanjers!!

 

Donateurs :

D. Crevels 100 Euro ( Voor opa tje)

J.A.E. Pomme-Aarts 205 Euro (gesplitste donatie in overleg Hulp Pup Nederland 42 Euro/ Roemenië 163 Euro)

S F Wijnen 10 Euro ( Voor opa tje )

Ellen Swaalf 100 Euro

29-12-2018

Lieve Dierenvrienden, Wij hebben weer een fantastische donatie mogen ontvangen van maar liefst 25 Euro van een voor ons bekende Anonieme Donateur, om weer 1 hond te kunnen laten helpen met sterilisatie/castratie. Deze donatie hebben wij vandaag overgemaakt (zie screenshot).

Er zijn nu 42 honden geholpen dit jaar en wij hebben er nog 2 tegoed. Met deze nieuwe donatie zullen wij op 45 honden uitkomen?? Toppie!

Sterilisatie/castratie is echt de enige manier om het honden en puppy leed in Roemenië te voorkomen! Geweldig bedank Anonieme Donateur

24-12-2018

Lieve Dierenvrienden, Wij wensen De Supporters van Support For Strays, donateurs,adoptanten, de opvang en alle mensen die ons volgen en onze berichten delen een hele fijne kerst toe

 

23-12-2018

Lieve Dierenvrienden, Er is weer een prachtige donatie binnen gekomen van 25 Euro met een lieve kerstgroet van onze Lieve Dierenvriendin M K Van Eijk Koning CJ ❤️
Deze donatie hebben wij vandaag overgemaakt en zal gaan naar de honden achter de tralies van het Miroslava Shelter in Roemenië. M K Van Eijk Koning geweldig bedankt voor jou geweldige donatie.??

21-12-2018

Lieve Dierenvrienden, Er is weer een prachtige donatie binnen gekomen van onze lieve Dierenvriendin Henny Kamphuis❤️ Deze kerst donatie hebben wij gisteren overgemaakt en is voor de honden van het Miroslava Shelter in Roemenië die dag in en uit hun leven moeten slijten achter de tralies van dit Shelter. Geweldig bedankt Henny?? voor deze lieve kerstgroet.

19-12-2018

Lieve Dierenvrienden, Wij hebben weer een fantastische donatie mogen ontvangen van maar liefst 50 Euro van M K Van Eijk Koning CJ.❤️ Dit om weer 2 honden te kunnen laten helpen met sterilisatie/castratie. Deze donatie hebben wij vandaag overgemaakt (zie screenshot)

Er zijn nu 4 Sterilisatie/castratie is echt de enige manier om het honden en puppy leed in Roemenië te voorkomen! Geweldig bedankt M K Van Eijk Koning CJ 42 honden geholpen dit jaar en met deze nieuwe donatie zullen wij op 44 honden uitkomen?? Toppie!

                    

16-12-2018

Lieve Dierenvrienden, Ook ons laatste transport van dit jaar is goed aangekomen, dankzij alweer de goede zorgen van Ciprian Florin en zijn Team?? Deze kanjers zijn liefdevol ontvangen door geweldige baasjes ❤️ en wij zijn hun ook erg dankbaar voor alle gouden mandjes. Ook is er door deze baasjes van alles ingezameld van riempjes, voer, jasjes etc.voor onze Dierenarts Emma?? Maar helaas was er geen ruimte genoeg om alles mee terug te nemen.

I.v.m met de veiligheid van onze honden en met het oog op de aankomende vuurwerkperiode zullen wij pas eind januari weer starten met transport.

Geweldig bedankt team Brabant Nicole Strays Timmermans en Suus Vanwee voor jullie hulp bij het transport ??@Erica van Leeuwen wij hopen volgend jaar jou weer te mogen ontmoeten bij een transport ?? Kanjers bedankt! Wij wensen alle adoptanten heel veel geluk en plezier toe samen met jullie Kanjers

   

14-12-2018

Lieve dierenvrienden ,misschien kennen jullie dit hondje nog wel ?
Fluffy zou als klein wollig pupje naar hier afreizen
Helaas werd de adoptie kort voor transport geannuleerd
Gelukkig kon Fluffy die inmiddels naar de naam Dottie luistert in opvang bij onze collega Nicole

Het klikt erg goed bij Nicole met haar kind en andere honden dat zij besloten dat Dottie daar mag blijven wonen

Dottie wij van Support wensen jou veel geluk en liefde toe en een warme kerst uiteraard.

                                          

 

12-12-2018

Lieve Dierenvrienden, Het gaat goed met het oude Opa tje die van straat is gered na aangevallen te zijn geweest door meerdere honden. Hij heeft inmiddels de naam Ben gekregen en hij gaat elke dag een klein stapje vooruit.❤️ Maar ow wat hebben wij in spanning gezeten of hij het zou gaan redden. Naar aanleiding van zijn post zijn er meerdere fantastische donaties binnen gekomen maar liefst 373 Euro ?? Deze hebben wij gisteren direct overgemaakt aan onze Dierenarts Emma.( Zie screenshot) 42 Euro hebben wij in overleg gereserveerd voor hulp aan een pup in Nederland. Voor alweer ??een nieuw filmpje van het opa tje Ben, kunt u kijken onder deze post tussen de reacties. Geweldig bedankt onderstaande Donateurs ❤️ Jullie zijn kanjers!!

Donateurs :

D. Crevels 100 Euro ( Voor opa tje)

J.A.E. Pomme-Aarts 205 Euro (gesplitste donatie in overleg Hulp Pup Nederland 42 Euro/ Roemenië 163 Euro)

S F Wijnen 10 Euro ( Voor opa tje )

Ellen Swaalf 100 Euro

12-12-2018

Lieve Dierenvrienden, Dit zijn de 4 honden die weer geholpen zijn met sterilisatie/castratie bij onze Dierenarts Emma in Roemenië.Dit dankzij een geweldige Anonieme Donateur❤️ Deze doneerde maar liefst 100 Euro met daarbij een lieve kerst groet. Deze donatie hebben wij op 8 december overgemaakt. Er zijn nu 42 honden geholpen dit jaar ??
Geweldig bedankt Anonieme Donateur??Toppie! Sterilisatie/castratie is echt de enige manier om het honden en puppy leed in Roemenië te voorkomen, dit naast de adoptiehonden die alleen gesteriliseerd/gecastreerd zullen afreizen.

   

08-12-2018

Lieve Dierenvrienden, Wij hebben weer een fantastische donatie binnen gekregen van maar liefst 100 Euro van een Anonieme Donateur met een lieve kerst groet ?? Er zijn inmiddels 38 honden geholpen dit jaar met deze 4 sterilisaties zal onze teller komen op 42 honden komen!
Wij hebben deze prachtige donatie vandaag overgemaakt naar onze Dierenarts Emma in Roemenië❤️ (zie screenshot) Geweldig bedankt alvast Anonieme Donateur?? Dit is echt de enige manier om het honden en puppy leed in dit land te voorkomen, naast de adoptiehonden die alleen gesteriliseerd/gecastreerd zullen afreizen.

07-12-2018

Lieve Supporters van Support For Strays,

Eerst een ??????WAARSCHUWING!! voor de HEFTIGE BEELDEN ??????en foto's onder de post tussen de reacties!

Vandaag is het een zeer heftige dag geweest....
Deze arme stakker is aangevallen geweest door meerdere honden.
Dit doordat er teveel honden samen op een ruimte moeten zien te overleven en vechten in bijv Shelters om het voer en / op straat.
Zijn leeftijd wordt geschat is op 10 a 12 jaar. Hij is nu in goede handen en overgebracht naar onze Dierenarts Emma,maar de vraag is of hij dit drama gaat overleven..
Wij gaan een kaarsje branden voor deze stakker....

Lieve Dierenvrienden, U kunt ons al maandelijks ondersteuning voor 2.50 Euro, blijf onze berichten delen, adopteren, doneren, helpen bij sterilisaties/castraties.
Zodat dit soort drama's zoveel mogelijk kunnen worden voorkomen
.

03-12-2018

Lieve Dierenvrienden, Dit zijn de Supporters van Support For Strays die ons maandelijks ondersteunen❤️ Zodat wij als Stichting hulp kunnen blijven geven aan de honden die het echt nodig hebben, zodat ze van straat kunnen worden gehaald. Dit zijn niet alleen pups, maar ook aangereden/gehandicapte honden, oudere en Shelter honden. Dit naast de hulp die wij bieden bij herplaatsers in Nederland waarvoor onze hulp wordt gevraagd, dit zijn niet altijd honden van onze eigen Stichting.Voor ons als Stichting heeft een hond namelijk geen postcode?? en wij helpen waar wij kunnen.Dit alles dankzij de onderstaande kanjers De Supporters van Support For Strays. Geweldig Bedankt Toppers! ??Wilt u een extra handje helpen of heeft u nog vragen over uw donatie stuur een prive bericht naar Support For Strays .

Supporters maand November :

( Dit zijn niet de donaties voor het voer van de puppy’s)

 

LC Haanen CJ 120 Euro Supporter (voor het jaar 2019 )
Cindy Pieters 25 Euro

2 Sterilisaties/Castraties M K Van Eijk Koning C J (Mari Ara Lost) 54 Euro


Myrthe Mangus 25 Euro ( 1 nov.)

MK van Eijk Koning C J (Mari Ara Lost) 15 Euro
Liesbet Van Roy /Indy 15 Euro

 

D.M. De Rooij 10 Euro

Chantal Joosten/ Anna - Sophie 35 Euro

 

2.50 Euro
Helma
Mw P N Kloos- Uiterwaal en/of Hr. M Kloos

Roelof Dam
Gerda Dam

Monique Moraal

 

5.00 Euro
- Mw S M R Bresser
-Wilma Neijndorff-Meulen
Franz en Diny van der Velden
Hr M de Boer,Mw JAA Hanekamp
Mw J M Auckel
C.M. van der Noort
S.P.T.M Claaessen- Van Be
Anoniem 2
Anoniem 3
Hr J E Steenis ( Katja)

 

10.00 Euro
M. Streefkerk
Vermeir-Laenen

T.A. Beverloo

 

25-11-2018

Lieve Dierenvrienden, Ook dit weekend is het transport goed aangekomen uit Roemenië.❤️ Met aan boord Tiny die door Merel en haar vriend is gered in Roemenië. Naast Guido en Wolf die door hun adoptanten zijn gered en hun leven moesten slijten dag en nacht achter de tralies van het Miroslava Shelter. En natuurlijk knappe Timber die in opvang verbleef bij een foster onder de vleugels van onze Dierenarts Emma en eindelijk kon afreizen. Deze adoptant heeft al 2 Shelter honden gered uit Roemenië via onze Stichting Support. Wij wensen de adoptanten heel veel geluk en plezier toe samen met jullie kanjers.?? Eindelijk kan het genieten beginnen dankzij jullie! Voor deze lieverds een zorgenloos bestaan en gewoon hond zijn.❤️

 

24-11-2018

Lieve Dierenvrienden, Wij hadden totaal nog 4 sterilisaties/castraties te goed ?? Dankzij deze Fantastisch Donateur M.van Eijk Koning C J ( Mari Ara Lost ) Staat nu de teller staat hiermee op 38 honden die nu geholpen zijn ?? Het laatste teefje op de foto is aan komen lopen bij de kliniek en zat met de neus in de vuilnisbak. Zij is in ieder geval gesteriliseerd, heeft brokken gehad en is weer uitgezet op straat Omdat er geen ruimte meer is voor opvang en het leek of ze nog puppy's had.De Dierenarts heeft haar gevolgd maar heeft geen puppy's aangetroffen.Geweldig bedankt Mari Ara Lost. Echt Fantastisch!?? dit ex moedertje kan geen puppy's meer krijgen.

 

24-11-2018

Lieve Dierenvrienden, Ook is er weer een stakker ??binnen gebracht bij onze Dierenarts Emma in Roemenië waar hulp voor werd gevraagd via facebook door omstanders die deze hond bebloed zagen liggen. Het verhaal ging dat hij waarschijnlijk aangevallen was door andere honden en niet wilde eten. Maar gezien zij verwondingen kan er ook nog wel eens mishandeling in het spel zijn.. Inmiddels is deze lieverd nagetrokken en hij is in April geadopteerd geweest in Roemenië.Hij staat dan ook als leeftijd geregistreerd op december 2016 Deze oude eigenaar vertelde de hond weg te hebben gegeven aan een vriend ver weg van de plaats waar deze stakker gevonden is dus buiten de plaats Iasi..  Wat nu veel belangrijker is dat behalve zijn open wonden en oudere littekens, hij niks heeft gebroken en voor nu staat rust en het verzorgen van de wonden voorop. Hij is ook behoorlijk mager en weegt nu zo'n 20 kg.Maar ook dit komt goed bij onze Dierenarts Emma net als de wonden. Deze kanjer is zo lief ??Hij verdient dadelijk na zijn herstelperiode een blijvende warme mand ❤️ Dat is zeker!

20 -11-2018

Lieve Dierenvrienden, Er is weer een geweldige donatie binnen gekomen van maar liefst 50 Euro van M.van Eijk Koning C J ( Mari Ara Lost ) om weer 2 honden te laten helpen door sterilisatie/castratie ❤️ Dit is de enige manier om het puppy en hondenleed op straat te kunnen voorkomen. Er zijn al 34 honden geholpen dit jaar! Wij hebben nog 2 sterilisaties tegoed van onze Dierenarts met deze 2 nieuwe erbij zal de teller op 38 komen!
Wij hebben deze donatie op 15 November overgemaakt ( zie screenshot) Wauw ...?Geweldig bedankt Mari Ara Lost. Echt Fantastisch!

     
18-11-2018

Lieve Dierenvrienden, De winter ?? staat weer voor de deur ook in het Miroslava Shelter in Roemenië.Waar onze Dierenarts Emma per 1 november is begonnen als nieuwe dienstdoende Dierenarts van het Shelter.Deze foto's zijn vandaag genomen en dit zijn de omstandigheden waarin zo'n gemiddeld 60 pups en gemiddelde 200 volwassen honden moeten zien deze winter door te komen. Vele pups en oudjes zullen deze winterperiode niet overleven.... maar er is ook goed nieuws. Emma is begonnen met de bouw van een nieuw verblijf?? voor de pups, zodat de omstandigheden voor de kleintjes beter worden en meer kans krijgen om de winter periode te overleven....Maar totdat het nieuwe verblijf gereed is, zullen dit de beelden zijn die wij vaker te zien krijgen aankomende winter...

14-11-2018

Lieve Dierenvrienden, Ook het hondje Bobby die herplaatst moest worden vanuit Nederland en in opvang verbleef onder onze Stichting Support heeft inmiddels zijn Forever Home gevonden?? jaja..bij het opvanggezin?? Linda en gezin geweldig bedankt voor jullie goede zorgen en wij wensen jullie en Bobby heel veel geluk en plezier toe samen.

11-11-2018

Lieve Dierenvrienden, Voor de mensen die ons al wat langer volgen kennen hem nog wel. Het hondje Lucky❤️
Lucky is in Roemenië maar liefst door 2 auto's opzettelijk overreden geweest,waarvan een getuige dacht in eerste instantie dat het hondje overleden zou zijn??Zijn leven hing 1 week lang aan een zijden draadje en moest maar liefst 2 operaties ondergaan bij onze Dierenarts Emma. Maar dit alles heeft Lucky doorstaan?? Lucky het hondje die meeste likes en meeste reacties kreeg op onze pagina dan welk ander hondje ook in het verleden. Op 15 september kon Lucky afreizen naar Nederland dankzij een liefdevol❤️ opvang gezin die zijn klaarmaak en reiskosten doneerde. Maar wij hebben nu Fantastisch nieuws!! Wij kunnen nu officieel bekend maken dat Lucky zijn Forever Home heeft gekregen bij dit liefdevolle opvanggezin ??Lucky het hondje wat heel veel heeft moeten doorstaan..maar dankzij dit opvanggezin een geweldige kans heeft gekregen. Geweldig bedankt voor al jullie goede zorgen Dymphna en Mike.❤️ Zonder jullie had Lucky nu geen liefdevolle, warme mand.Wij wensen jullie nog heel veel geluk en plezier toe samen.

06-11-2018

Lieve Dierenvrienden, Er zijn nu zo'n 17 puppy's met en zonder moedertjes in de opvang bij onze Dierenarts Emma in Roemenië waarvoor onze hulp is gevraagd. Sommige zijn over het hek van de Dierenkliniek gedumpt in een tas ... andere zijn weer gered van de straat of in het veld. Belangrijk is nu dat ze brokjes krijgen van een goede kwaliteit. Zo hebben wij vandaag namens de Supporters van Support For Strays 1 zak Club 4 Paws 10 Kg kosten 25 Euro en 1 zak Brekkies Junior van 20 Kg kosten 54 Euro overgemaakt. Maar dit is zo weer op met 17 pups en ze moeten nog blijven eten tot en met Januari voor zij ter adoptie kunnen...Dus wij kunnen nog heel wat zakken gebruiken??Deze week zullen wij de eerste 2 pups posten voor adoptie..maar i.v.m. entingen kunnen alle pups pas afreizen in Januari als alles goed blijft gaan. Wie kan ons nog helpen met zakken brok ..om de pups een ze goed mogelijke start te geven..Het kleine moedertje op de laatste foto, heeft zelf 3 moederloze pups onder haar hoede genomen❤️

Donateurs :

Harold Van Loosbroek 50 Euro
Mw J Spaans 30 Euro
D van der Hulst 25 Euro
Mw C Lakatos 10 Euro
M K van Eijk - Koning C.J ( Mari Ara Lost) 10 Euro

Geweldig bedankt alvast bovenstaande Donateurs!

 

04-11-2018

Lieve Dierenvrienden, Ook dit weekend is het transport weer goed aangekomen ❤️ Dankzij Marius Slobozeanu van Marco Pet Transport en zijn Team. Knappe Joepie en kleine Dacia zijn liefdevol ontvangen door geweldige lieve adoptanten ?? Wij wensen deze adoptanten dan ook heel veel geluk en plezier toe samen met jullie kanjers.

            

03-11-2018

Lieve Dierenvrienden, Dit zijn de Supporters van Support For Strays die ons maandelijks ondersteunen❤️Zodat wij als Stichting hulp kunnen blijven geven aan de honden die het echt nodig hebben, zodat ze van straat kunnen worden gehaald. Dit zijn niet alleen pups, maar ook aangereden/gehandicapte honden en oudere honden.Dit naast de hulp die wij bieden bij herplaatsers in Nederland waarvoor onze hulp wordt gevraagd, dit zijn niet altijd honden van onze eigen Stichting.Voor ons als Stichting heeft een hond namelijk geen postcode?? en wij helpen waar wij kunnen.Dit alles dankzij de onderstaande kanjers De Supporters van Support For Strays Geweldig Bedankt Toppers! ??

Supporters maand Oktober :

( Dit zijn niet de donaties van Tiny, Moedertje met pups etc)

4 Sterilisaties/Castraties M K Van Eijk Koning C J (Mari Ara Lost) 100 Euro

Myrthe Mangus 25 Euro ( 1 nov.)
M K van Eijk Koning C J (Mari Ara Lost) 15 Euro
D G Jansens Notter 20 Euro
D.M. De Rooij 20 Euro

Anoniem 2 30 Euro ( Extra donatie )

Chantal Joosten/ Anna - Sophie 35 Euro

Lacourt PC 15 Euro

2.50 Euro
Truus Haitjema
Mw P N Kloos- Uiterwaal en/of Hr. M Kloos
Roelof Dam
Gerda Dam
Monique Moraal

5.00 Euro
Wilma Neijndorff
Franz en Diny van der Velden
Hr M de Boer,Mw JAA Hanekamp
Mw J M Auckel
C.M. van der Noort
S.P.T.M Claaessen- Van Be
Anoniem 2
Anoniem 3
Hr J E Steenis ( Katja)

10.00 Euro
M. Streefkerk
Vermeir-Laenen
T.A. Beverloo

Heeft u vragen over uw donatie en/of wilt u ons ook graag een handje helpen ..? Stuur gerust een prive bericht naar Support For Strays

02-11-2018

Lieve Dierenvrienden, Dankzij de Supporters van Support For Strays die ons maandelijks ondersteunen en overige donateurs, De mensen die onze berichten delen, huisbezoekers en adoptanten etc Kunnen wij ons prachtige werk blijven doen ❤️ Maar onze hulp is nu ook gevraagd voor de 250 Shelter Honden van Miroslava, waar wij al wat honden van geplaatst hebben in het verleden zowel in België als in Nederland. Voor ons veranderd er eigenlijk niet zo heel veel?? omdat wij al rechtstreeks samen werken met onze Dierenarts Emma in Roemenië. Emma is dus per 1 November de nieuwe dienstdoende Dierenarts van dit Shelter en zij zal er alles aan doen om het leven achter de tralies zo aangenaam mogelijk te maken voor deze stakkers....Het roer moet en gaat om! Zo zal een van onze vrijwilligsters van Support For Strays zelf het Miroslava Shelter gaan bezoeken in 2019 met Emma om een plan van aanpak te bespreken, waar behoefte aan is op de langer termijn en waarmee wij kunnen helpen...Er hebben zich al heel wat vrijwilligsters aangemeld in Roemenië om samen een team ❤️ te vormen om deze honden te gaan verzorgen. Maar uiteraard kunnen wij ook nog een aantal doorgewinterde rescuers / vrijwilligers(sters) gebruiken ?? in Nederland.Hieronder plaatsen wij wat foto's van de honden uit het Miroslava Shelter, Wij hebben vandaag 12 Euro (zie screenshot) overgemaakt voor 2 honden ( foto 3 en 4 ) die Mange ( huid ) problemen hebben in het Shelter en simpel weg kunnen worden verholpen met een halve pil Simparica en Slamon Olie en eventueel over 1 maand weer. Uiteraard zijn bijna alle honden ter adoptie op de foto's. Filmpjes van de 2 Miroslava honden die medicatie hebben gekregen kunt u vinden onder deze post tussen de reacties op faebook.

     

02-11-2018

Lieve Dierenvrienden, Vandaag werden wij tijdens ons gewone ( eigen werk) in Nederland gewezen door en collega op een kitten in nood! In de bosje lag een verlamde, verwilderde kitten ?? Die miauwde om hulp bij een afstandje ....Maar ook wou vluchten bij het benaderen....Met een trui hebben wij de kleine kitten gevangen. En ja waar ga je er dan mee heen.??...Wij als Dierenliefhebbers hebben gelukkig altijd benches in de auto staan en hebben de kitten eerst veilig gesteld.Ondertussen dankzij een andere collega die gauw het nummer opzocht van de Dierenambulance en die binnen 45 min arriveerde heeft deze kitten meegenomen. Wij hebben net telefonisch een terug koppeling gehad.De kitten is naar de dierenarts gebracht en er is een röntgen foto gemaakt.Waarschijnlijk is deze kitten toch aangereden geweest en de kitten was neurologisch al niet meer goed.... wat wij ook goed konden zien tijdens het veilig stellen van deze stakker... Voor deze kitten was er geen toekomstige levenskwaliteit meer en is deze kitten door de Dierenarts ingeslapen..? Ik wil graag mijn collega's bedanken voor jullie hulp...Voor dit kleine snoetje geen honger en gesleep meer door de bossen..R.I.P. Knap Snoetje..??

30-10-2018

Lieve Dierenvrienden, UPDATE Tiny! Het gaat geweldig goed met het bijna 7 maanden vrolijke reutje dat op 25 Augustus is gered is van de straat in Roemenië door Merel en haar vriend uit Nederland ❤️Tiny zou kunnen afreizen naar een gouden mandje??eind november...Wie heeft er een blijvend mandje ?? Tiny verblijft sinds zijn redding in opvang bij onze Dierenarts Emma in Roemenië.Ook bij Tiny zien wij een onderbeet kwa tanden wat meer stompjes zijn, wat wij veel zien in het Buitenland. Maar hij kan er prima mee eten. Ook voor de maand november krijgt Tiny puppybrok van het merk Brekkies en de kosten daarvan zijn 46 Euro per 20 Kg. Wij hadden nog 59 Euro in kas voor de maand oktober voor Tiny samen met de anonieme donatie van 65 Euro voor de maand november hebben wij de pensionkosten gisteren weer kunnen overmaken.( zie screenshot)

Een filmpje van Tiny plaatsen onder deze post bij reacties!??Wij willen graag de onderstaande donateurs geweldig bedanken ❤️ voor JULLIE hulp aan Tiny.

Donateurs November :

Anoniem 65 Euro

Donateurs Oktober :

Diny en Frans van Der Velden 20 Euro
M K van Eijk Koning C.J ( Mari Ara ) 20 Euro

M K van Eijk Koning C.J ( Maria Ara ) 15 Euro

Anoniem 25 Euro

Donateurs Tiny September :

M K van Eijk Koning C.J ( Maria Ara ) 20 Euro

Mej R J Eilander 5 Euro
Anoniem 100 Euro
M. van Breugel 15 Euro
Stichting- Dierenasiel.nl 25 Euro
Diny en Frans van Der Velden 10 Euro

(Nog 59 Euro in kas voor de maand Oktober)

Fantastisch bedankt bovenstaande Donateurs! ❤️

29-10-2018

Lieve Dierenvrienden, Deze 2 moedertjes zijn alvast gesteriliseerd bij onze Dierenarts Emma in Roemenië. Dit dankzij de donatie van maar liefst 50 Euro van M.van Eijk Koning ( Mar Koning) ❤️ Voor deze moedertjes nooit geen pups meer en voor het moedertje op eerste de foto is er belangstelling voor adoptie uit Engeland.❤️ Dit is de enige manier om het puppy en hondenleed op straat te kunnen voorkomen. Er zijn al 34 honden geholpen dit jaar! En wij hebben nog meer nieuws!
Alweer is er een donatie binnen gekomen van dezelfde bovenstaande Donateur van M.van Eijk Koning ( Mar Koning) om nog eens 2 honden te laten helpen. En wij kunnen dus dankzij deze donatie naar de 36 honden toe.Wij hebben deze donatie vandaag overgemaakt ( zie screenshot) Wauw ....geweldig bedankt Mar Koning. Fantastisch!??

 

27-10-2018

Lieve Dierenvrienden, De donaties die binnen enkele dagen verzameld zijn door de lieve adoptanten❤️ van ons laatste transport, zijn goed over gekomen bij onze Dierenarts Emma in Roemenië.?? dekens, handdoeken riempjes, voerbakken etc Er zat van alles bij. Namens ons en Emma superrrr bedankt lieve mensen voor jullie inzet,donaties en lekkernij voor onze geweldig Dierenarts Emma ❤️ Zij kan er weer even tegen aan ??

25-10-2018

( post : 21-04-2018)

Lieve Dierenvrienden, Update Bella ❤️ Bella het hondje uit Tsjechië waarvan met veel geluk de pup Bo heeft af kunnen reizen naar Nederland omdat er een warm mandje voor hem was, maar helaas niet voor Bella en zij moest achterblijven in Tsjechië in de opvang. Bella zou in april gesteriliseerd worden. Maar werd ondertussen weer loops en wij moesten haar sterilisatie toen uit stellen. Inmiddels is Bella gesteriliseerd en het gaat fantastisch goed met Bella. dankzij de onderstaande donateurs.

Donateurs Bella❤️ Puffi ( gedeelde donaties maand April)

Sterilisatie Bella
Puffi medicatie VitoFyllin 100 mg
Puffi CBD Olie

Emmy Hell- Sluytman 25 Euro

D.M De Rooy 10 Euro

H J De Rover CJ 50 Euro

MC Coy & Partners B.V 200 Euro
namens Carmen van Kruisbergen

Geweldig bedankt bovenstaande donateurs! ????

23-10-2018

Lieve Dierenvrienden, Er is weer een prachtige donatie binnen gekomen van maar liefst 50 Euro van M.van Eijk Koning ( Mar Koning) ❤️ Voor het steriliseren/castreren van 2 honden bij onze Dierenarts Emma in Roemenië??Dit is de enige manier om het puppy en hondenleed op straat te kunnen voorkomen. Er zijn al 32 honden geholpen dit jaar! En we kunnen dus dankzij deze donatie naar de 34 honden toe.Wij hebben deze donatie vandaag overgemaakt ( zie screenshot) Wauw ...?? geweldig bedankt Mar Koning. Fantastisch!??

20-10-2018

Lieve Dierenvrienden, Het is weer feest ?? Voor dit weekend moesten wij uitwijken naar een andere transporteur, omdat onze transporteur, waar wij altijd bij boeken dit weekend geen run had naar Nederland. Maar Hugo, Monique en de broertjes ( pups van het verlamde moedertje) zijn goed en veilig aangekomen in Nederland ?? Dankzij de goede zorgen van de transporteur Ciprian Florin❤️ Alle kanjers zijn liefdevol ontvangen door geweldige baasjes ❤️ En wij willen ook graag alle baasjes bedanken voor jullie donaties die jullie nog op t laatste moment hebben kunnen inzamelen, omdat wij voor t eerst spullen mee terug konden geven, voor onze Dierenarts Emma?? Zo is er dit keer van alles mee terug gegaan van medicatie, dekens, riempjes voerbakken etc.Wij zullen foto's posten van deze donaties, zodra alles bij Emma is aangekomen. Wij wensen alle adoptanten van de broertjes, Monique en Hugo heel veel geluk en plezier toe samen met jullie kanjers en bedankt voor jullie donaties. ❤️

19-10-2018

Lieve Dierenvrienden, Blijdschap en verdriet kunnen elkaar snel afwisselen..... 5 honden die weer op weg zijn naar een blijvend mandje. En vanavond bereikte ons het vreselijke bericht dat ons gereserveerde Oma tje in haar slaap in haar mandje is overleden...?? Haar hartje is ermee gestopt.
Wij Zijn er kapot van....Het oma tje dat meer dood dan levend uit de goot is gevist in de regen op straat... ??. met een zeer ernstige vorm van staar in beide oogjes. Haar leeftijd zo'n geschatte 13 a 15 jaar.....Dan weten wij waarschijnlijk wel waarom zij op straat is gedumpt...??Godzijdank is zij nog bij Emma terecht gekomen en is zij niet in de goot gestorven...Lieve Granny het mocht echt niet zo zijn...geen liefdevol mandje bij ons in Nederland....Lieverd Wij zullen je nooit vergeten, voor altijd in ons hart ??

Donateurs Oma :
DG Janssens -Notter 10 Euro Oma tje/10 Euro Moedertje en pups
DG Janssens -Notter 12.50 Euro Oma tje/12.50 Euro Moedertje en pups
C.M. van der Noort 10 Euro
Petra Pieternella Everar 25 Euro
M K van Eijk Koning CJ ( Mari Ara Lost) 10 Euro
Anna Crevels 50 Euro 25 Euro Omat je/ 25 Euro Moedertje en pups
Franz en Diny van der Velden 10 Euro
P.Hoffmann 25 Euro

11-10-2018

Lieve Dierenvrienden, UPDATE Cinta! ( foto 1 Cinta op de bank ) De meeste van jullie die ons al wat langer volgen kennen Cinta nog wel. Het 7 maanden jonge pupje die in de teer is gevonden en van het asfalt is geschrapt en zonder achtervoetje en tenen...naar boven kwam ?? Waarvan later haar gehele achterpoot geamputeerd moest worden i.v.m. infectie en kampte met behoorlijke gedragsproblemen uit angst.??Dankzij jullie donateurs van Support hebben wij toen zorg kunnen dragen voor de operatie en medicatie van Cinta. Maar wij hebben nu fantastisch nieuws ! Cinta is geadopteerd door een geweldig liefdevol gezin ❤️ in Engeland.Cinta heeft daar 2 hondenvriendjes om zich aan op te trekken en krijgt alle tijd om gewoon hond te zijn. Foto 1 is van hoe Cinta nu is ?? Wat haar gedrag betreft heeft ze nog een lange weg te gaan...

07-10-2018

Lieve Dierenvrienden, Dit zijn de Supporters van Support For Strays, die ons maandelijks ondersteunen❤️Zodat wij als Stichting hulp kunnen blijven geven aan de honden die het echt nodig hebben, zodat ze van straat kunnen worden gehaald. Dit zijn niet alleen pups, maar ook aangereden/gehandicapte honden en oudere honden.Dit naast de hulp die wij bieden bij herplaatsers in Nederland waarvoor onze hulp wordt gevraagd, dit zijn niet altijd honden van onze eigen Stichting.Voor ons als Stichting heeft een hond namelijk geen postcode???? en wij helpen waar wij kunnen.Dit alles dankzij de onderstaande kanjers De Supporters van Support For Strays Geweldig Bedankt Toppers! ????????

Supporters maand September :

( Dit zijn niet de donaties van Tiny, Oma, Moedertje etc)

Anoniem 4 Sterilisaties/Castraties 100 Euro
Chantal Joosten/ Anna - Sophie 35 Euro
M K van Eijk Koning C J (Mari Ara Lost) 15 Euro
Lacourt PC 15 Euro

2.50 Euro
Truus Haitjema
Mw P N Kloos- Uiterwaal en/of Hr. M Kloos
Roelof Dam
Gerda Dam
Monique Moraal

5.00 Euro
Wilma Neijndorff
Franz en Diny van der Velden
Mw J M Auckel
C.M. van der Noort
S.P.T.M Claaessen- Van Be
Anoniem 2
Anoniem 3
Hr J E Steenis ( Katja)

10.00 Euro
M. Streefkerk
D.M. De Rooij
Vermeir-Laenen
T.A. Beverloo

3-10-2018

Lieve Dierenvrienden, Deze Kanjers zijn zijn weer geholpen door een sterilisatie/castratie bij onze Dierenarts Emma dankzij een Anonieme Donateur. ❤️ De tweede foto zou wat vragen kunnen oproepen, waar die blauwachtige kleur vandaan komt... Dit betreft een verlamd hondje wat gevonden is en wondjes heeft van het slepen over de grond en direct behandeld is met wondspray. Helaas moest Tiny nog steeds wachten om onder narcose te gaan en is in zijn plaats het Fluffy hondje (foto4) gesteriliseerd, zodat zij afgelopen weekend kon afreizen naar Nederland, waar zij nu in opvang verblijft bij een van onze vrijwilligsters van de Stichting.Zodat er weer een plaatsje vrij is in de kliniek voor een hondje met spoed. Steriliseren /Castreren is de enige manier om het puppy en honden leed echt terug te dringen voor de honden van de straat. Er zijn nu 36 honden geholpen dit jaar! Wauw ... Anonieme Donateur geweldig bedankt! Toppie!

29-09-2018

Lieve Dierenvrienden, Het transport is weer goed aangekomen uit Roemenië En deze kanjers zijn weer liefdevol ontvangen door hun baasjes. ❤️Wij wensen de adoptanten van Amy (Penny) en Snow heel veel geluk en plezier toe samen ❤️Wij hebben al hele mooie foto's en filmpjes gekregen...en volgens ons is het nu in elk huis feest Fluffy verblijft nog in opvang bij een van onze vrijwilligsters van onze Stichting en zoekt nog een Forever Home

27-09-2018

Lieve Dierenvrienden, UPDATE Tiny! Het gaat geweldig goed met het reutje dat op 25 Augustus is gered is van de straat in Roemenië door Merel en haar vriend uit Nederland ❤️Tiny verblijft sinds zijn redding in opvang bij onze Dierenarts Emma. Zijn haartjes groeien alweer en de zwellingen zijn zo goed als weg. Maar Tiny blijft nog op medicatie en behandeling voor zijn vacht.Ook bij Tiny zien wij een onderbeet kwa tanden wat meer stompjes zijn, wat wij veel zien in het Buitenland. Maar hij kan er prima mee eten. Voor de maand oktober krijgt Tiny puppybrok van het merk Brekkies en de kosten daarvan zijn 46 Euro per 20 Kg naast de maandelijkse pension/ medicatie kosten van 70 Euro in de maand. Wij hadden nog 59 Euro in kas voor de maand Oktober voor Tiny. Dus wij komen nog 57 Euro te kort voor de maand Oktober. Mocht er iemand nog een klein handje willen helpen dan heel graag!

Een filmpje van Tiny plaatsen onder deze post bij reacties op Facebook Wij willen graag de onderstaande donateurs geweldig bedanken ❤️ voor JULLIE hulp aan Tiny.

Donateurs Tiny September :

M K van Eijk Koning C.J 20 Euro
Mej R J Eilander 5 Euro
Anoniem 100 Euro
M. van Breugel 15 Euro
Stichting- Dierenasiel.nl 25 Euro
Diny en Frans van Der Velden 10 Euro

(Nog 59 Euro in kas voor de maand Oktober)

Fantastisch bedankt bovenstaande Donateurs!

                         

25-09-2018

Lieve Dierenvrienden, Het is weer feest Wij hebben alweer een fantastische donatie mogen ontvangen van 100 Euro om weer 4 honden te laten steriliseren/castreren bij onze Dierenarts Emma in Roemenië Deze donatie komt van een Anonieme Donateur ❤️ Hopelijk kan Tiny nu wel geholpen worden.Wij hebben vandaag nog deze donatie overgemaakt( zie screenshot) Zodat er weer veel puppy en honden leed voorkomen kan worden. Dit is het laatste moedertje wat gered is bij een stortplaats van afval.. opzoek naar iets eetbaars ( zie video's facebook onder deze post bij reacties) Dit moedertje heeft maar liefst 5 pups groot te brengen, allemaal reutjes. Maar krijgt daarbij nu hulp van onze Dierenarts Emma. Er zijn al 32 honden geholpen dit jaar door sterilisatie/castratie en wij gaan nu op naar de 36 Honden Anonieme Donateur geweldig bedankt voor deze fantastische Donatie Toppie!

24-09-2018

Lieve Dierenvrienden, Het was een onstuimig weekend i.v.m. met pech wat het transport had opgelopen in Duitsland vanuit Roemenië, wat altijd kan gebeuren op deze lange ritten, maar ons nog nooit overkomen is. Zaterdag is knappe Luna dus goed aangekomen en liefdevol ontvangen door haar baasje. ❤️ Maar waar kleine Cooper zaterdag was achtergebleven in een Shelter in Duitsland voor 1 nacht en een ander hondje was meegegeven door het Shelter i.p.v. Cooper. Dan mag je toch spreken van een traumatisch, onstuimig weekend. Maar uiteindelijk is ook Cooper gisteren goed aangekomen en ook liefdevol ontvangen door haar adoptanten. ❤️ Wij wensen beide adoptanten heel veel geluk en plezier toe samen met jullie kanjers.

 

23-09-2018

Lieve Dierenvrienden, Er is weer terwijl wij deze post schrijven1 klein moedertje met 5 pup reutje's gered van de straat. Dit naast de 2 kleine moedertjes met 4 pups en de 5 pups van het verlamde hondje...Dit zijn alweer 14 pups in opvang, die nog allemaal een huisje moeten voor de winter uiteraard ook de knappe moedertjes En wat zo voorkomen had kunnen worden door sterilisatie/castratie..... Dit zijn de de laatste 4 honden die zijn geholpen door ze te laten steriliseren/castreren bij onze Dierenarts Emma. Helaas moest Tiny nog even wachten om onder narcose te gaan en is het Oma tje Granny gesteriliseerd. Dit allemaal weer dankzij een geweldige Anonieme Donateur ❤️ waarvan wij deze donatie hebben overgemaakt op 27 Augustus ( zie screenshot). Steriliseren /Castreren is de enige manier om het puppy en honden leed echt terug te dringen voor de honden van de straat. Er zijn nu 32 honden geholpen dit jaar! Wauw ... Anonieme Donateur geweldig bedankt! Toppie!

               

21-09-2018

Lieve Dierenvrienden, Ook vandaag was het weer raak aan de kant van een drukke weg in de bosjes kwam een klein hondje tevoorschijn  ( zie 3 video's onder deze post bij reacties op facebook! ) Dit hondje bracht onze Dierenarts Emma in Roemenië rechtstreeks naar haar 2 puppy's waar nog een moedertje met 2 puppy's in de bosjes lagen Helaas is er nog geen ruimte in de kliniek om ze daar op te nemen. Maar de 2 moedertjes met 4 pups zijn in ieder geval in veiligheid gebracht en zitten in een kleine prive opvang, totdat er weer plaats beschikbaar is in de kliniek. Dit leed had zo voorkomen kunnen worden door sterilisatie/castratie Er zitten dus tegen de winterperiode weer veel pups voor ons aan te komen die een Forever Home zoeken maar ook de kleine moedertjes, oudjes en grotere honden.

          

15-09-2018

Lieve Dierenvrienden, Vandaag was het een hele bijzondere dag, omdat Lucky goed is aangekomen met transport vanuit Roemenië.U kent hem allemaal wel Lucky die opzettelijk was overreden door maar liefst 2 auto's. Waarvan een getuige dacht in eerste instantie dat het hondje overleden zou zijn. Zijn leven hing 1 week lang aan een zijden draadje en moest maar liefst 2 operaties ondergaan. Maar dat alles heeft Lucky doorstaan, Lucky het hondje met de meeste likes en reacties kreeg op onze pagina dan welk ander hondje dan ook in het verleden. Lucky is nu in Nederland bij een liefdevol opvanggezin ❤️ die ook nog eens de gereed maak en reiskosten hebben voldaan voor Lucky. Waarvoor wij jullie geweldig dankbaar zijn Lucky je boft maar dankzij dit gezin kon jij afreizen.

14-09-2018

Lieve Dierenvrienden, Er is weer een knappe pup van straat gered i.v.m. letsel aan zijn teen. Mogen wij jullie voorstellen aan deze knappe pup Hugo Hugo is een pup met een geschatte leeftijd van 3.5 maanden jong en hij heeft een gescheurde teen aan zijn pootje..Er zijn direct 2 röntgenfoto's gemaakt van zijn voetje en de uitslag is zeer positief ❤️ De nagel van het teentje is wel voorgoed verdwenen. Hugo staat nu voorlopig op medicatie en hij heeft al zijn eerste enting gehad. Hugo zal zo uitgroeien tot zo'n max 10 Kg en hij blijft in opvang bij onze Dierenarts Emma in Roemenië in de hoop dat wij in de toekomst een blijvend mandje kunnen vinden voor hem.

14-09-2018

Lieve Dierenvrienden, UPDATE Moedertje en haar 5 pups! Het gaat goed naar omstandigheden met het verlamde moedertje en haar 5 pups! Dit moedertje is aangereden tijdens haar zoektocht naar eten. Weet u nog dat dit moedertje naar een Dierenarts is gebracht met de boodschap ....Breng het moedertje maar weer terug naar de pups want ze gaat toch dood……Nou wij hebben inmiddels de uitslag binnen van de Röntgenfoto's...Kwa Röntgenfoto's is er geen reden om verlamd te zijn ❤️ en zij heeft dus geen operatie nodig! Haar verlamming schijnt dus iets neurologisch te zijn.... Dit kan dus zelfs door vergiftiging komen.... Wij hebben meer goed nieuws...Het moedertje heeft inmiddels na elke dag zelf te oefenen, met steun aan de muurkant waar de zakken brok staan, haar eerste kleine stapjes al slingerend...gemaakt Helaas kan ze hierbij nog niet echt geholpen worden want Het moedertje is absoluut niet aanraakbaar en haalt agressief uit naar onze Dierenarts en verzorgsters Uiteraard is dit uit zelfbescherming....van het moedertje en dit zegt heel erg veel over haar leven op straat als verlamd hondje met de zorg voor 5 pups en wat haar daar allemaal overkomen is..... Vluchten heeft ze dus nooit gekunt...Voor nu is het Moedertje en haar pups bij onze Dierenarts Emma veilig! En wordt er gewerkt aan haar herstel, dat ze weer kan gaan lopen en aan haar vertrouwen....Wij maken ons meer zorgen voor de toekomst van dit bijna 2 jarig moedertje......Met de pups van het moedertje gaat het prima. Wat zeker is dat het moedertje goed voor haar pups gezorgd heeft.. het zijn 4 reutjes en 1 teefje met een leeftijd van 1.5 a 2 maanden. Alle pups zijn gelukkig negatief getest op Parvo. Uiteraard zullen later deze tests nog eens herhaald moeten worden. Voor nu hebben de pups de eerste enting gehad zijn ontwormd en ontvlooit en is het hele gezin nu veilig! Geweldig bedankt voor jullie hulp onderstaande donateurs ❤️

Donateurs Moeder en pups :

D G Janssens Notten 10 Euro Moeder en pups (10 Euro Oma tje)
M K Van Eijk Koning C J 10 Euro
Anne Crevels 25 Euro Moeder en pups ( 25 Euro Oma tje)
Diny en Franz van der Velden 10 Euro
E Schenkel 50 Euro
Charlotte V. Looy 20 Eur

            

12-09-2018

Lieve Dierenvrienden,UPDATE Oma tje!
Het gaat redelijk goed met het Oma tje die meer dood dan levend uit de goot is gevist in de regen op straat... . Dit betreft een kleine Bichon mix van 2.5 kg met een zeer ernstige vorm van staar in beide oogjes. Haar is leeftijd zo'n geschatte 13 a 15 jaar.....Dan weten wij waarschijnlijk wel waarom zij op straat is gedumpt... Achtergelaten om te sterven....Op deze en vele andere vreselijke manieren wordt er omgegaan met honden in het Buitenland. In het filmpje zien wij een angstig Oma tje die niet goed weet wat ze met de situatie aanmoet.......vooral de drukte van de aanwezige pups valt Oma heel zwaar.. Zij gromt en blaft dan uit volle borst om de pups te waarschuwen ...Denk eraan kom geen stap dichterbij! Oma tje...heeft dan meer weg van een echte mini tijger.... Als er morgen even tijd vrij is zal er een Röntgenfoto gemaakt worden om een beter beeld te krijgen van haar gezondheidssituatie. Haar oogjes lijken nu iets beter eruit te zien dan toen ze gevonden was na behandeling met medicatie, maar volgende week zal zij een oogspecialist bezoeken en weten wij of zij 1 of beide oogjes nog kan behouden. Jullie zullen je afvragen is het nog wel waard om dit hondje te laten behandelen... Onze Dierenarts is ervan overtuigd dat na behandeling zij nog enkele jaartjes mee kan gaan en nog plezier kan hebben in t leven. Dus wij vinden dat haar die kans absoluut niet ontnomen mag worden zolang het welzijn van de hond maar voorop blijft staan. Mocht er iemand ons willen helpen met een vrijblijvende donatie, dan kan dit o.v.v. Oma. Wij houden jullie op de hoogte.Onderstaande Donateurs jullie zijn echte topperssssssss!! ❤️ Jullie geven Oma een eerlijke kans Geweldig bedankt.

Donateurs Oma :

C.M. van der Noort 10 Euro
Petra Pieternella Everar 25 Euro
M K van Eijk Koning CJ 10 Euro
Anna Crevels 50 Euro
Franz en Diny van der Velden 10 Euro
P.Hoffmann 25 Euro
Anna Crevels 25.00 Euro Oma tje /25.00 Moedertje en pups

12-09-2018

Lieve Dierenvrienden, Update Mange honden! Op 9 Augustus kregen wij een noodkreet binnen van onze Dierenarts Emma in Roemenië voor 2 zwerfhonden met Mange ( ernstige huidproblemen). Het gaat geweldig goed met het teefje van 7 maanden die vreselijke pijn had door haar opgezwollen huid en jeuk en veilig zit in de opvang bij onze Dierenarts Emma ❤️ De zwellingen en jeuk zijn bijna geheel verdwenen, de haren groeien weer aan.En de pup is superrrr speels en vrolijk. Het reutje ook met ernstige Mange liet zich toen absoluut niet benaderen en was vangen dus helemaal geen optie. Er is toen besloten om hem te behandelen in zijn eigen redelijke, veilige omgeving met medicatie door het voer. Helaas heeft het reutje zich niet weer laten zien...Of hij verder weg getrokken is of hem wat overkomen is weten wij niet. Uiteraard wordt er ook nu nog naar hem uitgekeken in het Publieke Shelter. Wij hebben als Stichting op dezelfde avond direct 100 Euro overgemaakt namens de Supporters van Support For Strays ❤️ ( Donateurs die ons maandelijks ondersteunen) om deze 2 honden te kunnen voorzien van Spoedhulp.Daarnaast hebben wij op 12 Augustus nogmaals 275 Euro overgemaakt ( zie Donateurs screenshot) en de 2 laatste Donaties ( zie screenshot) overgemaakt die later zijn binnen gekomen per bank.Geweldig bedankt alle Supporters van Support For Strays en Donateurs in vermelde screenshots! ❤️Wij zullen nog een filmpje plaatsen hieronder de post van de pup in opvang op facebook.

           

09-09-2018

Lieve Dierenvrienden,Wij willen graag onze vaste maandelijkse donateurs weer in het zonnetje zetten ❤️Dankzij deze donateurs kunnen wij de honden blijven helpen die het juist zo hard nodig hebben en kunnen wij overal een beetje bijspringen.Of dit nou ter ondersteuning is van honden die zijn opgenomen door onze Stichting vanuit Roemenië als honden die herplaatst moeten worden van Particulieren in Nederland, waar bijv. de entingen van zijn verlopen en/of Dierenartskosten, NDG overschrijvingen als deze in opvang zijn etc.Dankzij de onderstaande Supporters van Support For Strays die dit allemaal mogelijk maken, keer op keer......Daarnaast willen wij de donateurs bedanken die steeds bij springen voor de spoedoproepen bij onze Dierenarts Emma in Roemenië die wij hebben gedaan. Ook een gedeelte van deze donateurs zijn weer de Supporters van Support For Strays die dit mogelijk maken. Geweldig bedankt voor jullie hulp Supporters en donateurs

Supporters maand AUGUSTUS :
( Dit zijn niet de donaties van Tiny, Puffi, Oma, Moedertje etc)

Anoniem 4 Sterilisaties/Castraties 100 Euro incl.Tiny
Chantal Joosten/ Anna - Sophie 35 Euro
M K van Eijk Koning C J (Mari Ara)

2.50 Euro
Truus Haitjema
Mw P N Kloos- Uiterwaal en/of Hr. M Kloos
Diny/Frans Van Der Velden
Roelof Dam
Gerda Dam
Monique Moraal

5.00 Euro
Wilma Neijndorff
Mw J M Auckel
C.M. van der Noort
S.P.T.M Claaessen- Van Be
Anoniem 2
Anoniem 3
Hr J E Steenis ( Katja)

10.00 Euro
Lies V Hoof
Vermeir-Laenen
Anoniem

Heeft u nog vragen over donaties en/of mocht u een handje willen helpen dan kan dit al voor 2.50 Euro maand. U kunt ons een prive bericht sturen via Support For Strays.

06-09-2018

Lieve Dierenvrienden, Na de eerdere post van het vreselijke verhaal achter het gevonden Oma tje… Posten wij nu het volgende vreselijke drama wat binnen is gebracht. Dit moedertje is aangereden tijdens haar zoektocht naar voedsel en verlamd geraakt. Iemand bracht het moedertje naar een Dierenarts en de pups bleven zolang alleen achter op de plek waar zij allen waren gevonden. De uitslag van deze Dierenarts was breng het moedertje maar weer terug naar de pups want ze gaat toch dood……en ja onze mond viel letterlijk open toen wij dit hoorde…. Dit zegt een Dierenarts notabene….Maar wij hebben geleerd door de jaren heen in Roemenië dat alles echt mogelijk is in negatieve zin ten opzichte van dieren in het algemeen. Dus het moedertje werd teruggebracht naar haar pups en weer achter gelaten om te sterven….. Godzijdank via gesprekken over dit moedertje en haar 5 pups.. is dit moedertje nu samen met haar 5 pups binnen gebracht bij onze Dierenarts Emma in Roemenië. Het moedertje is dus verlamd en haar leeftijd wordt geschat op max. 2 jaar. Er zullen röntgen foto’s gemaakt moeten worden om te kijken wat er aan de hand is en of dit nog met een operatie te herstellen is. Zodat ze hopelijk ooit weer kan lopen... Wat zeker is dat het moedertje goed voor haar pups gezorgd heeft.. het zijn 4 reutjes en 1 teefje met een leeftijd van 1.5 a 2 maanden. Alle pups zijn gelukkig negatief getest op Parvo. Uiteraard zullen later deze tests nog eens herhaald moeten worden. Voor nu hebben de pups de eerste enting gehad zijn ontwormd en ontvlooit en is het hele gezin nu veilig! ❤️ Maar och….wat hebben wij het te doen met zowel het Oma tje als het moedertje……Voor de pups is er vaak wel een huisje te vinden.

Donateurs Moeder en pups :

M K Van Eijk Koning C J 10 Euro ( Mari Ara)
Anne Crevels 25 Euro Moeder en pups ( 25 Euro Oma tje)
Diny en Franz van der Velden 10 Euro
E Schenkel 50 Euro
Charlotte V. Looy 20 Euro

06-09-2018

Lieve Dierenvrienden, Vandaag zijn wij zelf totaal in shock bij 2 nieuwe binnen gekomen honden bij onze Dierenarts Emma in Roemenië die wij apart van elkaar zullen posten Allereerst werd deze arme stakker in de regen meer dood dan levend uit de goot gevist... .Zeer waarschijnlijk achtergelaten om te sterven. Dit betreft een kleine Bichon mix van 2.5 kg met een zeer ernstige vorm van staar in beide oogjes. Als wij jullie dan ook nog gaan vertellen dat haar leeftijd geschat is tussen zo'n 13 en 15 jaar.....Dan weten wij waarschijnlijk wel waarom zij op straat is gedumpt... Op deze en vele andere vreselijke manieren wordt er omgaan met honden in het Buitenland, die er niet voor hebben gekozen om daar geboren te worden....Het gaat goed naar omstandigheden met dit oudje. Maar zij zal naar een specialist moeten voor haar oogjes..of zij 1 of beide oogjes nog kan behouden weten wij dus nu nog niet. Op zich zijn de bloeduitslagen redelijk positief, naast de glucose die wat lager is, wat kan omdat wij niet weten wanneer ze voor t laatst heeft gegeten....naast een probleem met de lever die eigenlijk goed te behandelen is. Jullie zullen je afvragen is het nog wel waard om dit hondje te laten behandelen... Onze Dierenarts is ervan overtuigd dat na behandeling zij nog enkele jaartjes mee kan gaan en nog plezier kan hebben in t leven. Dus wij vinden dat haar die kans absoluut niet ontnomen mag worden zolang het welzijn van de hond maar voorop blijft staan.Ondertussen geniet dit oudje al volop van alle aandacht en de knuffels ❤️Wij hebben inmiddels ook de opdracht gegeven om haar te laten Röntgen, om zo een goed beeld te krijgen van haar hele gezondheidssituatie. Mocht er iemand ons willen helpen met een vrijblijvende donatie, dan kan dit o.v.v. Oma Wij houden jullie op de hoogte.

Donateurs Oma :

C.M. van der Noort 10 Euro
Petra Pieternella Everar 25 Euro
M K van Eijk Koning CJ 10 Euro ( Mari Ara)
Anna Crevels 50 Euro
Franz en Diny van der Velden 10 Euro
P.Hoffmann 25 Euro
Anna Crevels 25.00 Euro Oma tje /25.00 Moedertje en pups

02-09-2018

Lieve Dierenvrienden, Update Puffi! Er zijn 18 Donaties binnen gekomen van totaal 270 Euro via Dream or Donate voor de Dierenartsrekening en de Crematie van ons 13 jarige demente dametje Puffi.Daarnaast is er nog via de Stichting Support For Strays maar liefst 30 Euro binnen gekomen van een Anonieme Donateur en Frank en Ilse van de Wijngaard doneerde ook nog een prachtig bedrag van 15 Euro. Wij hebben daar aan toegevoegd de prachtige donatie van Trudie Beverloo van 10 Euro en de mooie donatie van Lacourt P.C 15 Euro. Dit brengt ons op een totaal bedrag van 330 Euro.Er gaat nog een kleine bijdrage af aan Dream en Donate bij het incasseren.Maar wij gaan uit kas het restant zo snel mogelijk aanvullen tot 377,50 zodat ons dametje zo snel mogelijk naar huis kan. Want wij missen ons aapje zo....Wij willen heel graag alle Donateurs bedanken die voor haar hebben gedoneerd! ❤️ Wij zien zeer regelmatig steeds dezelfde donateurs doneren, waaronder mensen die ons al jaren volgen en toch steeds opnieuw weer bijspringen. Geweldig bedankt onderstaande Donateurs. Dankzij jullie heeft Puffi een waardig afscheid gekregen en kan zijn binnenkort weer naar huis ❤️ Uiteraard doen wij een nog een update wanneer zij weer thuis is.

Donateurs Dream or Donate :

Corry v.d.Noort 20 Euro
Hondjes en Katjes van der Velden 15 Euro
Veerle De Keyser 25 Euro
Linda Overveld 5 Euro
Wilma Neijndorff 10 Euro
Sanne Schuurmans 10 Euro
Chris Overheem 20 Euro
Dymphna Monster 20 Euro
M. Padberg 20 Euro
Anoniem 10 Euro
Ingeborg Ortner 5 Euro
Franz en Diny van der Velden 10 Euro
Simone de Pauw 25 Euro
Anoniem 5 Euro
Anoniem 50 Euro
Mari van Eijk 5 Euro
Joyce Reumerman 10 Euro
Anoniem 5 Euro

Donateurs per bank Support For Strays :

Anoniem 30 Euro
Lacourt PC 15 Euro
Ilse en Frank van de Wijngaart 15 Euro
T.A Beverloo 10 Euro

 

30-08-2018

Lieve Dierenvrienden, Update Lucky ❤️ Er is geen enkel ander hondje door de jaren heen geweest die zoveel prive berichten deed opleveren, dat onze postvakken volledig vol liepen op facebook en onze website. Daaruit kunnen wij opmaken dat veel mensen uit emotie hebben gereageerd, wat uiteraard ook wel begrijpelijk is. Daartegen hebben wij voor een paar maanden terug ook een hondje met 2 gebroken pootjes gepost, waar geen enkele reactie is voor geweest.... Onze Lucky doet gewoon zijn naam eer aan en heeft geluk gehad. ❤️ Helaas is er na onze post van Lucky die wij vorige keer gedaan hebben een kleine aanvaring geweest tussen Lucky en een ander klein hondje in de opvang beide moesten even uit elkaar worden gehaald. Maar dit kan gebeuren in een overvolle opvang en te weinig ruimte. Maar je wil ook geen spoedhulp weigeren aan nieuwe honden… Wij hebben na deze gebeurtenis goed overleg gehad als Stichting met onze Dierenarts Emma en wij hebben samen besloten om Lucky eerst in opvang te plaatsen bij een fantastisch, liefdevol opvang gezin in Nederland. Waar vandaag het kennismakingsgesprek/huisbezoek meer dan positief is afgerond. Dit geeft ons eerst meer inzicht in de situatie en het karakter van Lucky. In ieder geval kan Lucky dus binnenkort zijn koffertje gaan inpakken…. om aan zijn grote reis te kunnen gaan beginnen. Wij houden jullie op de hoogte!

                  

 

30-08-2018

Lieve Dierenvrienden, Update Tiny! Het gaat goed naar omstandigheden met het reutje die op 25 Augustus is gered is van de straat in Roemenië door Merel en haar vriend. ❤️Tiny zit veilig in de opvang bij onze Dierenarts Emma en geniet al van het zonnetje.Wij hebben voor Tiny gekozen voor een goede zak brok, Dit is puppybrok van het merk Brekkies en de kosten daarvan zijn 46 Euro per 20 Kg naast de maandelijkse pensionkosten met medicatie van 70 Euro in de maand (foto 4 ) Wij hebben totaal 116 Euro overgemaakt voor de maand September ( foto 3) Dus er is nog 59 Euro in kas voor de maand Oktober voor Tiny. Wij willen graag de onderstaande donateurs geweldig bedanken ❤️ voor JULLIE hulp aan Tiny.

Donateurs Tiny :

M K van Eijk Koning C.J 20 Euro
Mej R J Eilander 5 Euro
Anoniem 100 Euro
M. van Breugel 15 Euro
Stichting- Dierenasiel.nl 25 Euro
Diny en Frans van Der Velden 10 Euro

Fantastisch bedankt bovenstaande Donateurs! ❤️

 

28-08-2018

Lieve Dierenvrienden, Update Mange honden! Op 9 Augustus kregen wij een noodkreet binnen van onze Dierenarts Emma in Roemenië voor 2 zwerfhonden met Mange ( ernstige huidproblemen). Het gaat naar omstandigheden goed met het teefje van 7 maanden die vreselijke pijn had door haar opgezwollen huid en jeuk en nu veilig in opvang zit bij Emma. ❤️Het reutje ook met ernstige Mange liet zich toen absoluut niet benaderen en was vangen dus helemaal geen optie. Er is toen besloten om hem te behandelen in zijn eigen redelijke, veilige omgeving met medicatie door het voer. Emma is meerder keren terug geweest op dezelfde tijdstippen naar de plaats om het reutje van voer en medicatie te voorzien.. Maar het reutje heeft zich tot nu toe niet meer laten zien. Of hij verder weg getrokken is of hem wat overkomen is weten wij op dit moment nog niet. Emma zal nu op verschillende tijden pols hoogte gaan nemen....Wij hebben als Stichting op dezelfde avond direct 100 Euro overgemaakt namens de Supporters van Support For Strays ❤️ ( Donateurs die ons maandelijks ondersteunen) om deze 2 honden te kunnen voorzien van Spoedhulp.Daarnaast hebben wij op 12 Augustus nogmaals 275 Euro overgemaakt ( zie Donateurs screenshot) en vandaag de 2 laatste Donaties ( zie screenshot) overgemaakt die later zijn binnen gekomen per bank. Hiervan is 15 Euro voor het hondje Cinta ( 3 pootjes) van W.M.C Neindorff- Meulen en 10 Euro voor de 2 honden met mange van C.M van der Noort. Geweldig bedankt alle Supporters van Support For Strays en Donateurs in vermelde screenshots! ❤️

27-08-2018

Lieve Dierenvrienden, Wij hebben weer een fantastische Anonieme donatie ❤️ mogen ontvangen om weer 4 honden te kunnen laten steriliseren /castreren bij onze Dierenarts Emma in Roemenië. In overleg met Emma zal Tiny het jonge zieke reutje van 5 maanden wat gered is van de straat door Merel en haar vriend ook gecastreerd worden van deze donatie, die wij vandaag hebben overgemaakt ( foto 3 ) zodra hij wat aan de betere hand is en onder narcose kan. Er zijn tot nu toe 28 honden geholpen met sterilisaties/castraties en de teller zal dan op 32 honden komen. Dit is de enige manier om het puppy en hondenleed terug te dringen in de straten van Roemenië zoals het hondje Tiny. Anonieme Donateur geweldig bedankt voor uw donatie ❤️

25-08-2018

Lieve Dierenvrienden, Wij hebben echt jullie hulp nodig voor dit Reutje... Eergisteren kregen wij en prive bericht binnen van Merel en haar vriend uit Nederland die op bezoek waren in de plaats Iasi in Roemenië. Zij waren deze vriendelijke pup tegen gekomen op straat met zeer ernstige huisproblemen en zochten hulp voor deze arme stakker....Wij hebben direct contact gelegd met onze Dierenarts Emma in Roemenië maar de opvang zit overvol! Alsnog is dit reutje gisteren door Merel en haar vriend overgebracht naar onze Dierenarts Emma in de kliniek. Zoals jullie kunnen zien op de foto's lijkt het hondje zelfs op te leven in de autorit naar de Dierenkliniek toe Wat armen om je heen en warmte en knuffels al niet kunnen betekenen voor zo'n pup ❤️ Maar hij is er behoorlijk ernstig aan toe en heeft veel pijn door zijn huid. Deze pup is 5 maanden jong en zal uitgroeien tot zo'n 25 kg, dus t warme mandje in zijn Forever home zal dadelijk iets groter moeten zijn. ☺️ Wij hebben deze pup moeten opnemen onder de vleugels van onze Stichting en wij hebben nu echt jullie hulp nodig om hem te geven wat hij nodig heeft zoals medicatie, brokken etc Om hem er weer bovenop te krijgen en zijn veilige plek te kunnen behouden. Mocht u willen bijdragen in de kosten voor dit ventje ❤️ dan dit graag vermelden onder : pup 5 maanden met mange. Uiteraard heeft deze pup een naam nodig, wie kan die nou niet beter bedenken dan de redders zelf van deze pup Merel en vriend kunnen jullie gaan Brainstormen...? Wij houden jullie op de hoogte!

 

23-08-2018

Lieve Dierenvrienden, Wij hebben vandaag afscheid moeten nemen van ons 13 jarige demente hondje Puffi die sinds 17-11-2015 bij onze Stichting permanent in opvang verbleef. Puffi die al een vergiftigingspartij overleefde in Roemenië, naar een zorgen hondje door de jaren heen in Nederland. Vele narcose' s heeft ze steeds weer goed doorstaan. Maar zij heeft de strijd vandaag moeten opgeven tegen uitgezaaide longkanker...Puffi zal individueel gecremeerd worden en terug keren bij onze Stichting. R.I.P ons lieve aapje... Wij gaan jou vreselijk missen ... Maar je blijft voor altijd in ons ❤️

20-08-2018

Lieve Dierenvrienden, Niet alleen in de Shelters hebben de kleine pups het minst overlevingskans. Maar ook als straat zwerver is het niet veilig voor pups en oudere honden. Naast de dagelijkse aanrijdingen niet/wel opzettelijke, geld op straat het recht van de sterkste ....de pups en de oude honden zullen plaats moeten maken en het onderspit delven voor de sterke honden tijdens hun zoektocht naar het kleine beetje eten....wat ze nog kunnen vinden. Mochten ze een redelijk veilig plek hebben gevonden....Dan zijn ze hun leven nog niet zeker... Deze pup is als enige nog in leven van de 4 pups die samen op straat probeerde te overleven...Dit kleine snoetje van 3 maanden vecht voor haar leven, omdat zij positief is getest op Parvo..een ziekte waaraan al haar zusjes en broertjes zijn gestorven op straat...Dit Snoetje is met spoed opgenomen en verblijft nu in quarantaine bij onze Dierenarts Emma in opvang en zij heeft 24 uur per dag zorg nodig.Wij zullen een kaarsje voor dit kleine meisje blijven branden, totdat de kritieke fase voorbij is....Vele Buitenlandse landen geven helemaal niks om het zwerfhonden probleem. Ze zijn allemaal goed in een baan te verschaffen aan de hondenvangers....wat gepaard gaat met veel geweld om daarna de honden levenslang achter tralies te zetten...De overheid die vooral niets doet aan sterilisatie/castratie projecten, om zo het zwerfhonden probleem eens echt aan te pakken en veel puppy en hondenleed hiermee kan voorkomen. Wij zullen helaas nog vele kaarsjes moeten blijven branden in de toekomst.

     

18-08-2018

Lieve Dierenvrienden, Het transport is weer goed aangekomen vanuit Roemenië met dit keer wel een heel bijzonder hondje. Anyana leefde een uitzichtloos bestaan, achter de tralies dag in en uit in het Miroslava Shelter, waar zo'n paar honderd honden verblijven.Anyana heeft onwijs veel geluk gehad dat zij door Iris en haar gezin gezien is op facebook en haar een Forever Home wilde geven. Iris en haar gezin hebben al enige jaren ervaring met hun geadopteerde Valcea Shelter hond Joy ❤️Joy was dan ook aanwezig bij het transport om Anyana feestelijk te ontvangen en haar te begeleiden op weg naar huis. Wij willen Iris en haar gezin geweldig bedanken voor het geven van een liefdevol mandje aan Anyana, want dit zijn het soort honden die absoluut niet of snel geadopteerd worden. Lieve Dierenvrienden, zo zie je maar weer blijf berichten delen zodat niet alleen de pups maar ook de Shelter honden een kans krijgen. Wij wensen Iris en haar gezin heel veel succes en plezier toe samen met Joy en Anyana

 

 

18-08-2018

Lieve Dierenvrienden, Ook dit lieve snoetje van zo'n 3 maanden jong is zeer waarschijnlijk net op tijd gered uit het Miroslava Shelter en zij zit nu veilig in opvang bij onze Dierenarts Emma in Roemenië. Dat zij veel meer heeft meegemaakt dan alleen gedumpt te worden in het Shelter is een feit. Haar beide voorpootjes zijn gebroken geweest en weer vanzelf hersteld.Omdat zij toch een aantal dagen in het Shelter heeft gezeten is zij getest op Parvo. Gelukkig is de eerste uitslag van de test negatief ❤️en zullen er meer testen volgen. Wij hebben weer weer een klein beetje hoop voor dit knappe snoetje...

15-08-2018

Lieve Dierenvrienden, Update Cinta!! ❤️ Het gaat goed naar omstandigheden met de pup van 7 maanden die zo'n 48 uur in de teer heeft gelegen en gevonden is zonder voet en tenen....Cinta heeft men letterlijk met een schop van de grond moeten schrapen.. Cinta is weer thuis in opvang bij onze Dierenarts Emma in de kliniek, nadat zij overgebracht is geweest voor haar operatie in een andere kliniek door een team van specialisten. Zoals wij al eerder vermelde, was Cinta erg moeilijk benaderbaar door haar angst. Wij vragen ons daarom nog steeds af of ze zelf in de teer is vast komen te zitten of… is haar veel meer overkomen ... Cinta laat zich niet benaderen door vreemden, wel door onze Dierenarts Emma en haar man Adrian die tevens Dierenarts is…..maar het wantrouwen blijft. Dat Cinta getraumatiseerd is… is een feit en zij zal dan ook nooit geadopteerd kunnen worden in een gemiddeld adoptiegezin. Wel heeft Cinta alle vertrouwen in haar speelmaatjes. Cinta heeft dus nog een lange weg te gaan…

 

09-08-2018

Lieve Dierenvrienden, Vanavond kregen wij een noodkreet van onze Dierenarts Emma uit Roemenië. Dit is iets wat ze eigenlijk nooit doet...Dus de nood is heel erg hoog! Op straat kwam onze Dierenarts een pup teefje tegen van 7 maanden met ernstige Mange ( huidproblemen) en onder de vlooien etc.Zij lijd nu vreselijke pijn, door haar opgezwollen huid en de jeuk (zie het iets wat donkere filmpje) is dramatisch te noemen Terwijl dit heel goed te behandelen is. Uiteraard is er direct besloten deze arme stakker over te brengen naar de kliniek en op te nemen, ondanks dat het er vol zit. Hier bleef het niet bij...Ook dit reutje op straat is ernstig ziek, maar laat zich absoluut niet vangen Zijn leeftijd weten wij niet omdat hij zich absoluut niet laat benaderen. Gelukkig loopt hij wel in een redelijke veilige omgeving. Er is besloten om hem te behandelen in zijn eigen omgeving met medicatie door het voer. Emma heeft nu echt hulp nodig met de behandel kosten voor deze 2 stakkers....Wij hebben vanavond direct 100 Euro ( zie screenshot) overgemaakt voor de eerste spoedhulp, namens de Supporters van onze Stichting ❤️ die ons maandelijks ondersteunen... maar er is meer nodig, om goed en een langere periode deze 2 stakkers te kunnen behandelen. Mochten er mensen zijn die onze Dierenarts Emma en deze 2 stakkers een handje willen helpen met een Donatie dan kan dit o.v.v. 2 Honden met Mange..

Donateurs :

Supporters van Support For Strays 100 Euro

Henk Rover en Chinger 50 Euro
Mw J Spaans 20 Euro
Anoniem 1 100 Euro
Anomiem 2 60 Euro
Diny en Frans van der Velden en Clio 10 Euro
MK van Eik Koning CJ 15 Euro
Anoniem 20 Euro

Wat een fantastisch nieuw bedrag is er alweer binnen van maar liefst 275 Euro. Geweldig bedankt alvast Donateurs.

 

08-08-2018

Lieve Dierenvrienden, Wij zijn nog steeds helemaal ontdaan van de dramatische uitslag met lood in onze schoenen schrijven wij dit bericht...die wij gisteren hebben binnen gekregen van onze Dierenarts in Nederland i.v.m ons 13 jarige demente dametje die sinds 17-11-2015 bij onze Stichting permanent in opvang verblijft.Op 5 augustus zijn wij met ons dametje naar de Dierenarts geweest i.v.m. met het hoesten en kokhalzen van haar en dachten wij dat het om een onschuldige kennelhoestje ging... wat opgelopen moest zijn op haar dagelijkse wandelroute , omdat zij niet in aanraking komt met andere honden behalve haar roedelmaatjes. Wij zijn gisteren met Puffi naar de Dierenarts geweest om Röntgenfoto's te laten maken...Na een grondige check up is besloten om haar niet onder narcose te doen i.v.m. haar hoesten en hartje..en er moesten 3 foto's gemaakt worden. Puffi raakte in paniek bij de laatste rug foto en deze laatste is dan ook niet goed gelukt maar wel zichtbaar De uitslag is zeer dramatisch... Ons dametje heeft longkanker met uitzaaiïng...De letterlijke woorden van de Dierenarts waren het is een rommeltje van binnen....Op 26 -11-2017 zijn er al tumoren verwijderd aan de buitenkant van haar buik tegelijk met haar 2 de liesbreuk operatie..Maar deze uitslag van gisteren veegde de grond onder onze voeten weg.. Wij helpen zoveel honden aan een gouden mandje en helpen bij herplaatsingen van particulieren in al onze vrije uurtjes naast ons eigen werk, gezin en roedel.... maar kunnen ons oudere dametje niet meer echt helpen.....Dit is voor ons een heel dubbel gevoel. Uiteraard hebben wij deze foto's ook per e mail naar onze Dierenarts Emma ❤️ gestuurd in Roemenië ter beoordeling met collega's daar...maar de uitslag blijft helaas t zelfde....Puffi heeft nu voor 1 week hoest onderdrukkers gekregen, in de hoop dat t hoesten minder gaat worden...Maar de kans is zeer aanwezig dat wij haar toch een keer nog waardig moeten laten gaan... De kosten van ons Dierenartsbezoek was totaal 83,80 Euro waarvan er maar 2 Röntgenfoto's in rekening zijn gebracht.

   

06-08-2018

Lieve Dierenvrienden, Ook dit kleine snoetje heeft hulp nodig en is in veiligheid gebracht en overgebracht naar onze Dierenarts Emma ❤️ in Roemenië. Deze klein blijvende spruit is helemaal alleen gevonden bij een verlaten huis en zat stil alleen in een hoekje...Zoals jullie kunnen zien op de foto's mist hij een ondervoetje.. De kans is zeer aanwezig dat hij hiermee geboren is....maar niets is zeker in Roemenië. Wij zagen al vragen voorbij komen kan hij zonder dit voetje toch nog lopen ? Jazeker kan hij dat maar... toch zal zijn pootje volledig geamputeerd moeten worden, omdat hij nu steeds over de grond schuurt met zijn stompje bij het zitten gaan en liggen. Wat wel een probleem gaat worden is, wie wil er nu dadelijk zo'n kleine spruit een Forever Home geven met 3 pootjes.. ? Hij kan dadelijk na de operatie gewoon weer zelf lopen en spelen...en heeft geen rolstoel nodig.Wij zijn dus voorzichtig opzoek naar een speciale warme en blijvende mand voor deze spruit van 3 maanden jong en hij weegt 1.5 Kg. Uiteraard kan hij pas weg nadat hij geopereerd is en de wond volledig gesloten is.Wij zijn nog opzoek naar een sportieve naam voor deze spruit Wellicht weet een van onze Supporters die ons maandelijks ondersteunen een leuke naam ...? Graag delen! Voor een blijvende mand! Wij houden jullie op de hoogte.

05-08-2018

Lieve Dierenvrienden, Het lijkt wat rustig te zijn op onze tijdlijn... Maar achter de schermen blijft het regenen van gevonden pups in nood (die nog gepost moeten worden). Naast de spoed aanvragen voor hulp bij herplaatsingen van honden in Nederland en België en dit tijdens vakantietijd.... Daarnaast zullen wij voor ons oude, demente dametje Puffi (foto3) die permanent in opvang verblijft bij onze Stichting toch opnieuw een afspraak moeten maken bij de Dierenarts voor 1 of 2 röntgenfoto's i.v.m. de antibiotica die na 14 dagen niet heeft aangeslagen voor haar hoesten. Wij gaan duimen voor ons lieve dametje...voor een goede uitslag ❤️ Wij kunnen dit prachtige werk allemaal blijven doen dankzij de onderstaande Supporters van Support For Strays! Geweldig bedankt top Supporters! Jullie zijn kanjers ❤️ Mochten er meer mensen zijn die nog een handje willen helpen, dit kan al voor 2.50 Euro per maand. Voor het aanmelden als Supporter kunt u een prive bericht sturen naar Support For Strays en zetten wij u elke maand in het zonnetje Uiteraard kan dit ook anoniem.

( Dit zijn niet de donaties voor het hondje in de teer Cinta of Lucky)
Supporters maand Juli :

Anoniem 100 Euro 4 x Sterilisatie/Castratie Project
Anoniem 35 Euro
M K van Eijk Koning CJ 15 Euro
Nadia van Tongelen 10 Euro
D.M de Rooij 10 Euro
Mw D J Scholten 20 Euro

2.50 Euro
Mw P N Kloos- Uiterwaal en/of Hr. M Kloos
Diny/Frans Van Der Velden
Vermeir-Laenen
Roelof Dam
Gerda Dam
Emmy Hell-Sluytman
Henny Kamphuis
Monique Moraal
Mw B M Wessels

5.00 Euro
Wilma Neijndorff
Mw J M Auckel
C.M. van der Noort
S.P.T.M Claaessen- Van Be
Anoniem 2
Anoniem 3

 

04-08-2018

Lieve Dierenvrienden, Vandaag was onze Dierenarts Emma in Roemenië opzoek naar een hondje in nood. Maar deze dag kreeg een hele andere wending.... Tijdens de zoektocht hoorde Emma een pup krijsen in het veld, maar waar kwam dat geluid toch vandaan.... Emma stuitte op een gat in de grond, aan een nabij gelegen drukke weg. Het gat was te diep voor de pup om er zelf uit te komen...( zie eerste foto) en deze pup was dolblij om iemand te zien.. Dit snoetje met een geschatte leeftijd van 2.5 a 3 maanden, heeft daar al wat langer gezeten, omdat hij graad mager is met een wormbuikje en een gewicht heeft van maar 1 kg....Dat de pup daar gedumpt is... is zeker! En wij hopen maar dat hij zelf in dat gat is gevallen Hij zit nu veilig in de opvang bij onze Dierenarts Emma en mag nu zijn buikje vullen met brokjes. Dit knappe, vriendelijke reutje zal toch uitgroeien tot zo'n geschatte 10 kg en wij hopen nadat hij volledig geënt en bijgekomen is wij als Stichting een Forever Home te zullen vinden voor deze vriendelijke spruit Het hondje waar de zoektocht voor was, is helaas nog niet gevonden, maar ook deze pup had met spoed hulp nodig.

 

 

02-08-2018

Lieve Dierenvrienden, Dit zijn de 4 honden die zijn geholpen door ze te laten steriliseren/castreren bij onze Dierenarts Emma. Dankzij een geweldige Anonieme Donateur ❤️ waarvan wij deze donatie hebben overgemaakt op 3 juli.Steriliseren /Castreren is de enige manier om het puppy en honden leed echt terug te dringen voor de honden van de straat. Er zijn nu 28 honden geholpen dit jaar! Wauw ... Anonieme Donateur geweldig bedankt

30-07-2018

Lieve Dierenvrienden, Het is een hel om als kleine pup in een van de vele Shelters in Roemenië zoals het Tomesti Shelter terecht te komen van de straat als zwerver en/ of gedumpt te worden bij het Shelter. Verdoemd om ziek te worden door de steeds dodelijke aanwezige ziektes zoals Parvo en Distemper.Van deze groep pups op de foto zijn er nog maar enkele de wat grotere pups die nog in leven zijn Waaronder dit kleine snoetje die net op tijd gered is uit het Tomesti Shelter door onze Dierenarts Emma in Roemenië.Dit kleine teefje van 3 maanden jong, die nog maar 1 kg weegt heeft geluk gehad, zij zit nu veilig in opvang bij Emma en er is inmiddels een behandeling gestart voor haar huidproblemen.Ook voor onze Dierenarts Emma ❤️ die niet alle honden en pups kan redden i.v.m. plaatsgebrek en veiligheid voor de honden die al in opvang zijn is dit een drama steeds opnieuw.... Ook wij als vrijwilligers zelf van Support weten hoe vreselijk het is om een paar honderd honden en pups de rug te moeten toekeren....Uiteraard hopen wij ook een Forever Home te mogen vinden voor dit zwarte prulleke als zij weer volledig in orde is Wij houden jullie op de hoogte.

25-07-2018

Lieve Dierenvrienden, Het is weer feest Ook dit kleine, lieve snoetje Wifi een herplaatser uit Nederland, heeft inmiddels haar Forever Home gevonden na een match kennismaking. ❤️ Wij wensen de adoptanten heel veel geluk en plezier toe met dit kleine, knappe snoetje.

 

22-07-2018

Lieve Dierenvrienden,Zaterdag is het transport weer goed aangekomen uit Roemenië vanaf onze Dierenarts Emma met lieve, kleine Gigi aan boord. Zij is liefdevol ontvangen door geweldige lieve adoptanten ❤️ en Gigi geniet al volop in haar Forever Home. Daarnaast hebben wij nog tijdens het transport nieuwe Dierenvrienden mogen ontmoeten die het kleine, dappere foster hondje Lila ❤️ kwamen afhalen van transport. Gineke en haar zoon Thijs hadden voor de terugreis 2 dozen met vlees in blik meegenomen voor de rescuer in Roemenië. Maar voor wij het in de gaten hadden, ging het transport alweer rijden…Dus bleef deze donatie achter. Wij hebben deze donatie als cadeau gekregen voor ons demente hondje Puffi die bij onze Stichting sinds 2015 permanent in opvang verblijft, een geweldige cadeau voor ons oude dametje. Geweldig bedankt lieve adoptanten ❤️ voor het geven van een gouden mandje aan Gigi. Wij wensen jullie heel veel geluk en plezier toe met kleine, lieve Gigi een prachthondje wat nu een geweldig leven tegemoet mag gaan . Gineke en Thijs het was superrrr om kennis te maken en weer lieve Dierenvrienden erbij te hebben Wij wensen jullie heel veel plezier toe met jullie kleine en dappere foster hondje Lila

 

 

19-07-2018

Lieve Dierenvrienden, Wij zijn gisteren naar de Dierenarts geweest met ons demente dametje Puffi die permanent bij onze Stichting in opvang verblijft sinds 2015. Puffi hoeste wat maar kwam daar niet doorheen....Normaal gesproken is een kennel hoestgriepje vrij onschuldig en kan een hondje gewoon uitzieken zonder medicatie. Behalve voor vrij jonge honden en oudere dieren met net een mindere weerstand, die kunnen er behoorlijk ziek van worden.Puffi zal dit zeer waarschijnlijk hebben opgelopen van haar dagelijkse wandelingen Zij heeft namelijk geen rechtstreeks contact met andere honden dan haar roedel maatje's, die niks mankeren. Voor nu heeft ons dametje medicatie hulp nodig en zij heeft voor 14 dagen Antibioticia gekregen.Zij zal binnen 14 dagen moeten opknappen, zo niet....dan moeten wij terug voor röntgenfoto's. De kosten van haar Dierenartsbezoek waren totaal 39.62 Euro.Deze rekening hebben wij direct kunnen voldoen, dankzij de maandelijkse ondersteuning van onze Supporters van onze Stichting Supporters For Strays ❤️Geweldig bedankt Supporters.Dankzij jullie hoeven wij ons geen extra zorgen te maken.

   

        

14-07-2018

Lieve Dierenvrienden, Ook deze 2 kanjers Mimi en Akiva mochten voor dit weekend de koffertjes gaan inpakken bij onze Dierenarts Emma in Roemenië om aan de grote reis te beginnen Ook nu weer is het transport veilig en op tijd aangekomen.Waarvoor onze dank ❤️ Daarnaast heeft de adoptant van kleine Mimi 5 Euro gedoneerd aan onze Stichting voor de hondjes. Geweldig bedankt hiervoor Ilse Wij wensen de adoptanten heel veel geluk en plezier toe samen met Akiva en Mimi ❤️

 

09-07-2018

Lieve Dierenvrienden, Dankzij JULLIE de onderstaande Supporters van Support For Strays kunnen wij ons prachtige werk blijven doen. ❤️ Wij zijn met ons 13 jarige demente hondje Puffi, die bij ons al 3 jaar permanent in opvang verblijft bij de Dierenarts ( foto 2 en 3 ) geweest om haar nageltjes te laten knippen (kosteloos) en om weer medicatie te kunnen inslaan voor haar. Zoals haar dagelijkse dosis Vitofyllin 100 Mg, Carporal 160 Mg naast haar ontworming /ontvlooi druppels voor de aankomende zomer. Deze totaal kosten waren195.88 Euro ( Foto 4 en 5 ) Ook hebben wij een Rabiës herhaling (13 Juni) voor de herplaatser Bubbles ( foto 6 en 7 )voldaan die op onze tijdlijn staat ter adoptie, om zo haar kansen te vergroten i.v.m. met een mogelijke eventuele adoptie in België en wachttijd van 3 weken. De kosten hiervan waren 23.18 Euro.
Geweldig bedankt onderstaande top Supporters van de maand JUNI! Jullie zijn kanjers ❤️ Mochten er meer mensen zijn die nog een handje willen helpen, dit kan al voor 2.50 Euro per maand. Voor het aanmelden als Supporter kunt u een prive bericht sturen naar Support For Strays en zetten wij u elke maand in het zonnetje Uiteraard kan dit ook anoniem.

SUPPORTERS MAAND JUNI :

- Heynickx Jacky 50 Euro

- Anoniem 35 Euro

- T. van der Laan 50 Euro

- L C Haanen 65 Euro

- M K van Eijk Koning CJ 15 Euro

2.50 Euro

- Emmy Hell-Sluytman
- Roelof Dam
- Gerda Dam
- Dinny / Frans Van Der Velden
- Vermeir- Laenen
- K. van de Weijer
- Monique Moraal

5 Euro

- Mw IM Auckel
- Anoniem 2
- Hr J E Steenis ( Katja)
- C.M van der Noort
- Sylvia van Bebber

10 Euro
- D.M de Rooij (30-05)

 

08-07-2018

Lieve Dierenvrienden, Update Lucky! Lucky is de pup van 4 maanden jong die opzettelijk overreden is door 2 auto's achter elkaar en is overgebracht naar onze Dierenarts Emma in Roemenië. Lucky is nu voor de 2 de keer geopereerd en het gaat goed naar omstandigheden ❤️ Als er geen getuige van dit drama was geweest, zou hij voor dood zijn achter gelaten... Lucky is een vrolijke, lieve pup en de eerste stapjes zijn weer gezet... Wij hebben al aardig wat honden met herstelde botbreuken kunnen herplaatsen, maar wij weten dat de meeste zullen achterblijven... Lucky heeft in ieder geval zijn naam al mee Lucky ❤️ op weg naar een voorspoedig herstel...

 

07-07-2018

Lieve Dierenvrienden, Geweldige bedankt voor jullie reacties, lieve berichtjes en donaties ❤️ die binnen gekomen zijn gekomen voor de pup die in de teer is gevonden zonder achtervoetje en tenen... en in opvang zit bij onze Dierenarts Emma in Roemenië. Op een of andere manier kunnen wij vandaag geen filmpjes met Foto's plaatsen op facebook. Dus de overgemaakte donaties kunt u vinden bij reacties onder aan deze post! Laat duidelijk zijn dat als deze pup niet gevonden was of weggebracht was door de man die haar heeft gevonden ..zij zou zijn gestorven aan een lange lijdensweg van meer dan 48 uur.... Het gaat nu naar omstandigheden goed met de kleine pup maar is erg angstige wat u ook in de video kan zien. Zij doet erg haar best om zicht overdag te verstoppen in de kliniek voor elk menselijke contact..Ook wij blijven net als jullie achter met de vragen : hoe komt ze in de teer terecht....? Waar is haar achtervoetje en zijn haar tenen gebleven... Gelukkig hebben jullie Donateurs gehoor gegeven aan onze oproep en is er nu in totaal 411,41Euro binnen gekomen voor haar en wij hebben vandaag 415 Euro overgemaakt aan onze Dierenarts Emma ( zie screenshots ) Waaronder een grote donatie van maar liefst 250 Euro van Stichting Dierenasiel.NL ( www.dierenasiel.nl ) ❤️ Dankzij alle Dierenvrienden die gedoneerd hebben krijgt deze pup nu de hulp waar zij recht op heeft. Wij weten nog niet of haar achterpoot gedeeltelijk of helemaal geamputeerd moet worden... Eerst rust en voorzichtig werken aan haar vertrouwen....Omdat ze toch naar een andere kliniek moet worden overgebracht voor een team van specialisten.Wij hebben een van onze Supporters gevraagd om haar een naam te geven, zij zal nu als Cinta door het leven gaan. Dit betekend Liefje in Indonesische Thanks Wilma Neijndorff Lieve Dierenvrienden, wij houden u op de hoogte bij veranderingen...Geweldig bedankt onderstaande donateurs dankzij jullie hulp krijgt Cinta een eerlijke kans...

Stichting Dierenasiel.NL 250 Euro ( www.dierenasiel.nl )

Wilma Neijndorff 50 Euro

Arletta Heide 6.41 Euro ( Paypal)

NJ Bronwasser 20 Euro ( Opgesplitste Donatie/ Puffi 20 Euro)
A. M. Jansen 10 Euro
Diny/Frans van der Velden 10 Euro
Hurxkens Hanneman A J J 5 Euro
Emmy Hell- Sluytman 15 Euro
Lacourt PC 15 Euro
Mw J Spaans 15 Euro
Mej R J Eilander 5 Euro
M K van Eijk Koning C J 10 Euro

Mw M C A Beerens 5 Euro
Anoniem 2 5 Euro

 

07-07-2018

Lieve Dierenvrienden, Kent u deze stoere vent Mellow nog ? Mellow was een herplaatser uit Nederland en mocht vandaag mee naar zijn Forever Home. Waar hij nu een fantastische tijd tegemoet kan gaan samen met z'n vriendin knappe Misty ❤️ Wij wensen Misty en de adoptanten van Mellow heel veel geluk en plezier toe samen. Party time

04-07-2018

Lieve Dierenvrienden, Ook wij worden er soms moedeloos van…… maar wat deze pup is overkomen is nog veel erger. Er is weer een spoedgeval binnen gebracht bij onze Dierenarts Emma in Roemenië. Dit teefje heeft minimaal 48 uur vast in de teer gelegen voordat zij is gevonden door een man met een groot hart. Hij heeft haar weten los te maken met een plak teer en bracht haar naar het Publieke Shelter van Tomesti. Daar aangekomen is zij door de medewerkers gewassen met olie onder medicatie en blijkt dat zij 1 voetje mist……. Al haar tenen zijn eraf…. Haar in het Shelter stoppen in haar situatie was dus absoluut geen optie! Ook al is de opvang overvol bij onze Dierenarts Emma…deze kleine pup is nu veilig bij haar in de kliniek en onder pijnmedicatie. Haar geschatte leeftijd is 7 maanden en zij is nu stabiel maar nog erg angstig. Zij zal door een team van specialisten moeten worden nagekeken of ze haar achterpoot voor een gedeelte kan behouden of deze volledig geamputeerd moet worden. Voor dit team van specialisten zal zij overgebracht moeten worden naar een andere kliniek. Maar voor nu eerst goed bijkomen en rust.....Uiteraard is een kleine donatie voor deze pup zeer welkom als bijdrage in de Dierenartskosten.

Donaties voor deze pup die zijn binnen gekomen :

Stichting Dierenasiel.NL 250 Euro ( www.dierenasiel.nl )

Wilma Neijndorff 50 Euro

Arletta Heide 6.41 Euro ( Paypal)

NJ Bronwasser 20 Euro ( Opgesplitste Donatie/ Puffi 20 Euro)
A. M. Jansen 10 Euro
Diny/Frans van der Velden 10 Euro
Hurxkens Hanneman A J J 5 Euro
Emmy Hell- Sluytman 15 Euro
Lacourt PC 15 Euro
Mw J Spaans 15 Euro
Mej R J Eilander 5 Euro
M K van Eijk Koning C J 10 Euro

Mw M C A Beerens 5 Euro
Anoniem 2 5 Euro

Geweldig bedankt Lieve Dierenvrienden voor jullie donaties ❤️ namens ons en deze stakker van een pup.... Wij zullen uiteraard een Update en Screenshot plaatsen van de overgemaakte donaties naar onze Dierenarts Emma.

03-07-2018

Lieve Dierenvrienden, Er is weer een fantastische Anonieme Donatie binnen gekomen van maar liefst 100 Euro om weer 4 honden te kunnen helpen door te laten steriliseren/castreren bij onze Dierenarts Emma. Dit is de enige manier om het puppy en honden leed terug te dringen voor de honden van de straat. Er zijn nu 24 honden geholpen dit jaar en de Teller komt nu met deze fantastische donatie dus op 28 honden. Wauw ... Wij hebben deze donatie vandaag overgemaakt naar onze Dierenarts. Anonieme donateur geweldig bedankt voor jullie donatie

01-07-2018

Lieve Dierenvrienden, In deze erbarmelijke omstandigheden zitten massaal veel honden opgesloten in de Buitenlandse Shelters... in hele andere omstandigheden dan in Nederlandse Asiels. Jong en oud zonder medicatie behandeling voor hun klachten..dag in en uit een uitzichtloos bestaan. Dit snoetje is gered uit het Tomesti Shelter door onze Dierenarts Emma ruim een maand geleden. Emma zal altijd de honden nemen uit het Shelter die spoed hulp nodig hebben. Zij heeft dan ook enorm veel ervaring in honden met huidproblemen die vreselijk lijden doordat zij niet worden behandeld. Helaas kon Emma er niet meer mee nemen uit het Shelter omdat er i.v.m. vakantie onze gereserveerde honden nog niet kunnen afreizen en er daarom te weinig ruimte is in de kliniek voor opvang. Dit kleine snoetje van 2 jaar heeft geluk gehad ...zij is behandeld voor haar huidproblemen en de haartjes beginnen alweer te groeien. Zij was behoorlijk angstig en verstopte zich constant in de kliniek.Maar na 1 maand komt zij nu regelmatig even te voorschijn om te chillen samen met de andere honden.

 

28-06-2018

Lieve Dierenvrienden, U kent haar vast nog wel Dasha is een herplaatser uit Nederland. En zij is werkelijk dit keer met haar kont in de boter gevallen na een kennismaking Zij heeft inmiddels haar Forever Home gevonden bij geweldige liefdevolle adoptanten die werkelijk alles voor haar over hebben met als speelmaat de grote knappe reu Aslan Daarnaast hebben L Haan en zijn gezin een fantastische donatie overgemaakt aan onze Stichting van maar liefst 65 Euro. Geweldig bedankt L Haan voor jullie donatie. Top! Wij wensen jullie heel veel geluk en plezier toe samen met jullie knappe kanjers Aslan en Dasha.

 

26-06-208

Lieve Dierenvrienden, Wie is toch steeds die knappe witte herder op foto's en video's die al onze hondjes ziet binnen komen bij onze Dierenarts Emma en weer gaan naar een gouden mandje  Wij stellen aan jullie voor Knappe Ella. ❤️ Ella is een hond geboren ver weg van mensen en is opgegroeid als een wilde hond. Voor 2 jaar terug liet Ella zich s' avonds wat vaker zien bij een verlaten huis aan de rand van de stad. Ella had ernstige huidproblemen en werd daardoor gezien als vies beest en de mensen keerde zich tegen haar, Opgejaagd als een prooidier met stenen bekogeld 2 maanden is onze Dierenarts bezig geweest om haar te vertrouwen te winnen met voer etc...Ook dit mocht niet baten. Uiteindelijk is met hulp van de mensen van het Publieke Shelter Ella verdoofd en kon ze mee naar de kliniek om een start te maken voor haar huidproblemen. Maar ook dit was een nachtmerrie... Ella was doodsbang voor mensen en schroomde niet om van zich af te bijten bij benadering. Ella is nu 2 jaar verder en zoekt nu zelfs nog geen toenadering tot mensen zij is beschadigd voor het leven...Maar zij kan des te beter omgaan met alle honden en katten die binnen komen in de kliniek en weer gaan. Zij speelt er rustig op los met onze gereserveerde hondjes en de nieuwkomers. Ella is nu zo'n 7.5 jaar en zal nooit ter adoptie vrij komen om haar te blijven beschermen! Zij hoeft niks meer, gewoon hond zijn en elke dag een potje ravotten met klein en groot op haar vertrouwde plekje de Dierenkliniek....

 

16-06-2018

Lieve Dierenvrienden, Dankzij de onderstaande Supporters van Support For Strays kunnen wij ons prachtige werk blijven doen. Ook is er weer een fantastische donatie binnen gekomen van T. van der Laan van maar liefst 50 Euro. Uiteraard hebben wij deze donatie toegevoegd bij onze Supporters groep voor de maand Juni. Dankzij jullie kunnen wij voor deze maand weer medicatie inslaan voor ons demente hondje Puffi die permanent in opvang verblijft, naast een Rabiës herhaling voor een toekomstige herplaatser.
Geweldig bedankt top Supporters! Jullie zijn kanjers ❤️ Mochten er meer mensen zijn die nog een handje willen helpen, dit kan al voor 2.50 Euro per maand. Voor het aanmelden als Supporter kunt u een privebericht sturen naar Support For Strays en zetten wij u elke maand in het zonnetje Uiteraard kan dit ook anoniem.

Supporters Maand JUNI :

- Heynickx Jacky 50 Euro

- Anoniem 35 Euro

- T. van der Laan 50 Euro

- L C Haanen 65 Euro

- M K van Eijk Koning CJ 15 Euro

2.50 Euro

- Emmy Hell-Sluytman
- Roelof Dam
- Gerda Dam
- Dinny / Frans Van Der Velden
- Vermeir- Laenen
- K. van de Weijer
- Monique Moraal

5 Euro

- Mw IM Auckel
- Anoniem 2
- Hr J E Steenis ( Katja)
- C.M van der Noort
- Sylvia van Bebber

10 Euro
- D.M de Rooij (30-05)

 

03-06-2018

Lieve Dierenvrienden, Het gaat goed met de pup van 4 maanden die opzettelijk 2 keer achter elkaar is overreden door 2 auto's Hij eet goed en kwispelt al met zijn staartje. Er zijn onwijs veel reacties geweest voor deze pup en ook veel mooie namen ingezonden voor hem. De naam die het meeste voorkwam is "Lucky" en dat heeft hij gehad. ❤️ Maar dit zal hij ook nodig hebben om dadelijk een Forever Home te kunnen vinden...
Wij hebben voor Lucky 2 prachtige donaties binnen gekregen van Lacourt P C 20 Euro en Henk Rover en Chinger 40 Euro en hebben deze vandaag over gemaakt naar onze Dierenarts.Geweldig bedankt Henk Rover/Chinger en Lacourt P C ❤️

 

31-05-2018

Lieve Dierenvrienden, Even voorstellen dit keer geen hondje maar... Dit zijn de Supporters van Support For Strays, waar wij elke maand weer kunnen bouwen! Zodat wij de honden die uit erbarmelijke omstandigheden komen, kunnen blijven helpen naast de opvanghonden hier in Nederland. Wij maken regelmatig donaties over naar onze Dierenarts in Roemenië voor de honden in nood waar donaties voor binnen komen met screenshots. Maar wij blijven zelf vaak zitten als vrijwilligsters met een gedeelte van de Opvangkosten, Dierenartskosten en/of Organisatiekosten. Dankzij deze onderstaande Supporters ❤️ kunnen wij blijven helpen voor de honden in nood. Geweldig bedankt top Supporters! Jullie zijn kanjers ❤️  Mochten er meer mensen zijn die nog een handje willen helpen, dit kan al voor 2.50 Euro per maand. Voor het aanmelden als Supporter kunt u een privebericht sturen naar Support For Sytrays en zetten wij u elke maand in het zonnetje Uiteraard kan dit ook anoniem.

Maand Mei :

Emmy Hell-Sluytman
Dinny Van Der Velden
Vermeir- Laenen
Roelof Dam
Gerda Dam

D.M.de Rooij 10 euro

C.M van der Noort 5 Euro
Sylvia van Bebber 5 Euro

Maand Juni :

Anoniem 35 Euro

T. van der Laan 50 Euro

Emmy Hell-Sluytman
Roelof Dam
Gerda Dam
Dinny Van Der Velden
Vermeir- Laenen

M K van Eijk Koning CJ 15 Euro

Mw IM Aucel 5 Euro
Hr J E Steenis ( Katja) 5 Euro
C.M van der Noort 5 Euro
Sylvia van Bebber 5 Euro

D.M de Rooij 10 Euro

 

29-05-2018

Lieve Dierenvrienden, Wij hebben even gewacht met het posten van een vreselijk drama over deze pup. Deze arme stakker is op straat vorige week opzettelijk overreden door maar liefst 2 auto's achter elkaar. Nee er is niemand gestopt! Wel is dit gezien door een getuige, die dacht dat deze pup wel overleden zou zijn en zij wilde hem van de weg afhalen. Bij het oppakken merkte ze dat deze pup nog leefde en bracht hem naar onze Dierenarts Emma in Iasi. Zijn toestand was bijna 1 week zeer kritiek en de pup was niet alleen mager maar had ook maar liefst 3 botbreuken aan alle 3 de pootjes. Hij is met spoed geopereerd en er zijn ook plaatjes geplaatst die er over zo'n 40 dagen weer uit moeten zijn toestand is nu stabiel. Deze knappe pup van 4 maanden heeft onwijs veel geluk gehad dankzij een Dierenvriend als getuige.Hij krijgt nu alle zorg die hij nodig heeft en uiteraard pijnmedicatie. Het overrijden,aanrijden van dieren in Roemenië is op zich niets bijzonders in dat land en gebeurd dagelijks. Maar het hondje hulp geven en een serieuze kans is een heel ander verhaal! Wij kunnen nu voorzichtig gaan denken om deze pup een naam te geven. ❤️ Wie weet er nog een toepasselijke naam voor dit lieve snoetje?

 

28-05-2018

Lieve Dierenvrienden, Misschien kent u hem nog Knappe Josh kon in april naar Nederland afreizen, dankzij Chantal die Josh in opvang zou nemen totdat er een blijvend mandje is gevonden voor hem. Vanavond kunnen wij deze dag weer feestelijk afsluiten omdat Josh vandaag naar zijn gouden mandje is gegaan. Lieve Chantal, geweldig bedankt voor al jou goede zorgen ❤️ en het opvangen van Josh.Dit heb je fantastisch gedaan! Wij wensen de adoptanten en Josh heel veel geluk en plezier toe samen.

 

27-05-2018

Lieve Dierenvrienden, Het gaat goed met ons 13 jarig demente dametje Puffi die al 3 jaar permanent bij onze Stichting in opvang verblijft. Puffi heeft vandaag eerst goed bodemonderzoek gedaan om vervolgens lekker af te kunnen koelen.

 

17-05-2018

Lieve Dierenvrienden, Dit zijn de 4 volgende kanjers die dankzij een Anonieme donateur gesteriliseerd/gecastreerd konden worden De Teller staat nu op 24 geholpen honden. Foto 3 is het kleine hondje Gigi die ook ter adoptie staat bij onze Stichting. Wij hopen snel een mandje te vinden voor haar, zodat ze niet terug hoeft naar de straat. Gigi die al gedumpt op straat is geweest door haar oud eigenaar en die te kennen gaf haar niet meer terug te willen. Ze is zo klein om op straat te moeten vechten met de grote honden om een beetje voer. Wij hopen dat jullie haar nogmaals willen helpen delen op weg naar een blijvend mandje. Anonieme donateur geweldig bedankt voor jullie donatie ❤️

15-05-2018

Lieve Dierenvrienden,Wij kregen een vraag van een volger na het zien van een foto op ons Supporters logo waar Boefje op staat ...Hoe is het nu eigenlijk met Boefje? Met Boefje gaat het Fantastisch Wij hebben op 04-10-2017 gepost dat Boefje liefdevol geadopteerd is in een gezin in Zweden. Boefje is het hondje wat in Roemenië aan de ketting lag achter het huis bij eigenaren. Of Boefje het toen zou gaan halen wisten wij toen nog niet.... Maar dankzij onze Dierenarts Emma en dankzij donateurs van onze Stichting heeft Boefje een goede start gehad en is Boefje fantastisch verzorgd en nu een prachtig en gelukkig hondje geworden ❤️

 

30-04-2018

Lieve Dierenvrienden, Wij hebben weer enkele fantastische donaties binnen gekregen ❤️ Sylvia van Bebber die het hondje Daisy een gouden mandje gaf doneerde maar liefst 40 Euro, naast een geweldige donatie van 10 Euro van D.M de Rooij. Deze donaties voegen wij bij elkaar om deze week nog bij de Dierenarts wat strips Vitofyllin in te slaan voor onze demente Puffi die permanent in opvang verblijft bij onze Stichting en bijna door haar medicatie is. Daarnaast is er door Henk Rover en zijn geadopteerde hondje Chinger een fantastische 50 Euro gedoneerd voor de honden vriendjes van Chinger die zijn achtergebleven in Roemenië bij onze Dierenarts Emma.Deze donatie hebben wij vandaag nog overgemaakt. Henk, D.M de Rooij en Sylvia Alvast geweldig bedankt voor jullie donatie ❤️Alleen samen kunnen wij het verschil maken voor al deze kanjers! Toppie

Foto 1 Puffi, Foto 2, Chinger, Foto 3 Screenshot, Foto 4 Daisy

     

 

28-04-2018

Lieve Dierenvrienden, Het transport is weer goed aangekomen vanuit Roemenië en het was weer fantastisch om er weer bij te zijn. Deze 2 snoetjes zijn nu op weg naar hun eigen gouden mandje. ❤️ Wij wensen onze adoptanten heel veel geluk en plezier toe samen met jullie kanjers.

 

 

28-04-2018

Lieve Dierenvrienden, Er is weer een fantastische donatie binnengekomen van een anonieme donateur. Deze donatie van maar liefst 100 Euro om weer 4 honden te kunnen gaan helpen door te steriliseren/castreren. Wij wachten nog op 1 sterilisatie van de vorige keer, zodat wij de 5 foto's tegelijk kunnen posten. Dat waren er in totaal 20 voor dit jaar. Hier komen er dan nu weer 4 bij 24 honden die zich niet meer kunnen vermeerderen. Dit is de enige manier om al het puppy en hondenleed te voorkomen.Geweldig bedankt anonieme donateur ❤️

 

22-04-2018

Lieve Dierenvrienden, Het transport van dit weekend is weer goed aangekomen. Met dit keer als uitzondering ❤️ dat de honden allemaal keurig zijn thuisgebracht door de transporteur. Klara (foto 1) zit tijdelijk in opvang voor zij naar haar eigen baasje kan. Josh (foto 4) is in opvang gegaan en zoekt nog zijn Forever Home... maar hij mag eerst eens lekker bijkomen.Wij wensen onze geweldige lieve adoptanten en Josh en Chantal, Anja en Klara heel veel succes en plezier toe samen met jullie kanjers.

 

21-04-2018

Lieve Dierenvrienden, Update Bella ❤️
Wij hebben weer prachtige foto's ontvangen van knappe Bella die in opvang verblijft in Tsjechië ( foto 1 en 2 ) .Deze maand april zou Bella gesteriliseerd worden dankzij de onderstaande donateurs. Aangezien Bella nu loops is geworden is er in overleg met de Dierenarts besloten haar sterilisatie uit te stellen.

Donateurs Bella ❤️ Puffi

 

Sterilisatie Bella
Puffi medicatie VitoFyllin 100 mg
Puffi CBD Olie

 

Emmy Hell- Sluytman 25 Euro

D.M De Rooy 10 Euro

H J De Rover CJ 50 Euro

MC Coy & Partners B.V 200 Euro
namens Carmen van Kruisbergen

 

11-04-2018

Lieve Dierenvrienden, Het gaat heel goed met het hondje wat als spoedgeval is binnen gebracht bij onze Dierenarts Emma.
(zie post van 20 maart)
Hij had een nylon koord zo vreselijk strak in zijn nek zitten, dat deze behoorlijk beschadigd is. Hoe en waar dit heeft kunnen gebeuren weten wij niet....Inmiddels is het nylon koord onder narcose verwijderd en de wond is nu al zo goed als gesloten.
Wij zien op de video ( facebook ) nu al een hele blije, vrolijke reu ❤️met een geschatte leeftijd van 1 a 2 jaar die uiteraard met de tijd een Forever Home zoekt naar alle ellende wat hem is overkomen.

 

10-04-2018

Lieve Dierenvrienden, Wij hebben inmiddels de prachtige binnen gekomen donatie van maar liefst 100 Euro van Dagmar Smellinckx al overgemaakt naar onze Dierenarts Emma in Roemenië. Deze donatie is voor het knappe snoetje die inmiddels geopereerd is aan beide voorpoten, nadat zij liggend op straat is aangetroffen. Op dit moment moet zij nog zoveel mogelijk mandrust houden, om zo goed mogelijk te kunnen herstellen.

05-04-2018

Lieve Dierenvrienden, Wij hebben een fantastische donatie mogen ontvangen van maar liefst 200 Euro van Dagmar Smellinckx ❤️ Voor deze donatie heeft zij keihard gewerkt, door boeken te verkopen dat heet "Beestige Boekenverkoop" ( foto 1) Deze pagina kunt u vinden op Facebook. Ook u kunt hier voor een klein bijdrage een boek bemachtigen en tevens een goed doel steunen. Wij zullen in overleg met Dagmar 100 Euro storten naar onze Dierenarts Emma in Roemenië voor de pup die inmiddels geopereerd is aan beide voorpoten, nadat zij liggend op straat is gevonden ( foto 1 ) Daarnaast blijft 100 euro gereserveerd om te kijken of wij binnenkort een extra hondje kunnen laten afreizen. Lieve Dagmar geweldig bedankt voor jou harde werk en top donatie! Lieve Dierenvrienden, vergeten jullie niet de "Beestige Boekenverkoop "een like te geven.....Alleen samen staan wij sterk voor de kansarme honden

 

31-03-2018

Lieve Dierenvrienden wij hebben weer 2 prachtige donaties ontvangen. De eerste donatie van 25 Euro is van Henny Kamphuis ❤️ voor het steriliseren/castreren voor 1 hond bij onze Dierenarts Emma in Roemenië. Dit brengt onze teller dan weer op 20 honden die dit jaar geholpen zijn. (Foto's volgen nog van de laatste 5 honden die geholpen zijn ). Daarnaast is er een prachtige donatie van 25 Euro overgemaakt door E Schenkel ❤️voor de zwart/witte pup die gevonden is op straat met meerdere ernstige fracturen aan beide voorpoten en inmiddels geopereerd is ( Foto 4 ) Beide donaties zijn vandaag overgemaakt naar onze Dierenarts. Geweldig bedankt voor jullie donaties E Schenkel en Henny Kamphuis.

 

27-03-2018

Lieve Dierenvrienden, En weer is er een spoedgeval binnen gebracht bij onze Dierenarts Emma.  (filmpje 1 zie facebook) Dit snoetje lag hulpeloos aan de kant van de weg...niet meer kunnen lopen...hoelang ze daar gelegen heeft weten wij niet....Waarschijnlijk is zij aangereden door een auto. Er zijn röntgenfoto's gemaakt en aan beide voorpoten zien wij behoorlijke moeilijke breuken.... Haar leeftijd wordt geschat op zo'n 4 a 5 maanden. Vandaag is zij geopereerd en nu weer goed wakker en geeft de nodige kusjes al weg ❤️(filmpje 2 zie facebook)
Wij houden jullie op de hoogte.

 

25-03-2018

Lieve Dierenvrienden , Wij hebben weer een fantastische donatie mogen ontvangen van maar liefst 100 Euro van een anonieme donateur om weer 4 honden te laten steriliseren/castreren bij onze Dierenarts Emma in Roemenië.Wij hebben deze donatie afgelopen week al overgemaakt naar onze Dierenarts Emma.Dit brengt onze teller dan weer op 19 honden die geholpen zijn dit jaar en waar weer veel puppy/honden leed is mee voorkomen. Zodra de honden geholpen zijn zullen wij deze posten. Anonieme Donateur geweldig bedankt voor uw donatie ❤️

   

 

23-03-2018

Lieve Dierenvrienden, Bij deze willen wij graag iedereen bedanken voor de lieve, warm berichtjes ❤️ die wij hebben binnen heb gekregen i.v.m. het overlijden van onze knappe Bibi.Daarnaast willen wij graag de donateurs geweldig bedanken voor jullie bijdrage aan haar spoed operatie.De nacht is zij nog goed door gekomen en later in de ochtend ging het zo vreselijk snel bergaf.... De dierenartsrekening van haar spoed operatie was incl. medicatie en 3 blikken vlees om weer te beginnen met eten 357,16 Euro. Wij hebben aan donaties voor haar binnen gekregen 152,38 Euro.

Wij hopen dat er nog mensen zijn die een handje mee willen helpen om zo onze buffer weer aan t kunnen vullen wat nodig is als reserve bij noodsituaties zoals Bibi overkomen is.Wij zoeken 200 mensen die 1 Euro willen storten en we zijn weer bij!

Wij hebben vandaag een prachtig condoleance kaartje ontvangen van onze Dierenarts en wij zijn deze ook zeer dankbaar voor alle hulp die wij hebben mogen ontvangen op beide dagen, waarvan de 2 de dag niets in rekening is gebracht.Ook had een lieve vriendin ❤️van ons aan Bibi' s maagje gedacht en bracht maar liefst 5 pakjes vlees mee. Deze zullen wij met de blikken vlees van de Dierenarts reserveren voor onze demente Puffi die permanent in opvang verblijft bij onze Stichting.

Voor Bibi's filmpje kunt klikken op de link onderaan de pagina.

Donateurs :
Henny Kamphuis 15 euro
K van de Weijer 10 Euro
Hr C E de Ridder 10 Euro
Veerle De Keyser 25 Euro
Ilse Vd Wijngaart & Frank Mewissen 20 Euro
Mw M D Stappenbeld en/of Hr AA van Leeuwen 25 Euro
Hr HMC van Loosbroek 25 Euro
Mw P R Eilander 5 Euro
S.JA van Dooren 10 Euro

Donateurs per 25-03-2018

Truus Haitjema 5 euro
Henk Rover 40 Euro
Ilse Bruurmijn 4 Euro
Chris Overheem 20 Euro
MK van Eijk Koning C J 20 Euro
Mw I Grafing 10 Euro
Hr M de Boer, Mw JAA Hanekamp 50 Euro
Mej J C Kuijpers 17 EuroMw B M Wessels 5 Euro
C.L.H Kempenaar-Ligther 10 Euro
A.M Jansen 7.50 Euro
Anoniem 10 Euro
L.De Blij 1 Euro

Donateur Paypal :
Christelle van Aerde 7.38 Euro

https://www.facebook.com/689794521138036/videos/1657685944348884/?t=8

          

 

 

20-03-2018

Helaas hebben wij van Support For Strays een nare mededeling voor jullie
Hondje Bibi wat al langere tijd bij mijn collega Karin in opvang verblijft van Support ,is het afgelopen weekend ziek geworden. Doordat zij erg veel begon te spugen is Karin vandaag naar de dierenarts gegaan met Bibi
Karin wilde graag een röntgenfoto laten maken en nu bleek dat er een cv sleutel in Bibi haar buikje zat waardoor zij dus zo ziek werd. Bibi kon gelijk bij de dierenarts blijven om vervolgens onder narcose gebracht te worden zodat ze haar konden opereren en de sleutel verwijderd kan worden.Gelukkig is de operatie goed verlopen en begint Bibi nu wakker te worden Wij hopen dat Bibi snel weer de oude zal zijn

Helaas brengt deze onverwachte operatie ook hoge kosten met zich mee..
Wij hopen via deze weg dat er lieve supporters zijn die Bibi en Karin willen helpen met de dierenarts rekening ????
Deze rekening betreft zo'n 368,- en zal later door Karin hieronder geplaatst worden

Voor degene die een steentje willen en kunnen bijdrage is dit het banknummer van Stichting Support For Strays: NL18ABNA0468125922
Graag onder vermelding van operatie Bibi

Bibi en ook Karin zullen jullie hiervoor hartelijk dankbaar zijn

 

20-03-2018

Lieve Dierenvrienden er is weer een spoedgeval binnen gekomen bij onze Dierenarts Emma. Dit reutje werd gespot op straat met een aantal kinderen die hem door de sneeuw heen droegen. Hij had een nylon koord zo vreselijk strak in zijn nek zitten, dat deze behoorlijk beschadigd is. ???? Hoe en waar dit heeft kunnen gebeuren weten wij niet....Hij zit nu veilig in opvang bij onze dierenarts en het nylon koord is onder narcose verwijderd.Op dit moment gaat het goed naar omstandigheden en krijgt hij (pijn) medicatie en is het belangrijk dat de wond goed word schoongehouden i.v.m. met infectie gevaar.Zijn leeftijd wordt geschat op zo'n 1.5 tot 2 jaar. Wij gaan een kaarsje voor hem branden

 

 

17-03-2018

Lieve Dierenvrienden, Dank jullie wel allemaal voor de lieve warme berichtjes ❤️ onder onze vorige post. Dit heeft ons goed gedaan te lezen, dat er nog zoveel mensen een hondje een gouden mandje gunnen, ongeacht waar deze geboren is.

Het gaat goed met het kleine hondje waarvan het voorpootje niet meer te redden was en geamputeerd moest worden.Wij hebben nu ook meer fantastisch nieuws te melden. Dit lieve snoetje was erg in de war na het bijkomen uit haar narcose en ze wil op dit moment nog even haar mandje helemaal voor zich zelf.. Maar er is meer.....Dit snoetje moet natuurlijk nog eerst goed herstellen, waarvoor zij alle tijd zal krijgen. Maar dan staat er ook al een gouden mandje voor haar klaar bij een bekende adoptant van ons. Lieve Henny Kamphuis geweldig bedankt voor het geven van haar naam en een gouden mandje aan kleine Remie

 

16-03-2018

Lieve Dierenvrienden, Dit kleine teefje sleepte zich voort in vreselijke pijn in een stad vlakbij onze Dierenarts Emma in Roemenië.Gezien is ze daar wel zeker door mensen... maar hulp bieden in Roemenië dat is een heel ander verhaal.Deze arme stakker zit nu veilig in opvang bij onze Dierenarts maar haar voor pootje was niet meer te redden en deze is eergisteren geamputeerd ????...Daarnaast mist ze wat tandjes...Wat haar is overkomen weten wij dus niet.Op dit moment is zij stabiel en krijgt uiteraard pijnmedicatie,haar leeftijd wordt geschat op zo'n 5 a 6 jaar.

Bij een rescue zoals dit kleine hondje..moet ik persoonlijk
(Karin) steeds terugdenken aan de mensen die soms reageren onder posten van ons of andere organisaties van honden die een Forever Home zoeken met reacties als..onze asiels zitten vol, laat ze lekker in land van herkomst etc.Zouden deze mensen werkelijk aan zo'n hondje op straat voorbij lopen, die zich in vreselijke pijn moet voortslepen......?Of omdat het niet naast je eigen voordeur gebeurt...? In Roemenië is dit aan de orde van de dag met duizenden straathonden en te weinig mensen die echt om dieren geven..laat staan adopteren.Voor ons heeft een dier geen postcode...Zo helpen wij honden in verschillende landen, waaronder ook Nederland waarvoor onze hulp wordt gevraagd.Wij gaan vanzelfsprekend dit kleine snoetje volgen ❤️ en houden jullie op de hoogte.Reacties en eigen meningen zijn uiteraard welkom, maar hou het netjes

 

14-03-2018

Lieve Dierenvrienden, Hoeraaaaa....Het is vandaag een feestdag!! Ons demente hondje Puffi die al vanaf november 2015 bij onze stichting permanent in opvang verblijft is vandaag 13 jaar geworden. ❤️ Zij heeft een behoorlijke medische geschiedenis achter de rug van liesbreuken, verwijderen tumoren,kiezen trekken etc waarvoor zij allemaal onder narcose moest.Puffi is letterlijk meerdere malen door het oog van de naald gekropen..nadat zij een vergiftigingspoging overleefde in Roemenië waarbij andere honden zijn overleden.Dit op de laatste dag dat wij als Stichting werkzaam waren geweest in Roemenië. Puffi en ons andere opvanghondje Bibi zijn gisteren samen naar trimsalon Twente geweest en heerlijk verwend door Dunja en haar team. Zodat wij vandaag de tijd hebben om deze bijzondere dag te kunnen vieren... De kosten hiervan waren 85 Euro. Ook hebben wij de CBD olie binnen gekregen die besteld was voor Puffi hiervan waren de kosten 25 Euro..thanks Ingrid Van Dam voor het opsturen en natuurlijk Trimsalon Twente Dunja ter Braak voor onze nu weer nog knappere meiden

25-02-2018

Lieve Dierenvrienden, Wij hebben weer prachtige foto's van knappe Bella mogen ontvangen vanuit Tsjechië.Wij hebben inmiddels 110 Euro overgemaakt voor de sterilisatie van Bella die in April zal plaatsvinden.De kosten hiervan zijn 160 Euro totaal.Daarnaast hebben wij de Dierenartsrekening van 53 Euro voldaan voor onze demente Puffi voor haar 5 strippen Vitofyllin.
Dan houden wij nog 122 Euro over! Hiervoor zullen wij 1 CBD olie gaan bestellen voor Puffi en het restant reserveren wij even voor Bella mocht zij nog extra medicatie nodig hebben. Geweldig bedankt onderstaande donateurs voor jullie donatie ❤️

Emmy-Hell-Sluytman 25 Euro

D.M De Rooy 10 Euro

H J De Rover CJ 50 Euro

MC Coy & Partners B.V 200 Euro
namens Carmen van Kruisbergen

24-02-2018

Lieve Dierenvrienden, Vandaag is het transport goed aangekomen met onze geadopteerde honden. Door goed teamwork waren wij uiteraard op beide plaatsen zelf aanwezig, zowel in Tilburg als in Almelo.Het was een lange dag..maar wij hebben weer genoten met een lach en een traan ☺️...Wij wensen alle adoptanten heel veel succes en plezier toe samen met jullie Kanjers. Daarnaast bedanken wij onze transporteur Marius Slobozeanu , Cristina Dohmen en haar team ❤️ voor het veilig thuisbrengen van onze geadopteerde snoetjes.

 

21-02-2018

Lieve Dierenvrienden, Bij deze willen wij graag Ilse en haar hondje Tica van harte ❤️ feliciteren!! Ilse en haar knappe snoetje Tica die in erbarmelijke omstandigheden is gevonden in Roemenië en een gouden mandje heeft gevonden bij Ilse en Frank. Wisten nu samen het GG1 diploma te halen in Nederland.Superrrr gedaan Ilse en Tica Wij zijn trots op jullie!

 

17-02-2018

Lieve Dierenvrienden,Het is vandaag een klein beetje feest! Vandaag precies 3 jaar geleden hebben wij getekend bij de Notaris en is onze Stichting Support For Strays officieel gegaan.Wij hebben in deze jaren veel honden kunnen her/plaatsen uit verschillende landen, Roemenië, Tsjechië en Nederland waarvoor onze hulp is ingeroepen. Voor ons heeft een hond of poes geen postcode, wij helpen waar wij kunnen.Wij zijn trots op de goede samenwerking met onze Dierenarts Emma ❤️ uit Roemenië waar onze honden verblijven in opvang.Het zal jullie niet ontgaan zijn dat wij nu ook honden uit Bosnië promoten, deze honden reizen ook rechtstreeks naar Nederland onder tracers.Daarnaast willen wij voor de afgelopen 3 jaar onze sponsoren en donateurs en de mensen die onze berichten delen, huisbezoekers voor een gouden mandje geweldig bedanken! Zonder jullie was dit alles niet mogelijk geweest..Waar wij ook superrrr trots op zijn, dat zijn de donateurs die steeds weer helpen om honden te kunnen laten steriliseren/castreren bij onze Dierenarts Emma, omdat dit de enige manier is om het honden/puppyleed terug te dringen.Wij hopen dan ook dat jullie ons willen blijven ondersteunen en onze berichten willen blijven delen in dit jaar 2018 alleen samen kunnen wij het verschil maken voor al deze honden.

 

14-02-2018

Lieve Dierenvrienden, Een goede start dit jaar met het sterilisatie/castratie project bij onze Dierenarts Emma in Roemenië.Deze 4 honden zijn nu weer geholpen met sterilisatie/castratie dankzij een anonieme donateur.

Dit brengt onze teller op totaal 15 honden en het jaar is nog maar net begonnen! Ook voor Bella het hondje uit Tsjechië is er geld gereserveerd om haar te laten steriliseren in april, dankzij donateurs. Dit is de enige manier om het aantal honden terug te dringen en daardoor veel honden/puppyleed voorkomen kan worden.Geweldig bedankt anonieme donateur! Toppie!

 

 

12-02-2018

Lieve Dierenvrienden, Gisteren is er een kennismaking geweest voor het het hondje Kay uit Nederland waarvan het baasje is overleden.Kay is inmiddels in zijn nieuwe huisje liefdevol ontvangen door zijn nieuwe baasjes en hij heeft een geweldig speelmaatje erbij gekregen..party time! Wij wensen de adoptanten van Kay heel veel geluk en plezier toe samen.

                             

 

03-02-2018

Lieve Dierenvrienden, Wij hebben weer geweldige donaties binnen gekregen! Wij willen daar graag een gedeelte van overmaken naar Tsjechië voor de sterilisatie voor het hondje Bella ( zie foto 1} de moeder van de pup Bo. Beide hadden maar 1 kans om af te reizen begin januari 2018 als wij een blijvend mandje konden vinden. Voor de pup Bo is dat gelukt zij is geadopteerd in een liefdevol gezin. Maar voor Bella kwam er maar geen blijvend mandje en zij is dus achtergebleven in de opvang waar het op dit moment -11 graden vriest en sneeuwt. Wij willen haar graag daar laten steriliseren en proberen als de kans zich dit jaar nog een keer voor doet om haar voor de volgende winter af te laten reizen.De kosten van de sterilisatie zijn voor Bella 160 Euro in Tsjechië. Daarnaast zitten wij nog met een openstaande rekening van het demente hondje Puffi die bij onze Stichting permanent in opvang verblijft.Voor haar hebben wij afgelopen week weer 5 strippen Vitofyllin 100 Mg ingeslagen bij de Dierenarts, dit is voor haar dementie naast haar ook dagelijkse dosering CBD olie.De rekening voor Puffi is 53 Euro.Wij willen deze onderstaande donateurs alvast Geweldig bedanken voor jullie Superrrr donaties! Toppie!!

D.M De Rooy 10 Euro

H J De Rover CJ 50 Euro

MC Coy & Partners B.V 200 Euro
namens Carmen van Kruisbergen

   

 

01-02-2018

Lieve Dierenvrienden, Iets anders dan u gewend bent van ons, maar onze hulp is gevraagd voor dit keer een Nederlands hondje, waarvan het baasje is overleden. Kay is een 1.5 jaar oude chihuahua reutje en verblijft nu nog bij de dochter van zijn baasje.De dochter had Kay graag zelf willen houden maar helaas is dit niet mogelijk vanwege haar werk.

Daarom zoeken we voor Kay een nieuwe gouden mand waar hij voldoende aandacht krijgt.Kay kan met kinderen, katten en honden overweg, al zal hij wel erg moeten wennen aan grotere honden.Kay is volledig gevaccineerd ontwormt ontvlooit gecastreerd. Af en toe een update naar de dochter van overleden baasje is zeer gewenst! Graag delen voor Kay!

         

 

31-01-2018

Lieve Dierenvrienden, Er is weer een geweldige anonieme donatie binnen gekomen voor het steriliseren/castreren voor 4 honden bij onze Dierenarts Emma, wij hebben deze donatie vandaag overgemaakt naar Emma en haar team. Geweldig bedankt anonieme donateur! Er zullen weer veel pups niet meer worden geboren en daardoor kan er weer veel honden/puppyleed worden voorkomen.Toppie!

 

29-01-2018

Lieve Dierenvrienden, We moesten er even een nachtje voor door halen met de nodige ups and downs kwam dan toch het transport met 4 Roemeense hondjes aan. Nicole Strays Timmermans , Erica van Leeuwen bedankt voor de gezelligheid en jullie hulp met transport en kado's!

Daarnaast was het feest voor onze oude demente Puffi die permanent in opvang verblijft bij onze Stichting.Puffi kreeg maar liefst 12 kg brok gedoneerd, speciaal voor haar vacht door Stichting Freedom4Strays ..Toppie. Wij wensen alle adoptanten heel veel succes en plezier toe samen met jullie kanjers.

        

 

 

22-01-2018

Lieve Dierenvrienden, Dit is momenteel het weerbeeld in de plaats Iasi bij onze Dierenarts... Sneeuw! Gisteren is er nog een pup in veiligheid gebracht van 3 maanden jong ( zie foto 1 ) zij heeft geboft! De laatste Giardia testen zijn gedaan en wij hebben groen licht.... Ook deze kanjers kunnen binnen enkele dagen aan hun grote reis gaan beginnen naar Nederland waar hun warme mandjes al gereed staan.

              

   

 

18-01-2018

Lieve Dierenvrienden, Hierbij een UPDATE over het hondje Life.De stakker die alle vertrouwen in de mensheid was verloren en maar van zich af hapte nadat zij gered was uit de teer waar zij vermoedelijk 2 dagen in heeft gelegen en de maden al over haar heen kropen....en god mag weten wat hier nog allemaal aan vooraf is gegaan. Life was zeer moeilijk te behandelen maar haar huid is nu goed genezen en haar oogje heeft onze Dierenarts kunnen redden. Zij heeft inmiddels vertrouwen in onze Dierenarts Emma.Maar komt er een vreemd persoon binnen dan kruipt zij snel weg. Life heeft veel steun aan de honden en katten in de kliniek en mag dan ook graag samen chillen met andere in de mand.

Donateurs :

Mw I M Auckel 10 Euro
W.M.C Neijndorff- Meulen 25 Euro
Mej. R.J Eilander 5 Euro
K. Van De Weijer 10 Euro
T Van Der Laan 25 Euro

     

 

07-01-2018

Lieve Dierenvrienden, Dit zijn de 10 honden die dankzij JULLIE donateurs inmiddels geholpen zijn!Het steriliseren en castreren is de enige manier om al het honden en puppyleed terug te dringen in de straten van Roemenië.10 honden die zich niet meer kunnen vermeerderen en dus geen nakomelingen meer kunnen krijgen, ook niet in shelters terecht kunnen komen, dag in en uit een uitzichtloos bestaan.Die vechten om het beetje voer, ziek worden en/of sterven in de shelters.Jullie zijn de echte redders van deze honden! Geweldig bedankt onderstaande donateurs, dankzij jullie kon er weer veel leed voorkomen worden.

Donateurs :

Anoniem 4 honden ( 22 November)
Henny Kamphuis 1 hond
Emmy Hell- Sluytman 1 hond
Hr. HMC Loosbroek 4 honden

 

06-01-2018

Lieve Dierenvrienden, Het nieuwe jaar kan niet nog slechter beginnen dan met dit verschrikkelijke nieuws erbij ...Vreselijk nieuws dat wij gisteren weer hebben binnen gekregen.Lieve Husky Blue is er niet meer.... Hij is overleden gevonden s' morgens bij het openen van de kliniek in zijn mandje.Zoals het er nu naar uitziet is Blue's hartje ermee gestopt.Wij wisten dat Blue ernstige bloedarmoede had en enorm was afgevallen voor zijn laatste operatie ( post 28 Oktober) voor een nieuwe urineweg i.v.m. met zijn infectie.Hij woog nog maar 13 kg,Maar iedereen had er vertrouwen in dat het goed zou komen en zijn gouden mand stond al lang klaar in het Dierenparadijs in Almere.Alles wat mogelijk was is gedaan voor Blue..en vele mensen hebben hem gesteund.Zijn transportkosten en afstandskosten aan het Dierenparadijs in Almere waren allemaal al voldaan.De afstandskosten laten wij staan als donatie voor het Dierenthuis in Almere.De transportkosten van Blue zullen wij een ander hondje voor laten afreizen. Dit vreselijke nieuws is bij ons ingeslagen als een bom en zijn hier dan ook kapot van ..Lieve Blue, Je was zo dichtbij....Het heeft niet zo mogen zijn.....en wij hopen dat je nu je rust hebt gevonden. R.I.P. Lieve Blue!

 

03-01-2018

Lieve Dierenvrienden, Bo is goed aangekomen in Nederland vanuit Tsjechië en liefdevol ontvangen door Anja en haar gezin. Wij zijn dit gezin zeer dankbaar voor het geven van een gouden mandje aan knappe Bo. Wij wensen jullie heel veel geluk en plezier toe samen met jullie kanjer Bo.

                                    

 

02-01-2018

Lieve Dierenvrienden, Voor Bo is het jaar goed begonnen zij kan aan de grote reis beginnen vanaf Tsjechië naar Nederland naar haar warme mand. Haar moeder Bella hebben wij geen warme mand voor kunnen vinden.Na goed overleg zal zij achterblijven in opvang. Ook voor ons demente dametje is het nieuwe jaar niet goed begonnen, zij kampt alweer met problemen na haar 2 de liesbreukoperatie. Hiervoor zullen wij opnieuw een afspraak moeten maken bij haar Dierenarts.