go to content
P
Nieuws 2017

31-12-2017

Wij wensen iedereen een heel goed uiteinde van het jaar 2017 en wensen iedereen een heel gelukkig en gezond nieuwjaar toe met jullie viervoeters.

 

26-12-2017

Lieve Dierenvrienden, Ook voor ons onze demente Puffi zijn de feestdagen goed begonnen! Er zijn 2 zakken brok gedoneerd voor haar door Ifygenia Kyrmos.Puffi kan weer even vooruit..Geweldig bedankt Ifygenia Kyrmos en Iron White voor de bezorging.

 

24-12-2017

Lieve Dierenvrienden, Vandaag kwam ook deze lieve kerstgroet binnen van onze Dierenarts Emma en haar man Adrian tevens Dierenarts waar wij mee samenwerken.Ook dit nieuwe jaar hopen wij weer samen veel honden te kunnen gaan helpen.

 

13-12-2017

Lieve Dierenvrienden, Het gaat goed met de 2 geredde snoetjes van de straat. Voor het bruine hondje hebben wij een prachtige donatie mogen ontvangen van H J De Rover C.J van maar liefst 50 Euro. Deze donatie hebben wij vandaag overgemaakt naar onze Dierenarts Emma in Roemenië. Het bruine hondje is een superrr vriendelijk, lief hondje wat zich in je armen stort om te knuffelen. Het zwart /witte snoetje kwispelt met z'n staart en wil heel graag bij je komen maar weet nog niet goed hoe ..( filmpje komt later) Het belangrijkste is dat ze beide veilig zijn en de behandeling is gestart voor de huidproblemen. Henk Rover wij hopen dat u een naam wil bedenken voor het bruine teefje?? Geweldig bedankt Henk voor uw donatie namens ons en onze Dierenarts Emma.

 

10-12-2017

Lieve Dierenvrienden, Het is hier vrij druk achter de schermen en wij lopen wat achter met updates! De opvang zit overvol bij onze Dierenarts in de kliniek.En wat opvalt dat de klein blijvende hondjes wel een huisje vinden maar de gemiddelde honden tussen 15 en 25 kg niet.Terwijl daar juist de opvang mee vol zit! Wij gaan deze week al deze snoetjes promoten in de hoop dat er in het nieuwe jaar toch enkele naar een blijvend mandje kunnen afreizen. Dan gaan wij nu over naar heel goed nieuws!! Deze onderstaande donateurs die gereageerd hebben op onze oproep om zoveel mogelijk honden te laten steriliseren/castreren willen wij geweldig bedanken!! Dit is echt de enige manier om al het puppy leed terug te dringen in de straten van Roemenië! Er kunnen in totaal maar liefst 10 honden geholpen worden dankzij jullie !! Wij hadden de eerste donatie van 100 Euro al overgemaakt naar onze Dierenarts op 22 November van een anonieme donateur. Hier zijn al 2 honden voor geholpen! Maar wij bewaren de foto's voor het totaal plaatje. Daarnaast hebben wij vanavond 150 Euro overgemaakt naar onze Dierenarts Emma voor de volgende 6 honden. Emma en haar team gaat proberen ze aankomende maand nog allemaal te steriliseren en castreren. Uiteraard posten wij de foto's hiervan. Geweldig bedankt lieve Dierenvrienden, Jullie zijn de echte redders!! Denk je maar is even in neem nou eens een gemiddeld nestje van zo'n 5 a 7 pups die niet meer geboren worden en niet meer op straat hoeven te sterven, verhongeren, ziek worden of aangevallen, overreden. Het werkelijke stoppen van het hondenleed! Top mensen geweldig bedankt!!

Donateurs :

Anoniem 4 honden ( 22 November)
Henny Kamphuis 1 hond
Emmy Hell- Sluytman 1 hond
Hr. HMC Loosbroek 4 honden

 

06-12-2017

Lieve Dierenvrienden, Er zijn weer 2 snoetjes in veiligheid gebracht door onze Dierenarts Emma. Beide zijn gered van het zware straatleven.Het hondje met brood op de foto heeft ernstige huidproblemen! Dit snoetje is vriendelijk naar mensen toe en haar leeftijd wordt geschat op 1 jaar zij weegt 7 kg en is 40 cm hoog. Het zwart witte hondje is erg verlegen naar mensen toe en heeft ook huidproblemen maar in minder ernstige mate. Haar leeftijd wordt geschat op zo'n 6 a 7 maanden en weegt ook zo'n 7 kg. Deze snoetjes hebben geboft voor de kerst en er is direct een behandeling gestart voor hun huidproblemen.

 

03-12-2017

Lieve Dierenvrienden, Dit zijn de honden die dag en nacht zitten opgesloten in het Miroslava shelter, adoptie is de enige kans om hier uit te komen. Of als onze Dierenarts weer een plaatsje vrij heeft, wil zij nog wel eens een hond wat in nood is eruit halen naast de straathonden. Dit zijn dan vaak honden met ernstige huidproblemen en/of ziek zijn. Zodat ze niet sterven aan een lange lijdensweg in het shelter of op straat. Deze krijgen dan wel een eerlijke kans. In dit shelter zitten zo'n 200 honden en de honden zitten gemixt er is geen aparte ruimte voor de oude honden. Een gedeelte wordt buiten opgevangen, met enkele nachthokken in de open lucht met meer ruimte....maar de winter staat weer voor de deur....U kunt zich dan vast wel voorstellen in wat voor' n drekboel zij moeten ( over) leven in de vrieskou.De meeste puppy's sterven hier aan ziektes als Distemper en Parvo. Veel van deze honden zullen hun hele leven hier moeten slijten om vervolgens te overlijden, Dan zijn er nog de dagelijkse gevechten om het voer. Enkele honden op deze foto's zijn inmiddels geadopteerd, sommige zijn gered en/of alsnog overleden aan Distemper of Parvo dit zijn dan meestal pups. Naast dit Shelter is er nog een Shelter met 900 honden. Het zwerfhonden probleem in Roemenië is dan ook enorm!! Alleen door Sterilisaties/castraties projecten van zwerfhonden zou dit teruggebracht kunnen worden en en hoop leed voorkomen kunnen worden. Via ons Stichting kunt u voor 25 Euro al een hoop leed te voorkomen door een zwerfhond te laten helpen. Dit wordt gedaan door onze eigen Dierenarts Emma en haar team. Een mooi gebaar voor de kerst..als er weer enkele zwerfhonden geholpen kunnen worden.

   

 

30-11-2017

Lieve Dierenvrienden, Dit snoepje heeft veel geluk gehad! Iemand stond op het punt hem te dumpen in het veld, met de gedachte dan is hij in ieder geval van de drukke straat. Natuurlijk gaat zo n jonge pup het niet overleven ..niet op straat maar ook niet in het veld! Dit kleine snoetje zit nu veilig bij onze Dierenarts in de kliniek. Een klein blijvende kruimel van 1.5 maand jong en 1.3 kg. Wij hebben hem gereserveerd voor onze Stichting. Maar hij is nog niet ter adoptie i.v.m. dat hij net van straat is en eerst nog alle entingen moet krijgen, waaronder rabies, waar pups alsnog ziek van kunnen worden. Pas over een maand weten wij meer...Duimen jullie met ons mee...? Wij houden jullie op de hoogte.

 

26-11-2017

Lieve Dierenvrienden, Het gaat de goede kant op met ons demente dametje Puffi die afgelopen donderdag onder narcose moest en voor de 2 de keer werd geholpen aan dezelfde kant voor een liesbreuk ( foto 2) Daarnaast is er een tumor ( foto 3 )verwijderd onder haar buik die voor 2 jaar geleden bij aankomst uit Roemenië een klein erwt groot was. Ook is nu haar gebit weer schoongemaakt voor de 3 keer in 2 jaar tijd aan de tandjes en kiezen die ze nog over heeft. Voor de tumor alleen wilde wij haar niet speciaal onder narcose doen..Juist omdat ze de vorige keer zo slecht uit haar narcose is gekomen en i.v.m. met haar dementie volledig de weg kwijt was.Maar wij hadden nu geen keus met haar acute liesbreuk.Haar liesbreuk is dit keer een toch wat lastige operatie geweest omdat er een klein gaatje zat met veel vetweefsel, wat naar buiten werd geperst en deze eerst groter gemaakt moest worden. De Dierenarts kon ons ook vertelde dat ze daardoor veel pijn had gehad. De eerste nacht waarin ze haar plas ook liet lopen in de mand en de dag erop na haar operatie was een drama..Wij hebben haar extra pijnmedicatie erbij moeten geven gegeven, waarin wij vandaag rustig kunnen gaan afbouwen. Nu komt de rust eindelijk weer wat terug en loopt zij zelfs alweer voorzichtig kwispelend rond.Wij zijn enorm geholpen door onze Dierenarts i.v.m. haar operatiekosten en tandjes, waarvoor onze dank! De rekening die wij nog moeten voldoen is totaal 153.25 Euro.Wij willen de onderstaande donateurs geweldig bedanken voor het reageren op onze oproep voor Puffi en jullie donaties. Wij weten dat er nog enkele donaties onderweg zijn en wij kunnen dan ook hopelijk aankomende week de Dierenarts kosten voldoen.Geweldig bedankt lieve Dierenvrienden wij kunnen gaan uitkijken naar haar 13 verjaardag in maart ????

Donateurs :

Hr HMC Van Loosbroek 25 Euro
Mw PR Eilander 5 Euro
Emmy Hell-Sluytman 25 Euro
P.A Dierx E O 20 Euro
C.M. Van Der Noort 25 Euro

 

26-11-2017

Lieve Dierenvrienden, Deze kanjers hebben geboft! Het transport met Melody, Bamse en Ocean van onze Dierenarts in Roemenië zijn goed aangekomen in Nederland.Deze snoetjes zijn inmiddels liefdevol ontvangen door hun baasjes. Dit werd mede mogelijk gemaakt door de goede samenwerking met Stichting Freedom4Strays. Wij wensen alle adoptanten heel veel geluk en plezier toe samen met jullie kanjers.

 

24-11-2017

Lieve Dierenvrienden, Deze drie snoetjes van onze Dierenarts Emma hebben hun koffertje in mogen pakken en zijn aan hun grote reis begonnen! Dit in samenwerking met onze collega Stichting Freedom4Strays.

 

23-11-2017

Lieve Dierenvrienden, kleine update Puffi! Voor vandaag was er een afspraak gemaakt voor ons oude demente dametje Puffi bij onze dierenarts. Puffi is voor de 2 de keer geholpen aan een toch zeer pijnlijke liesbreuk( Foto2), naast het verwijderen van een tumor (Foto 3). Wij mochten bij haar blijven tot ze onder narcose was en zij is rustig op schoot gaan slapen. Puffi is goddank uit haar narcose...en ligt nu in haar eigen mandje.Onze zorg gaat nu eerst naar Puffi uit...Dit weekend komen wij uiteraard met een volledige update. Geweldig bedankt lieve donateurs die reageerde op onze oproep en anderen voor jullie meelevende berichtjes. Puffi ik zie de pijn die je nu nog hebt, maar t komt goed!

 

23-11-2017

Lieve Dierenvrienden, Bij deze kunnen wij een kleine update geven over het hondje wat bewust is aangevallen door een eigenaar die zijn grote hond trainde op het kleine zwerfhondje als prooi. Dit was een bewuste actie van de eigenaar van de grote hond. Omstanders die het filmpje maakte (het filmpje die wij besloten hebben niet te plaatsen) is bewijsmateriaal voor de politie.Helaas kent Roemenië geen dierenpolitie en hebben dit soort dingen zowiezo geen prioriteit. Er lopen duizenden straathonden in Roemenië waar niets aan gedaan wordt door de overheid. Waarom dan wel aan deze tragedie....? Meerdere mensen hebben aangifte gedaan vanuit Roemenië en gelukkig kon dit samen met dit filmpje als bewijsmateriaal. Niet iedereen durft in te grijpen in zo'n situatie of zoals gezegd wordt als reactie.. Op de eigenaar af te stappen met een stuk hout, stop met filmen etc.Het is zo makkelijk gezegd van achter het toetsenbord...Na een behoorlijke speurtocht hebben wij eindelijk een contactpersoon kunnen vinden die weet hoe het nu met dit gebeten hondje gaat, dat was voor ons het belangrijkste! Dit hondje is voor 3 a 4 maanden geleden al door het oog van de naald gekropen omdat hij toen is behandeld voor Parvo....en dit heeft weten t overleven. Het hondje maakt het naar omstandigheden nu goed, hij is bij de dierenarts geweest hij heeft een gebroken poot en een gebroken tand overgehouden aan dit tafereel....Het is onvoorstelbaar dat hij er nog zo goed van afgekomen is. Het hondje verblijft nu binnen bij diegene die hem na het incident van straat haalde,mocht er verandering komen in zijn situatie dan horen wij dit weer van onze contact persoon.Voor nu zit hij veilig en de politie is met de zaak bezig..jaja dat hebben wij eerder gehoord net als vorig jaar met het hondje Mitch ( laatste 2 foto's)..die door zijn eigenaar een paar honderd meter vastgebonden achter een paardenwagen over het asfalt werd gesleurd (ook met video). ..waarvan de eigenaar toen een foei wijzend vingertje kreeg.Mitch heeft geweldig geboft hij is geadopteerd door een liefdevol gezin in Nederland.

 

22-11-2017

Lieve Dierenvrienden wij hebben weer anoniem..? een fantastische donatie mogen ontvangen van 100 Euro om weer 4 honden te laten steriliseren/castreren bij onze Dierenarts Emma in Roemenië. Dit is echt de enige manier om het puppyleed en het aantal zwerfhonden terug te dringen vooral nu de harde winterperiode weer voor de deur staat.Wij hebben deze prachtige donatie net overgemaakt naar Emma. Geweldig bedankt anonieme donateur!! Namens ons en onze Dierenarts Emma.

 

 

21-11-2017

Lieve Dierenvrienden, Zoals jullie weten hebben wij het oude demente, dametje Puffi permanent in opvang vanaf 2015 bij onze stichting. Haar gezondheid laat haar af en toe wat in de steek, dit gaat al 2 jaar op en weer af. Wij hebben vorige week al extra medicatie Carporal 40 mg erbij gekregen naast haar Vitofyllin 100 Mg en CBD Olie. Maar wij hebben nu weer een behoorlijk serieus probleem erbij gekregen. Puffi kon de laatste dagen moeilijk opstaan en lifte haar linker achterpootje.Dit deed ons denken aan begin vorige jaar toen wij haar hebben laten helpen aan een liesbreuk. Vanmorgen vroeg zijn wij direct met haar naar de Dierenarts geweest en ja ons gevoel werd bevestigd door de Dierenarts. Puffi heeft weer een liesbreuk ???? waar ze nu veel hinder en pijn van ondervind.Wij weten van vorig jaar dat het lang duurde voordat Puffi uit haar narcose kwam en een behoorlijk periode de weg kwijt is geweest door haar dementie en zij veel begeleiding nodig heeft gehad om weer op het rechte pad te komen. De dierenarts vond Puffi op haar nekklachten en nu weer haar liesbreuk na verder gezond genoeg om nog een keer onder narcose te gaan. Daarnaast zal meteen een bult bij haar tepels worden weggehaald waarvoor wij haar niet speciaal onder narcose hadden willen doen. Ook worden de tandjes die ze nog heeft weer nagekeken. Wij hebben voor aanstaande donderdag een spoedafspraak gemaakt voor haar en zij zal rond 15.00 uur worden geopereerd.Lieve Dierenvrienden, Wij zien eerlijk gezegd behoorlijk tegen de operatie op...... maar wij weten ook dat dit de enige mogelijkheid is om haar nog te helpen. Daarnaast heeft Puffi maar 2 vaste sponsoren van 5 Euro per maand, waarmee wij deze operatie kosten niet kunnen voldoen.Wij hopen dan ook dat jullie haar nu willen helpen met de kosten voor ons oude dametje door een vrijblijvende kleine donatie te doen onder haar naam Puffi.

19-11-2017

Lieve Dierenvrienden, Vandaag bereikte ons ook het zeer trieste en walgelijke filmpje van een "MONSTER" die even zijn hond trainde als vechthond op een van de straathondjes in de woonplaats van onze Dierenarts Emma in Roemenië. Een onschuldige ziel....zwervend opzoek naar een beetje voer om te overleven...Dan worden ze plotsklaps opzettelijk aangevallen door idioten die hun hond trainen en natuurlijk het straat hondje gewond of voor dood achtergelaten.Deze idioot loopt rustig om de bosjes heen, om zijn hond nog lekker even te laten doorbijten. Dit straathondje heeft geluk gehad door een omstander die hem van straat haalde nadat deze idioot de achterpoten van zijn vechthond optilt en hem even in de ronde slingert met het kleine straathondje in zijn bek totdat zijn vechthond loslaat! Dit gebeurde ook nog eens bij een school. Wij hebben dit filmpje in ons bezit maar hebben besloten om deze niet te plaatsen. De arme ziel is gelukkig inmiddels naar de Dierenarts geweest. Maar verder weten wij nog niets.Lieve Dierenvrienden, Overweegt u om een hondje te nemen er lopen duizenden honden zoals deze stakker op straat, adopteer er 1 en red een hondenleven. Help mee om sterilisaties/castraties projecten te ondersteunen, deel de adoptiehondjes massaal voor een Forever Home zodat er weer plaats vrij komt voor een andere stakker.

 

12-11-2017

Lieve Dierenvrienden,Het gaat goed met onze knappe Blue. Blue die weer een nood gedwongen operatie moest ondergaan om zo zijn urine infectie probleem hopelijk voorgoed op te lossen.Het is helaas nog toch vroeg om zeker te kunnen zeggen of de infectie geheel weg zal blijven. Wel hebben wij weer contact gehad met de mensen van het "Dierenparadijs " in Almere over Blue zijn situatie en zijn warme mand die daar al gereed staat voor hem. Blue is uiteraard nog steeds welkom in Almere mits Blue 's infectie opgelost kan worden en wij kregen zelfs nog wat tips voor Blue, wat zou bij kunnen dragen aan zijn herstel. Ondertussen vermaakt knappe Blue zich weer prima in de kliniek bij onze Dierenarts Emma, tussen oude en nieuwe aangekomen honden en katten.Hij is weer druk in de weer met zijn hobby...het verslepen van zijn mandje

 

04-11-2017

Lieve Dierenvrienden, Hierbij een UPDATE over het hondje "Life " ! Op foto 1 ziet u een prachtige moment opname van Life en onze Dierenarts Emma. Life die alle vertrouwen in de mensheid was verloren en maar van zich af hapte nadat zij gered is uit de teer waar zij vermoedelijk 2 dagen in heeft gelegen en de maden al over haar heen kropen....en god mag weten wat hier nog allemaal aan vooraf is gegaan. Haar huid geneest wonderbaarlijk snel, maar zij was zeer moeilijk te behandelen.Life heeft nog een lange weg te gaan....maar zoals op eerste foto te zien is, gaat zij kleine stapjes vooruit en wint Emma steeds weer een beetje vertrouwen.

Donateurs :

Mw I M Auckel 10 Euro
W.M.C Neijndorff- Meulen 25 Euro
Mej. R.J Eilander 5 Euro
K. Van De Weijer 10 Euro
T Van Der Laan 25 Euro

 

31-10-2017

Lieve Dierenvrienden, Zoals jullie weten hebben wij het oude, demente dametje Puffi permanent in opvang bij onze Stichting sinds 2015.Zij is toen gered samen met andere honden na een vergiftiging poging, waarbij meerdere honden aan een lijdensweg zijn gestorven. Dit op de dag dat wij toen terug vlogen naar Nederland, na ons bezoek aan Roemenié. Het is steeds weer uitpluizen hoe wij het geld voor haar medicatie bij elkaar krijgen voor haar dementie.Daarnaast hebben wij nog steeds kleine Bibi in opvang. Voor de oproep van 4 oktober voor Dierendag voor onze opvanghonden hebben wij een prachtig donatie mogen ontvangen van 10 Euro van M W H Kamphuis.Ook doneerde onze collega Stichting Freedom4Strays van Ifygenia Kyrmos 25 Euro voor Puffi om bij haar medicatie te doen. Wij hebben daarnaast de onderstaande donateurs met de binnengekomen donaties bij Puffi's Dierenarts rekening gedaan van 75.47 Euro voor haar dagelijkse medicatie Vitofyllin, naast haar CBD olie. Hier hebben wij dan nog 5 Euro van over. Dit omdat deze medicatie samen zeer belangrijk is om haar goed stabiel te houden. Puffi heeft een behoorlijk zwaar leven achter de rug...Puffi ziet niet zoveel meer, tanden heeft ze bijna niet meer, daar is zij bij ons al 2 keer aan geholpen,naast haar liesbreuk. De bultjes bij haar melkklieren worden langzaam aan steeds groter.Nu het weer kouder wordt zit, begint haar hoofd/nek weer vaker op te spelen na haar nachtrust. Puffi blijft ons lieve zorgenkindje maar dan op leeftijd....en zoals op de foto te zien is zal ze zelf wel zorg dragen voor het innemen van haar medicatie, in de hoop dat het een stukje worst is..hihihihi. Geweldig bedankt Onderstaande donateurs.

Donateurs:

C.J.J.V Sevriens E O 10 Euro
C.A.M.J.M Joosten 35 Euro
Stichting Freedom4Strays 25 Euro
Henny Kamphuis 10 Euro

 

28-10-2017

Lieve Dierenvrienden, Wij hebben een dag langer moeten wachten voor een update over Blue i.v.m. de vele onderzoeken en dit waren zenuwslopende dagen voor ons... en voor jullie de mensen die Blue volgen. Eerst zijn er bloedonderzoeken gedaan en een Echo gemaakt, om vervolgens Blue direct te gaan opereren. Hierbij is er gekozen voor een andere urineweg i.v.m. zijn vorige gedeeltelijke penis amputatie en infectie, hierdoor bleef hij bloed in de urine houden. Deze operatie is het allerlaatste wat nog gedaan kon worden voor Blue....Blue is goed uit zijn narcose gekomen en is nu alweer onderweg op zijn terugreis. Wat positief is dat zijn nieren nog goed functioneren, maar Blue is afgevallen naar nog maar een halve hond van zijn ras soort.Hij weegt nog maar 13 kg......Bij thuiskomst zal Blue weer op de Antibiotica met tijdelijke pijnstillers gaan en kan hij weer rustig herstellen van zijn operatie en zijn lange reis. Helaas weten wij nu nog niet zeker of hiermee de infectie voorgoed zal verdwijnen...Maar alles wat mogelijk was, is nu gedaan voor lieve Blue! Wij houden jullie op de hoogte.

 

26-10-2017

Lieve Dierenvrienden, Knappe Husky Blue is op dit moment onderweg naar de plaats Cluj in Roemenië. Dit is maar liefst een rit van ruim 8 uur over niet altijd de beste wegen.Hier zal hij onderzocht worden of er nog een mogelijkheid bestaat, om met een eventuele operatie zijn hardnekkige urine infectie is op te lossen.Blue is wat afgevallen in gewicht en ziet er wat treurig uit aan het begin van zijn reis. Maar hij heeft inmiddels een dikke bot gekregen waar hij nu volop mee bezig is.Lieve Dierenvrienden dit is onze lieve Blue zijn laatste kans...Wij hopen dat jullie met ons een kaarsje willen mee branden voor Blue en dat hij nog geholpen kan worden. Morgenavond weten wij pas meer...Heel veel succes lieve Blue en natuurlijk het hele team van onze Dierenarts Emma.

 

 

21-10-2017

Lieve Dierenvrienden, Het is alweer even geleden dat wij een update hebben gegeven over de lieve,knappe Husky Blue.Voor de mensen die Blue nog niet kennen Blue is de kanjer die noodgedwongen beide achterpoten moest missen en een gedeelte van zijn penis geamputeerd moest worden, nadat hij over een hek wou springen en hierbij ernstig gewond raakte en niet de juiste zorg kreeg van de mensen die hem voerde op straat.Voor Blue hebben wij een Forever Home aangevraagd bij het "Dierenparadijs" in Almere en Blue is daar van harte welkom. Al zijn transportkosten, afstandskosten zijn voldaan dankzij donateurs en handen voor pootjes. maar .....Helaas kwam Blue niet door de laatste test heen omdat hij een infectie kreeg aan zijn blaas.Tot ons grote verdriet ...wil de medicatie maar niet aanslaan en kan Blue dus niet afreizen!Blue de happy Husky vol levenslust die met alle honden en katten goed overweg kan en wel 10 keer per dag zijn mand versleept om weer bij andere honden te gaan chillen..Blue is diegene die nog steeds niet weg kan naar zijn Forever Home en andere honden steeds ziet komen en weer gaan...Binnenkort zal Blue op reis moeten en zullen er nieuwe onderzoeken plaatsvinden voor hem, om met een team van dierenartsen samen te gaan kijken wat de mogelijkheden nog zijn voor hem. Onvoorstelbaar...Blue die welkom is in zijn Forever Home ..maar nog steeds niet kan afreizen..

 

16-10-2017

Lieve Dierenvrienden, Wij willen bij deze graag het hondje Mila en haar baasje Anita in de schijnwerpers plaatsen met het behalen van een bijzonder resultaat. Mila kon eind Augustus haar koffertje inpakken vanuit Roemenië, om liefdevol te worden ontvangen door haar baasje Anita en haar gezin.Gisteren was het overgangsexamen van puppy's beginners naar puppy's gevorderden op de hondenschool. Ondanks de kortere trainingsperiode dan anderen zijn ze samen maar mooi Clubkampioen geworden! Een fantastisch resultaat!Anita en Mila van Harte Gefeliciteerd!

 

 

07-10-2017

Lieve Dierenvrienden, Het gaat goed met geredde Bella van het bewuste spuitje, samen met het over het hek gezette pupje Bo. Beide zijn gisteren weer met de taxi naar de Dierenarts geweest voor de entingen en wormkuren.Dat de meiden nu goed te eten krijgen en een top verzorging, zien wij terug in het gewicht. Moedertje Bella was 14.7 Kg en weegt nu 16.4 Kg. Haar pup Bo is van 2.2 Kg naar 3.5 Kg gegaan. Beide meiden hebben het reuze naar hun zin in de grote roedel van 18 honden van groot naar klein. De kosten die gemaakt zijn gisteren zijn voor de taxirit 2 x 11.58 Euro. De Dierenarts kosten voor Bella en Bo waren 16.79 Euro. Wij hebben nu nog 36.60 Euro over van de overgemaakte 250 Euro aan donaties. De bankkosten zijn 6.81 Euro die wij hebben gemaakt voor de overboeking naar Tsjechië. Zowel moedertje Bella als kleine Bo hebben inmiddels ook met de kat kennis gemaakt. Bella vindt alles prima kleine Bo is zelfs een beetje terughoudend naar de kat.Natuurlijk zoeken wij voor zowel Bella als Bo al een blijvend mandje, omdat ze niet in Tsjechië kunnen blijven.Wij zouden graag voor de echte winter zijn intrede doet een Forever Home vinden voor beide kanjers.Het lastige hierbij is dat ze tegelijk zullen moeten afreizen naar Nederland i.v.m. met de hoge transportkosten van 360 Euro.Wie heeft er een blijvend mandje voor Bella of Bo ? Samen kan natuurlijk ook, maar of dat gaat lukken... Filmpjes op aanvraag. Graag delen voor Bella en Bo!

Donateurs:

T M Schep 10 Euro
P.R. Eilander 5 Euro
H M E Loosbroek 25 Euro
Maria Ara Lostt 15 Euro
Emmy Hell - Sluytman 25 Euro
M K van Eijk Koning CJ 15 Euro
C M van der Noort 15 Euro
Anoniem 50 Euro
Anoniem 100 Euro
Anoniem 25 Euro
Mw H Kamphuis 10 Euro
Mw M D Stappenbeld en /of Hr A .A van Leeuwen 25 Euro
C.J.J.V. Sevriens E O 20 Euro

 

 

04-10-2017

Lieve Dierenvrienden, Het is niet alleen feest omdat het 4 oktober is.... Maar het is dubbelfeest! Deze 2 hondjes kent u vast nog wel ..? Boefje en de kleine "Spruit". ( foto 1en 2 ). Boefje die broodmager gered is bij eigenaren uit de tuin met ernstige huidproblemen en vast lag aan een ketting en niet 1 week later gered had moeten worden...dan was het zeer zeker niet goed afgelopen....Daarnaast de kleine "Spruit " nu met de naam Jody, die gered is bij een soort goed bedoelde opvang waarvan alle honden leden/lijden aan ernstige huidproblemen (Mange) en moesten overleven op kippenvoer en mais..Kent u ze nog ? Beide hondjes hebben het geluk gehad om te worden opgevangen en behandeld door onze Dierenarts Emma in Roemenië. Lieve Dierenvrienden, Zowel Boefje als Jody zijn liefdevol ontvangen door hun baasjes in hun Forever Home in Zweden. Dit is mede mogelijk gemaakt door deze onderstaande donateurs van Boefje. Nogmaals geweldig bedankt !!

Donateurs Boefje :

Veerle De Keyser 40 Euro
Mari Ara Lostt 15 Euro
C.M. Van Der Noort 15 Euro
Anoniem 50 Euro
Hr RP van Lieshout, Mw L van Dorst 15 Euro
W.M.C. Neindorf-Vermeulen 75 Euro
A.E.W. Dclescen 25 Euro
K.Van De Weijer 20 Euro
Ty en Marieke Pril 10 Euro
Emmy Hell- Sluytman 25 Euro
H.M.C Loosbroek 10 Euro
P.C Lacourt 10 Euro

      

 

01-10-2017

Lieve Dierenvrienden, Het gaat superrrr goed met geredde Bella van het spuitje en haar pup Bo.Bella die dag en nacht in weer in wind lag aan de ketting, geniet nu met volle teugen van het huiselijke leven in TsjechIë bij onze opvang Beth.Bo het bange pupje van Bella begint al helemaal los te komen en luistert al naar haar naam.Zo klein en dapper dat ze is weet zij zich goed te redden net als Bella in de roedel van 18 honden, van groot naar klein...jong en oud.Afgelopen week hebben wij de eerste 250 Euro overgemaakt voor de chip,entingen,ontvlooi/ontworming, paspoorten, nageltjes knippen van Bella, Taxirit naar de dierenarts.Daarnaast heeft Beth 24 blikjes vlees in blik puppyvoer voor Bo in geslagen waarvan de kosten 12.79 Euro waren.Naast de 2x 3 kg puppybrokken van 11.58 Euro. Volgende week zal Bo weer met de taxi naar de dierenarts moeten voor een herhalingsenting. De totale kosten die wij gemaakt hebben tot nu toe zijn 166.25 Euro.Hoeveel er af gaat aan bankkosten i.v.m. het overmaken van de donaties, weten wij nu nog niet.Wij willen graag JULLIE geweldig bedanken onderstaande donateurs! Dankzij jullie kon Bella van het bewuste spuitje gered worden en konden wij ook de zorg op ons nemen van kleine Bo.

Donateurs:

T M Schep 10 Euro
P.R. Eilander 5 Euro
H M E Loosbroek 25 Euro
Maria Ara Lostt 15 Euro
Emmy Hell - Sluytman 25 Euro
M K van Eijk Koning CJ 15 Euro
C M van der Noort 15 Euro
Anoniem 50 Euro
Anoniem 100 Euro
Anoniem 25 Euro
Mw H Kamphuis 10 Euro
Mw M D Stappenbeld en /of Hr A .A van Leeuwen 25 Euro
C.J.J.V. Sevriens E O 20 Euro

 

27-09-2017

Lieve Dierenvrienden, Elke dag is het een strijd waar onze Dierenarts Emma mee moet omgaan.. maar niet altijd loopt het goed af......R.I.P. Angel

Gisteren was haar laatste dag.....

Voor jou zal er nooit meer een morgen zijn! Het was jou huilen die mijn aandacht trok in het Shelter op de betonnen vloer aan mijn voeten tussen de andere verlaten pups. Ik nam jou mee in de hoop ooit een liefdevol huisje te kunnen gaan vinden voor jou.Maar helaas pakte de testen niet goed uit en leed je aan de vreselijke ziekte Distemper...

Met een pootje in mijn handen vertelde ik jou dat alles vandaag goed zou komen, ik streelde jou vacht. Ik vroeg jou om mij te vergeven dat ik jou niet eerder heb kunnen redden, misschien dat je dan meer kans had gemaakt ...

Om op zo'n vroege leeftijd jou te moeten zien sterven in vreselijke pijnen, wilde ik jou besparen.... De straten en shelters zitten overvol met honden zoals jou. Door domheid van de mensen, opgestapeld in Shelters vol met bacteriën en voedsel tekort en een uitzichtloos bestaan.

Gisteren was haar laatste dag....

 

26-09-2017

Lieve Dierenvrienden, Het gaat goed met de pup die in de teer is gevonden, waar zij vermoedelijk toch 2 dagen in vastgenageld heeft gezeten omdat de maden al over haar heen kropen.Haar huid begint te genezen, maar zij is nog steeds niet makkelijk benaderbaar. Deze pup heeft zoveel meer meegemaakt, dan alleen 2 dagen in de teer hebben moeten liggen...Wij weten nog steeds niet of zij haar ene oog kan behouden.Daar zijn weer onderzoeken voor nodig, die op dit moment nog niet mogelijk zijn.Wel geniet de pup ondertussen van de andere aanwezige honden en deelt rustig haar mandje samen met een van de poezen. 3 maanden jong en dan al geen vertrouwen meer hebben in de mensen......Wat hebben ze jou toch aangedaan ..? Wat is er vooraf gegaan...? Dat je in de teer bent gevonden....Dit zijn allemaal vragen die ons erg bezighouden.Ook onze Dierenarts Emma kan deze vragen niet beantwoorden. In ieder geval krijgt zij de tijd om goed te kunnen herstellen van haar verwondingen en wordt er dagelijks gewerkt aan het vertrouwen.

Donateurs :

W.M.C Neijndorff- Meulen 25 Euro
Mej. R.J Eilander 5 Euro
K. Van De Weijer 10 Euro
T Van Der Laan 25 Euro

           

 

23-09-2017

Lieve Dierenvrienden, Wij kunnen i.v.m. omstandigheden pas donderdag weer updates geven van de donaties die zijn binnen gekomen. Wij hebben voor ons oude demente dametje Puffi die permanent in opvang verblijft bij onze Stichting CBD Olie 4 procent besteld, deze is afgelopen week binnen gekomen. De CBD Olie in combinatie met elke dag 1 tablet Vitofyllin werkt prima voor haar onrust en kan zij nog dagelijks blijven genieten van haar oude dag.

 

 

19-09-2017

Lieve Dierenvrienden, Vandaag was het een spannende dag voor de van het bekende "spuitje" geredde hondje Bella en haar pup die wij de naam Bo hebben gegeven. Onze lieve Foster.Beth is vandaag met beide snoetjes naar de Dierenarts geweest. Zowel Bella en haar pup verkeren in goede gezondheid, maar in gewicht mag er best wel wat bij. Bella gedroeg zich prima in de taxi met Bo naast zich in een reismandje. Ook in de wachtkamer gedroeg Bella zich prima tussen de andere wachtende honden.Zowel Bella als de pup hebben nu een paspoort, zijn gechipt, geënt waaronder Bella Rabiës en ontwormd en zijn de nageltjes van Bella geknipt. Bella weegt nu 14.7 kg en kleine Bo 2.2 kg Bo heeft nog iets mee gekregen tegen de vlooien. De kosten die gemaakt zijn voor de taxi : 2 x 11.49 Euro. De Dierenartskosten zijn : 118.90 Euro. Dus totaal waren wij vandaag kwijt 141.88 Euro. Aanstaande donderdag zal de bestelling brokken en vlees in blik binnen komen voor Bella en Bo.De kosten hiervan weten wij pas aanstaande donderdag. Geweldig bedankt onderstaande donateurs die al eerder hebben gedoneerd voor toen nog alleen Bella, daar is knappe Bo nu bijgekomen.

Donateurs:

T M Schep 10 Euro
P.R. Eilander 5 Euro
H M E Loosbroek 25 Euro
Maria Ara Lostt 15 Euro
Emmy Hell - Sluytman 25 Euro
M K van Eijk Koning CJ 15 Euro
C M van der Noort 15 Euro
Anoniem 50 Euro
Anoniem 100 Euro
Anoniem 25 Euro
Mw H Kamphuis 10 Euro
Mw M D Stappenbeld en /of Hr A .A van Leeuwen 25 Euro
C.J.J.V. Sevriens E O 20 Euro

 

   

 

15-09-2017

Lieve Dierenvrienden, Wij kregen tegen de klok van 18.00 uur vandaag een zeer verontrustend telefoontje vanuit Tsjechië. Zoals jullie weten van de post van 12 augustus is onze hulp ingeroepen voor het hondje Bellla. Bella verblijft dag en nacht aan de ketting bij een man in de tuin en is bevallen van 10 pups. Zoals wij jullie hebben laten weten wilde deze man Bella in laten slapen. Dit was het moment dat wij hebben toegezegd om Bella naar een foster te laten gaan in Tsjechie.Maar al het contact met deze man liep zeer stroef.Op 9 september stond meneer ineens voor de deur met een krat en de tien pups van Bella.Wij konden echt geen 10 pups naast Bella erbij nemen kwa kosten laat staan ze hier naar Nederland zien te krijgen.Vanavond belde de foster in paniek.....en wij dachten gelijk aan Bella ...als ze nog maar in leven is! Tussen het snikken door... liet onze foster weten dat Bella en 1 pup over het hek zijn gezet bij haar.En ze zei gelijk ...hoe moet dat nu verder ik heb al 18 honden waaronder veel oudjes, die extra zorg nodig hebben... Wat blijkt nu achteraf, deze man heeft het dorp inmiddels verlaten....dat was natuurlijk de reden waarom hij van de honden af moest. Daarom dreigde hij in het begin met in laten slapen van Bella en dacht toen waarschijnlijk er kan nog wel een pup bij... Nou er kan in principe echt geen pup bij i.v.m. de kosten die hier veel hoger liggen dan in bijv. Roemenië naast de transportkosten en alleen de sterilisatiekosten van Bella die uitkomen op 160 Euro.Pffffff..wat zeg je dan....tegen de foster die Bella op wil vangen ? Zet de pup maar weer over het hek ? Nee.. dat hebben wij niet gedaan! Maar wij zitten wel een beetje met de handen in het haar...Het belangrijkste is voor nu dat Bella en haar pup goed te eten krijgen, Zowel bij moeder en dochter zijn de ribben te zien en hebben honger. Voor het pupje wat een teefje is zullen wij puppybrok gaan bestellen met vlees in blik. Daarnaast gaan wij z.s.m. met de taxi naar de dierenarts voor een check up, ontwormen etc. Lieve Dierenvrienden, Bella en haar pup zijn nu in ieder geval veilig! En Bella geniet al volop van het in huiselijke leven ...zonder ketting!

Donateurs:

T M Schep 10 Euro
Emmy Hell - Sluytman 25 Euro
M K van Eijk Koning CJ 15 Euro
C M van der Noort 15 Euro
Anoniem 50 Euro
Mw H Kamphuis 10 Euro
Mw M D Stappenbeld en /of Hr A .A van Leeuwen 25 Euro
C.J.J.V. Sevriens E O 10 Euro

      

 

 

13-07-2017

Lieve Dierenvrienden, Geweldig bedankt voor jullie lieve berichten en steun voor het pupje van nog maar 3 maanden die door een HEL is gegaan.Hierbij een UPDATE over de pup! Het pupje was vermoedelijk al 2 dagen vastgenageld aan de grond in de teer, omdat de maden al over haar lichaam kropen in een van de straten in Roemenië. Er was 15 liter zonnebloemolie nodig om haar weer schoon te krijgen, naast het scheren van haar vacht. Een helse klus van 5 uur voor zowel de pup als onze Dierenarts die dit heeft gedaan met tranen in haar ogen.De brandwonden op haar lichaam worden elke dag behandeld naast haar pijn medicatie.Maar zij is nog stabiel en staat in ieder geval alweer en eet al meerdere keren kleine beetjes per dag. Het pupje nu nog zonder naam, heeft werkelijk meer moeten doorstaan dan alleen gevonden te zijn in de teer.....Wat hier allemaal aan vooraf gegaan is zullen wij nooit te weten komen.Voorlopig is haar vertrouwen is compleet weg in de mensen en is zij moeilijk te benaderen/behandelen.Toch zoals jullie kunnen zien op het filmpje (zie facebook) is dit al een hele positieve stap vooruit! Wij weten ook als haar vertrouwen terug te winnen is, dan is dat wel bij onze Dierenarts Emma.Waar zij de rust en vooral de tijd krijgt om helemaal goed te herstellen. Lieve Dierenvrienden, Wij kunnen dit soort extreme gevallen zoals deze pup, Boefje,Blue, Mitch, Chrisje etc. niet alleen redden, daar hebben wij jullie hulp voorbij nodig! U kunt vrijblijvend een kleine bijdrage doneren, zodat wij ons prachtige werk kunnen blijven voortzetten. Hier doen wij het allemaal voor naast ons eigen werk, huishouden etc. Elke vrij minuut steken wij hierin... Elk dier in extreme nood moet een eerlijke kans kunnen krijgen, om van het leed wat hun is aangedaan door de mensheid te kunnen herstellen.Daar gaan wij voor! Hoe kunt u ons nog meer helpen...? Door berichten te blijven delen van de hondjes die nog een Forever Home zoeken en vrienden uit te nodigen die onze site een "like" willen geven, zodat wij ons netwerk kunnen blijven uitbreiden voor deze honden in nood.

 

10-09-2017

Lieve Dierenvrienden, Vandaag is er een spoedgeval binnen gebracht bij onze dierenarts Emma. Een pup van 3 maanden zij was vast genageld aan de grond in de teer. Hoe lang zij hier al precies gelegen heeft in een van de straten in Roemenië is niet helemaal duidelijk men vermoed toch zo'n 2 dagen, omdat de maden al over haar heen kropen.. of dit hele gebeuren moedwillig gedaan is of niet weten wij niet. Wat wij wel weten is dat het een helse klus van 5 uur is geweest om het snoetje weer schoon te krijgen. Dat de teer heet was is wel duidelijk gezin haar onderhuidse brandwonden. Helaas is haar linkeroog ook beschadigd hierdoor en zo jong zij nu is kan het zijn dat zij dit oogje moet gaan verliezen. Op dit moment is het pupje angstig maar stabiel en ligt zij onder een warm dekentje.

 

 

09-07-2017

Lieve Dierenvrienden, Update Bella in Tsjechië Het is hart verwarmend om te mogen lezen dat jullie het teefje Bella uit TsjechIë graag willen helpen.Bella verblijft nu nog steeds aan de ketting en mag er alleen even eraf om haar pups te voeden.Wij kunnen haar pas overbrengen naar de veilige opvang in Tsjechië als de pups Bella niet meer nodig hebben en de communicatie met de eigenaar verloopt redelijk stroef, zoals wij jullie hebben laten weten. Vorige week dachten wij Bella eindelijk te kunnen ontvangen, omdat de eigenaar ineens voor de deur stond bij onze opvang. Maar nee, hij had een kratje bij zich met de 10 zeer bange, magere pups van Bella. Deze wou hij achterlaten tegen een vergoeding van een zak brok. Aangezien er al 18 honden verblijven in de opvang en wij geen 10 extra pups erbij kunnen nemen kwa kosten en een Forever Home te zullen gaan vinden. Heeft onze opvang met tranen in haar ogen laten weten aan de eigenaar, om bij de dierenarts een oproep te doen voor een goed tehuis voor de pups. Natuurlijk heeft de opvang een zak brokken meegegeven,zodat de pups en Bella kunnen blijven eten Inmiddels hebben er 5 pups een nieuw huisje gevonden en Bella verblijft nog steeds aan de ketting in weer en wind en wij kunnen haar nog niet veilig stellen.

Donateurs:
T M Schep 10 Euro
Emmy Hell - Sluytman 25 Euro
M K van Eijk Koning CJ 15 Euro
C M van der Noort 15 Euro
Anoniem 50 Euro
Mw H Kamphuis 10 Euro
Mw M D Stappenbeld en /of Hr A .A van Leeuwen 25 Euro
C.J.J.V. Sevriens E O 10 Euro

 

07-09-2017

Lieve Dierenvrienden, UPDATE Boefje U kent hem vast nog wel.. ? Het hondje dat in zeer erbarmelijke omstandigheden aan de ketting is aangetroffen achter het huis van eigenaren( foto 1) Met Boefje gaat het fantastisch! Ook wij moesten even goed kijken, maar Boefje is veranderd in een prachtige mooie hond met zijn nieuwe vacht en dit dankzij jullie onderstaande donateurs! Wat goede zorg en de juiste medicatie al niet kan doen.Boefje was zeker gestorven aan een lijdensweg aan de ketting, als hij niet gered was geweest. Boefje zal in de eerste week van Oktober afreizen naar zijn Forever Home in Zweden.Nogmaals geweldig bedankt onderstaande donateurs en onze Dierenarts Emma, samen hebben wij het verschil kunnen maken voor Boefje!

Donateurs Boefje :

Veerle De Keyser 40 Euro
Mari Ara Lostt 15 Euro
C.M. Van Der Noort 15 Euro
Anoniem 50 Euro
Hr RP van Lieshout, Mw L van Dorst 15 Euro
W.M.C. Neindorf-Vermeulen 75 Euro
A.E.W. Dclescen 25 Euro
K.Van De Weijer 20 Euro
Ty en Marieke Pril 10 Euro
Emmy Hell- Sluytman 25 Euro
H.M.C Loosbroek 10 Euro
P.C Lacourt 10 Euro

            

 

03-09-2017

Lieve Dierenvrienden, Dankzij een anonieme donateur konden wij weer 4 honden helpen door deze te laten steriliseren/castreren bij onze dierenarts Emma. Daarnaast is er 1 hond extra geholpen, Dit is echt de enige oplossing om veel puppy (honden) leed te voorkomen in het thuisland Roemenië en om op deze manier niet bij te dragen aan een markt die ontstaan is. Door deze sterilisaties/ castraties zullen zoveel honden niet meer gedekt worden en puppy's niet meer geboren worden die op straat worden gedumpt en/of geboren, ze kunnen niet meer worden aangereden, aangevallen,gevangen worden door hondenvangers( wat een betaalde baan is) opgesloten worden in shelters, om hun hele leven te slijten achter de tralies en alsnog op de stenen vloer te zullen sterven.Wij zien vaak... dat als wij posten over het steriliseren/castreren waarvoor dierenvrienden gedoneerd hebben dat deze posten bijna geen reacties of like's krijgen. Terwijl deze dierenvrienden juist de helden zijn van het voorkomen van al dit zwerfhonden leed. Geweldig bedankt Anonieme donateur,dankzij u is er weer veel leed voorkomen.

 

01-09-2017

Lieve Dierenvrienden, Het gaat goed met de kanjers die gered zijn van een opvang, waar de honden in een erbarmelijke situatie leefde met ernstige huidproblemen en een leven op kippenvoer en mais....Foto 1 en 2 is de eerste geredde pup, van binnenkomst en hoe ze nu al is in deze korte periode van haar verblijf bij onze dierenarts. De andere hebben nog even te gaan..maar met goede voeding,medicatie en het behandelen van de huidproblemen, gaat ook dit weer goed komen.

   

 

27-08-2017

Lieve Dierenvrienden, Wij hebben geen goed nieuws voor de Husky Blue die aankomende week op transport zou gaan naar zijn Forever Home in het Dierenthuis in Almere. Hiervoor hebben wij de transportkosten en afstandskosten al voldaan op 27 Juni en afgelopen week op 23 Augustus, de dierenartskosten zijn nog niet voldaan. Zoals wij jullie hebben laten weten moeten de testen zo laat mogelijk gedaan worden en recent zijn i.v.m. met de veiligheid voor de andere dieren in het Dierenthuis. De laatste test was een urinetest en nu blijkt dat Blue een infectie heeft, dit hangt samen met dat zijn penis voor een gedeelte geamputeerd moest worden naast zijn achterpoten.Er is inmiddels gestart met medicatie om deze infectie te bestrijden, in het slechtste geval, waar wij nu nog niet aan willen denken zal Blue nog een operatie moeten ondergaan. Lieve Dierenvrienden, zowel voor Blue als voor onze dierenarts Emma en ons, is dit nieuws hard aangekomen. Maar wij zullen de betalingen voor Blue laten staan, omdat wij blijven hopen,dat Blue alsnog kan afreizen, alleen de vraag zal zijn wanneer......Hiervoor zal hij dan met of zonder operatie alle testen opnieuw moeten doorlopen.Wij houden jullie op de hoogte.

           

 

23-08-2017

Lieve Dierenvrienden, Wij hebben weer een prachtige donatie mogen ontvangen van 100 Euro voor het laten castreren/steriliseren van 4 honden.Deze donatie hebben wij vandaag overgemaakt naar onze dierenarts Emma van Eris vet in Roemenië, zodat zij weer aan de slag kan gaan en weer een hoop leed kan voorkomen. Geweldig bedankt Anonieme donateur. Toppie!

 

21-08-2017

Lieve Dierenvrienden, Kent u de vorige post nog waar 15 honden in erbarmelijke omstandigheden verblijven waar er 2 van gered zijn ? Er zijn nu weer 2 nieuwe honden gered uit de vreselijke opvang en overgebracht naar onze dierenarts Emma in Roemenië, ook beide met ernstige huisproblemen (Mange). Dit brengt naast ernstige jeuk ook veel pijn met zich mee. Duidelijk is te zien aan de poep afbeeldingen wat ze daar te eten hebben gehad...kippenvoer en mais....Ook deze 2 kanjers hebben geluk gehad en er is direct gestart met de behandeling voor deze huidproblemen naast pijnmedicatie etc.Wij hopen dat deze snoetjes zich spoedig een stuk beter gaan voelen.

                   

 

20-08-2017

Lieve Dierenvrienden, Soms kan het wat rustig zijn op onze tijdlijn, maar het was behoorlijk druk achter de schermen. Gisteren konden wij op 2 verschillende plaatsen het transport ontvangen. Het transport is goed aangekomen na de middag in Eindhoven als later op de avond in Wierden.Zowel het moedertje als haar pups konden afreizen, als het hondje Popov van onze dierenarts Emma, waarvan het oude baasje is opgenomen in het verzorgingstehuis.De pups, het moedertje en Popov zijn liefdevol ontvangen door geweldige lieve adoptanten.Wij wensen alle adoptanten nog heel veel geluk toe en plezier met jullie kanjers! Ilse en Anita nog geweldig bedankt voor het ontvangen van het transport in Eindhoven, het was weer teamwork.

                  

 

16-08-2017

Lieve Dierenvrienden, Het is hart verwarmend om te mogen lezen dat jullie het teefje Bella uit TsjechIë graag willen helpen.Bella verblijft nu nog steeds aan de ketting en mag alleen even eraf om haar pups te voeden.Wij kunnen haar pas overbrengen naar de veilige opvang in Tsjechië als de pups Bella niet meer nodig hebben en de communicatie met de eigenaar verloopt redelijk stroef.Wat ons vooral verbaasd na meerdere transporteurs gesproken te hebben, dat er maar een enkeling bereid is om daar een hond vandaan mee te nemen op transport en de transport kosten dan ook nog 360 Euro bedragen. Zij er dan helemaal geen rescuers/ transporteurs werkzaam in Tsjechië ..? Natuurlijk zijn wij hier al aan het brainstormen voor een oplossing, wij hebben eventueel al een alternatief maar dat betekend dat Bella pas aan het einde van het jaar kan afreizen.Gelukkig hebben wij dan nog tijd om een blijvend mandje te zoeken voor haar of eventueel een fantastisch opvang adres die met Bella aan de slag gaat.Wij willen de onderstaande donateurs geweldig bedanken voor jullie donaties en lieve berichtjes. Geen enkele hond verdient het om na pups op de wereld te hebben gezet een spuitje te krijgen!

Donateurs:
T M Schep 10 Euro
Emmy Hell - Sluytman 25 Euro
M K van Eijk Koning CJ 15 Euro
C M van der Noort 15 Euro
Anoniem 50 Euro
Mw H Kamphuis 10 Euro
Mw M D Stappenbeld en /of Hr A .A van Leeuwen 25 Euro
C.J.J.V. Sevriens E O 10 Euro

 

 

15-08-2017

Lieve Dierenvrienden, Wij hebben weer geweldig goed nieuws! Wij hebben een superrr donatie mogen ontvangen van 476.42 Euro van Handen voor Pootjes. Geweldig bedankt Patricia Franck en Annemieke Francotte. Dit fantastische bedrag is bij elkaar gebracht door het bieden op spullen van de veilingsite "Handen voor Pootjes" Een aanrader om daar eens te gaan kijken en bieden natuurlijk. Wij hebben dit geld al gereserveerd om de Husky Blue zonder achterpoten af te kunnen laten reizen naar het Dierenthuis in Almere. Daarnaast hebben wij 100 Euro vandaag overgemaakt voor het hondje Mazzel die in Nederland een castratie/buikoperatie heeft ondergaan, waarvan de totale kosten enorm zijn opgelopen tot 442.30 Euro. Nogmaals geweldig bedankt Patricia, Handen voor Pootjes en alle mensen die geboden hebben en Annemieke Francotte! Lieve Blue kan naar zijn Forever Home.

 

                                       

 

13-08-2017

Lieve Dierenvrienden, Jaaaa ....Wij horen jullie al denken daar is hij weer zucht....het hondje Bubble. Maar dit keer met goed nieuws! Nee met FANTASTISCH nieuws. Zoals jullie weten heeft Angela en haar gezin enige tijd liefdevol Bubble opgevangen. Voor morgen stond er een kennismaking gepland voor Bubble... Het hele gezin bij Angela was ineens in rep en roer.....Owjee echt een kennismaking..? Dit heeft vandaag Angela en haar gezin doen besluiten dat ze echt niet meer zonder Bubble kunnen! Lieve Angela en gezin, Allereerst geweldig bedankt voor het opvangen van Bubble die met spoed weg moest. Wij wensen jullie heel veel geluk en succes toe met jullie Bubble en de andere viervoeters.

 

 

13-08-2017

Lieve Dierenvrienden, Update! Wij hebben deze knappe kanjers al gepost. Deze 2 snoetje zijn met ernstige huidproblemen( Mange) gered uit een opvang waar nu nog zo'n 15 andere honden verblijven in erbarmelijke omstandigheden. Het bruine hondje is inmiddels geadopteerd door iemand met een groot hart in Roemenië die ook de zorg voor de Mange (huidproblemen) gaat overnemen. Het pupje verblijft nog in de kliniek bij onze dierenarts Emma, zij heeft extra zorg nodig, maar het gaat tot nu toe goed met deze kleine spruit.Uiteraard blijven wij haar volgen.

 

 

12-08-2017

Lieve Dierenvrienden, Wij zijn vanavond aardig voor het blok gezet met deze dame op de foto. Dit keer wijken wij uit naar Tsjechië. Wij weten niet eens haar naam..wel dat ze 2 jaar jong is en altijd buiten verblijft met andere honden, ook bij -26 graden in de winter. Dit snoetje zonder naam heeft puppy's gehad. Aangezien de eigenaar al langer met haar loopt te leuren..heeft hij onze tussen persoon laten weten dat ze nu ingeslapen gaat worden...Ja wat doe je dan..? Dat de beste man daartoe in staat is, is ook bevestigd! Wij vragen jullie nu om deze hond een eerlijke kans te geven. Zodat zij eerst veilig naar de opvang kan gaan in Tsjechië. Van daaruit kunnen wij verder werken met dierenartskosten voor haar sterilisatie, inentingen, paspoort etc. Wij hebben nog geen idee hoe wij haar op transport gaan krijgen naar Nederland..Maar dat is voor latere zorg. Wie geeft haar deze eenmalige kans en wil haar helpen ondersteunen in de kosten..?

 

09-08-2017

Lieve Dierenvrienden, Kleine snoetjes worden groot! Kent u haar nog..? De kleine spruit Hachi mocht op 23-12-2016 vanuit de opvang bij Monica in Roemenië afreizen naar Nederland, waar zij haar gouden mandje heeft gekregen bij Liya en Michael. Vandaag hebben wij Hachi bij onze dierenarts opgehaald voor haar sterilisatie en zij zal 1 nachtje lekker bijslapen bij ons om morgen weer naar haar eigen gouden mandje te gaan. Hachi is niet alleen onvoorstelbaar groot geworden, maar vooral een lieve hond.Zij kijkt nog wat beteuterd op de foto, maar zij is hier ook pas net goed wakker.Liya en Michael superrrr bedankt voor al jullie goede zorgen en het geven van een gouden mand. Hachi is uitgegroeid tot een geweldige lieve grote knappe meid dankzij jullie.

 

07-08-2017

Lieve Dierenvrienden, Er is fantastisch NIEUWS voor Boefje! Het hondje dat in zeer erbarmelijke omstandigheden aan de ketting is aangetroffen 5 weken geleden achter het huis van eigenaren( foto 1 ). Met Boefje gaat het steeds beter! Dankzij jullie onderstaande donateurs.Wat goede zorg en de juiste medicatie in 5 weken al niet kan doen. Er is meer goed nieuws! Er staat al een blijvend warm mandje voor Boefje gereed in Zweden, waar hij liefdevol zal worden ontvangen zodra hij beter is en kan afreizen. Voorlopig zal Boefje nog in de kliniek bij onze dierenarts verblijven. Lieve donateurs, dankzij jullie en onze dierenarts Emma hebben wij samen het verschil kunnen maken voor Boefje.

Donateurs Boefje :

Veerle De Keyser 40 Euro
Mari Ara Lostt 15 Euro
C.M. Van Der Noort 15 Euro
Anoniem 50 Euro
Hr RP van Lieshout, Mw L van Dorst 15 Euro
W.M.C. Neindorf-Vermeulen 75 Euro
A.E.W. Dclescen 25 Euro
K.Van De Weijer 20 Euro
Ty en Marieke Pril 10 Euro
Emmy Hell- Sluytman 25 Euro
H.M.C Loosbroek 10 Euro
P.C Lacourt 10 Euro

 

05-08-2017

Lieve Dierenvrienden,Soms denken mensen honden te helpen..maar deze komen ook weer van de regen in de drup terecht.Deze 2 snoetjes ( foto 1 en 2 ) zijn van straat gehaald met ernstige huidproblemen( Mange) en werden naar een vrouw gebracht voor opvang waar nu nog zo'n 15 andere honden verblijven.Er is geen geld voor goed voedsel, alle honden hebben huidproblemen en zijn in een slechte conditie. Om maar niet te spreken over ontvlooien en ontwormen. Deze eerste 2 snoetjes hebben geluk gehad.Het eerste hondje op de foto is donderdag aangekomen bij onze dierenarts Emma in de kliniek, het hondje op de 2 de foto is vandaag per bus gebracht naar de kliniek.Onze dierenarts is dit weekend zelf onderweg voor een sterilisatie/castratie project en heeft het bruine hondje nog niet zelf kunnen onderzoeken. Er is inmiddels een start gemaakt voor beide hondjes met een juiste behandeling voor de huidproblemen, ontwormd en iets tegen de vlooien.Wij blijven deze 2 snoetjes volgen en hebben gemengde gevoelens bij de achterblijvers.

 

31-07-2017

Lieve Dierenvrienden, Update Boefje!Het is fantastisch om te zien hoeveel mensen er begaan zijn met Boefje, die in zeer erbarmelijke omstandigheden aan de ketting is aangetroffen achter het huis van eigenaren( foto 1 ) Het gaat nog steeds goed met Boefje! Boefje woog bij zijn redding 5.4 kg en weegt nu al 10 kg ! Op foto 2 ziet u Boefje met alle medicatie die hij nodig heeft van shampoo tot hartworm medicatie etc. En dit alles dankzij jullie onderstaande donateurs Geweldig bedankt namens Boefje, Dierenarts Emma en ons.

Donateurs Boefje :

Veerle De Keyser 40 Euro
Mari Ara Lostt 15 Euro
C.M. Van Der Noort 15 Euro
Anoniem 50 Euro
Hr RP van Lieshout, Mw L van Dorst 15 Euro
W.M.C. Neindorf-Vermeulen 75 Euro
A.E.W. Dclescen 25 Euro
K.Van De Weijer 20 Euro
Ty en Marieke Pril 10 Euro
Emmy Hell- Sluytman 25 Euro
H.M.C Loosbroek 10 Euro
P.C Lacourt 10 Euro

 

28-07-2017

Lieve Dierenvrienden, UPDATE BLUE ! Wij kunnen weer een prachtige Update geven over de lieve Husky Blue. Waarvan beide achterpoten en een gedeelte van zijn penis noodgedwongen zijn geamputeerd bij onze dierenarts Emma in Roemenië. Zoals wij al eerder vermelde is de wil om te leven nooit weggeweest bij Blue en de sprankel in z'n ogen is altijd aanwezig. Dankzij de onderstaande donateurs en de hulp van de organisatie Handen voor pootjes, hebben wij o.v.v. eind augustus voor Blue een transport gereserveerd! Blue zal in de week van 7 t/m 13 Augustus alle laatste testen ondergaan die nodig zijn om het Dierenparadijs in Almere Binnen te komen, aangezien deze uitslagen recent moeten zijn. Geweldig bedankt alvast onderstaande donateurs, Handen voor pootjes en Annemieke Francotte. Dankzij jullie komt Blue’s Forever Home naar het Dierenparadijs in Almere, al een beetje in zicht! De eerste transportkosten van het tussen transport in Roemenië van 45 Euro hebben wij 27 Juni al voldaan. (zie screenshot) Geweldig bedankt onderstaande Donateurs!

Donateurs :

Anoniem 50 Euro
C.J.J.V.Sevriens EO 10 Euro
Blanche Van Zutphen 50 Euro
Bianca Boom 30 Euro
MHJ Werker 25 Euro
P.A.Dierx EO 25 Euro
Hr H.A.L.M. en/of Mw E. HGM Hell-Sluytman 25 Euro
K Van De Weijer 10 Euro
R.A.H. Verhoeven 10 Euro
Mej R.J Eilander 7.50 Euro
T. Van Der Laan 25 Euro

 

   

 

25-07-2017

Lieve Dierenvrienden, Bij deze willen wij jullie laten weten dat Merlyn Gritter al enige tijd niet meer actief is voor onze Stichting. Wij hebben zelf moeten lezen via facebook dat zij een Stichting voor haar zelf heeft opgericht in de niet actieve periode voor Support For Strays. Wat natuurlijk op zich een geweldige mooie stap is i.v.m. haar verhuizing naar Roemenië en de stap naar het rescue werk, maar voor ons stopt de samenwerking hiermee. De donaties van 117.48 Euro die toen gedaan zijn via Support for Strays voor haar rescue werk in Roemenië hebben wij op 5 mei direct overgemaakt. Wij wensen haar heel veel succes toe in Roemenië en dat er maar veel honden gered mogen worden

                     

19-07-2017

Lieve Dierenvrienden, Update donaties Boefje!Het is fantastisch om te zien hoeveel mensen er begaan zijn met Boefje, die in zeer erbarmelijke omstandigheden aan de ketting is aangetroffen achter het huis van eigenaren. Het gaat nog steeds goed met Boefje en hij komt al aan in gewicht. Er is weer een prachtige donatie binnen gekomen voor Boefje van Veerle De Keyser van maar liefst 40 Euro. Deze hebben wij gisteren al overgemaakt naar onze dierenarts. Geweldig bedankt Veerle en alle andere onderstaande donateurs. Wij maken in ieder geval samen voor Boefje een heel groot verschil.

Donateurs Boefje :

Veerle De Keyser 40 Euro
Mari Ara Lostt 15 Euro
C.M. Van Der Noort 15 Euro
Anoniem 50 Euro
Hr RP van Lieshout, Mw L van Dorst 15 Euro
W.M.C. Neindorf-Vermeulen 75 Euro
A.E.W. Dclescen 25 Euro
K.Van De Weijer 20 Euro
Ty en Marieke Pril 10 Euro
Emmy Hell- Sluytman 25 Euro
H.M.C Loosbroek 10 Euro
P.C Lacourt 10 Euro

   

18-07-2017

Lieve Dierenvrienden, Vandaag moest ons Bibi die bij ons in opvang zit, toch helemaal op eigen pootjes,zonder vriendjes naar de trimsalon. Of zij nu alleen is of met andere hondenvriendjes,Bibi geniet altijd met volle teugen van elke autorit en zij ziet er weer fantastisch uit dankzij Trimsalon Twente! De kosten waren 39.50 Euro en wij hebben een goede verende borstel erbij meegenomen voor als haar vacht weer gaat klitten.

 

15-07-2017

Lieve Dierenvrienden, Wij hebben weer een UPDATE binnen over Boefje die nog steeds eet als een tijger. Hij heeft het reuze naar zijn zin in de kliniek en volgt onze dierenarts het liefst de hele dag met een van de hippe jasjes die gedoneerd zijn door Margriet. Voor de mensen die Boefje nog niet kennen. Deze arme stakker is weggehaald bij zijn baasje uit de achtertuin en lag vast aan de ketting, leven op water en brood en geen enkele medische zorg..in het plaatsje Gorban zo'n 16 km van de plaats Iasi. Hij zit nu veilig bij onze dierenarts Emma in Roemenië. Zoals jullie weten waren zijn bloeduitslagen zeer slecht, die wij eerder gepost heb. Maar vandaag weten wij wat Boefje onder de leden heeft naast zijn uithonger periode. Boefje lijdt aan Dirofilaria een van de vormen van een hartworm ziekte. Deze is in principe goed te behandelen. Helaas is Boefje nog niet sterk genoeg voor alle medicatie om dit meteen groots aan te pakken. Hieronder geven wij wat informatie over deze ziekte. Boefje zal nu in traject van 1 maand medicatie ingaan hiervoor, daarna zal hij weer opnieuw getest worden. Wij blijven natuurlijk duimen dat deze medicatie meteen aanslaat. Daarnaast is er weer een prachtige donatie van 20 Euro binnen gekomen van K. Van Der Weijer voor Boefje. Deze donatie hebben wij vandaag overgemaakt samen met de geweldige donatie van AEW Dciescen van 25 Euro voor Boefje. (zie screenshots ). Geweldig bedankt Donateurs!

De Dirofilaria wormen zijn parasieten die met name voorkomen bij hondachtigen. Ze kunnen ook bij andere gastheren voorkomen, onder andere bij de mens, echter hier ontwikkelt de parasiet zich meestal niet tot volwassen vorm. Verschillende soorten bloed zuigende muggen zijn tussengastheer van de worm en infecteren zich wanneer zij bij een geïnfecteerde hond bloed zuigen. De volwassen vrouwelijke wormen in de hond scheiden namelijk microfilariae (langwerpige larfjes) af in de bloedbaan. In de mugjes ontwikkelen zij zich verder tot infectieuze stadia. De infectieuze stadia kan weer aan een hond worden overgedragen tijdens het bloed zuigen. Deze larven ondergaan een uitgebreide migratie door het lichaam voordat ze uiteindelijk in de longslagaders en het rechterhart komen waar ze zich weer ontwikkelen tot volwassen wormen en zich gaan voortplanten. De volwassen wormen kunnen 7 jaar blijven leven. Bij sommige hartworm soorten ontwikkelen de volwassen wormen zich ook elders in het lichaam waar ze niet pijnlijke bulten kunnen veroorzaken.
Donateurs Boefje :

Veerle De Keyser 40 Euro
Mari Ara Lostt 15 Euro
C.M. Van Der Noort 15 Euro
Anoniem 50 Euro
Hr RP van Lieshout, Mw L van Dorst 15 Euro
W.M.C. Neindorf-Vermeulen 75 Euro
A.E.W. Dclescen 25 Euro
K.Van De Weijer 20 Euro
Ty en Marieke Pril 10 Euro
Emmy Hell- Sluytman 25 Euro
H.M.C Loosbroek 10 Euro
P.C Lacourt 10 Euro

 

13-07-2017

Lieve Dierenvrienden, Bij het zien van de eerste beelden van Boefje op onze site kregen wij een prive bericht van een geweldige lieve Dierenvriendin Margriet, beter bekend op facebook onder de naam Mj Weber. Zij merkte op dat eigenlijk het jasje van Boefje te klein was en vroeg aan ons of er nog jasjes nodig waren.. Jasjes zijn altijd welkom niet alleen in de winter, maar ook voor de zieke dieren die net ontdaan zijn van hun vacht, om zo de huidproblemen beter te kunnen behandelen.Maar wij hebben laten weten dat ons terug transport niet reikt tot in de plaats Isa bij Dokter Emma.Margriet zette toch door en betaalde zelf de hoge verzendkosten van het opsturen die hier mee gemoeid zijn en vandaag zijn haar donaties aangekomen!! Deze donaties zijn niet alleen zeer hartelijk door onze Dierenarts Emma ontvangen maar ook Boefje zelf kwam de donaties bekijken en klom ook nog zelf even in de doos Hahahaha...Lieve Margriet geweldig bedankt namens ons, Boefje en Dierenarts Emma voor het doneren van al deze jasjes in verschillende maten. En natuurlijk de kosten die daarmee gemoeid zijn om het op te sturen.Boefje is al druk aan het passen..Echt fantastisch!

06-07-2016

Lieve Dierenvrienden, Hierbij de beloofde UPDATE over Boefje! Met Boefje gaat het goed en hij eet goed zoals jullie op het filmpje hebben kunnen zien. Helaas is de uitslag van de bloedtesten een ramp, het enige wat goed is zijn de 4DX snap testen en voor de rest is het een drama. De dierenarts zal zijn behandeling hier op gaan aanpassen. Dus Boefje heeft nog een lange weg te gaan...ondanks dat zijn er al 10 tallen baasjes die Boefje willen adopteren, wat natuurlijk nu nog veel te vroeg is. Wij hebben 5 screenshots toegevoegd van de bloeduitslagen, die kunt u rustig zelf bekijken.Daarnaast hebben wij 2 keer donatiegeld overgemaakt van onze donateurs. De 1 ste donatie is overgemaakt op 1 Juli van 55 Euro. De 2 de donatie is overgemaakt op 3 Juli van 170 Euro ( zie screenshots). Lieve Dierenvrienden, Geweldig bedankt voor jullie lieve berichten en jullie donaties, dankzij jullie krijgt Boefje een eerlijke kans.

Donateurs Boefje :

Mari Ara Lostt 15 Euro
C.M. Van Der Noort 15 Euro
Anoniem 50 Euro
Hr RP van Lieshout, Mw L van Dorst 15 Euro
W.M.C. Neindorf-Vermeulen 75 Euro

A.E.W. Dclescen 25 Euro

Ty en Marieke Pril 10 Euro
Emmy Hell- Sluytman 25 Euro
H.M.C Loosbroek 10 Euro
P.C Lacourt 10 Euro

 

   

04-07-2017

Lieve Dierenvrienden, Hierbij een UPDATE over het hondje Bubble waar wij vorige week een oproep voor hebben gedaan voor spoedopvang. Allereerst willen wij alle dierenvrienden bedanken die onze oproep hebben gedeeld! Er hoeft maar 1 engel op te staan die zonder vooroordeel een hondje een kans geeft. Vandaag is Bubble opgehaald door deze engel Angela Nieuwendijk en haar dochter stapte in de auto om even een paar uur heen en weer te rijden om Bubble op te halen. Bubble heeft inmiddels kennis gemaakt met de andere kinderen, honden en katten van het gezin. En volgens ons is Bubble met zijn kont in de boter gevallen.....Bubble is al naar het bos en het water geweest, ook hebben wij al een video ontvangen van Bubble aan het chillen in huis..Bubble mag eerst even rustig wennen aan zijn nieuwe situatie, daarna gaan wij pas verder kijken voor een blijvend mandje. Lieve Angela en gezin nogmaals geweldig bedankt voor het opvangen van Bubble. Jullie zijn kanjers!

 

04-07-2017

Lieve Dierenvrienden, UPDATE BLUE ! Wij kunnen weer een prachtige Update geven over de prachtige Husky Blue. Waarvan beide achterpoten en een gedeelte van zijn penis noodgedwongen zijn geamputeerd bij onze dierenarts Emma in Roemenië. Zoals wij al eerder vermelde is de wil om te leven nooit weggeweest bij Blue en de sprankel in z'n ogen is altijd aanwezig. Dankzij de onderstaande donateurs en de hulp van de organisatie Handen voor pootjes, gaan wij voorzichtig een transportplanning maken onder voorbehoud. Geweldig bedankt alvast Lieve Dierenvrienden, dankzij jullie komt Blue’s Forever Home alweer een stuk dichterbij naar het Dierenparadijs in Almere. De eerste transportkosten van het tussen transport in Roemenië van 45 Euro hebben wij 27 Juni al voldaan. (zie screenshot) Geweldig bedankt onderstaande Donateurs!

Donateurs :

Anoniem 50 Euro
C.J.J.V.Sevriens EO 10 Euro
Blanche Van Zutphen 50 Euro
Bianca Boom 30 Euro
MHJ Werker 25 Euro
P.A.Dierx EO 25 Euro
Hr H.A.L.M. en/of Mw E. HGM Hell-Sluytman 25 Euro
K Van De Weijer 10 Euro
R.A.H. Verhoeven 10 Euro
Mej R.J Eilander 7.50 Euro
T. Van Der Laan 25 Euro

 

 

03-07-2017

Lieve Dierenvrienden, Wij hebben weer geweldig NIEUWS! Wij zijn onvoorstelbaar blij met de hulp van de organisatie Handen voor Pootjes. Patricia Franck van deze organisatie houden veilingen van leuke spullen, waarvan de opbrengst iedere keer naar een ander organisatie gaat. Dit keer zijn wij van Support For Strays aan de beurt. Wat heel goed uitkomt i.v.m. met de Husky Blue die wij graag willen laten afreizen met rolstoeltje naar het Dierenthuis in Almere, Het paradijs voor dieren! Daarnaast willen wij graag Annemieke Francotte van Duke helpt dieren in nood geweldig bedanken voor de bemiddeling daarvoor en natuurlijk Patricia Franck! Superrrrr bedankt kanjers! Lieve Dierenvrienden, Neem eens een kijkje op de veilingsite zodat Blue naar zijn Forever Home kan. Graag Delen!

De veiling loopt t/m woensdag 19 juli 2017 tot 20.00 uur.

 
Patricia Franck heeft een bericht op je Tijdlijn gedeeld.

Onze nieuwe veiling staat alweer online
Dit keer tvv Support for strays.nl

Ga dus snel een kijkje nemen,bieden op de mooie spullen,en delen mag uiteraard ook

https://www.facebook.com/groups/397417863733403/

                    

 

02-07-2017

Lieve Dierenvrienden, Het is weer dubbel feest ! Vanmiddag is het eerste transport al goed aangekomen in Eindhoven met het hondje Barney. Vanavond laat.... (lees gisteren avond) is ook het transport bij onze Stichting goed aangekomen met de hondjes Bonita en Astrid.Daarnaast is er een tas met voerbakjes van de adoptant van Bonita, mee terug gegaan op transport. Bonita heeft lekker kunnen rondrennen en is vervolgens liefdevol ontvangen door Els. Astrid blijft een nachtje logeren en zal morgen haar weg vervolgen naar haar warme mandje. Lieve Esther, Els en Stefanie heel veel geluk en plezier samen met de door jullie geredde kanjers!

          

 

01-07-2017

Lieve Dierenvrienden, UPDATE BOEFJE! Wij willen graag iedereen bedanken voor jullie lieve reacties en steun voor het hondje Boefje. Geweldig om te zien dat er meerdere Dierenvrienden zijn die vinden dat hij ook recht heeft om geholpen te worden. Deze arme stakker had een "baasje" in Roemenië Lees monsters.. in onze ogen.Vast aan de ketting, leven op water en brood en geen enkele medische zorg...Dit is het resultaat daarvan!! Hoe gaat het nu met Boefje..? Naar de omstandigheden waarin hij gevonden is heel goed.Hij is inmiddels gewassen, vlooi vrij gemaakt en hij is ontdaan van de sprietjes haar die hij nog had, zodat er weer een gelijkmatige vacht naar boven kan komen.De leeftijd van Boefje is zo'n geschatte 3 a 4 jaar. Er is een behandeling gestart voor zijn huidprobleem,daarnaast kampt Boefje met een behoorlijke bloedarmoede.De eerste donaties van 55 Euro die bij ons zijn binnengekomen voor Boefje hebben wij vanmorgen direct overgemaakt ( zie screenshot). Geweldig bedankt hiervoor onderstaande donateurs! Boefje heeft nog een lange weg te gaan, maar samen kunnen wij net het verschil maken voor Boefje!

Donateurs Boefje :

Ty en Marieke Pril 10 Euro
Emmy Hell- Sluytman 25 Euro
H.M.C Loosbroek 10 Euro
P.C Lacourt 10 Euro

 

 

30-06-2017

Lieve Dierenvrienden, Helaas is het knappe vosje wat gered was uit handen van jagers met honden onder de brug alsnog overleden. Dat zij ademhalingsmoeilijkheden had dat wisten wij. Het blijkt dat zij toch teveel water binnen gekregen heeft en is alsnog gestorven aan een longontsteking. Dit in ieder geval bij onze dierenarts Emma in een liefdevolle omgeving R.I.P Angel

 

29-06-2017

Lieve Dierenvrienden, Vreugde en verdriet kunnen wisselen van dag tot tot uur in ons Stichtingswerk. Wij steken elke vrij minuut in de Stichting en de honden ..Ook wij worden er soms moedeloos van...en steeds weer hoop je bij te kunnen springen of een blijvend mandje te vinden. Er zijn weer 3 kanjers onderweg vanuit Roemenië die liefdevol zullen worden ontvangen door hun nieuwe baasjes.En er is weer plaats vrij gekomen voor een spoedgeval! Deze arme stakker had een "baasje" Lees monsters.. in onze ogen.Vast aan de ketting, leven op water en brood en geen enkele medische zorg...Dit is het resultaat daarvan!! Dit hoopje ellende is een reutje..en komt uit de plaats Gorban zo'n 16 km van de plaats Iasi.Hij zit nu veilig bij onze dierenarts Emma in Roemenië, daar is hij heengebracht door een andere geweldig vrouw die ook zeer met zijn lot begaan was.. Of hij het gaat halen is nog maar de vraag, in ieder geval wil hij eten als een tijger, wat natuurlijk nog niet mag. Wij hebben hem een naam mogen geven..ja het klinkt wat vreemd "Boefje" maar zeker is als hij erdoor komt, met nieuw haar zal ook hij zijn ondeugende kant kunnen laten zien.Mocht u bij willen springen voor Boefje in zijn medisch kosten en voer dan heel erg graag, wij kunnen elke hulp gebruiken voor deze kanjer. Ook hij verdient een eerlijke kans!

28-06-2017

Lieve Dierenvrienden, Wij kunnen weer een prachtige Update geven over de prachtige Husky Blue. Waarvan beide achterpoten en een gedeelte van zijn penis noodgedwongen zijn geamputeerd bij onze dierenarts Emma in Roemenië. Zoals wij al eerder vermelde is de wil om te leven nooit weggeweest bij Blue en de sprankel in z'n ogen is altijd aanwezig. Blue zijn rolstoel is aangekomen en hier zien wij de allereerste stapjes die Blue maakt.Nog een beetje oefenen..maar het begin is er!! Daarnaast zijn er weer donaties voor Blue binnen gekomen, O.a van T van der Laan, R.J Eilander, Bianca Boom en Blanche Van Zutphen. Geweldig bedankt alvast Lieve Dierenvrienden, dankzij jullie komt Blue’s Forever Home alweer een stuk dichterbij naar het Dierenparadijs in Almere. De eerste tansportkosten van het tussentransport in Roemenië van 45 Euro hebben wij afgelopen week al voldaan. Hiervan plaatsen wij later een screenshot bij zijn foto’s. Geweldig bedankt Donateurs!
Donateurs :

Anoniem 50 Euro
C.J.J.V.Sevriens EO 10 Euro
Blanche Van Zutphen 50 Euro
Bianca Boom 30 Euro
MHJ Werker 25 Euro
P.A.Dierx EO 25 Euro
Hr H.A.L.M. en/of Mw E. HGM Hell-Sluytman 25 Euro
K Van De Weijer 10 Euro
R.A.H. Verhoeven 10 Euro
Mej R.J Eilander 7.50 Euro
T. Van Der Laan 25 Euro

28-06-2017

Lieve Dierenvrienden, Update Puffi! I.v.m. de drukte zijn wij wat later met het posten.Gisteren zijn wij met ons oude dametje Puffi naar de Trimsalon geweest. Ons dametje kon weer genieten van een heerlijke wasbeurt vooraf en het daarbij behorende plukken, knippen en föhnen. Bij Trimsalon Twente is er ook altijd even tijd voor een dikke knuffel en wordt er altijd rekening gehouden met de stress van Puffi die voortkomt uit haar dementie .Geweldig bedankt Trimsalon Twente en natuurlijk de onderstaande sponsoren die dit mogelijk hebben gemaakt voor haar. Puffi ziet er weer top uit! En ligt weer lekker bij te komen van deze spannende dag in haar mandje.

13-06-2017
Lieve Dierenvrienden, Na een zeer onrustige nacht zijn wij vandaag met ons demente dametje Puffi bij de dierenarts geweest.De laatste tijd liep zijn al wat te spoken, maar vannacht was het echt raak en zijn wij de hele nacht door met haar naar buiten geweest. Puffi ging steeds gestrekt staan, wou alleen maar gras eten en bleef daardoor maar overgeven. Naast haar bloed in de ontlasting zit ze minder goed in haar haar. Dat haar darmen goed van streek zijn is wel zeker. Zij heeft als medicatie Finidiar, Solfatrin meegekregen daarnaast hebben wij nog een wormtabletje meegenomen en haar Vitofylin ( 5 strips) die wij al in bestelling hadden. Wij hopen vannacht een betere nacht in te gaan. De dierenartskosten waren totaal 91.63 Euro voor vandaag. Ook haar CBD olie is binnen gekomen de kosten hiervan waren 28.90 Euro, omdat wij van 2 procent Raw naar 4 procent Raw zijn gegaan. Puffi heeft nog een trimbeurt tegoed bij trimsalon Twente op Dinsdag 27 Juni van 39.50 Euro.

Donateurs : Vitofylin, CBD Olie, Trimsalon

Ilse van de Wijngaart 50 Euro

H.M.E Loosbrook 30 Euro

Hr WTF van Wezel e/o Mw A EM van Wezel-Harrewijn 15 Euro

Mw M.J van Dam-den Heie25 Euro

De Rooij 15 Euro

Geweldig bedankt bovenstaande donateurs !

 

25-06-2017

Lieve Dierenvrienden, Wij zoeken voor deze knuffelbeer ZEER DRINGEND SPOEDOPVANG of een adoptant!
Bubble is als pup van 3.5 maand geadopteerd en op 25-03-2017 mocht hij zijn koffertje inpakken naar Nederland. Bubble is nu 9 maanden jong. Helaas Kan hij niet blijven waar hij nu zit en moet met spoed weg. Wij zijn zeer dringend opzoek naar iemand die Bubble wil opvangen om vanuit daar opzoek te gaan naar een nieuw huisje. Bubble heeft zowel de puppycursus als de jonge hondencursus goed doorlopen. Bubble is een echte knuffelbeer en gedraagt zich buitenshuis voorbeeldig! Maar hij is zowel in huis als in zijn eigen tuin minder vriendelijk naar bezoekers toe, die laat hij liever niet binnen dan wel. Dus het bezoek moet zich dan ook van te voren melden bij komst. Het kleine dochtertje ( peuter) van deze adoptant wil natuurlijk ook met vriendjes en vriendinnetjes thuis kunnen spelen en in en uit kunnen. Bubble is inmiddels gecastreerd en kan samen met andere honden, puppy’s vindt hij helemaal geweldig. Wie kan Bubble in SPOEDOPVANG nemen en het huiselijke /tuin probleem de juiste richting opsturen ??Graag delen!

                                         

 

23-06-2017

Lieve Dierenvrienden, Er zijn weer 4 honden geholpen dankzij het sterilisatie/castratie project. Dit is de enige manier om echt bij te dragen aan al het puppyleed in de straten en/of velden van Roemenië. Wij willen graag onze anonieme donateur geweldig bedanken voor uw donatie en zo bij te dragen aan het puppyleed. Deze donatie hadden wij al overgemaakt op 19 Juni. Superrrrrrr bedankt Anonieme donateur.

           

 

 

 

22-06-2017

Lieve Dierenvrienden, Vandaag is ook ons extra transport goed aangekomen.Met de knappe jonge spruit Bubbles en zijn grote reismaatje Tigris die een paar daagjes bij ons in opvang verblijft en dan doorgaat naar zijn Forever Home. Wij wensen Joanita en haar gezin heel veel plezier samen met knappe Bubbles.

 

 

20-06-2017

Lieve Dierenvrienden, UPDATE BLUE ! De eerste donaties voor Blue zijn binnen!! 75 Euro zijn de afstandskosten om Blue in het Dierentehuis in Almere te krijgen. Maar wij hebben nog een lange weg te gaan... met gereed maak kosten en dubbele transportkosten voor Blue. Geweldig bedankt alvast onderstaande donateurs! Toppie Wie helpt Blue nog meer op weg naar het paradijs voor dieren ?

Donateurs :

MHJ Werker 25 Euro

P.A.Dierx EO 25 Euro

Hr H.A.L.M. en/of Mw E. HGM Hell-Sluytman 25 Euro

K Van De Weijer 10 Euro

R.A.H. Verhoeven 10 Euro

Per 22-05 Donateur

Mej R.J Eilander 7.50 Euro

T. Van Der Laan 25 Euro

Wij hebben heel bijzonder goed nieuws voor de Husky Blue, waarvan beide achterpoten en een gedeelte van zijn penis noodgedwongen zijn geamputeerd bij onze dierenarts Emma in Roemenië. Zoals wij al eerder poste is de wil om te leven nooit weggeweest bij Blue en de sprankel in z'n ogen is altijd aanwezig. Vanmiddag pinkte wij toch even een traantje weg ... bij het lezen van het bericht dat Blue welkom is in het paradijs voor Dieren/ Dierenthuis Almere!! Wel zou Blue aan bepaalde voorwaarden moeten voldoen, wat natuurlijk logisch is om de andere honden die daar reeds aanwezig zijn te beschermen.Lieve Dierenvrienden, Wij doen bij deze een NOODOPROEP!! Om alle kosten te kunnen dekken die er gemaakt moeten worden voor Blue, zoals de normale gereed maak kosten, extra testen, dubbele transportkosten etc.om Blue uiteindelijk naar Almere te krijgen.

19-06-2017

Lieve Dierenvrienden, Wij mochten weer een geweldige Anonieme donatie ontvangen van 100 Euro om weer 4 honden te kunnen laten steriliseren/castreren en op deze manier weer bij te dragen aan het terug dringen van al het puppyleed in de straten van Roemenië. Deze donatie hebben wij vanavond overgemaakt naar onze dierenarts Emma in Roemenië van Erisvet.Geweldig bedankt alvast Anonieme donateur!!Toppie

 

 

18-06-2017

Lieve Dierenvrienden, Gisteren is dit lieve moedertje met haar 6 pups in veiligheid gebracht. Ze wist haar pups goed te verstoppen voor zowel andere honden als mensen, door een hol te maken in de grond. Zowel het moedertje en haar pups verkeren in goede gezondheid. De leeftijd van het moedertje wordt geschat op zo’n 4/5 jaar en haar gewicht zal zo’n 14 kg zijn. Zij is erg lief naar mensen toe, zelfs met haar pups erbij en andere honden die worden opgevangen en even komen kijken naar het hele gezin. Het gezin bestaat uit het moedertje en 4 teefjes en 2 reutjes en zijn nu 1 maand jong. Het hele gezin is door ons gereserveerd en wij zoeken voor zowel het moedertje als haar pups een Forever Home. Natuurlijk moet u nog wat geduld hebben na het reserveren van een van deze kanjers, zij kunnen pas afreizen eind augustus o.v.b. dat alles goed blijft gaan na alle entingen. Wij zullen zowel het moedertje als al haar pups apart posten van elkaar om het overzicht niet kwijt te raken. Mochten onze donateurs van onze andere honden nog leuke namen weten voor het hele gezin dan kunt u deze onder de foto’s posten.

 

17-06-2017

Lieve Dierenvrienden, UPDATE BLUE ! De eerste donaties voor Blue zijn binnen!! 75 Euro zijn de afstandskosten om Blue in het Dierentehuis in Almere te krijgen. Maar wij hebben nog een lange weg te gaan... met gereed maak kosten en dubbele transportkosten voor Blue. Geweldig bedankt alvast onderstaande donateurs! Toppie Wie helpt Blue nog meer op weg naar het paradijs voor dieren ?

Donateurs :

MHJ Werker 25 Euro

P.A.Dierx EO 25 Euro

Hr H.A.L.M. en/of Mw E. HGM Hell-Sluytman 25 Euro

K Van De Weijer 10 Euro

R.A.H. Verhoeven 10 Euro

Wij hebben heel bijzonder goed nieuws voor de Husky Blue, waarvan beide achterpoten en een gedeelte van zijn penis noodgedwongen zijn geamputeerd bij onze dierenarts Emma in Roemenië. Zoals wij al eerder poste is de wil om te leven nooit weggeweest bij Blue en de sprankel in z'n ogen is altijd aanwezig. Vanmiddag pinkte wij toch even een traantje weg ... bij het lezen van het bericht dat Blue welkom is in het paradijs voor Dieren/ Dierenthuis Almere!! Wel zou Blue aan bepaalde voorwaarden moeten voldoen, wat natuurlijk logisch is om de andere honden die daar reeds aanwezig zijn te beschermen.Lieve Dierenvrienden, Wij doen bij deze een NOODOPROEP!! Om alle kosten te kunnen dekken die er gemaakt moeten worden voor Blue, zoals de normale gereed maak kosten, extra testen, dubbele transportkosten etc.om Blue uiteindelijk naar Almere te krijgen.

 

 

15-06-2017

Lieve Dierenvrienden, Wij komen altijd riempjes, tuigjes halsbanden,te kort. Maar wij hebben nu weer een prachtige donatie mogen ontvangen van Marie-José en Jaimy Korsten. Deze donatie blijft nog even in opslag bij Ilse Vd Wijngaart. Superrrr bedankt alvast Marie-José en Jaimy Korsten en Ilse.Top!

 

 

13-06-2017
Lieve Dierenvrienden, Na een zeer onrustige nacht zijn wij vandaag met ons demente dametje Puffi bij de dierenarts geweest.De laatste tijd liep zijn al wat te spoken, maar vannacht was het echt raak en zijn wij de hele nacht door met haar naar buiten geweest. Puffi ging steeds gestrekt staan, wou alleen maar gras eten en bleef daardoor maar overgeven. Naast haar bloed in de ontlasting zit ze minder goed in haar haar. Dat haar darmen goed van streek zijn is wel zeker. Zij heeft als medicatie Finidiar, Solfatrin meegekregen daarnaast hebben wij nog een wormtabletje meegenomen en haar Vitofylin ( 5 strips) die wij al in bestelling hadden. Wij hopen vannacht een betere nacht in te gaan. De dierenartskosten waren totaal 91.63 Euro voor vandaag. Ook haar CBD olie is binnen gekomen de kosten hiervan waren 28.90 Euro, omdat wij van 2 procent Raw naar 4 procent Raw zijn gegaan. Puffi heeft nog een trimbeurt tegoed bij trimsalon Twente op Dinsdag 27 Juni van 39.50 Euro.

Donateurs : Vitofylin, CBD Olie, Trimsalon

Ilse van de Wijngaart 50 Euro

H.M.E Loosbrook 30 Euro

Hr WTF van Wezel e/o Mw A EM van Wezel-Harrewijn 15 Euro

Mw M.J van Dam-den Heie25 Euro

De Rooij 15 Euro

Geweldig bedankt bovenstaande donateurs !

         

 

13-06-2017

Lieve Dierenvrienden, Voor de mensen die ons al langer volgen weten dat wij ons ook inzetten voor de meer getraumatiseerde honden die bijv. meerdere operaties hebben ondergaan en/of honden met ernstige huidproblemen, gehandicapte honden etc.Bij deze willen wij uw waarschuwen voor de vreselijke foto's verderop in het aanklikken van dit bericht. Omdat onze hulp is gevraagd voor de 7 jarige Husky Blue. Blue is gevonden op straat met ernstige verwaarloosde wonden aan zijn pootjes.Helaas waren deze door infectie en het afsterven van de pootjes, zijn achterpootjes niet meer te redden, ook is er een gedeelte van zijn penis geamputeerd, door onze dierenarts Emma. Maar de sprankel in Blue's ogen en de wil om te leven is nooit weggeweest bij Blue. Blue zou makkelijk nog door het leven kunnen met een rolstoel.Dat wij niet zomaar een Forever Home voor Blue kunnen vinden zijn wij ons van bewust, daarom hebben wij een aanvraag gedaan bij het "paradijs voor dieren" Dierenthuis in Almere.Wij hopen natuurlijk op goed bericht, duimt u met ons mee..

 

 

 

12-06-2017

Lieve Dierenvrienden, Bij deze willen wij Maaike en Boaz van harte feliciteren en gelijk in de schijnwerpers plaatsen, met het behalen van het Certificaat nr 4 ook deze is weer in de pocket! Zij hebben in het in het voorjaar van de cursus motivatie en recallers afgerond met een dikke 10! Maaike en Boaz zijn een goed voorbeeld van hoe ver je wel niet kunt komen met een rescue hondje uit het Buitenland.Zij blijven samen aan de weg timmeren.Maaike en Boaz superrrr gedaan!! Wij zijn geweldig trots op jullie!

 

 

04-06-2017

Lieve Dierenvrienden,Zoals jullie weten hebben wij een speciale oproep gedaan voor onze opvanghondjes in Nederland. Waaronder ons demente oude dametje Puffi, waar wij graag meer over willen vertellen, voor de volgers die haar minder goed kennen. Puffi zit sinds 2015 permanent in opvang bij ons nadat zij gered is uit Roemenië waarbij zij een van de overlevende was van een vergiftiging's poging, waarbij andere honden aan een gruwelijke dood gestorven zijn. Dat Puffi ooit een trauma heeft opgelopen is te zien aan haar vaak scheef kijkende snoetje in combinatie met haar gedrag. In Nederland is onze dame geholpen aan haar gebit onder narcose en aan een liesbreuk, bij deze laatste operatie is zij moeizaam uit haar narcose gekomen en hielden wij ons hart vast.Dat Puffi een zorgenkindje is van onze Stichting dat is een feit! Puffi is ook het laatste jaar erg hard achteruitgegaan wat haar zicht betreft van haar ogen in combinatie met haar dementie.Dit zorgt voor bepaalde extra paniek momenten bij haar. Dat zij geheel blind zal worden is ook een feit! Natuurlijk hebben wij alles aangepast voor haar, geen wandelingen meer in het donker en s"nachts slapen bij haar Stichting"s baasje op de kamer met een klein blauw lichtje zodat ze je makkelijk kan vinden.Wat heel erg belangrijk is voor haar i.v.m. haar dementie is haar dagelijkse dosis medicatie Vitofyllin naast haar CBD olie.Deze CBD olie hebben wij inmiddels besteld en in overleg gaan wij nu toch van 2 procent naar 4 procent. De kosten hiervan zijn iets hoger namelijk 28.90 Euro. Ook hebben wij inmiddels een afspraak gemaakt bij Trimsalon Twente, Puffi kan op dinsdag 27 Juni, weer een half dagje genieten van alle aandacht en dan als knap dametje weer voor de dag komen, de kosten zijn 39.50 Euro. De medicatie Vitofyllin is al besteld bij onze Dierenarts, kosten zijn 70 Euro.
Wij doen er alles aan om haar een nog zo fijn mogelijke tijd te geven en af en toe hebben wij jullie hulp daarbij nodig! Wij kunnen nu nog wat hulp gebruiken van andere donateurs voor ontworming/ontvlooi middelen voor zowel Puffi als Bibi. Geweldig bedankt alvast onderstaande donateurs voor jullie donaties namens Puffi, Bibi en ons: Toppie!!

Ilse van de Wijngaart 50 Euro

H.M.E Loosbrook 30 Euro

Hr WTF van Wezel e/o Mw A EM van Wezel-Harrewijn 15 Euro

Mw M.J van Dam-den Heie25 Euro

De Rooij 15 Euro

 

 

31-05-2017

Lieve Dierenvrienden, Voor de mensen die ons al wat langer volgen kennen deze knappe jongens vast nog wel. Dit zijn de knappe boys Hero en Ziggy..De meeste kennen de broertjes onder de namen Bowie en Dylan gered op 31-10-2016 in de winterperiode in een doos op 20 km afstand van de plaats Iasi in Roemenië. ( foto1 ) Zij konden de hel verlaten dankzij de geweldige lieve adoptanten Marjan Wijnalda -Strijk en haar gezin.Wij konden de boys vandaag weer even heerlijk knuffelen, zij zien er niet alleen prachtig uit, maar zijn ook zo geweldig speels en lief. Voor morgen staat er voor Hero en Ziggy een castratie gepland bij onze dierenarts.Daarna kunnen ze hier nog rustig uitslapen om in de avond weer naar huis te gaan.Deze kanjers hebben geboft van de hel..naar een liefdevol gezin.

29-05-2017

Lieve Dierenvrienden, Dit keer geen hond maar een vosje wat in veiligheid is gebracht en is opgenomen. Doodsbang verstopt onder een brug..opgejaagd door jagers met hun honden..om haar bewust te doden. Gelukkig konden de honden niet helemaal bij haar komen en er sprong een persoon met een gouden hart in de bres voor dit knappe vosje van 2 maanden jong. Zij kampt met ademhalingsproblemen en zij zit vol met vlooien. Op dit moment verblijft zij in quarantaine.Wij houden jullie op de hoogte.

               

 

29-05-2017

Lieve Dierenvrienden, Er is een geweldige donatie gedaan van 50 euro door Ilse Vd Wijgaart. Wij zijn superrrr blij dat wij deze donatie zelf in mogen vullen, waaraan wij deze donatie besteden. Deze donatie zal gaan naar het opvanghondje Puffi. Zoals iedereen weet hebben wij als Stichting het oude en demente dametje Puffi permanent in opvang sinds 2015 naast het hondje Bibi die nog geen Forever Home heeft gevonden. Ook al zijn deze honden gered uit Roemenië, deze dragen ook kosten met zich mee die steeds weer terug keren. zoals voor Puffi haar dagelijkse medicatie Vitofylin ( 10 strips 70 Euro) en CBD olie ( 21,90 Euro) naast de normale voerkosten, ontvlooi/ontworming's middelen en Puffi is echt weer toe aan een trimbeurt ( 39.80 Euro) Wij hopen dan ook dat er meer mensen zijn die Puffi en Bibi een warm hart toedragen, zodat wij in ieder geval Puffi haar medicatie weer kunnen bestellen en wij haar weer kunnen laten verwennen met een heerlijke trimbeurt bij trimsalon Twente. Helpt u ook een handje mee ? Geweldig bedankt Ilse en Frank ! Toppie

 

28-05-2017

Lieve Dierenvrienden, Het voer en de donaties zijn goed aangekomen in Roemenië bij Ioana Gheorghan Alleen laten de foto's nog steeds op zich wachten, wat wij natuurlijk erg jammer vinden voor de mensen die hier hard aan gewerkt hebben. Ook snappen wij de andere kant dat de mensen in Roemenië dag en nacht werken i.v.m. de zorg voor honden en plannen van transporten, zodat de honden de hel kunnen verlaten. Wij hopen dan ook dat de rest van de donaties ook nog op foto zal worden gezet. Daarnaast is er nog een donatie binnen gekomen van 25 Euro speciaal voor Merlyn Gritter van Lena Postma. Zoals jullie weten zal Merlyn in Juli naar Roemenië gaan verhuizen met haar 2 honden om daar de honden op straat die in nood verkeren bij te staan.Geweldig bedankt Lena voor jou donatie.

                     

21-05-2017

Lieve Dierenvrienden, Met een behoorlijke vertraging is het transport weer goed aangekomen uit Roemenië. Wij wensen deze lieve adoptanten van Calypso/Mazzel samen heel veel geluk en plezier toe.

 

21-05-2017

Lieve Dierenvrienden, Er is weer een prachtige donatie binnen gekomen van Gerdien Kroon. Deze donatie zal 19 Juli met de verhuizing van Merlyn mee gaan in de auto naar Roemenië. Superrrr bedankt Gerdien.Helaas kunnen wij voorlopig geen donaties met spullen opslaan dit i.v.m. de ruimte die wij nodig hebben voor onze opvanghonden.

                         

 

20-05-2017

Lieve Dierenvrienden, Ook de laatste 2 honden zijn nu geholpen van het sterilisatie/castratie project. Dit dankzij een anonieme donateur die maar liefst 100 Euro doneerde,Dit is de enige manier om het puppyleed op straat terug te dringen. Deze donatie hebben wij op 05-05-2017 overgemaakt. Het straat hondje waarover wij eerder berichten, laat zich nog niet vangen en zal voorlopig eerst gevoerd worden, om het vertrouwen te winnen.Geweldig bedankt Anonieme Donateur, namens ons en Dierenarts Emma!

 

17-05-2017

Lieve Dierenvrienden, Dit zijn de eerste 2 honden die geholpen zijn van het sterilisatie/castratie project. Dit dankzij een anonieme donateur die maar liefst 100 Euro doneerde,Dit is de enige manier om het puppyleed op straat terug te dringen. Deze donatie hebben wij op 05-05-2017 overgemaakt. En de volgende 2 zullen z.s.m. geholpen worden. waaronder 1 straat hondje wat zich tot nu toe nog niet zo makkelijk laat vangen. Geweldig bedankt Anonieme Donateur, namens ons en Dierenarts Emma.

 

 

16-05-2017

Lieve Dierenvrienden, Vandaag was het een spannende dag voor onze Bibi die nog steeds in opvang verblijft bij onze Stichting. Er zijn veel reacties geweest, maar dat bleef bij informeren of 1 dag voor de kennismaking de afspraak cancelen. Vandaag hadden wij een afspraak staan voor haar bij Trimsalon Twente wassen, drogen, plukken en haar nageltjes knippen. Bibi liet alles rustig over zich heenkomen en heeft zich keurig gedragen. De kosten hiervan waren 39,50 Euro.Geweldig bedankt weer Trimsalon Twente! Zij ziet er weer prachtig uit.Bibi is nu 10 maandjes jong en zoekt dus nog steeds een blijvend mandje. Zij is erg sociaal naar andere honden toe zowel groot als klein, zij gaat met elke hond opstap. Bibi is zindelijk en autorijden is een uitje voor haar en dan het liefst naar het bos samen met een vriendje. Zij verblijft in de nachten gewoon los in de kamer met andere honden en haar speelgoed. Zij kan rustig een paar uurtjes alleen blijven samen met haar hondenvriendjes. Wat vreemden betreft is zij wat eenkennig en wij zoeken daarom een mandje waar niet de gehele dag heel veel inloop is, wij plaatsen haar daarom ook niet bij kleine kinderen. Natuurlijk kunt u eerst kennis komen maken met Bibi.

 

 

13-05-2017

Lieve Dierenvrienden, Vanmorgen rond de klok van 5 uur konden wij de bus weer volladen met de overige gebleven donaties, zoals dekens, manden, reis benches en voer die vorige week niet mee op transport konden i.v.m. ruimtegebrek.Het transport zit nu echt vol, de deur kon nog maar net dicht. Het transport zal nu rechtstreeks vertrekken naar Roemenië. Geweldig bedankt onderstaande Donateurs.

Donateurs :

Titia Doornbos : Manden, honden jasjes, medicatie, dekens etc.

L Overveld 1 zak Brok

Anonieme Donateur 8 zakken Brok

Jan Steennis 4 zakken Brok

Veerle de Keyser 2 zakken

 

09-05-2017

Lieve Dierenvrienden, Ook ons bereikte vandaag weer vreselijke beelden vanuit Roemenie. De stoere hondenvangers die vanuit de grote stad oprukken naar een klein dorp Caracal om op beestachtige wijze de zwerfhonden te vangen die juist een schuil hok hebben gevonden..Dit gaat gepaard met grof geweld en krijsende honden die zich proberen te verdedigen tegen de vangstok tot bloedens toe. De grote honden worden meters over de grond meegesleurd...om later desnoods over de kop in benches gesmeten te worden. En dit om geld te ontvangen per hond...De honden worden naar een shelter gebracht, volgens de informatie die wij binnen hebben is dit een dodingsstation en zal het voor deze stakker meteen het eindstation zijn.Ook hebben wij inmiddels de eerste video binnen gekregen van deze monsters aan het werk....het gegil van de honden gaat door merg en been..Wij hebben daarom besloten de video niet te plaatsen.Bah...wat een walgelijk land ..met recht de honden uit de hel! Ook voor ons wordt het soms even teveel...

                

 

07-05-2017

Lieve Dierenvrienden, Het was een pittig nachtje, Om 3 uur is het transport weer goed aangekomen uit Roemenië met Ioana zelf aan boord. Bij het zien van de hoeveelheid donaties die wij hebben ingezameld voor haar honden in opvang kwam er deze kreet..Oooh so much..Thank you all! Helaas konden wij de bus niet vullen met onze spullen, omdat er ook nog honden op doorreis waren en zij niet verwacht hadden dat het zoveel was. Een gedeelte van het voer, de honden jasjes en medicatie zijn alvast geladen. Volgend weekend zullen de rest van de ingezamelde spullen geladen worden.Geweldig bedankt Lieve Dierenvrienden die dit mogelijk hebben gemaakt. Jullie zijn kanjers!

Donateurs :

L Overveld 1 zak Brok

Anonieme Donateur 8 zakken Brok

Jan Steennis 4 zakken Brok

Veerle de Keyser 2 zakken

Titia Doorbos : Manden, honden jasjes, medicatie, dekens etc.

 

 

 

05-05-2017

Lieve Dierenvrienden, Er is weer een prachtige donatie binnen gekomen van 100 Euro voor het sterilisatie/castratie project van onze dierenarts Emma in Roemenië. Deze geweldige donatie kwam van een Anonieme donateur en is vandaag overgemaakt. Geweldig bedankt anonieme donateur! Echt superrrrr..er kunnen nu weer 4 honden geholpen worden! Steriliseren/castreren is de enige oplossing om al puppy leed terug te dringen op straat en in het veld. Wij houden jullie op de hoogte wanneer het steriliseren/castreren zal plaatsvinden.

                                        

 

03-05-2017

Lieve Dierenvrienden, Ook de laatste bestelling brokken zijn binnen gekomen voor de opvanghonden van Ioana. De kosten hiervan waren voor 9 zakken van 15 kg totaal 109.91 Euro. Geweldig bedankt nogmaals L Overveld en Anonieme donateur voor jullie donatie.Toppie! Dit weekend gaat alles mee terug op transport. Ook hier zullen wij foto's van maken tijdens het laden en weer de aankomst in Roemenië.

 

                                      

 

30-04-2017

Lieve Dierenvrienden, Alweer goed nieuws onze opslag zit gelukkig vol! Wij hebben vandaag 9 zakken brok besteld die aanstaande dinsdag zullen worden geleverd voor Ioana haar opvang honden in Roemenië.Deze donatie is gedaan door L Overveld 1 zak voer 12.59 Euro met daarnaast 8 zakken voer van 100 Euro gedoneerd door een anonieme donateur. Geweldig bedankt L Overveld en anonieme donateur! Volgend weekend zal al het voer van totaal 225 Kg en de rest van de ingezamelde spullen meegaan op transport naar Roemenië.

Donateurs :

Anonieme donateur 8 zakken

L Overveld 1 zak

Jan Steennis 4 zakken

Veerle De Keyser 2 zakken

Titia Doornbos :Manden,honden jasjes,dekens,medicatie etc.

Superrrr bedankt bovenstaande donateurs!

 

25-04-2017

Lieve Dierenvrienden, Wij hebben weer fantastisch nieuws voor Ioana Gheorghian die vandaag ook nog jarig is! Hiep Hiep Hoera.. Wij hebben weer 4 zakken voer binnen van 15 kg per zak voor 48.85 Euro voor de opvanghonden van Ioana. Deze superrr donatie is gedaan door Jan Steennis Geweldig bedankt Jan, namens ons en de opvanghonden van Ioana. Echt toppie! Daarnaast is er alweer een donatie binnen gekomen van 12.59 Euro voor een zak voer van L Overveld.Geweldig bedankt hiervoor L Overveld. En totaal verrast waren wij met nog donatie van maar liefst 100 Euro die binnen gekomen door een anonieme donateur om voer te bestellen voor Ioana haar opvanghonden.Geweldig bedankt Anonieme donateur, toppie! Wat zeker is dat Ioana volgeladen weer terug gaat met mandjes,medicatie, dekens en nu ook ook nog voer! Geweldig bedankt nogmaals Lieve Dierenvrienden. Wij houden jullie op de hoogte op onze tijdlijn, wanneer de brokken hier binnen zijn voor de laatste 2 donateurs en wanneer het transport vol zal vertrekken.

  

22-04-2017

Lieve Dierenvrienden, Wij hebben de eerste 2 zaken voer binnen gekregen, die wij hebben besteld bij Plein.2 zakken van 15 kg die zijn gedoneerd ( 25 Euro) door Veerle De Keyser en kunnen met de ander donaties van Titia Doornbos mee naar de opvang honden van onze transporteur Ioana Wij hebben nu dus 30 Kg totaal aan voer en het zou fantastisch zijn als wij wat meer mee kunnen geven.Een zak kost 12.59 Euro per 15 kg. Wie helpt er een handje mee ? Voor iemand die altijd klaarstaat voor anderen, die honden in nood hebben en nog gauw moeten afreizen. De overige zak op de rekening is voor onze eigen honden die in opvang verblijven bij onze Stichting. Vele handen maken licht werk, wij willen Ioana graag samen met alle donaties zien glimlachen tot ze weer in Roemenië zijn.

 

20-04-2017

Lieve Dierenvrienden, Vanmiddag is het transport goed aangekomen in Nederland. Waar Chrisje liefdevol is ontvangen door zijn nieuwe baasjes Fam. Duursma. Chrisje is door een hel gegaan in Roemenië maar kan nu eindelijk gaan genieten van een prachtig leven met geweldige baasjes om hem heen. Lieve Fam Duursma heel veel geluk en plezier gewenst samen met jullie kanjer Chrisje.

Donateurs Chrisje:

A E M van Wezel- Harrewijn 10 Euro
Anonieme Donateur 47.50 Euro
Mw B M Wessels 1.00 Euro
Hr H A L M Hell en/of \Mw E H G M Hell-Sluytman 15 Euro
Hr HMC van Loosbroek 25 Euro
Mw T van der Laan 50 Euro
Anonieme Donateur 50 Euro
Ilse van de Wijngaart 15 Euro
Petra Eilander 7.50 Euro
Merlyn Gritter 5 Euro
With Love Frome Franche 17.50 Euro
Mw PR Eilander 15 Euro
Mw J Spaans 50 Euro
Agnes Van Doorn 50 Euro
T. Van Der Laan 25 Euro
Emmy Hell-Sluytman 25 Euro
Mw MJ van Dam- den Heijer 15 Euro

19-04-2017

Lieve Dierenvrienden, Gisteren werden wij blij verrast door Titia Doornbos met een wagen vol donaties, voor de honden in Roemenië die het zo goed kunnen gebruiken. Van dekens, tot hondenmanden, bijna 40 honden jasjes, medicatie, voerbakjes etc. Dit verzameld zij in via haar pagina : Inzameling voor honden in Roemenië,provincie Groningen. Deze site is ook te vinden hier op facebook. Dit keer zullen de donaties gaan naar Ioana Gheorghian . Zij zorgt er steeds weer voor dat onze honden veilig aan komen.Daarnaast zorgt Ioana ervoor dat vele rescuers hun donaties van Nederland naar Roemenië krijgen.Hierbij wordt zij zelf en haar vele honden vergeten die zij in opvang heeft.Wat wij nu nog missen voor bij haar donaties is voer! Wij hopen dat jullie ons een handje willen helpen met een kleine bijdrage, zodat wij ook wat voer kunnen inkopen en mee kunnen geven. Inmiddels is er ook een geweldige donatie binnen gekomen van 25 Euro van Veerle De Keyser Deze donatie zullen wij ook besteden aan voer voor de opvanghonden van Ioana.Help u ook een handje mee ? Superrrr bedankt Titia voor jou donaties en al t werk dat hier bij komt kijken en Geweldig bedankt alvast Veerle De Keyser voor uw donatie.

 

02-04-2016

Lieve Dierenvrienden, Jullie kennen hem vast nog wel ons kleine 5 jarige Chrisje. Chrisje is op eerste kerstdag frontaal aangereden door een auto voor de ogen van Miahaela. Wij hebben hem toen in coma over laten brengen naar onze dierenarts Emma een riskante rit van ruim 8 uur. Chrisje had zwaar hoofd letsel en heeft meerdere operaties ondergaan aan gebroken botten en is nu al wonderbaarlijk goed hersteld, alleen bij het rennen wil Chrisje nog wel eens zijn achterpootje ontzien, maar heeft geen pijn.Wij hopen nu voor Chrisje sneller een mandje te vinden, dan zijn herstel periode en zijn verblijf bij de dierenarts. Chrisje zoekt een rustig huisje, waar hij het grootste gedeelte van de dag heerlijk in zijn mandje kan slapen met natuurlijk een tuin om eens rond te neuzen. Chrisje heeft enkele gehandicapte hondenvriendjes gehad, waarmee hij samen een mandje heeft gedeeld. Maar Chrisje heeft toch liever een mandje voor zich alleen bij bijv. een ouder echtpaar of iemand die alleenstaand is en een vriend zoekt voor het rustige leven. Wij vragen jullie om te helpen bij het delen van Chrisje opzoek naar dat enige rustige mandje, zodat hij niet langer dan nodig zijn dagen moet slijten in de kliniek tussen een drukke roedel en/of verplaatsing naar de buitenopvang.Wie geeft Chrisje een Forever Home, na de dood in de ogen gekeken te hebben?

Donateurs Chrisje :

With Love Frome Franche 17.50 Euro
Mw PR Eilander 15 Euro
Mw J Spaans 50 Euro
Agnes Van Doorn 50 Euro
T. Van Der Laan 25 Euro
Emmy Hell-Sluytman 25 Euro
Mw MJ van Dam- den Heijer 15 Euro

 

26-03-2016

Lieve dierenvrienden, Het transport was wat later dan verwacht maar toch goed aangekomen gisterenavond. Het hondje Flo kon meteen mee met haar nieuwe baasjes. Het hondje Bubble heeft een nachtje hier geslapen en zal begin vanavond naar zijn warme mandje gaan. Dan kan ons opvang hondje Bibi wat nog geen warm mandje heeft, tijdelijk samen gaan in de roedel van 5 waaronder ons demente dametje Valcea Puffi en Valcea Wolffie. Wij wensen de adoptanten van Flo en Bubble heel veel geluk en plezier toe samen.

 

21-03-2017

Lieve Dierenvrienden, Wij hebben superrrrrrr nieuws mogen ontvangen voor het kleine hondje Bibi ( foto 1 )wat in opvang zit bij onze dierenarts Emma. Er zijn 2 donateurs die haar transportkosten hebben voldaan. De eerste donateur wil graag Anoniem blijven en doneerde maar liefst 65 Euro voor Bibi en Erica Possenti doneerde maar liefst 50 Euro. Geweldig bedankt Anoniem en Erica!!Toppie.. Morgen wordt Bibi getest op de hondenziekte Brucella Canis, bij een goede uitslag kan ze dit weekend nog afreizen naar onze Stichting. Samen met het hondje Flo die al getest is en het hondje Bubble die morgen ook getest wordt en dan ook door kan naar een warme mand Het is gewoon driedubbel feest dit aankomende weekend!

 

21-03-2017

Lieve Dierenvrienden, Geweldig bedankt voor jullie ondersteuning tijdens onze reis naar Roemenië. Zoals elke reis kun je nooit vooraf voorspellen of alles goed zal verlopen zoals gepland is. Ook nu zijn er dingen niet goed verlopen. Wij hadden veel meer live willen uitzenden, maar door de noodgedwongen reis annulering van een van de vrijwilligsters met de bestemde bundel daarvoor, is dit niet optimaal gelukt. Wij hadden zeer zeker rekening gehouden met aankomende dierenartskosten van eventuele honden. Maar deze zijn wel enorm opgelopen door de 8 pups, waar helaas 1 pup alsnog van overleden is. Daarnaast is er in totaal 100 euro gereserveerd voor het grote hondenhuisje i.p.v. 2 kleintjes, gedoneerd door Emmy en Bianca. Bij navraag vanuit Nederland is dit bedrag bij een rekening van de dierenarts gegaan. Excuus Emmy en Bianca wij gaan alsnog zorgen dat het hondenhuisje er komt! Wij bijten ons erin vast.. Wij hadden een bedrag over van 388.89 Euro. Maar de dierenartskosten van de 2 zwarte pups hebben wij nog niet binnen. Daarnaast hebben wij ook extra uitgaven gehad in Nederland. Door bepaalde omstandigheden is er een adoptiehond van ons in het asiel terecht gekomen, deze is als pup vorig jaar geadopteerd geweest. Deze hond hebben wij inmiddels vrij gekocht en maakt het goed. De kosten waren 133.25 Euro. Voor het verblijf excl. 55 Euro Benzinekosten. Om de hond te beschermen (ook in de toekomst) hebben wij de gegevens afgeschermd van de hond. Ook hebben wij voor ons demente dametje Puffi een aantal uitgaven gedaan. Ook al is zij gered uit Roemenië, ook in Nederland gaan de kosten gewoon door 70 Euro aan medicatie, 39,50 Euro voor haar trimbeurt en vandaag is haar CBD olie per post aangekomen. Deze willen wij bij haar medicatie Vitofyllin gaan gebruiken, om te kijken of ze iets meer rust krijgt. De kosten van haar CBD olie zijn 21.90 Euro. Lieve Mensen, wij zijn nu echt door onze spaarpot heen..….Wel hebben wij nog een beetje goed nieuws over het hondje Bibi, maar hierover meer in een latere post.

Donateurs Reis Roemenië Februari 2017

Hr HMC van Loosbroek 15 Euro
Hondentrimsalon Twente 51 Euro
Chantal en Anna-Sophie 500 Euro
M Gritter 5 Euro L Jevtic 20 Euro
A J Rugge- Breukelaar EO 100
Euro Mw J Spaans 35 Euro
M K van Eijk Koning C J 25 Euro
J de Wijk (Indy) 20 Euro
Ally Harmonie ( AB Intra) 25 Euro
Monique Migchels 10 Euro
H Postma 50 Euro
Hr W T F van Wezel e/o M Mw A E M van Wezel - Harrewijn 10 Euro
Chantal en Anna-Sophie 500 Euro
Mw M J van Dam-Den Heije 50 Euro
I. Zoutewelle-Nijhuis EO 15 Euro
C.J.J.V. Sevriens EO 10 Euro (Saartje)
CAM J M Joosten 35 Euro
Emmy Hell-Sluytman 50 Euro (Hondenhuisje)
Bianca Boom 50 Euro (Hondenhuisje)
Anoniem 100 Euro
Anoniem 250 Euro
Mw JJMA Knepper 25 Euro
F.V. Lieftink 50 Euro
Totaal Sponsoring: 2.056,00 Euro
Uitgaven Roemenië reis 2017 1.667,11 Euro
Restant : 388.89 Euro
Geweldig bedankt bovenstaande donateurs!

                       

 

20-03-2017

Lieve Dierenvrienden, Vanochtend vroeg hadden wij een afspraak staan met Puffi bij Trimsalon Twente. Zoals altijd samen met Valcea Wolffie en Swiffer voor steun.I.v.m. de zenuwachtigheid van Puffi zijn wij nog even samen het bos ingedoken, wat altijd een feestje is voor deze snoetjes. Valcea Wolffie wilde dit feestje thuis nog even afsluiten in de waterbak. Puffi ligt heerlijk in haar mandje uit te rusten van alle indrukken van deze morgen. De kosten waren 39.50 voor haar trimbeurt en haar nagels zijn weer geknipt. Ze zien er allemaal weer prachtig uit Trimsalon Twente, Geweldig bedankt!

 

17-03-2017

Lieve Dierenvrienden, Kent u haar nog ? Het kleine hondje wat voor het sterilisatie/castratie project (20 Februari) werd aangeboden bij onze dierenarts Emma, met de mededeling dat ze haar niet meer zouden komen ophalen omdat ze bijt en ze haar maar weer terug de straat op moesten gooien.. Wat wij toen hebben gezien op video is alleen maar een bang hondje... Natuurlijk bijt zij, als ze niks kent en haar ineens wil vastgrijpen. Inmiddels hebben jullie al even kennis kunnen maken met haar ..zij is het andere hondje op de video die wij eerder plaatste samen met het witte snoetje op onze tijdlijn. Wij hebben haar de naam Bibi gegeven en wij willen haar graag samen met het geadopteerde hondje Flo laten afreizen, zodat zij steun hebben aan elkaar. Bibi zal dan eerst een periode bij onze Stichting in opvang gaan, om te kijken welk mandje en baasjes het beste bij haar passen.Natuurlijk is zij dan ook te bezoeken voor een kennismaking. De sterilisatie kosten en het testen op de ziekte Brucella Canis en de gereed maakkosten kunnen wij zelf voldoen voor Bibi. Maar wij kunnen nog wat hulp gebruiken bij de transportkosten onder tracers van 125 Euro om haar af te laten reizen.Wie helpt Bibi mee, naar zijn toekomstige mandje ?? Voor een vrijblijvende donatie kunt u dit doen onder "reis Bibi"

 

 

15-03-2017

Lieve Dierenvrienden, Monica heeft vorige week nog extra voer ingeslagen voor haar eigen opvanghonden en de honden van de straat. De totale kosten hiervan waren 50 Euro.

Donateurs Reis Roemenië Februari 2017

Hr HMC van Loosbroek 15 Euro
Hondentrimsalon Twente 51 Euro
Chantal en Anna-Sophie 500 Euro
M Gritter 5 Euro L Jevtic 20 Euro
A J Rugge- Breukelaar EO 100
Euro Mw J Spaans 35 Euro
M K van Eijk Koning C J 25 Euro
J de Wijk (Indy) 20 Euro
Ally Harmonie ( AB Intra) 25 Euro
Monique Migchels 10 Euro
H Postma 50 Euro
Hr W T F van Wezel e/o M Mw A E M van Wezel - Harrewijn 10 Euro
Chantal en Anna-Sophie 500 Euro
Mw M J van Dam-Den Heije 50 Euro
I. Zoutewelle-Nijhuis EO 15 Euro
C.J.J.V. Sevriens EO 10 Euro (Saartje)
CAM J M Joosten 35 Euro
Emmy Hell-Sluytman 50 Euro (Hondenhuisje)
Bianca Boom 50 Euro (Hondenhuisje)
Anoniem 100 Euro
Anoniem 250 Euro
Mw JJMA Knepper 25 Euro
F.V. Lieftink 50 Euro

Totaal Sponsoring: 2.056,00 Euro

Uitgaven Roemenië reis 2017 1.667,11 Euro

Restant : 388.89 Euro

Geweldig bedankt bovenstaande donateurs!

 

15-03-2017

Lieve Dierenvrienden, Hier een Update over de 8 gevonden pups die tijdens onze reis in veiligheid zijn gebracht. Het gaat goed met het meisje wat nog bij de dierenarts verblijft en een bloed transfusie heeft ondergaan. Inmiddels zijn de andere pups ook opgenomen bij de dierenarts. Hierdoor zijn de dierenartskosten enorm opgelopen tot 720 Euro. Dit is buiten de rekening van de 2 zwarte pups, die zien wij nog tegemoet. Alle pups maken het naar omstandigheden goed en hebben een eerlijke kans gekregen, dankzij jullie onderstaande donateurs. Deze pups waren anders gestorven aan een lijdensweg op straat.

Donateurs Reis Roemenië Februari 2017

Hondentrimsalon Twente 51 Euro

Chantal en Anna-Sophie 500 Euro

M Gritter 5 Euro

L Jevtic 20 Euro

A J Rugge- Breukelaar EO 100 Euro

Mw J Spaans 35 Euro

M K van Eijk Koning C J 25 Euro

J de Wijk (Indy) 20 Euro

Ally Harmonie ( AB Intra) 25 Euro

Monique Migchels 10 Euro

H Postma 50 Euro

Hr W T F van Wezel e/o M Mw A E M van Wezel - Harrewijn 10 Euro

Chantal en Anna-Sophie 500 Euro

Mw M J van Dam-Den Heije 50 Euro

I. Zoutewelle-Nijhuis EO 15 Euro

C.J.J.V. Sevriens EO 10 Euro (Saartje)

CAM J M Joosten 35 Euro

Emmy Hell-Sluytman 50 Euro (Hondenhuisje)

Bianca Boom 50 Euro (Hondenhuisje)

Anoniem 100 Euro

Anoniem 250 Euro

Mw JJMA Knepper 25 Euro

F.V. Lieftink 50 Euro

Geweldig bedankt bovenstaande donateurs!

 

14-03-2017

Lieve Dierenvrienden, Deze knappe pup Flo is inmiddels gereserveerd!Zoals wij al eerder hebben laten weten worden al onze honden getest op de (nieuwe) hondenziekte Brucella Canis die inmiddels in Nederland is opgedoken.Ook wij willen geen honden met een ziekte naar Nederland halen. Nu is het wachten op de uitslag voor wij haar koffertje kunnen inpakken.

 

10-03-2017

Lieve Dierenvrienden, Het oude dametje Puffi wat permanent bij onze Stichting verblijft in opvang, heeft veel moeite gehad met de verhuizing. Dit heeft alles te maken met haar dementie in combinatie met haar staar aan haar oogjes.Dit geeft problemen met het lopen op ondergrond zowel binnen als buiten in het gras. Het liefst loopt ze nog steeds langs de afrastering voor steun.Toch was vandaag haar onrust voor een momentje verdwenen... en konden wij haar betrappen op het even genieten van het zonnetje, Nu maar hopen dat er veel van deze zonnige dagen gaan komen.Omdat wij bijna door haar normale dagelijkse medicatie heen waren hebben wij deze gisteren weer opgehaald bij onze dierenarts.De kosten hiervan waren 70 Euro voor 9 strippen, dus wij hebben weer even voorraad. Lieve Dierenvrienden, mocht u Puffi willen ondersteunen bij haar volgende medicatie ? Dan hebben wij een leuke actie,om deze zomermaanden uw hond eens lekker te verwennen met een heerlijke shampoo in de geuren aardbei of cocos voor na een jump van bijvoorbeeld uw hond in de sloot. Voor tussen de wasbeurten door hebben wij nog een heerlijke spray toegevoegd in dezelfde geur. Zo kan uw hond ook fris en fruitig genieten de aankomende zomerperiode voor maar 9.95 Euro per setje exclusief Verzendkosten. De opbrengst van deze actie gaat volledig naar ons oude dametje Puffi voor haar medicatie wat helpt bij haar dementie. Laat de zomer maar snel komen.

     

    

 

05-03-2017

Lieve Dierenvrienden, Dit is het voer wat al aangekocht is voor de opvanghonden in het prive shelter van onze transporteur Anca en Bro waar wij 200 Euro hebben achter gelaten om voer in te slaan voor de opvanghonden De kosten hiervan waren 157.50 Euro voor voer. De rest is bij de transport kosten voor brandstof gegaan.

Donateurs Reis Roemenië Februari 2017

Hondentrimsalon Twente 51 Euro

Chantal en Anna-Sophie 500 Euro

M Gritter 5 Euro

L Jevtic 20 Euro

A J Rugge- Breukelaar EO 100 Euro

Mw J Spaans 35 Euro

M K van Eijk Koning C J 25 Euro

J de Wijk (Indy) 20 Euro

Ally Harmonie ( AB Intra) 25 Euro

Monique Migchels 10 Euro

H Postma 50 Euro

Hr W T F van Wezel e/o M Mw A E M van Wezel - Harrewijn 10 Euro

Chantal en Anna-Sophie 500 Euro

Mw M J van Dam-Den Heije 50 Euro

I. Zoutewelle-Nijhuis EO 15 Euro

C.J.J.V. Sevriens EO 10 Euro (Saartje)

CAM J M Joosten 35 Euro

Emmy Hell-Sluytman 50 Euro (Hondenhuisje)

Bianca Boom 50 Euro (Hondenhuisje)

Anoniem 100 Euro

Anoniem 250 Euro

Mw JJMA Knepper 25 Euro

F.V. Lieftink 50 Euro

Geweldig bedankt bovenstaande donateurs!

    

05-03-2017

Lieve Dierenvrienden, Hier een Update over de 8 gevonden pups die tijdens onze reis in veiligheid zijn gebracht. Het gaat goed met het meisje wat nog bij de dierenarts verblijft en een bloed transfusie heeft ondergaan. Inmiddels zijn de andere pups ook opgenomen bij de dierenarts. Hierdoor zijn de dierenartskosten enorm opgelopen tot 720 Euro. Dit is buiten de rekening van de 2 zwarte pups, die zien wij nog tegemoet. Alle pups maken het naar omstandigheden goed en hebben een eerlijke kans gekregen, dankzij jullie onderstaande donateurs. Deze pups waren anders gestorven aan een lijdensweg op straat.

Donateurs Reis Roemenië Februari 2017

Hondentrimsalon Twente 51 Euro

Chantal en Anna-Sophie 500 Euro

M Gritter 5 Euro

L Jevtic 20 Euro

A J Rugge- Breukelaar EO 100 Euro

Mw J Spaans 35 Euro

M K van Eijk Koning C J 25 Euro

J de Wijk (Indy) 20 Euro

Ally Harmonie ( AB Intra) 25 Euro

Monique Migchels 10 Euro

H Postma 50 Euro

Hr W T F van Wezel e/o M Mw A E M van Wezel - Harrewijn 10 Euro

Chantal en Anna-Sophie 500 Euro

Mw M J van Dam-Den Heije 50 Euro

I. Zoutewelle-Nijhuis EO 15 Euro

C.J.J.V. Sevriens EO 10 Euro (Saartje)

CAM J M Joosten 35 Euro

Emmy Hell-Sluytman 50 Euro (Hondenhuisje)

Bianca Boom 50 Euro (Hondenhuisje)

Anoniem 100 Euro

Anoniem 250 Euro

Mw JJMA Knepper 25 Euro

F.V. Lieftink 50 Euro

Geweldig bedankt bovenstaande donateurs!

   

 

 

 

28-02-2017

Lieve Dierenvrienden, Wij zijn vandaag begonnen om maar liefst 500 kg aan voer in te slaan om de 500 honden te gaan voeren in het publieke Valcea Shelter. De kosten waren 297,20 Euro. Er is aardig wat veranderd sinds onze laatste bezoeken aan het Valcea Shelter met ook nu weer toestemming van de burgemeester. Maar na een bezoek van een t.v ploeg uit Roemenië die de erbarmelijke omstandigheden toen filmde, zijn de regels zeer zeker niet allemaal positief veranderd. Wij mochten zelf niet meer de hokken in t.o.z. van voorgaande jaren en kregen maar 30 min. de tijd om 500 honden te voeren. Geen aai over de bol meer geven...niet kunnen laten zien wat voor'n fantastische lieve honden hier tussen zitten..het niet kunnen promoten van honden rechtstreeks uit het shelter. Geen aparte puppy hokken meer ...die vertoeven nu tussen de anderen.... Ook wij zelf hebben uit dit shelter onze adoptiehonden als adoptanten van ons. Het is en blijft een hel voor de honden, misschien nu nog wel meer dan ooit! Het breekt ons hart om het bovenstaande niet meer te kunnen doen... De 4 live filmpjes die wij hebben gemaakt vanmorgen staan allemaal al online, deze zijn terug te vinden op onze tijdlijn.Verslagen en vol onbegrip hebben wij het public shelter weer verlaten......Maar alle bakjes zijn gevuld!

Donateurs Reis Roemenië Februari 2017

Hondentrimsalon Twente 51 Euro

Chantal en Anna-Sophie 500 Euro

M Gritter 5 Euro

L Jevtic 20 Euro

A J Rugge- Breukelaar EO 100 Euro

Mw J Spaans 35 Euro

M K van Eijk Koning C J 25 Euro

J de Wijk (Indy) 20 Euro

Ally Harmonie ( AB Intra) 25 Euro

Monique Migchels 10 Euro

H Postma 50 Euro

Hr W T F van Wezel e/o M Mw A E M van Wezel - Harrewijn 10 Euro

Chantal en Anna-Sophie 500 Euro

Mw M J van Dam-Den Heije 50 Euro

I. Zoutewelle-Nijhuis EO 15 Euro

C.J.J.V. Sevriens EO 10 Euro (Saartje)

CAM J M Joosten 35 Euro

Emmy Hell-Sluytman 50 Euro (Hondenhuisje)

Bianca Boom 50 Euro (Hondenhuisje)

Anoniem 100 Euro

Anoniem 250 Euro

Mw JJMA Knepper 25 Euro

F.V. Lieftink 50 Euro

Geweldig bedankt bovenstaande donateurs!

        

   

28-02-2017

Lieve Dierenvrienden, Na het voeren van het publieke Valcea shelter vanmorgen in onze eerdere post, was er geen tijd om bij te komen. Op naar de honden van de straat om te voeren zij hebben je auto al van ver in de gaten. Wij vervolgen onze weg om weer bij Marianna te voeren en weer eindelijk te kunnen knuffelen wat helaas niet meer mogelijk was in het Valcea Shelter. Ook al deze kanjers zijn natuurlijk voor adoptie die bij Marianna worden opgevangen. De rekening van de 8 pups hebben wij ontvangen deze komt op 56.45 Euro. Wij gaan een aparte map aanmaken voor de pups met foto's. Eduard was zo lief om nog na zijn werk extra voer te halen de kosten hiervan waren 41,08 Euro. Monica heeft ons gevraagd of het goed was om 1 groot hondenhuisje te nemen i.p.v. 2 kleinere Waarvoor Emmy - Hell Sluytman 50 Euro doneerde en Bianca Boom 50 Euro. Deze 1 grote kost 100 Euro. wij hebben aangeboden om er dan ook gewoon 2 te nemen maar Monica zei dat 1 voor nu wel genoeg was voor dit jaar en gaf aan liever voer te krijgen om de eerste periode rond te komen, of te helpen bij een rekening. Hiervoor hebben wij akkoord gegeven, wanneer het huisje geleverd wordt volgen de foto's. Daarnaast hebben wij 200 Euro achter gelaten bij onze Transporteur om voer te halen voor hun eigen prive shelter van Anca en Bro. Deze honden krijgen voer uit Duitsland, omdat zij de mogelijkheid hebben om beter voer in te kopen en zelf te kunnen transporteren. Lieve Dierenvrienden, Helaas voor ons zit deze korte reis er weer op zoals jullie zelf kunnen zien is er nog een aanzienlijk bedrag over. Hiervan zal zeker een gedeelte gaan naar de 8 gevonden pups tijdens onze reis. Daarnaast gaan wij in overleg met Monica hoe wij de rest willen gaan besteden.Wij houden jullie op de hoogte! Voor nu nog een lieve groet uit Roemenië.

Donateurs Reis Roemenië Februari 2017

Hondentrimsalon Twente 51 Euro

Chantal en Anna-Sophie 500 Euro

M Gritter 5 Euro

L Jevtic 20 Euro

A J Rugge- Breukelaar EO 100 Euro

Mw J Spaans 35 Euro

M K van Eijk Koning C J 25 Euro

J de Wijk (Indy) 20 Euro

Ally Harmonie ( AB Intra) 25 Euro

Monique Migchels 10 Euro

H Postma 50 Euro

Hr W T F van Wezel e/o M Mw A E M van Wezel - Harrewijn 10 Euro

Chantal en Anna-Sophie 500 Euro

Mw M J van Dam-Den Heije 50 Euro

I. Zoutewelle-Nijhuis EO 15 Euro

C.J.J.V. Sevriens EO 10 Euro (Saartje)

CAM J M Joosten 35 Euro

Emmy Hell-Sluytman 50 Euro (Hondenhuisje)

Bianca Boom 50 Euro (Hondenhuisje)

Anoniem 100 Euro

Anoniem 250 Euro

Mw JJMA Knepper 25 Euro

F.V. Lieftink 50 Euro

Geweldig bedankt bovenstaande donateurs!

   

 

28-02-2017

( FILM Live 2 ) Het filmpje kunt u bekijken op onze facebook pagina Support For Strays.
Het voeren van de inmiddels meer dan 500 honden in het publieke shelter in Valcea. Deze honden komen nooit buiten hun hok. Wij zien net als alle voorgaande jaren vechtende honden om het beetje voer. De zwakkere zullen overlijden en de pups maken geen kans i.v.m. infecties, bacteriën etc. Met recht heet dit de honden die dag in en uit in de hel zitten.Dit is elke keer weer het zwaarste gedeelte van onze reis naar Roemenië. Lieve Dierenvrienden, Wij willen graag onze donateurs geweldig bedanken voor jullie donaties. dankzij JULLIE konden wij vandaag samen het verschil maken voor de honden in de hel vanuit het Valcea shelter in Roemenië.Wat zeer zeker niet te vergelijken is met een asiel in Nederland of België, die krijgen elke dag eten.

Donateurs Reis Roemenië Februari 2017

Hondentrimsalon Twente 51 Euro

Chantal en Anna-Sophie 500 Euro

M Gritter 5 Euro

L Jevtic 20 Euro

A J Rugge- Breukelaar EO 100 Euro

Mw J Spaans 35 Euro

M K van Eijk Koning C J 25 Euro

J de Wijk (Indy) 20 Euro

Ally Harmonie ( AB Intra) 25 Euro

Monique Migchels 10 Euro

H Postma 50 Euro

Hr W T F van Wezel e/o M Mw A E M van Wezel - Harrewijn 10 Euro

Chantal en Anna-Sophie 500 Euro

Mw M J van Dam-Den Heije 50 Euro

I. Zoutewelle-Nijhuis EO 15 Euro

C.J.J.V. Sevriens EO 10 Euro (Saartje)

CAM J M Joosten 35 Euro

Emmy Hell-Sluytman 50 Euro (Hondenhuisje)

Bianca Boom 50 Euro (Hondenhuisje)

Anoniem 100 Euro

Anoniem 250 Euro

Mw JJMA Knepper 25 Euro

F.V. Lieftink 50 Euro

Alvast geweldig bedankt bovenstaande donateurs!

 

28-02-2017

( FILM Live 1 ) Het filmpje kunt u bekijken op onze facebook pagina Support For Strays.
Het voeren van de inmiddels meer dan 500 honden in het publieke shelter in Valcea. Deze honden komen nooit buiten hun hok. Wij zien net als alle voorgaande jaren vechtende honden om het beetje voer. De zwakkere zullen overlijden en de pups maken geen kans i.v.m. infecties, bacteriën etc. Met recht heet dit de honden die dag in en uit in de hel zitten.Dit is elke keer weer het zwaarste gedeelte van onze reis naar Roemenië. Lieve Dierenvrienden, Wij willen graag onze donateurs geweldig bedanken voor jullie donaties. dankzij JULLIE konden wij vandaag samen het verschil maken voor de honden in de hel vanuit het Valcea shelter in Roemenië.Wat zeer zeker niet te vergelijken is met een asiel in Nederland of België, die krijgen elke dag eten.

Donateurs Reis Roemenië Februari 2017

Hondentrimsalon Twente 51 Euro

Chantal en Anna-Sophie 500 Euro

M Gritter 5 Euro

L Jevtic 20 Euro

A J Rugge- Breukelaar EO 100 Euro

Mw J Spaans 35 Euro

M K van Eijk Koning C J 25 Euro

J de Wijk (Indy) 20 Euro

Ally Harmonie ( AB Intra) 25 Euro

Monique Migchels 10 Euro

H Postma 50 Euro

Hr W T F van Wezel e/o M Mw A E M van Wezel - Harrewijn 10 Euro

Chantal en Anna-Sophie 500 Euro

Mw M J van Dam-Den Heije 50 Euro

I. Zoutewelle-Nijhuis EO 15 Euro

C.J.J.V. Sevriens EO 10 Euro (Saartje)

CAM J M Joosten 35 Euro

Emmy Hell-Sluytman 50 Euro (Hondenhuisje)

Bianca Boom 50 Euro (Hondenhuisje)

Anoniem 100 Euro

Anoniem 250 Euro

Mw JJMA Knepper 25 Euro

F.V. Lieftink 50 Euro

Alvast geweldig bedankt bovenstaande donateurs!

 

27-02-2017

Lieve Dierenvrienden, Helaas is er 1 van de 9 pups die wij gisteren in veiligheid hebben gebracht overleden. De andere maken het tot nu toch goed en zij hebben van de dierenarts ontworming gekregen. De rekening hiervan zal nog volgen. De pup die niet te vangen was en de pup die wij gisteren opnieuw hebben moeten uitzetten, hebben wij vandaag niet meer gespot, helaas nog wel een dode pup..Wij hebben extra puppy brokken ingeslagen om de pups nogmaals te voeren die in opvang zijn bij Monica de kosten hiervan waren 31, 59 en wij hebben voor Monica de auto volgetankt voor 46,57 Euro wat goedkoper is dan een auto huren.Wij vervolgen onze weg met Bro om naar het priveshelter te gaan van Anca en Bro.Zij hebben veel energie en tijd gestoken om hun prive shelter te verbeteren t.o.z van de laatste keer dat wij hier waren. Ook hier worden de zwerfhonden van de straat of honden die gered zijn uit het publieke Valcea Shelter of uit andere noodsituaties opgevangen en zijn allemaal ter adoptie.Ook hier hebben wij de gedoneerde truitjes en enkele jasjes achter gelaten van de donatie van Leontine Uijthof en Karin Vermeulen uit Nederland. Lieve Dierenvrienden de uren die vliegen voorbij met het zoeken naar pups en het voeren op verschillende locaties. Wij stoppen vandaag iets vroeger om transport te kunnen regelen voor het vervoer van voer, voor de inmiddels al 500 honden die in het publieke Valcea Shelter zitten waar wij morgen naar toe gaan. Een lieve groet van ons uit Roemenië en graag tot morgen.

Donateurs Reis Roemenië Februari 2017

Chantal en Anna-Sophie 500 Euro

M Gritter 5 Euro

L Jevtic 20 Euro

A J Rugge- Breukelaar EO 100 Euro

Mw J Spaans 35 Euro

M K van Eijk Koning C J 25 Euro

J de Wijk (Indy) 20 Euro

Ally Harmonie ( AB Intra) 25 Euro

Monique Migchels 10 Euro

H Postma 50 Euro

Hr W T F van Wezel e/o M Mw A E M van Wezel - Harrewijn 10 Euro

Chantal en Anna-Sophie 500 Euro

Mw M J van Dam-Den Heije 50 Euro

I. Zoutewelle-Nijhuis EO 15 Euro

C.J.J.V. Sevriens EO 10 Euro (Saartje)

CAM J M Joosten 35 Euro

Emmy Hell-Sluytman 50 Euro (Hondenhuisje)

Bianca Boom 50 Euro (Hondenhuisje)

Anoniem 100 Euro

Anoniem 250 Euro

Mw JJMA Knepper 25 Euro

F.V. Lieftink 50 Euro

Alvast geweldig bedankt bovenstaande donateurs!

 

 

26-02-2017

Lieve Dierenvrienden, Vandaag hebben wij eerst voer ingekocht met onze rescuer Monica en onze nieuwe dierenvriend Eduard. Dit voor de zwerfhonden op straat om onze weg te vervolgen naar de buitenwijken van Valcea de kosten hiervan waren 51,34 Euro. Wij komen de eerste dode en aangevreten honden al snel tegen. Wij plaatsen daar maar enkele foto’s van het zijn er teveel en te gruwelijk om allemaal op foto te zetten. Van alle kanten komen de straat honden aanrennen voor het voer wat ze vandaag van ons krijgen en niet wetende of ze morgen weer wat krijgen… Zij hebben honger! Het voer is nu belangrijker dan die ene knuffel. Alleen een enkeling komt dichterbij om een knuffel te halen. In de verte zien wij pups en aan de andere kant een grote weg. Gaan wij erheen om ze veilig te stellen dan jagen wij ze zelf de dood in… Wij besluiten het voer verder van de weg te leggen zodat ze in ieder geval kunnen eten. Het in veiligheid brengen van de pups is nu niet haalbaar en wij vervolgen onze weg helaas zonder pups. D pups die de minste kans hebben te overleven op straat i.v.m. de grote hongerige honden (bijten) verkeer en het moedwillig inrijden met auto’s op de honden en pups door idioten. Wij vervolgen onze weg naar allerlei verschillende plekken opzoek naar straat honden om ze te voorzien van voer en water. Dan komen wij bij een groot veld en spotten wij weer twee pups, zij zijn zo ontzettend bang en sluipen weg in hun holen. Helaas kunnen wij ze niet pakken, wetende dat zij geen kans hebben om te overleven, maar ze willen niet gevangen worden... Wij doen meerdere pogingen om ze te vangen.. Opeens komt er een oudere man naar ons toe en laat ons weten dat het ZIJN pups zijn. Vervolgens lopen wij met de man mee naar zijn huis. Wat wij daar toch zien.. het moeder hond vastgebonden in de tuin! De man verteld dat hij de pups op straat heeft gezet… Als wij het van afstand bekijken dan zie je dat de pups naar de moeder toe willen maar dat laat deze man niet toe! Wij hebben hem gevraagd of hij de moederhond wil steriliseren zodat dit de laatste pups zijn van dit hondje. Hij vind het allemaal maar onzin en wij kunnen praten als brug man en hem helaas niet overtuigen. Hartverscheurend moeten wij de vastgebonden moederhond en haar gescheiden pups achterlaten…Onderweg komen wij straathonden tegen die kreupel lopen, maar ondanks dit niet te vangen zijn i.v.m. grote angst voor mensen wij kunnen ze alleen helpen door te voeren op afstand. Op de plekken waar wij veel honden zien, zien wij ook veel dode pups helaas waren wij ook voor deze te laat...Overal kruipen de pups weg! Maar wij hebben na enkel uren ook geluk en hebben 10 pups kunnen vangen! Doordat er 1 niet te vangen was hebben wij er weer 1 los moeten laten voor de andere achterblijver met pijn in ons hart.. De 9 pups zitten in ieder geval nu veilig in de opvang en morgen brengen wij een bezoek aan de dierenarts met de gevangen pups. Natuurlijk doen wij morgen ook een 2 de poging om de laatste 2 pups ook veilig te stellen. Dan is het team weer compleet van 11 pups. Ook zijn wij terug gegaan naar de angstige pups van gisteren, ook deze waren vandaag nog niet te vangen. Wij hebben weer voer en water achter gelaten en Eduard zal een oogje in het zeil houden. Wij zijn kapot van deze dag…en nemen ons petje af voor onze rescuers en andere die een dagtaak hebben aan het voeren van zwerfhonden en het vangen van de zwakste. Wij liggen vanavond op tijd in ons mandje, om morgen weer vroeg van start te gaan. Naast het bezoeken van de dierenarts morgen, het zoeken van de laatste 2 pups, brengen wij ook nog een bezoek aan het nieuwe prive shelter van onze dierenvrienden en onze transporteur Anca en Bro. Voor dadelijk slaap lekker allemaal en tot morgen.

Donateurs Reis Roemenië Februari 2017

Chantal en Anna-Sophie 500 Euro

M Gritter 5 Euro

L Jevtic 20 Euro

A J Rugge- Breukelaar EO 100 Euro

Mw J Spaans 35 Euro

M K van Eijk Koning C J 25 Euro

J de Wijk (Indy) 20 Euro

Ally Harmonie ( AB Intra) 25 Euro

Monique Migchels 10 Euro

H Postma 50 Euro

Hr W T F van Wezel e/o M Mw A E M van Wezel - Harrewijn 10 Euro

Chantal en Anna-Sophie 500 Euro

Mw M J van Dam-Den Heije 50 Euro

I. Zoutewelle-Nijhuis EO 15 Euro

C.J.J.V. Sevriens EO 10 Euro (Saartje)

CAM J M Joosten 35 Euro

Emmy Hell-Sluytman 50 Euro (Hondenhuisje)

Bianca Boom 50 Euro (Hondenhuisje)

Anoniem 100 Euro

Anoniem 250 Euro

Mw JJMA Knepper 25 Euro

F.V. Lieftink 50 Euro

Alvast geweldig bedankt bovenstaande donateurs! Dankzij jullie kunnen wij aankomende week het verschil gaan maken !

26-02-2017

Lieve Dierenvrienden, Het transport met Faya is gisteren avond laat goed aangekomen vanuit Roemenië. Zij heeft een nachtje gelogeerd bij onze Stichting, zodat zij ook even rustig kon bij komen van het lange transport.Vanochtend is zij met haar geweldige lieve baasjes naar haar Forever Home gegaan. Daar aangekomen stond de grote reu Sky al te wachten voor de eerste kennismaking in de tuin.Deze kennismaking is prima verlopen.Lieve Marie-Jose en Jaimy geweldig bedankt voor het geven van een gouden mandje aan Faya. Wij wensen jullie heel veel geluk en plezier toe samen met Faya, Sky en jullie andere 2 knappe viervoeters.

26-02-2017

Lieve Dierenvrienden, Ook wij hebben de berichten gelezen over de nieuwe hondenziekte in Nederland. Deze ziekte is echter niet nieuw en bestaat sinds 1960. Wel is de ziekte bij honden in Nederland sinds kort ontdekt door invoer van een aantal honden uit Oost-Europese landen.De ziekte wordt voornamelijk overgebracht tijdens de dekking. Denk hierbij ook aan rashonden en de op niet legale manier van broodfok honden die ons land binnen komen als mede adoptiehonden. De N.V.W.A is zich aan het buigen over de eventuele benodigde maatregel die genomen zullen moeten worden. Ook wij nemen nu al extra maatregelen en zullen onze toekomstige honden laten testen d.m.v. bloedtesten op Brucellose VOORDAT zij naar Nederland komen. Ook wij als Stichting willen absoluut niet bij dragen aan risico volle en/of overdraagbare ziektes, om deze naar Nederland te halen.Ook wij zelf hebben allemaal meerdere(adoptie) honden die wij graag gezond willen houden, als de honden van alle andere dierenliefhebbers.Lieve mensen, heb respect voor elkaar bij het reageren onder deze post of je nu honden fokt, op fokken of importeren tegen bent.

Brucellose

De bacterie Brucella is de veroorzaker van brucellose (maltakoorts, ziekte van Bang) en wordt door dieren overgebracht op de mens. Brucella komt voor bij verschillende zoogdieren als schapen, geiten, varkens, runderen en honden.

Wat is brucellose?

Brucellose kan door verschillende soorten Brucella worden veroorzaakt. Het meest bekend is misschien wel de ziekte van Bang. Koeien besmetten elkaar met Brucella abortus en verliezen daardoor hun kalf. Mensen kunnen ook ziek worden door Brucella abortus, maar ook van Brucella melitensis, Brucella suis en Brucella canis.

Ziekteverschijnselen

De ziekte kan plotseling beginnen, maar begint meestal sluipend. Meestal krijgt de patiënt een beetje koorts die soms verdwijnt en weer terug komt. Dit komt doordat Brucella kan overleven en zich vermenigvuldigen in witte bloedcellen. Vaak komen daar klachten bij als hoofdpijn, vermoeidheid, lusteloos, zweten en gewrichtsklachten. Als de ziekte niet op tijd ontdekt wordt, verloopt het vaak chronisch.
Brucellose is met antibiotica te behandelen. maar de bacterie kan daaraan ontsnappen.
In een klein aantal gevallen kunnen complicaties ontstaan doordat de bacterie een ontsteking veroorzaakt in het hart, de nieren, de hersenvliezen, het beenmerg of de testes.
Besmetting en preventie

De bacterie komt binnen via beschadigde huid, slijmvliezen, luchtwegen of de mond. Hiervoor is contact met besmette dieren nodig. Daarnaast zijn rauwe melk en producten die van rauwe melk zijn gemaakt een bron van besmetting. In heel zeldzame gevallen kan een patiënt een andere persoon besmetten.
In stof, grond en water kan Brucella tussen de 6 en 10 weken overleven. Ook kan de bacterie tegen lage (vries)temperaturen. Verhitting en een goede hygiëne zijn de beste manieren om besmetting te voorkomen.
Hoe vaak komt brucellose voor in Nederland?

Brucella komt weinig voor in Nederland. Meestal lopen mensen de ziekte op in het buitenland, vaak via kaas of rauwe melk. Brucella komt vooral voor in delen van Afrika, Zuid- en Midden Amerika, Zuid-Europa, het Midden-Oosten en Azië.

Zie voor meer informatie en bronvermelding de LCI-richtlijn Brucellose

 

25-02-2017

Lieve Dierenvrienden, Ons team is goed aangekomen in Roemenië. De eerste vreselijke beelden van een pup waarvan z'n kop er was afgetrokken staan weer voor eeuwig op ons netvlies. Deze foto zullen wij niet plaatsen.Vandaag zijn wij begonnen met voer in te kopen voor de opvang honden van Monica, Marianna en Liana. Er is 100 kg ingeslagen de kosten hiervan zijn 62.86 Euro. Monica heeft de meeste honden gesplitst in kleinere groepen op verschillende plaatsen dit i.v.m. overlast van honden voor eventuele omwonenden te beperken.Honden vergiftigen komt in Roemenië namelijk veelvuldig voor. Zoals op onze terugvlucht naar Nederland van onze vorige reis werden de honden bij Marianna vergiftigd en zijn er toen honden overleden na een vreselijke strijd tegen het gif. Helaas zijn er zoveel spoedgevallen geweest,dat deze opvang weer bomvol zit met honden. Wij werden weer uitbundig begroet met knuffels,pootjes en kusjes van de ex straathonden. Allemaal zo vriendelijk en lief op enkele na die zich terugtrokken en wat angstig waren en eerst de kat uit de boom wilde kijken. Ook hebben wij wat lekkers gegeven aan het dochtertje van Mariana, zij kan er nog net bovenuit kijken hihihihi..Gelukkig iets verder op waar de ziekenhuis opvang honden verblijven van Liana is de opvang terug gelopen naar een beperkt aantal honden. Dit zijn de honden die in t bos zijn gedumpt rond het ziekenhuis door hun eigenaren .Ook hier zijn de honden in het verleden al vergiftigd en dit is de reden dat zij achter de tralies verblijven om de honden te beschermen.Natuurlijk zijn wij hier ook hartelijk begroet en zijn alle bakjes weer gevuld na een uitgebreide knuffel sessie.Op naar alle verschillende plekken waar de opvanghonden verblijven van Monica.Onderweg van de ene opvang naar de andere kwamen wij 2 gedumpte pups tegen zonder moeder met best wel een drukke weg ernaast.Helaas verscholen zij zich en lieten zij zich nog niet pakken. Morgen gaan wij weer een poging doen en ondertussen hopen dat ze niet de weg oplopen. Er zijn weer een aantal honden voorzien van warme honden jasjes die wij vanuit Nederland hebben meegenomen dankzij de donatie van Karin Vermeulen en Leontine Uijthof. Ook bij Monica zijn alle honden voorzien van een extra bakje brok, de 2 hondenhuisjes die gedoneerd zijn voor de opvanghonden van Monica zijn inmiddels besteld door Monica en worden nog gebracht.Onze 1 ste dag zit er bijna op! Morgen gaan wij opnieuw voer inslaan maar dit keer voor de zwerfhonden op straat en opzoek naar de 2 dwalende pups langs een drukke weg. Daarnaast gaan wij nog een bezoekje brengen aan onze nieuwe vriend Eduard, bij hem zijn opvanghonden ondergebracht van Monica.Lieve Dierenvrienden alleen door sterilisatie en castratie kunnen wij samen al dit dierenleed terug dringen van honden die opgesloten zitten dag in en uit in shelters en prive opvang plaatsen,aan en doodgereden, aangevreten honden waaronder ook pups. Morgen een nieuwe dag, wij wensen nog iedereen een hele fijne avond toe.

 

 

24-02-2017

Lieve Dierenvrienden, Wij zijn nog onderweg naar Roemenië en wat hebben wij in onze koffer ?? Precies, de honden jasjes die zijn gedoneerd door Karin Vermeulen en de zelfgemaakte warme hondentruitjes van Leontine Uijthof. Nogmaals geweldig bedankt Leontine en Karin. Het hondje Faya is inmiddels goed op transport gegaan vanuit Roemenië naar Nederland, zij zal worden ontvangen door onze andere teamleden van Support en kan dan doorreizen naar haar Forever Home waar zij liefdevol zal worden ontvangen door Marie-Jose.

Heeft u nog vragen? Stuur gerust een privebericht en vergeet ons niet LIVE te volgen tijdens onze reis.

Donateurs Reis Roemenië Februari 2017

Chantal en Anna-Sophie 500 Euro

M Gritter 5 Euro

L Jevtic 20 Euro

A J Rugge- Breukelaar EO 100 Euro

Mw J Spaans 35 Euro

M K van Eijk Koning C J 25 Euro

J de Wijk (Indy) 20 Euro

Ally Harmonie ( AB Intra) 25 Euro

Monique Migchels 10 Euro

H Postma 50 Euro

Hr W T F van Wezel e/o M Mw A E M van Wezel - Harrewijn 10 Euro

Chantal en Anna-Sophie 500 Euro

Mw M J van Dam-Den Heije 50 Euro

I. Zoutewelle-Nijhuis EO 15 Euro

C.J.J.V. Sevriens EO 10 Euro (Saartje)

CAM J M Joosten 35 Euro

Emmy Hell-Sluytman 50 Euro (Hondenhuisje)

Bianca Boom 50 Euro (Hondenhuisje)

Anoniem 100 Euro

Anoniem 250 Euro

Mw JJMA Knepper 25 Euro

F.V. Lieftink 50 Euro

Alvast geweldig bedankt bovenstaande donateurs! Dankzij jullie kunnen wij samen deze week het verschil gaan maken

23-02-2017

Lieve Dierenvrienden, Nog een aantal uren en wij vertrekken als team naar Roemenië om daar ter plaatse de honden te helpen die in erbarmelijke omstandigheden moeten zien te overleven. Helaas zullen wij weer veel vreselijke beelden tegen komen en keuzes moeten maken tussen wie kunnen wij wel helpen en wie niet..en dit altijd met pijn in ons hart en tranen in onze ogen, anderen de rug moeten toedraaien en weglopen....Lieve Dierenvrienden tijdens onze vorige reis hebben wij zelf ook veel steun gehad aan jullie reacties onder de posten.Wij hopen dat jullie ook deze reis er weer bij zijn.Dit keer zijn wij ook live te volgen! Dan is er nog een TOP donatie binnen gekomen vanavond van 500 Euro vlak voor ons vertrek ! Geweldig bedankt Chantal Joosten en Anna -Sophie voor jullie extra donatie ook voor deze reis.Superrrrrrrrrrrr! Geweldig bedankt alle onderstaande donateurs, alleen dankzij jullie kunnen wij samen aankomende week het verschil gaan maken ter plaatse. Dan willen wij nog alle mensen bedanken die altijd onze posten delen ..dankzij jullie kan er zomaar een hondje een Forever Home krijgen.Dus graag blijven delen! Wij gaan hier afsluiten in Nederland en zien jullie graag terug vanuit Roemenië.

Donateurs Reis Roemenië Februari 2017

Chantal en Anna-Sophie 500 Euro

M Gritter 5 Euro

L Jevtic 20 Euro

A J Rugge- Breukelaar EO 100 Euro

Mw J Spaans 35 Euro

M K van Eijk Koning C J 25 Euro

J de Wijk (Indy) 20 Euro

Ally Harmonie ( AB Intra) 25 Euro

Monique Migchels 10 Euro

H Postma 50 Euro

Hr W T F van Wezel e/o M Mw A E M van Wezel - Harrewijn 10 Euro

Chantal en Anna-Sophie 500 Euro

Mw M J van Dam-Den Heije 50 Euro

I. Zoutewelle-Nijhuis EO 15 Euro

C.J.J.V. Sevriens EO 10 Euro (Saartje)

CAM J M Joosten 35 Euro

Emmy Hell-Sluytman 50 Euro (Hondenhuisje)

Bianca Boom 50 Euro (Hondenhuisje)

Anoniem 100 Euro

Anoniem 250 Euro

Mw JJMA Knepper 25 Euro

F.V. Lieftink 50 Euro

Alvast geweldig bedankt bovenstaande donateurs! Dankzij jullie kunnen wij aankomende week het verschil gaan maken !

20-02-2017

Lieve Dierenvrienden, allereerst willen wij de donateur geweldig bedanken die liever anoniem wil blijven en 100 Euro heeft overgemaakt voor het sterilisatie/castratie project in Roemenië. Alleen al dankzij uw donatie worden er weer vele pups niet geboren! In totaal zijn er afgelopen weekend 115 honden gesteriliseerd of gecastreerd. Petje af voor onze dierenarts Emma en haar team waarvan de vingers nu nog bibberen. Hartverscheurend is het om de verhalen te horen achter de honden. Wij krijgen tranen in onze ogen bij nummer 109 een zwerver van de straat...met demodex huidproblemen en ook nog blind. Hoe zij het heeft weten te overleven op straat ? Wij weten dat de zwervers weer worden uitgezet ...een shelter zal ze zowiezo niet overleven.Dan nummer 62 een prachtig klein jong teefje door haar eigenaar gebracht voor sterilisatie, maar deze laat weten haar niet meer op te komen halen, omdat ze bijt. Wij hebben inmiddels een video bekeken van haar en zien een extreem angstig knap hondje.Natuurlijk zal zo n hondje bijten als je haar wil pakken of aaien.Maar waardoor komt dit hondje zo angstig .. Wij gaan naar nummer 74 een oud zwervertje van 8 a 9 jaar. Ook daar hebben wij een video van gezien..een 1 ste klas knuffeldoos hij zal vroeger echt wel een baasje hebben gehad. Dan is er nog een prachtige reu nummer 76 binnengebracht door het baasje zelf..ook deze liet weten de hond niet terug te willen. Hij ging achter de kippen aan om op te eten. Ook hier hebben wij een filmpje van gezien, een superrr sociale, kwispelende knuffeldoos die maar 12 kg weegt en nog behoorlijk wat moet aankomen. Natuurlijk hopen wij dat er iemand is die een groot hart heeft met een blijvend mandje voor een van deze kanjers. Mocht u ook willen bijdragen aan dit project dan kan dit onder sterilisatie/castratie Roemenië. Voor 25 Euro per hond, worden er weer vele pups niet geboren! De volgende sterilisatie/castratie dagen zijn op 24, 25, 26 maart 2017

19-02-2017

Lieve Dierenvrienden, Hierbij een UPDATE over het kleine dappere vechtertje Chrisje. Die op kerstavond opzettelijk is aangereden door een auto voor de ogen van resquer Mihaela.Wij hebben hem die avond over laten brengen naar onze dierenarts Emma. Chrisje heeft in coma gelegen en al 2 operaties achter de rug. Op dit moment zit zijn pootje nog in het verband en wordt gewisseld om de 2 a 3 dagen.Maar hij kan al wat pasjes lopen.Wij hebben er alle vertrouwen in dat het goed komt met ons vechtertje.Inmiddels hebben wij de dierenarts rekening van 135 Euro voldaan. Naast de transportkosten van 100 Euro. Dit kon alleen maar dankzij jullie onderstaande donateurs! Geweldig bedankt namens ons en Chrisje.Mocht u de komende periode Chrisje ook willen ondersteunen i.v.m. zijn verblijf en verzorgkosten, dan kan dit o.v.v. Chrisje

Donateurs Chrisje

With Love Frome Franche 17.50 Euro

Mw PR Eilander 15 Euro
Mw J Spaans 50 Euro
Agnes Van Doorn 50 Euro
T. Van Der Laan 25 Euro
Emmy Hell-Sluytman 25 Euro
Mw MJ van Dam- den Heijer 15 Euro

 

17-02-2017

Lieve Dierenvrienden, Nog 6 dagen te gaan voor ons onze reis naar Roemenië. Daarnaast hebben wij meer goed nieuws! Wij hebben in ieder geval voor 1 jaar weer een geweldige plek gevonden voor de honden van de Stichting. Zodat wij rustig de tijd hebben om uit te kijken naar iets blijvends.Helaas zal daardoor 1 van onze vrijwilligsters niet kunnen af reizen naar Roemenië, om op het thuisfront alles in orde te maken en alle dagverslagen online te zetten.

Wij zullen vrijdag 24 februari aankomen in Roemenië.Net als de voorgaande jaren, gaan wij de voerbakjes vullen van de 450 honden die dag en nacht zitten opgesloten in het Valcea Shelter. Ook bezoeken wij weer de ziekenhuishonden en de honden die in spoedopvang verblijven bij Mariana, waar de laatste keer tijdens onze reis weer terug naar Nederland de honden zijn vergiftigd.Daarnaast brengen wij weer een bezoek aan het nieuwe priveshelter van Anca en Bro een van onze transporteurs. Wij willen graag alle onderstaande donateurs geweldig bedanken!! Samen kunnen wij het verschil maken volgende week dankzij jullie!

U Kunt nog vrijblijvend een donatie doen onder : Reis Roemenië 2017, dit kan natuurlijk ook anoniem. Alle donateurs zullen wij vermelden op onze facebookpagina en alle kosten( met screenshots) vermelden wij tijdens onze reis. Daarnaast zullen wij rechtstreeks via facebook LIVE te volgen zijn!

Heeft u nog vragen? Stuur gerust een privebericht en vergeet ons niet LIVE te volgen tijdens onze reis.

Donateurs Reis Roemenië Februari 2017

Chantal en Anna-Sophie 500 Euro

M Gritter 5 Euro

L Jevtic 20 Euro

A J Rugge- Breukelaar EO 100 Euro

Mw J Spaans 35 Euro

M K van Eijk Koning C J 25 Euro

J de Wijk (Indy) 20 Euro

Ally Harmonie ( AB Intra) 25 Euro

Monique Migchels 10 Euro

H Postma 50 Euro

Hr W T F van Wezel e/o M Mw A E M van Wezel - Harrewijn 10 Euro

Chantal en Anna-Sophie 500 Euro

Mw M J van Dam-Den Heije 50 Euro

I. Zoutewelle-Nijhuis EO 15 Euro

C.J.J.V. Sevriens EO 10 Euro (Saartje)

CAM J M Joosten 35 Euro

Emmy Hell-Sluytman 50 Euro (Hondenhuisje)

Bianca Boom 50 Euro (Hondenhuisje)

Anoniem 100 Euro

Anoniem 250 Euro

Mw JJMA Knepper 25 Euro

F.V. Lieftink 50 Euro

Alvast geweldig bedankt bovenstaande donateurs! Dankzij jullie kunnen wij samen volgende week het verschil gaan maken !

 

13-02-2017

Lieve Dierenvrienden, Er is een prachtige donatie binnen gekomen van maar liefst 100 Euro van een anonieme donateur. Deze mag gebruikt worden voor een sterilisatie/castratie project in Roemenië. Deze keer hebben wij het geld overgemaakt naar onze Dierenarts Emma. Zij werkt samen met andere dierenartsen aan dit grote onderstaande sterilisatieproject. Geweldig bedankt anonieme donateur!! Op deze manier helpen wij samen aan het voorkomen van het dumpen van puppy's op straat.

 

10-02-2017

Lieve Dierenvrienden, Hierbij een UPDATE van ons kleine Chrisje die opzettelijk frontaal is aangereden door een auto op eerste kerstdag. Hij is toen in coma gevonden en wij hebben hem laten overbrengen naar onze dierenarts Emma. Chrisje heeft inmiddels zijn 2 de operatie ondergaan aan zijn pootje en gelukkig doorstaat hij alles goed. Zoals jullie weten heeft Chrisje op de rontgenfoto een vergroot hart. Hij zal dan binnenkort getest worden op hartwormen. Voor Chrisje is er weer een prachtige donatie binnen gekomen van Mw PR Eilander zij doneerde maar liefst 15 Euro voor Chrisje. Geweldig bedankt alvast en de onderstaande donateurs voor jullie donaties. Samen maken wij het verschil voor Chrisje. Voor diegene die nog geen beeld hebben bij onze lieve dierenarts Emma, zij staat samen met Chrisje op de foto.

Donateurs

With Love Frome Franche 17.50 Euro

Mw PR Eilander 15 Euro
Mw J Spaans 50 Euro
Agnes Van Doorn 50 Euro
T. Van Der Laan 25 Euro
Emmy Hell-Sluytman 25 Euro
Mw MJ van Dam- den Heijer 15 Euro

  

 

02-02-2017

Lieve Dierenvrienden, Helaas gaat het per ingang van 5 februari het Dierenpension in Nederland sluiten waar wij altijd gebruik van hebben kunnen maken. Dit was zowel voor ons als voor onze geredde honden en de adoptanten altijd een geweldige oplossing. Bij eventuele nachttransporten konden de honden veilig een nachtje of meerdere dagen tot rust komen. Er was een kopje koffie voor de adoptanten. Daarnaast was het een geruststelling dat er altijd back up was om met spoed een “geadopteerde” hond op te kunnen nemen totdat er weer een andere adoptant was gevonden. De redenen kunnen verschillen van het terugkomen van een hond. Wij noemen enkele voorbeelden: Allergie, hond is te druk, adoptant gaat meer werken en heeft geen tijd meer, hond moet weg i.v.m. uit huis zetting, het gaat niet samen met de nieuwe aangeschafte pup Etc.

In alle gevallen moesten de honden met hoge SPOED weg en werd er soms zelf gedreigd met asiel het op straat gooien etc en dit alles binnen enkel uren.Zonder vooraf contact te hebben gehad dat er iets speelde of aan de hand was, terwijl in de periode voor het telefoontje alles juist zo “goed “ging en wij prachtige foto’s en positieve berichten binnen kregen. Een blijvend mandje, een Forever Home is dus zeer zeker niet in alle gevallen vanzelfsprekend blijkbaar…?

De mensen die weer afstand deden moesten eens kunnen zien hoe erg hun geadopteerde hond van slag is, als hij of zij af wordt gegeven en de baasje weer weg gaan!! Dit geld natuurlijk ook voor honden in Nederland die worden afgestaan aan een asiel.
Dit natuurlijk naast de geweldige lieve adoptanten met wel een hart en blijvend mandje of Forever Home. Uiteraard zijn wij bezig met het zoeken naar een nieuwe locatie, zodat er ook weer extra honden kunnen afreizen. Mensen denk goed na voor u tot adoptie over gaat of een hond uit een asiel neemt.Dit is voor een hondje z’n leven en niet voor even! Wij gaan ons nu focussen op onze reis naar Roemenië daar is onze hulp nu ook heel hard nodig, samen kunnen wij net het verschil maken voor de honden in erbarmelijke omstandigheden.

                                                        

 

 

27-01-2017

Lieve Dierenvrienden, UPDATE! Er zijn weer geweldige donaties binnen gekomen via de bank om de honden in Valcea te helpen tijdens onze reis naar Roemenië.

J E De Wijk ( Indy ) doneerde een mooi bedrag van 20 Euro en H Postma doneerde maar liefst 50 Euro. Hr WTF van Wezel e/o Mw A E M van wezel -Harrewijn doneerd maar liefst 10 Euro. Ally Harmonie ( AB Intra ) doneerde een prachtige 25 Euro. Bianca Boom doneerde 50 Euro voor een nieuw hondenhuisje voor de opvang honden bij Monica Zaharia .
Geweldig bedankt alvast lieve mensen. Echt toppie!

Wij zullen vrijdag 24 februari aankomen in Roemenië en wij willen daar liever niet staan, naar aangereden honden kijken en/ of gedumpte honden en niets voor ze kunnen doen, omdat er NIET voldoende budget zou zijn. Wij willen graag samen met jullie onze handen laten wapperen in Roemenië en spoed hulp bieden. Zoals een hel bezoek aan het Valcea Shelter net als vorig jaar, waar de honden in erbarmelijke omstandigheden moeten leven 24 uur per dag opgesloten! En op dit moment er geen enkele hond uit mag voor adoptie i.v.m. de televisieploeg die er vreselijke beelden hebben vastgelegd in welke omstandigheden deze stakkers nog steeds zitten. Deze honden kunnen juist nu een extra bakje voer gebruiken. Hiervoor hebben wij ong. 450 kg aan voer nodig en deze zullen wij zelf inkopen in de plaatselijke supermarkt. De kosten hiervan zullen tussen de 300 en 350 Euro liggen. In de buitenopvang van Monica zijn er te weinig beschuittingsplaatsen voor de honden en deze zitten nu al letterlijk in de kou! Daarom willen wij graag een aantal hondenhuisjes voor de opvanghonden aanschaffen. Deze kunnen wij in Roemenië aankopen via Zoo Plus en laten bezorgen, de kosten zijn 50 Euro per huisje. Ook de ziekenhuishonden van Lian die 24 uur per dag zitten opgesloten willen wij graag voorzien van een extra bakje voer, en natuurlijk de zwerfhonden in Valcea. Lieve Dierenvrienden, wij hope dat JULLIE samen met ons het kleine verschil willen maken. U Kunt vrijblijvend een donatie doen onder : Reis Roemenië 2017, dit kan natuurlijk ook anoniem. Alle donateurs zullen wij vermelden op onze facebookpagina en alle kosten( met screenshots) vermelden wij tijdens onze reis. Daarnaast zullen wij rechtstreeks via facebook LIVE te volgen zijn!

Donateurs Reis Roemenië Februari 2017

Ally Harmonie ( AB Intra ) 25 Euro

Hr WTF van Wezel e/o Mw A E M van wezel -Harrewijn van maar liefst 10 Euro

H Postma 50 Euro

J E De Wijk ( Indy) 20 Euro

Monique Migchels 10 Euro

Chantal en Anna-Sophie 500 Euro

Mw M J van Dam-Den Heije 50 Euro

I. Zoutewelle-Nijhuis EO 15 Euro

C.J.J.V. Sevriens EO 10 Euro (Saartje)

CAM J M Joosten 35 Euro

Emmy Hell-Sluytman 50 Euro (Hondenhuisje)

Bianca Boom 50 Euro ( Hondenhuisje)

Anoniem 100 Euro

Anoniem 250 Euro

Mw JJMA Knepper 25 Euro

F.V. Lieftink 50 Euro

Alvast geweldig bedankt bovenstaande donateurs! Dankzij jullie kunnen wij samen het verschil gaan maken in Februari.

 

24-01-2017

Lieve Dierenvrienden, Dat het leven voor honden, rescuers en dierenartsen keihard is in Roemenie wisten wij natuurlijk al. Dit leven is absoluut niet te vergelijken met honden in Nederland. Zomaar een dag.....gisteren aangevallen door andere honden slepend over straat binnen gebracht bij onze dierenarts Emma, na een noodkreet voor hulp van een voor ons onbekende mevrouw. Wat is nu het verhaal hierachter...deze kanjer was gechipt en zo kon de eigenaar gevonden worden. Maar hij was zeer zeker niet blij en hij beweerde dat de hond met de naam Fram zeker niet van hem was.Tuurlijk hij zag de bui al hangen met aankomende rekeningen. Fram is gisteren in shock met ernstige bijtwonden opgenomen door Emma. Hij heeft Antibiotica gekregen en is gisteren nog geopereerd. Daarnaast is er bloed afgenomen waaruit blijkt dat hij ook vergiftigd is en er bestaat een vermoeden...Helaas is vandaag knappe Fram aan het begin van deze avond overleden met Emma aan zijn zijde...hij is gelukkig rustig heengegaan.

Lieve Fram, gestorven met naam op 3 jarige leeftijd nog een heel leven te gaan..helaas konden wij niks doen voor jou..alleen door jou vreselijke verhaal te delen...hoe het is om afgedankt te zijn in een EU land waar honden in erbarmelijke omstandigheden moeten zien te overleven.

Gedumpt door je eigen baas, vergiftigd en aangevallen. R.I.P. Fram wij hebben jou voor altijd in ons hart gesloten.

23-01-2017

Lieve Dierenvrienden, Hierbij een UPDATE over ons kleine Chrisje die opzettelijk frontaal is aangereden door een auto op eerste kerstdag voor de ogen van Mihaela. Zoals jullie weten heeft Chrisje in coma gelegen, eenmaal uit coma te zijn gekomen kon hij niet lopen i.v.m. met rugtrauma en 4 gebroken botten. Inmiddels heeft hij de eerste operatie aan zijn rechterpootje gehad en het gaat goed met Chrisje. Hij is zelfs al ondeugend en doet pogingen om het verband eraf te bijten.Helaas is Chrisje er nog niet en zal er nog een operatie nodig zijn waarvoor wij jullie hulp nu ook weer echt nodig hebben om zijn kosten te kunnen dekken. Lieve onderstaande donateurs, dankzij JULLIE heeft Chrisje deze eerlijke kans gekregen en is hij niet gestorven na zijn aanrijding in de goot ! Geweldig bedankt onderstaande donateurs! Ook de extreme gevallen verdienen altijd een eerlijke kans. Help u een handje mee ?

Donateurs:
D.M De Rooij 50 Euro
With love from Franche 17.50 Euro
Mw J Spaans 50 Euro
Agnes Van Doorn 50 Euro
T. Van Der Laan 25 Euro
Emmy Hell-Sluytman 25 Euro
Mw MJ van Dam- den Heijer 15 Euro

              

 

22-01-2017

Lieve Dierenvrienden, Er is weer een geweldige donatie binnen gekomen van Karin Vermeulen.Zij stuurde maar liefst 12 warme hondenjassen op en deze zijn dan ook nog eens waterdicht en zitten nog nieuw in de verpakking. Superrrr bedankt Karin! Toppie

   

19-01-2017

Lieve Dierenvrienden, Er is weer een prachtige warme donatie binnen gekomen van Leontine Uijthof. Zij is er maar druk mee geweest,alweer 3 zelfgemaakte hondentruitjes. Geweldig bedankt Leontine, Toppie!

 

 

18-01-2017

Lieve Dierenvrienden, Het transport wat een dag later is vertrokken i.v.m. het slechte weer in Roemenie is ook nu weer goed aangekomen. Dylan en Bowie zijn liefdevol ontvangen door Marjan en haar gezin en blijven dus bij elkaar. Ook heeft Marjan nog handoeken en lakens gedoneerd deze blijven in opslag tot het volgende retour transport. Geweldig bedankt lieve Marjan! Wij wensen jullie heel veel geluk en plezier toe samen met jullie kanjers.

 

14-01-2017

Lieve Dierenvrienden, Eindelijk is het dan zover! Dylan en Bowie die s'avonds op straat zijn gevonden in een doos in een van de straten in Roemenië met de vraag, wie kan deze pups helpen ? Konden wij het niet over ons hart verkrijgen om nee te zeggen.Vandaag hebben Dylan en Bowie afscheid genomen van onze lieve dierenarts Dr. Emma Dankzij haar goede verzorging en het willen opvangen konden wij een Forever Home gaan zoeken. Een Forever warm mandje hebben deze kanjers gevonden..en dan blijven ze ook nog bij elkaar! Dankzij onze lieve adoptant Marjan en haar gezin. Dit is natuurlijk geweldig goed nieuws! Thanks Dr.Emma, Erisvet en Marjan, Bowie and Dylan are coming home.

 

12-01-2017

Lieve Dierenvrienden, Op dit moment is het weer erg slecht in Roemenië met temperaturen van -17 tot - 20 graden. Er is alleen binnen plaats voor de pups en poezen(zie recente foto's) omdat deze het anders niet gaan redden in de kou. Het transport voor dit weekend naar Nederland is al 1 dag uitgesteld i.v.m. het weer en er zullen zeker wat uren aan vertraging bij gaan komen. Zoals jullie weten gaan wij nog dit jaar Februari (2017) als team van Support For Strays naar Roemenië. Hiervoor is weer een prachtige donatie van 10 Euro binnen gekomen van Monique Migchels! Geweldig bedankt Monique. Wij zullen vrijdag 24 februari aankomen in Roemenië en wij willen daar liever niet staan, naar aangereden honden kijken en/ of gedumpte honden en niets voor ze kunnen doen, omdat er NIET voldoende budget zou zijn. Wij willen graag samen met jullie onze handen laten wapperen in Roemenië en spoed hulp bieden. Zoals een hel bezoek aan het Valcea Shelter net als vorig jaar, waar de honden in erbarmelijke omstandigheden moeten leven 24 uur per dag opgesloten! En op dit moment er geen enkele hond uit mag voor adoptie i.v.m. de televisieploeg die er vreselijke beelden hebben vastgelegd in welke omstandigheden deze stakkers nog steeds zitten. Deze honden kunnen juist nu een extra bakje voer gebruiken. Hiervoor hebben wij ong. 450 kg aan voer nodig en deze zullen wij zelf inkopen in de plaatselijke supermarkt. De kosten hiervan zullen tussen de 300 en 350 Euro liggen. In de buitenopvang van Monica zijn er te weinig beschuittingsplaatsen voor de honden en deze zitten nu al letterlijk in de kou! Daarom willen wij graag een aantal hondenhuisjes voor de opvanghonden aanschaffen. Deze kunnen wij in Roemenië aankopen via Zoo Plus en laten bezorgen, de kosten zijn 50 Euro per huisje. Ook de ziekenhuishonden van Lian die 24 uur per dag zitten opgesloten willen wij graag voorzien van een extra bakje voer, en natuurlijk de zwerfhonden in Valcea. Lieve Dierenvrienden, wij hope dat JULLIE samen met ons het kleine verschil willen maken. U Kunt vrijblijvend een donatie doen onder : Reis Roemenië 2017, dit kan natuurlijk ook anoniem. Alle donateurs zullen wij vermelden op onze facebookpagina en alle kosten( met screenshots) vermelden wij tijdens onze reis. Daarnaast zullen wij rechtstreeks via facebook LIVE te volgen zijn!

Donateurs Reis Roemenië Februari 2017

Monique Migchels 10 Euro

Chantal en Anna-Sophie 500 Euro

Mw M J van Dam-Den Heije 50 Euro

I. Zoutewelle-Nijhuis EO 15 Euro

C.J.J.V. Sevriens EO 10 Euro (Saartje)

CAM J M Joosten 35 Euro

Emmy Hell-Sluytman 50 Euro (Hondenhuisje)

Bianca Boom 50 Euro ( Hondenhuisje)

Anoniem 100 Euro

Anoniem 250 Euro

Mw JJMA Knepper 25 Euro

F.V. Lieftink 50 Euro

Alvast geweldig bedankt bovenstaande donateurs! Dankzij jullie kunnen wij samen het verschil gaan maken in Februari.

 

10-04-2017

Lieve Dierenvrienden, Hierbij een UPDATE over ons kleine Chrisje die opzettelijk frontaal is aangereden door een auto op eerste kerstdag voor de ogen van Mihaela. Wij hebben geweldig goed nieuws! Zoals jullie weten heeft Chrisje in coma gelegen, eenmaal uit coma te zijn gekomen kon hij niet lopen i.v.m. met rugtrauma en 4 gebroken botten. Maar kijk nu eens naar de binnen gekomen video van vanochtend. Chrisje loopt alweer op 3 pootjes en zwaait alweer met zijn staartje! Zowel de dierenarts als wij noemen dit een wonder! Morgen zal Chrisje geopereerd worden aan zijn rechter achterpootje. Lieve onderstaande donateurs, dankzij JULLIE heeft Chrisje deze eerlijke kans gekregen en is hij niet gestorven na zijn aanrijding in de goot, bedankt voor het vertrouwen in onze Stichting en onze geweldige dierenarts Emma. Ook de extreme gevallen verdienen altijd een eerlijke kans. Er zijn nog 2 prachtige donaties binnen gekomen voor Chrisje om de kosten te kunnen dekken. Geweldig bedankt D.M DE ROOIJ voor jullie donatie van 50 Euro en WITH LOVE FROM FRANCHE voor jullie donatie van 17.50 Euro. Toppie !

Donateurs:
D.M De Rooij 50 Euro
With love from Franche 17.50 Euro
Mw J Spaans 50 Euro
Agnes Van Doorn 50 Euro
T. Van Der Laan 25 Euro
Emmy Hell-Sluytman 25 Euro
Mw MJ van Dam- den Heijer 15 Euro

 

 

04-01-2017

Lieve Dierenvrienden, Hierbij een UPDATE van onze kleine Chrisje die opzettelijk frontaal is aangereden door een auto op eerste kerstdag voor de ogen van Mihaela. Het gaat goed met Chrisje hij drinkt, eet goed en doet zijn behoeftes, hij volgt dierenarts Emma overal met zijn oogjes.Chrisje kan nog niet lopen en daarom zijn er röntgenfoto's gemaakt om te kijken wat er aan de hand is.Hieruit blijkt dat Chrisje op 4 plaatsen botten heeft gebroken in zijn lichaam, z'n hart op de foto vergroot is waarvoor hij behandeld wordt en daarnaast heeft hij een rugtrauma. Chrisje zal binnenkort door specialisten onderzocht worden.Voor nu is het belangrijkste dat hij geen pijn heeft en sterk genoeg is om alle onderzoeken en operaties aan te kunnen. Het enige wat wij kunnen doen is SAMEN Chrisje een eerlijke kans geven! Hiervoor hebben wij jullie hulp nodig.Er is weer een prachtige donatie binnen gekomen van Agnes van Doorn, zij doneerde 50 Euro voor Chrisje. Wie help ons mee inzamelen om de kosten te kunnen dekken voor Chrisje ? Geweldig bedankt alvast Agnes en de onderstaande donateurs voor jullie donaties. Samen maken wij het verschil voor Chrisje.

Donateurs:
Mw J Spaans 50 Euro
Agnes Van Doorn 50 Euro
T. Van Der Laan 25 Euro
Emmy Hell-Sluytman 25 Euro
Mw MJ van Dam- den Heijer 15 Euro

 

Lieve Dierenvrienden,

Geweldig bedankt allemaal voor het verschil wat wij samen hebben kunnen maken voor vele honden in het afgelopen jaar 2016. Wij hebben in het jaar 2016 42 honden kunnen herplaatsen, wat een prachtig resultaat is ten opzichte van het jaar 2015 met 36 honden herplaatsing. Daarnaast hebben wij nog 6 honden in opvang. Bowie, Dylan en Chrisje in Roemenië en Puffi, Esmee en Bubu in Nederland. Wij wensen jullie allemaal een heel goed uiteinde toe en een heel gelukkig en gezond nieuw jaar! Wij hopen ook in 2017 samen met jullie weer het verschil te kunnen maken voor kansarme honden in nood en/ of shelter honden. Daarnaast superrr bedankt, donateurs, vrijwilligsters van Support, rescuers, dierenartsen, opvang en huisbezoekers die zich dag en nacht hebben ingezet het afgelopen jaar voor al onze kanjers.Welkom ook in het nieuwe jaar 2017