Nieuws 2016

   


Op deze pagina kunt u de laatste nieuwtjes lezen. Dit kunnen berichten zijn over de honden in Roemenië of over de opgehaalde en/of aangekomen voertransporten in Roemenië, sponsoringen en /of donaties  en andere berichten.

 

05-12-2016 Ook het 2 de transport is goed aangekomen uit Roemenië

 

Lieve Dierenvrienden, Ook ons 2 de transport met Mitch is vannacht goed aangekomen uit Roemenië. Onze prins stond vooraan te kwispelen in zijn benche op transport.Het is echt onvoorstelbaar na wat hij allemaal heeft meegemaakt, dat hij nog zo vriendelijk en lief is naar onbekende mensen toe en zijn vertrouwen niet geheel is verloren in de mens. Wij hebben Mitch afgelopen nacht heerlijk verwend met kleine beetjes brokken en natuurlijk wat plakjes leverworst..hahaha.. hij kon ...gelijk op afgesloten terrein de boel verkennen om zijn behoeftes te doen, om vervolgens languit in zijn mandje te gaan slapen. Mitch is vanmorgen liefdevol ontvangen door Mariska en haar gezin, waar hij in opvang gaat en rustig kan bijkomen samen met andere hondenvriendjes. Dit is allemaal mogelijk gemaakt door JULLIE onderstaande donateurs, geweldig bedankt mensen. Kanjer Merlyn bedankt voor je hulp vannacht! Lieve Mariska en gezin superrrr bedankt voor het opvangen van onze knappe prins Mitch,van de hel in een liefdevolle mand.

20-11-2016
Lacourt P C 15 Euro

05-11-2016
Donateur voor Mitch : Mw B M Wessels 10 Euro

28-10-2016
Donateur voor Mitch : Duke helpt dieren in nood 50 Euro

22-10-2016
Donateurs voor Mitch :
Move Making Progress ( Mariska Mocking van Ewijk ) 200 Euro
Jenny Crab 20 Euro
Chantal Joosten/ Anna - Sophie 100 Euro

19 - 10 - 2016
Donateurs voor Mitch :
Lacourt P C 10 Euro
Mw B M Wessels 5 Euro
Support For Strays 85 Euro

Geweldig bedankt Mensen, alleen samen konden wij het verschil maken!

 

04-12-2016 Het eerste transport is weer goed aangekomen uit Roemenië

 

Lieve Dierenvrienden, Het 1 ste transport is weer goed aangekomen uit Roemenie. Samba is liefdevol ontvangen door Erica. Wij hebben 1 doos vol hondenjasjes mee terug gegeven voor Monica. Deze zijn gedoneerd en per post bij ons binnengekomen.Superrrr bedankt Kirsten Bohle, Mariëlle Hartlief, Monica Migchiels. Toppie kanjers! Ons 2 de transport zal vandaag in de nachtelijk uurtjes gaan verlopen.

 

03-12-2016 Weer een doos met hondenjasjes


Lieve Dierenvrienden, Er is weer een doos binnengekomen met superrrr warme honden jasjes. Kirsten Bohle geweldig bedankt voor het doneren en het opsturen. Toppie! Alle jasjes zitten nu in 1 doos die vanavond laat nog mee gaat op een van de 2 transporten terug naar Roemenië.

 

03-12-2016 Dit weekend is het feest

 

Lieve Dierenvrienden, Dit weekend is het feest !Wij krijgen het druk met 2 verschillende transporten. Zowel lieve Samba als onze knappe Mitch zullen aankomen. Samba krijgt een gouden mandje bij onze Dierenvriendin Erica. Mitch gaat in opvang bij onze Dierenvriendin Mariska. Wij willen graag dierenarts Emma Cecilia ( foto 2 ) bedanken in Roemenië voor alle goede zorgen voor Mitch en natuurlijk JULLIE alle onderstaande donateurs, dankzij jullie konden wij Mitch al die tijd in ...opvang laten verblijven bij de dierenarts.Hij kreeg alles wat nodig was om te herstellen van zijn traumatische ervaring die door een " monster " van een mens te zijn vastgebonden achter een 2 span paardenwagen en volle galop over het asfalt te zijn gesleept,om hem een lesje te leren. Lieve Dierenvrienden dit soort reddingen maakt het dag en nacht klaarstaan voor onze honden zo waardevol. Mariska geweldig bedankt voor het opvangen van Mitch, maak je borst maar nat zijn oogjes schitteren al...hahahaha

20-11-2016
Lacourt P C 15 Euro

05-11-2016
Donateur voor Mitch : Mw B M Wessels 10 Euro

28-10-2016
Donateur voor Mitch : Duke helpt dieren in nood 50 Euro

22-10-2016
Donateurs voor Mitch :
Move Making Progress ( Mariska Mocking van Ewijk ) 200 Euro
Jenny Crab 20 Euro
Chantal Joosten/ Anna - Sophie 100 Euro

19 - 10 - 2016
Donateurs voor Mitch :
Lacourt P C 10 Euro
Mw B M Wessels 5 Euro
Support For Strays 85 Euro

Geweldig bedankt Mensen, alleen samen konden wij het verschil maken!

 

01-12-2016 Bedankt Marielle Hartlief

 

Lieve Dierenvrienden, De eerste hondenjasjes hebben wij ontvangen per post. Jasjes, truitjes, van vrolijke kleuren tot waterdicht. Geweldig bedankt Marielle Hartlief voor het doneren van deze jasjes en opsturen ervan! Toppie

 

01-12-2016 Wij kunnen elke hulp goed gebruiken

 

Lieve Dierenvrienden, Het kan soms wat stil zijn op onze tijdlijn maar achter de schermen wordt er hard gewerkt. Wij hebben na goed overleg er voor gekozen om dit jaar (2017) als team van Support For Strays niet in de zomer naar Roemenië te gaan maar juist in de winterperiode. Om zo zelf het verschil te zien, voelen alles mee maken wat de honden en onze resquers daar deze aankomende winterperiode moeten doorstaan. Wij zullen vrijdag 24 februari aankomen in Roemenië en wij wil...len daar liever niet staan, naar aangereden honden kijken en/ of gedumpte honden en niets voor ze kunnen doen, omdat er NIET voldoende budget zou zijn. Wij willen graag samen met jullie onze handen laten wapperen in Roemenië en spoed hulp bieden. Zoals een hel bezoek aan het Valcea Shelter net als vorig jaar, waar de honden in erbarmelijke omstandigheden moeten leven 24 uur per dag opgesloten! En op dit moment er geen enkele hond uit mag voor adoptie i.v.m. de televisieploeg die er vreselijke beelden hebben vastgelegd in welke omstandigheden deze stakkers nog steeds zitten. Deze honden kunnen juist nu een extra bakje voer gebruiken. Hiervoor hebben wij ong. 450 kg aan voer nodig en deze zullen wij zelf inkopen in de plaatselijke supermarkt. De kosten hiervan zullen tussen de 300 en 350 Euro liggen. In de buitenopvang van Monica zijn er te weinig beschuittingsplaatsen voor de honden en deze zitten nu al letterlijk in de kou! Daarom willen wij graag een aantal hondenhuisjes voor de opvanghonden aanschaffen. Deze kunnen wij in Roemenië aankopen via Zoo Plus en laten bezorgen, de kosten zijn 50 Euro per huisje. Ook de ziekenhuishonden van Lian die 24 uur per dag zitten opgesloten willen wij graag voorzien van een extra bakje voer, en natuurlijk de zwerfhonden in Valcea. Lieve Dierenvrienden, Ondanks de dure feestdagen die weer aankomen, hopen wij toch dat JULLIE samen met ons het kleine verschil willen maken. U Kunt vrijblijvend een donatie doen onder : Reis Roemenië 2017, dit kan natuurlijk ook anoniem. Alle donateurs zullen wij vermelden op onze facebookpagina en alle kosten( met screenshots) vermelden wij tijdens onze reis. Daarnaast zullen wij rechtstreeks via facebook LIVE te volgen zijn!

Donateurs Reis Roemenië Februari 2017

Emmy Hell-Sluytman 50 Euro (Hondenhuisje)

Anoniem 100 Euro

Anoniem 250 Euro

Mw JJMA Knepper 25 Euro

F.V. Lieftink 50 Euro

Alvast geweldig bedankt bovenstaande donateurs! Dankzij jullie kunnen wij samen het verschil gaan maken in Februari.

 

29-11-2016 Knappe kanjers zoeken een warm mandje

 

Lieve Dierenvrienden, Kent u ze nog...Gered van de straat zittend als een hoopje ellende naast elkaar in een doos s avonds in de kou ? Helaas is er nog geen warme mand voor een van deze 2 kanjers. Bowie en Dylan zijn nu bijna 11 weken oud, geschatte uiteindelijke gewicht 15 a 20 kg. Zij kunnen in december nog naar Nederland. Wie heeft er een toekomstig blijvende mand voor een van deze 2 knappe kanjers ? Graag delen.

Donateurs Bowie en Dylan :

 

J Spaans 35 Euro

Esther Kater- Verkaaik 30 Euro

Bianca Boom 25 Euro

per : 17-11- 2016

Merlyn Gritter 20 Euro

 

27-11-2016Geweldig bedankt Monica, Maria en Chantal namens de hondjes en ons

 

Lieve Dierenvrienden, Het gaat weer kouder worden in Roemenië, met overdag een temperatuur van 4 graden en in de nachten -5 graden. Als het echt gaat vriezen kan het makkelijk - 20 worden.Dus het is tijd voor de hondenjasjes en truitjes ! Dankzij Monica Migchels en Maria Sieben en Chantal voor het versturen, zijn de eerste hondjes al voorzien van een warm gekleurd jasje.Geweldig bedankt Monica, Maria en Chantal namens de hondjes en ons.

 

27-11-2016 Kruimeltje kan naar een warm mandje

 

Lieve Dierenvrienden, Het gaat goed met Kruimeltje, Emmy Hell - Sluytman jij hebt helemaal gelijk. De naam Kruimeltje past zo goed bij haar, dat wij haar naam zo laten.Wij hebben groen licht gekregen van de dierenarts om haar tranport te boeken naar Nederland.Kruimel is aangekomen in haar gewicht van 4 Kg naar nu 5.6 Kg! In december kan ook zij haar koffertje inpakken om het nieuwe jaar goed te beginnen! Geweldig bedankt onderstaande donateurs, dankzij JULLIE konden wij de kosten van de dierenarts en haar verblijf voldoen en kan zij nu afreizen naar een liefdevolle warme mand.

Donateurs "Kruimeltje"

Erica Possenti 50 Euro
Veerle De Keyser 25 Euro
JMLG Moors 5 Euro
PK de Bruin Roossen CJ 10.10 Euro
Anoniem 30 Euro
Mw J Spaans 20 Euro
Hr J E Steenis 25 Euro
Emmy Hell -Sluytman 25 Euro
Mw M Pero 6 Euro
D.M De Rooij 25 Euro
Remko van Dijk 20 Euro
Merlyn Gritter 10 Euro

Geweldig Bedankt namens "Kruimel" en ons!

 

20-11-2016 Hierbij weer een update over Mitch

 

Lieve Dierenvrienden, Hierbij weer een UPDATE over onze kanjer Mitch. Mitch de stakker die opzettelijk vastgebonden is achter een kar met 2 paarden en over de asfalt weg werd gesleurd in volle galop door een MONSTER. Het gaat nu superrrr met Mitch lieve Dierenvrienden, hij kan begin december afreizen naar onze Stichting en Mitch zal dan in opvang gaan bij onze donateur en dierenvriendin Mariska Mocking van Ewijk van het bedrijf Move Making Progress.Hij krijgt daar de rust en ...ruimte om samen met andere honden weer bij te komen van zijn reis. Dit alles konden wij als stichting alleen maar mogelijk maken dankzij JULLIE onderstaande donateurs. De rekeningen van alle, medicatie, opvang, reisklaarmaakkosten etc zijn allemaal voldaan t/m November. Wij wachten nog op de rekening van de transportkosten voor Mitch, deze zullen hoger uitvallen dan onze eigen transporteur, die niet op Iasi rijd omdat deze plaats ruim 8 uur rijden vanaf Valcea ligt.

05-11-2016
Donateur voor Mitch : Mw B M Wessels 10 Euro

28-10-2016
Donateur voor Mitch : Duke helpt dieren in nood 50 Euro

22-10-2016
Donateurs voor Mitch :
Move Making Progress ( Mariska Mocking van Ewijk ) 200 Euro
Jenny Crab 20 Euro
Chantal Joosten/ Anna - Sophie 100 Euro

19 - 10 - 2016
Donateurs voor Mitch :
Lacourt P C 10 Euro
Mw B M Wessels 5 Euro
Support For Strays 85 Euro

Geweldig bedankt Mensen, alleen samen kunnen wij het verschil maken

 

18-11-2016 Geweldig bedankt mensen

 

Lieve Dierenvrienden, GEWELDIG bedankt mensen jullie hebben massaal aan onze oproep gehoor gegeven om te helpen met de aankomende rekeningen van Kruimeltje.Toppie ! Er is nu in totaal 226,10 Euro binnen gekomen voor haar.Wij hebben de eerste rekening laten opmaken dit is voor haar normale medicatie, opvang, chip, paspoort, ontvlooi/ontworming en eerste enting. De dierenarts heeft niet de Distemper test in rekening gebracht, waarvoor onze dank. De kosten zijn totaal t/m 30 Nov...ember 137 Euro. Dus wij hebben nog 89.10 Euro over voor Kruimeltje voor de maand december. Dit is als alles goed blijft gaan met ons lieve meisje. Wij hebben elke dag even contact met dierenarts Emma om te horen hoe het gaat met al onze honden die daar verblijven. Het gaat nog steeds goed met Kruimeltje ze eet goed en slaapt veel, zoals jullie kunnen zien op de foto's is zij erg mager. Gezien haar nekje en afdruk van een band,blijkt zij toch een tijd vastgebonden te zijn geweest.Daarnaast is ze erg bang voor onverwachte bewegingen bijv.hand, arm ineens omhoog, ze kruipt dan in elkaar. Dankzij JULLIE helpende hand onderstaande donateurs, kan nu alles alleen maar beter voor haar worden. Helaas moet ze voorlopig nog in quarantaine blijven en kan ze nog geen steun krijgen van onze andere honden. Maar ondertussen geniet ze al met volle teugen van alle aandacht van dierenarts Emma. Zij omschrijft haar als een superrrrrr lief hondje wat tijd nodig heeft, om haar vertrouwen weer op te bouwen.

Donateurs "Kruimeltje"

Erica Possenti 50 Euro
JMLG Moors 5 Euro
PK de Bruin Roossen CJ 10.10 Euro
Anoniem 30 Euro
Mw J Spaans 20 Euro
Hr J E Steenis 25 Euro
Emmy Hell -Sluytman 25 Euro
Mw M Pero 6 Euro
D.M De Rooij 25 Euro
Remko van Dijk 20 Euro
Merlyn Gritter 10 Euro

Geweldig Bedankt namens ons en "Kruimel"

 

17-11-2016 Geweldige donatie

 

Lieve Dierenvrienden, Wij mochten wederom een geweldige donatie ontvangen van Monica Migchels. Zo geweldig om te zien hoe jij je elke keer weer inzet voor de hondjes, Ontzettend bedankt voor de honden jasjes.

 

17-11-2016 Het gaat goed met Bowie en Dylan

 

Lieve Dierenvrienden, Het gaat goed met onze 2 kanjers Bowie en Dylan,die nog steeds in opvang verblijven bij onze dierenarts tot zij kunnen afreizen. De heren zijn vrolijk en speels en beginnen al aardig de praktijk op de kop te zetten. Wij hebben de eerste kosten van deze maand voldaan deze waren 172 Euro t/m 30 - 11 - 2016 (zie screenshot). Nogmaals geweldig bedankt Judith en Esther voor jullie donatie. Daarnaast is Merlyn er vandaag bijgekomen met een prachtige donatie va...n 20 Euro. Toppie Merlyn! Ook Bowie en Dylan kijken uit naar een Forever Home. Zij zijn nu bijna 10 weken en worden zeker zo'n 15 a 20 kg. Wie heeft er een blijvende mand voor een van deze 2 knappe kanjers ? Graag delen.

Donateurs Bowie en Dylan :

J Spaans 35 Euro
Esther Kater- Verkaaik 30 Euro

per : 17-11- 2016
Merlyn Gritter 20 Euro

 

14-11-2016 Kruimel is gereserveerd door onze Stichting

 

Lieve Dierenvrienden, Hierbij een update over het sterk vermagerde, zieke hondje van de straat. Allereerst dierenvrienden bedankt voor de reacties van alle mensen die meeleven met deze kruimel. Ook wij als stichting zijn zeer begaan met haar en wij willen graag wat meer uitleg geven waarom wij niet elke hond kunnen reserveren, maar dit o zo graag zouden willen. Wij hebben nu 3 honden in opvang bij de dierenarts waarvan de kosten tussen de 170 en 190 euro elke maand weer terug... komen. Daarnaast als er geen adoptanten zijn, moeten wij de honden alsnog laten afreizen naar onze stichting en dit brengt transportkosten en opvangkosten met zich mee ook in Nederland. Wij blijven verantwoordelijk voor deze honden ook als er geen baasje komt dan moeten wij alle kosten wel kunnen dragen, verblijf, voer, dierenarts, ontworming etc. Wij hopen dat jullie dit ook begrijpen? Genoeg hierover op naar het hondje " kruimeltje " ? Zij is afgelopen nacht goed doorgekomen! En zij staat op de volgende medicatie Meloloxidyl,beforvel,cefort,vetomune,pneumoguard,viyo recuperation,enzivet,yudigest. Ze heeft geen koorts wel eetlust dus dat is een goed teken, haar gewicht is nu 4 kg. Haar Distemper test was zoals wij al vermelde negatief, maar dat is geen zekerheid. Vorig zomer zijn wij 2 pups verloren aan een positieve distemper test in onze armen, waarvan er 1 eerst negatief was. Lieve Dierenvrienden,Na het lezen van jullie berichtjes hebben wij haar GERESERVEERD ! En wij hopen dat jullie allemaal willen bijdragen aan haar medisch en opvangkosten en haar op deze manier een zo goed mogelijke start willen geven.Wij hebben nog geen naam voor haar en wij hopen dat jullie een leuke naam voor haar hebben. Tot die tijd kunt u een vrijblijvende donatie doen onder de naam "Kruimeltje".

 

15-11-2016 Nieuwe update over Kruimeltje

 

Er is een NIEUWE UPDATE over dit hondje "Kruimeltje" !

Lieve Dierenvrienden, Ook bij het zien van deze foto's draait onze maag weer om. Dit hoopje hond is van straat gehaald door Emma onze dierenarts. Zij is ziek en broodmager of zij het gaat redden weten wij nog niet. De eerste distemper test was gelukkig negatief. Helaas staan wij met de rug tegen de muur en kunnen wij haar er niet bijnemen, hoe graag wij ook willen.. omdat wij alle kosten van de broertjes er ook al bij hebben tot eind december.Wij gaan in ieder geval een kaarsje voor je branden kanjer en wij blijven je volgen.

 

13-11-2016 De schoolbanken weer in

 

Lieve Dierenvrienden, 2 van onze vrijwilligers van de Stichting gaan vanaf morgen de schoolbanken weer in voor een aantal maanden met daarnaast stageperiodes. Dit is tevens mooi meegenomen om ook in de toekomst de honden van onze Stichting nog beter te kunnen ondersteunen en op te vangen. Het nadeel hiervan is dat wij de komende periode niet altijd direct berichten kunnen beantwoorden en/of meteen kunnen posten. Wij hopen op jullie begrip hiervoor.

 

13-11-2016 Het transport is weer goed aangekomen uit Roemenië

 

Lieve Dierenvrienden, Het transport uit Roemenie met de 3 zusjes is weer goed aangekomen. Monica thanks for taking a good care for the sisters. Thanks, Anca and Bro for the good transport and taking a good care everytime for our dogs. Wij hebben de voer donatie mee terug kunnen geven, die vorige keer gedoneerd is door de adoptanten van Luna, toppie! Wij wensen de adoptanten heel veel geluk en plezier toe samen.

 

11-11-2016 Geweldig bedankt Remko van Dijk voor jou bijdrage

 

Lieve Dierenvrienden, Deze hond kon dankzij de donatie van Remko gesteriliseerd worden.Dit is echt de enige manier om het dierenleed werkelijk terug te brengen.Geweldig bedankt Remko van Dijk voor jou bijdrage.

Donateur 08-11-2016
Remko van Dijk 25 Euro
Donateur 20 - 10 - 2016...
Anonieme Donateur 100 Euro
Donateurs 18-10-2016
Judith Spaans 35 Euro
Robin Postelmans 10 Euro
Donateurs : 08-10-2016
Mw MF Vleemink 50 Euro
MJ Spauwen 15 Euro
Emmy Hell - Sluytman 25 Euro
Christina Lakatos 20 Euro

 

08-11-2016 De enige manier van terug brengen van het dierenleed

 

Lieve Dierenvrienden, Er is weer een prachtige donatie binnen gekomen van 25 Euro van Remko van Dijk voor het sterilisatie/castratie project in Roemenië. Dit is de enige manier om het dierenleed werkelijk terug te brengen.Geweldig bedankt Remko voor jou bijdrage.

 

Donateur 08-11-2016
Remko van Dijk 25 Euro

...

Donateur 20 - 10 - 2016
Anonieme Donateur 100 Euro

Donateurs 18-10-2016
Judith Spaans 35 Euro
Robin Postelmans 10 Euro

Donateurs : 08-10-2016
Mw MF Vleemink 50 Euro
MJ Spauwen 15 Euro
Emmy Hell - Sluytman 25 Euro
Christina Lakatos 20 Euro

 

05-11-2016Update Mitch

 

Lieve Dierenvrienden, Het gaat superrrr goed met Mitch, hij is inmiddels gecastreerd en weer goed uit de narcose wakker geworden. De rekening van 191 Euro is al voldaan voor zijn verblijf, voer, tanden etc door het bedrijf Move Making Progress van Mariska Mocking van Ewijk, geweldig bedankt Mariska. Ook hebben wij voor Mitch weer een prachtige donatie van 10 Euro binnen gekregen van B M Wessels. Superrrr bedankt voor jou donatie voor Mitch.Lieve Dier...envrienden o.v.b. kunnen wij het transport gaan plannen naar Nederland voor Mitch, hij zou dan eind november op transport kunnen. Natuurlijk is Mitch altijd welkom bij ons op het pension, maar wij willen liever meteen een blijvend mandje voor hem, na alles wat hij heeft meegemaakt! Wie heeft er een gouden mandje voor Mitch ?

Donateur : Mw B M Wessels 10 Euro

 

04-11-2016 Geweldig bedankt mensen

 

Lieve Dierenvrienden, Afgelopen week zijn er weer 4 honden en 2 katten geholpen danzij de donateurs van Support For Strays. Geweldig bedankt anonieme donateur, Judith en Robin! Dankzij jullie alweer minder dierenleed op straat in Valcea, door mee te helpen aan dit sterilisatie/castratie project.Toppie!

20 -10 - 2016
Lieve Dierenvrienden, Wij kunnen weer een UPDATE geven over het sterilisatie/castratie project voor de Valcea dieren. Er is dit keer 100 Euro gedoneerd voor dit ...project dankzij een ANONIEME donateur! . Geweldig bedankt alvast anonieme gulle gever, dit is een geweldige bijdrage aan het terug dringen van al het puppy en katten leed. Wij hebben screenshots bijgevoegd van de betaling. Bij de eerstevolgende sterilisatie/castratiedag zullen wij nieuwe foto s plaatsen.

Anonieme Donateur 100 Euro

Donateurs 18-10-2016
Judith Spaans 35 Euro
Robin Postelmans 10 Euro

Vandaag( 08 - 10 - 2016 ) zijn er in totaal 13 dieren ( 12 honden en 1 kat ) geholpen in Valcea Roemenië vanuit het sterilisatie/castratie project. Dit mede dankzij onze onderstaande donateurs van Support For Strays. Geweldig bedankt onderstaande donateurs!! Dankzij jullie zijn er in totaal 4 honden en 1 kat geholpen.De kosten zijn voor een teef steriliseren 25 Euro en een reu 16 Euro. De dierenarts (Alin Moldoveanu) die deze sterilisaties en castraties heeft gedaan, kennen wij persoonlijk van ons reis naar Roemenië. Mocht u nog een handje willen helpen voor de volgende sterilisatie/castratiedag met een kleine donatie, dan kan dit onder vermelding van "Dierendag" Superrrrrrrr bedankt Dierenvrienden.

Donateurs : 08-10-2016
Mw MF Vleemink 50 Euro
MJ Spauwen 15 Euro
Emmy Hell - Sluytman 25 Euro
Christina Lakatos 20 Euro

 

03-11-2016 Prachtige donatie vanEsther Kater- Verkaaik

 

Lieve Dierenvrienden, Wij kregen onverwachts een prachtige donatie binnen op PayPal van Esther Kater- Verkaaik van maar liefst 30 Euro met de omschrijving dat wij deze donatie mochten gebruiken voor de pup Lily of voor de 2 gevonden broertjes. Wij hebben gekozen voor deze 2 broertjes Esther,omdat hier helemaal nog geen donaties voor zijn binnengekomen en de opvang, voer en medicatie kosten aardig zullen oplopen bij de dierenarts.Natuurlijk zoeken deze 2 reutje's v...oor later ook nog een blijvend mandje via onze stichting, deze mandjes zullen toch wel iets groter moeten worden, want zij zullen toch uitgroeien tot zo'n zeker geschatte 20 kg. Esther alvast geweldig bedankt voor jou donatie, Toppie ! Zodra wij de rekening binnen hebben maken wij het geld over en plaatsen wij een nieuwe update met screenshot.

31-10-2016

Lieve Dierenvrienden, Vanavond zijn deze 2 kanjers gevonden op straat bij een gebouw, 20 km op afstand van de plaats Iasi in een doos. Er was niemand die deze 2 kanjers met spoed kon opnemen...Na het zien van deze foto konden wij geen nee zeggen en verder gaan met waar wij mee bezig waren. Daarbij denkende dat deze 2 snoetjes vannacht en wie weet hoe lang nog daar zouden moeten zitten. In overleg met onze dierenarts is er een hondentaxi geregeld die de pups nu naar onze dierenarts brengt. Wij weten nog niet wat het geslacht is van beide pups of zij nog wel of niet gezond zijn. Vanavond nog zal de dierenarts de pups nakijken en alles geven wat ze nodig hebben. Wij hopen dat jullie ons weer willen helpen, ondersteunen bij deze kanjers. De kosten van de eerste taxi rit is 9 euro. Morgen zullen wij weer update plaatsen.

 

03-11-2016 Puffi is weer thuis bij de Stichting

 

Lieve Dierenvrienden, allereerst geweldig bedankt voor jullie lieve reacties en het branden van kaarsjes voor ons oude dametje Puffi. Dit heeft ons enorm goed gedaan. Gisteravond hebben wij haar op mogen halen, tijdens het ritje naar huis heeft ze zichzelf onder geplast en afgelopen nacht rond tegen 1.00uur begon ze pas goed wakker te worden en zijn we even buiten geweest . Wij hebben bij haar geslapen en deze nacht verliep wat onrustig. Vanmorgen om 7. O0 uur zijn we weer even naar buiten geweest om daarna te beginnen met haar eerste ontbijtje met brokjes, vitoffylin en voor de pijn phen pred. Bij de dierenarts zijn meteen haar tandjes gedaan en haar nagels geknipt. Puffi kan er weer tegenaan, wij zijn superrr blij haar weer bij ons te mogen hebben. De rekening is in totaal 240. 60 Euro. Waarvan 90 Euro is gedoneerd door onze jonste donateur Anna -Sophie en Chantal. Geweldig bedankt Anna-Sophie en Chantal.

 

03-11-2016 Operatie gepland voor Puffi

 

Lieve Dierenvrienden, Morgen zijn wij afwezig i.v.m. de operatie die gepland staat voor ons oude lieve demente dametje Puffi. Om haar nog een fijne tijd te kunnen geven, zal zij morgen worden geholpen aan haar liesbreuk die nu op begint te spelen. Zij heeft de hel in Roemenië al 11 jaar weten te overleven en de vergiftiging van vorig jaar.Puffi wij gaan er weer samen voor! Lieve Dierenvrienden, wij hopen dat jullie morgen een kaarsje met ons mee willen branden..

 

31-10-2016 2 snoetjes gevonden in een doos in de plaats Iasi

 

Lieve Dierenvrienden, Vanavond zijn deze 2 kanjers gevonden op straat bij een gebouw, 20 km op afstand van de plaats Iasi in een doos. Er was niemand die deze 2 kanjers met spoed kon opnemen...Na het zien van deze foto konden wij geen nee zeggen en verder gaan met waar wij mee bezig waren. Daarbij denkende dat deze 2 snoetjes vannacht en wie weet hoe lang nog daar zouden moeten zitten. In overleg met onze dierenarts is er een hondentaxi geregeld die de pups nu naar onze dierenarts brengt.Wij weten nog niet wat het geslacht is van beide pups of zij nog wel of niet gezond zijn. Vanavond nog zal de dierenarts de pups nakijken en alles geven wat ze nodig hebben. Wij hopen dat jullie ons weer willen helpen, ondersteunen bij deze kanjers.De kosten van de eerste taxi rit is 9 euro. Morgen zullen wij weer update plaatsen.

08-06-2016 Dierenkliniek Leuven en Roxanne ontzettend bedankt!

 

Lieve Dierenvrienden,Deze week konden wij een geweldige donatie ophalen een kofferbak vol met honden en katten voer en de nodige medicatie. Dierenkliniek Leuven en Roxanne ontzettend bedankt!

 

 

08-06-2016 Ook Saartje kan haar koffertje inpakken

 

Lieve dierenvrienden, Ook vandaag kunnen we geweldig nieuws melden. Deze knappe dame Fluffy (Saartje) mocht vandaag haar koffertje pakken. Heel veel plezier in je nieuwe huisje.

 

06-06-2016 Bobby gaat naar zijn Forever Home

 

Lieve Dierenvrienden, Ook het knappe kereltje Bobby kon dit weekend zijn koffertje inpakken. Hij is liefdevol opgenomen in zijn Forever Home.Wij wensen de adoptanten samen met Bobby heel veel geluk en plezier toe.

 

 

05-06-2016 Het transport is weer goed aangekomen uit Roemenië

 

Lieve Dierenvrienden, Het transport uit Roemenie is weer goed aangekomen. Deze kanjers Serena en Sonja (Jessie) konden genieten van een heerlijke douche in onze opvang dankzij de hulp van Karen en zijn daarna liefdevol ontvangen door de adoptanten.Wij wensen de adoptanten van Jessie en Serena samen heel veel geluk en plezier toe.

   

 

28-05-2016 Het transport is weer goed aangekomen uit Roemenië

 

Lieve Dierenvrienden, Vreugde en verdriet wisselen elkaar snel af wat het resque werk betreft....Ook voor ons blijft dit erg moeilijk om mee om te gaan.Hierbij plaatsen wij de foto's van onze transporteur van vanmiddag op de verzamelplaats in Roemenie. Vele hondjes zullen dit weekend weer naar een Forever Home gaan of in opvang. Waaronder ook onze kleine Floris..de kleine pup die samen met moeder Bella is gevonden op straat in de vrieskou. Bella is al enige tijd in haar Forever Home. Floris heeft een moeilijke start gehad en kon nu eindelijk zijn koffertje inpakken. Wij bedanken onze rescuer Monica en onze transporteur Anca en Bro weer voor alle goede zorgen voor onze hondjes en wensen hun een veilige reis. Wij wensen de adoptanten van Floris heel veel geluk en plezier toe . Annemieke en Rinus van Duke helpt dieren in nood natuurlijk ook weer geweldig bedankt voor jullie inzet en donaties voor deze kansarme honden.Toppie samen staan wij sterk.

 

28-05-2016 R.I.P. Angel


Lieve Dierenvrienden, Het heeft niet zo mogen zijn....Helaas is afgelopen nacht het kleine huilende gevonden kereltje gestorven....R.I.P Angel Run Free.

 

26-05-2016 Gevonden nog levend, opgegeten door maden

 

Lieve Dierenvrienden, Dit kleine kereltje kon gelukkig nog huilend de aandacht trekken van onze rescuer Monica. Levend opgegeten door wormen liggend in de struiken. Inmiddels is het kereltje ontdaan van alle wormen bij de dierenarts en heeft hij iets gegeten. Tot nu toe gaat het dus goed met dit knappe ventje.

 

16-05-2016 Voer en medicatie is goed aangekomen in Roemenië

 

Lieve Dierenvrienden, Het voer en medicatie wat afgelopen weekend is meegegeven door Annemieke Francotte en Rinus Ummels van Duke helpt dieren in nood.Is goed aangekomen in het shelter in Roemenie. Dit is het nieuwe shelter in aanbouw van Anca en Bro. Hier wordt heel hard gewerkt, om alles op tijd gereed te krijgen voor de winterperiode.geweldig bedankt Duke, Annemieke en Rinus. Toppie! De pups hebben nu al hun buikjes rond kunnen eten.

 

15-05-2016 Ilse Vd Wijngaart, Annemieke Francotte en Rinus Ummels van Duke helpt dieren in nood geweldig bedankt voor jullie inzet!

 

Lieve Dierenvrienden, Het transport uit Roemenië is weer goed aangekomen in Almelo als bijna tegelijkertijd in Eindhoven.Helaas was de tijd iets minder gunstig voor onze adoptanten en werd het nachtwerk. Rinus Ummels, Annemieke Francotte van Duke helpt dieren in nood en Ilse Vd Wijngaart stonden op tijd paraat om alle hondjes van het transport te ontvangen in Eindhoven. Zoals het andere team in Almelo. Rinus Ummels en Annemieke Francotte hebben persoonlijk alle hondjes keuri...g naar hun Forever Home gebracht. Waar wij zeer dankbaar voor zijn in deze nachtelijke uurtjes. Ook hebben zij ervoor gezorgd dat de bus gevuld werd met voer en medicatie voor de hondjes in Roemenië. Dit voer en medicatie zal gaan naar het nieuwe shelter in aanbouw van Anca Deaconu en Marian Bro. Zij kunnen nu extra hulp goed gebruiken. Wij zijn erg benieuwd naar de bouw van het nieuwe shelter, het zal een hele verandering zijn na ons laatste bezoek van afgelopen zomer. Ilse Vd Wijngaart, Annemieke Francotte en Rinus Ummels van Duke helpt dieren in nood geweldig bedankt voor jullie inzet, voer en medicatie van afgelopen nacht.Toppie gedaan! En wij wensen alle adoptanten heel veel geluk en plezier toe, met de door jullie geredde kanjers!

13-05-2016 Geld voor voer is overgemaakt

 

Lieve Dierenvrienden, Dankzij jullie als sponsoren hebben wij vandaag 150 Euro overgemaakt aan Monica. Zodat de voerbakjes van de opvanghonden gevuld blijven. Zo gauw het voer is ingekocht zullen wij de fotos plaatsen met natuurlijk een bedankje aan de sponsoren die dit weer mogelijk maken.

 

27-04-2016 Wij wensen de adoptanten van Louise en Thelma heel veel geluk en plezier toe samen

 

Lieve Dierenvrienden, Ook de zusjes Thelma en Louise die afgelopen weekend konden afreizen naar onze stichting. Mochten gisteren en vandaag kennis maken met geweldige lieve adoptanten. Beide zusjes zijn inmiddels liefdevol ontvangen in hun Forever Home.Wij wensen de adoptanten van Louise en Thelma heel veel geluk en plezier toe samen.

 

24-04-2016 Het transport is weer goed aangekomen

 

Lieve Dierenvrienden, Het transport is weer goed aangekomen vanuit Roemenie met de knappe zusjes Thelma en Louise. De meiden hebben wat gegeten, gedronken en konden nog net even naar buiten om rond te snuffelen. Thelma en Louise liggen nu samen in een eigen mandje te slapen en kunnen bij komen van de grote reis. Tot morgenvroeg kanjers!

 

12-04-2016 Hulp voor Monica

 

Lieve Dierenvrienden, Hierbij een Update van onze oproep en donateurs om Monica bij te staan met haar hoge dierenartskosten van de honden. Wij hebben vandaag 90 Euro over kunnen maken via Paypal.( zie screenshot). Geweldig bedankt lieve donateurs, wij zien steeds weer dezelfde donateurs die een handje helpen. Toppie kanjers.

Update Donateurs :12-04-2016

Emmy Hell-Sluytman 25 Euro...
Patricia Noya 5 Euro
J. Zomer 5 Euro
Yvonne Vancanegem Kooistra 5 Euro
Henny Vermeij 10 Euro
B.M Wessels 2 Euro
Veerle De Keyser 25 Euro (Paypal)
R.Svendsen 5 Euro
Dansstudio Oxana 5 Euro
With love from France 1 Euro

Geweldig bedankt alvast Donateurs ! Toppie

Lieve Dierenvrienden,Het redden van honden is geweldig dankbaar werk.Maar niet alle pups die van straat worden gered zullen het overleven.Ook wij als vrijwilligsters wisselen vaak af van een lach naar een traan, het gevoel van onmacht ..als er weer hondjes de strijd verliezen tegen het leed wat begint met dumpen van honden op straat heet.Wat hebben deze Angels mensen misdaan die dit doen...? Zij kunnen niet voor zichzelf zorgen of opkomen en al helemaal niet zonder moeder.Dit brengt ons bij deze 3 gedumpte pups,zij zijn gered van de straat door onze rescuer Monica.Alle pups hebben de dierenarts bezocht,zij zaten overvol met wormen.Voor het meisje op de eerste 3 foto's kwam alle hulp te laat, zij is alsnog bij de dierenarts overleden. Ook het zwarte pupje heeft het na behandeling niet gered....Het meisje op de laatste foto's (bruin met wit)zat niet alleen vol met wormen maar is ook nog aangereden door een auto.Zij zal een operatie moeten ondergaan aan haar voorpootje.De totale kosten zijn nu opgelopen voor deze pus tot 760 Ron. Dit is zo'n 170 Euro zonder de operatie van de enige overlevende pup.Daarnaast zijn de 2 rekeningen van het laatste dierenartsbezoek van Mandy en Bibi haar operatie nog niet binnen. Lieve mensen Monica ziet geen uitweg meer met alle rekeningen de totale kosten lopen gauw op tot zo'n 500 Euro.Wij hebben toch al gauw 2500 likes op onze site.Als een kleine kwart van al deze mensen nu is 1 euro overmaakt, dan helpen wij Monica en de honden enorm uit de brand en kan zij verder gaan met waar zij geweldig goed in is,dat is honden redden van de straat. Met of zonder handicap, groot of klein elke hond zou deze kans moeten krijgen. Wie helpt een handje mee ? Voor onze 2 Angels die het niet gered hebben R.I.P run free....

Update Donateurs :05-04-2016

Emmy Hell-Sluytman 25 Euro
Patricia Noya 5 Euro
J.Zomer 5 Euro

Yvonne Vancanegem Kooistra 5 Euro
Henny Vermeij 10 Euro
B.M Wessels 2 Euro

Veerle De Keyser 25 Euro (Paypal)
R.Svendsen 5 Euro
Dansstudio Oxana 5 Euro
With love from France 1 Euro

 

Geweldig bedankt alvast Donateurs ! Toppie

 

12-04-2016Geweldig bedankt alweer Natasja voor jou inzet en donatie

 

Lieve Dierenvrienden, Gisteren is er weer een mooie donatie binnen gekomen van Natasja De Vries. Geweldig bedankt alweer Natasja voor jou inzet en donatie

 

10-04-2016Transport weer goed aangekomen uit Roemenië

 

Lieve Dierenvrienden, Deze kanjers bofte dit weekend. Zij konden wegens uitval van 2 transportplaatsen een week eerder afreizen. Vanavond is het transport goed aangekomen. Helaas konden wij geen voer of spullen meegeven.Dit omdat het transport vol geladen met bouwmaterialen mee terug moet i.v.m. het bouwen van het nieuwe shelter voor kansarme zwerfhonden van Anca en Bro die wij afgelopen zomer ook bezocht hebben in Roemenie. Wij wensen de adoptanten van deze kanjers heel veel geluk en plezier toe samen. Daarnaast hebben wij van transport de vlag van Roemenie als cadeau gekregen van Monica. Thank you very much Monica

 

04-04-2016 R.I.P Angels

 

Lieve Dierenvrienden,Het redden van honden is geweldig dankbaar werk.Maar niet alle pups die van straat worden gered zullen het overleven.Ook wij als vrijwilligsters wisselen vaak af van een lach naar een traan, het gevoel van onmacht ..als er weer hondjes de strijd verliezen tegen het leed wat begint met dumpen van honden op straat heet.Wat hebben deze Angels mensen misdaan die dit doen...? Zij kunnen niet voor zichzelf zorgen of opkomen en al helemaal niet zonder moeder.Dit... brengt ons bij deze 3 gedumpte pups,zij zijn gered van de straat door onze rescuer Monica.Alle pups hebben de dierenarts bezocht,zij zaten overvol met wormen.Voor het meisje op de eerste 3 foto's kwam alle hulp te laat, zij is alsnog bij de dierenarts overleden. Ook het zwarte pupje heeft het na behandeling niet gered....Het meisje op de laatste foto's (bruin met wit)zat niet alleen vol met wormen maar is ook nog aangereden door een auto.Zij zal een operatie moeten ondergaan aan haar voorpootje.De totale kosten zijn nu opgelopen voor deze pus tot 760 Ron. Dit is zo'n 170 Euro zonder de operatie van de enige overlevende pup.Daarnaast zijn de 2 rekeningen van het laatste dierenartsbezoek van Mandy en Bibi haar operatie nog niet binnen. Lieve mensen Monica ziet geen uitweg meer met alle rekeningen de totale kosten lopen gauw op tot zo'n 500 Euro.Wij hebben toch al gauw 2500 likes op onze site.Als een kleine kwart van al deze mensen nu is 1 euro overmaakt, dan helpen wij Monica en de honden enorm uit de brand en kan zij verder gaan met waar zij geweldig goed in is,dat is honden redden van de straat. Met of zonder handicap, groot of klein elke hond zou deze kans moeten krijgen. Wie helpt een handje mee ? Voor onze 2 Angels die het niet gered hebben R.I.P run free....

Update Donateurs :05-04-2016

Emmy Hell-Sluytman 25 Euro
Patricia Noya 5 Euro
J. Zomer 5 Euro
Yvonne Vancanegem Kooistra 5 Euro
Henny Vermeij 10 Euro
B.M Wessels 2 Euro
Veerle De Keyser 25 Euro (Paypal)
R.Svendsen 5 Euro
Dansstudio Oxana 5 Euro
With love from France 1 Euro

Geweldig bedankt alvast Donateurs ! Toppie

 

02-04-2016 V.I.P bezoek aan Puffi

 

Lieve Dierenvrienden, Het oude dametje Puffi wat blijvend in opvang is bij onze Stichting Support kreeg afgelopen donderdag een v.i.p dierenartsbezoek aan huis. Dit om haar medicatie te bespreken en te kijken naar haar bult tussen haar pootjes en tepel.Zoals jullie weten heeft Puffi al een aardig waslijst aan dierenartsbezoeken achter de rug. Wat blijkt nu de bult tussen haar pootjes blijkt dus een liesbreuk te zijn.Wat schijnbaar door een andere dierenarts over het hoofd is ...gezien...als liesbreuk! Het bultje bij haar tepel blijkt een vetbultje te zijn. Na overleg met de dierenarts zullen wij een eventuele operatie zo lang mogelijk uitstellen. Dit omdat zij er tot nu toe geen last van heeft en het toch een ouder dametje betreft wat weer onder narcose zal moeten. Puffi heeft weer 4 strips tabletten op voorraad voor haar dementie zodat zij weer even vooruit kan. De totale kosten zijn 37.74 Euro voor de tabletten. Deze rekening is gedoneerd door Patricia Noya en het bedrijf Flowtraders. Geweldig bedankt alweer Patricia en Flowtraders.

 

 

30-03-2016 Mandy heeft het gered

 

Lieve Dierenvrienden, Wij hebben heel goed nieuws voor het geredde pupje Mandy. Zoals jullie weten, is Mandy samen met Rocky gered uit het Valcea shelter. Rocky is na alle pogingen om hem te redden alsnog overleden.Ook Mandy heeft een hele moeilijke weg af moeten leggen. Maar wij kunnen nu eindelijk voorzichtig opzoek naar een liefdevol Forever Home voor Mandy.. Zij is nu zo'n 3 maanden jong en kan ong. met een maand op reis. Mandy blijft geen klein hondje maar zal toch gauw richting de 15 kg gaan. Graag een blijvend mandje gevraagd, zodat wij haar niet nogmaals moeten redden, na alles wat zij meegemaakt heeft. Wie geeft haar een mandje ? Geweldig bedankt Patricia Noya van het bedrijf Flowtraders en Chantal Joosten voor jullie donaties. Zonder jullie had Mandy het ook niet gered. 

 

29-03-2016 Goed nieuws voor deze 2  zusjes van de 5

 

Lieve Dierenvrienden, Er is weer goed nieuws voor deze 2 zusjes van de 5 die gedumpt zijn onder een boom. Bibi met haar 2 gebroken pootjes was al gereseserveerd voor adoptie en nu zijn deze 2 knappe meiden ook gereserveerd.

              

 

28-03-2016 Lieve Angel ter adoptie

 

Lieve Dierenvrienden, Even voorstellen dit is het hondje Angel. Zij is 24 oktober in 2015 naar Nederland gekomen en geadopteerd geweest. Jammer genoeg door prive omstandigheden hebben wij haar voor het weekend op moeten halen en doen wij nu ons best om een nieuw huisje voor haar te vinden. Angel is geboren op 02-06-2015 en zij is toen gedumpt samen met een broertje en zusjes in een kratje.( zie foto 1 ). Angel is sociaal naar honden en mensen toe, is zindelijk en kan met andere honden. Ze is waaks op onbekende geluiden en zij kan wat bezitterig zijn op haar speeltjes en/of botjes. Angel zit nu in spoedopvang bij Agnes en daar kan zij het ook goed vinden met de grote knuffelbeer Chica van 65 kg. Angel is te bezoeken in Utrecht, wie geeft haar een blijvend mandje ?

 

  

 

20-03-2016 Mandy heeft een terugval

 

Lieve Dierenvrienden, Dit is het hondje Mandy.Zij is samen gered met het pupje Rocky uit het Valcea shelter. Helaas is Rocky overleden aan het parvo virus. Mandy is weer naar de dierenarts gebracht omdat zij een dikker achterpootje heeft en zij voelde zich niet zo lekker. Na onderzoek is gebleken dat Mandy hepatitis onder de leden heeft. Op dit moment maakt zij het redelijk goed en zij is nu weer thuis bij Monica. Mandy blijft voorlopig onder behandeling bij de dierenarts en haar voer zal aangepast moeten worden. Waren de omstandigheden maar beter in de hel van het Valcea Shelter..zoveel honden en pups die ziek worden en het niet overleven. De 450 honden zijn in het shelter nog minder dan een ding...waar nooit ontsmet wordt en de honden moeten vechten om het beetje voer.

18-03-2016 Geweldig bedankt mensen

 

Lieve Dierenvrienden, Wij willen graag iedereen bedanken die hebben gereageerd en gedoneerd, dankzij de oproep van Bianca Boom om Merlyn is extra in het zonnetje te zetten met haar verjaardag. Merlyn wil dat dit gedoneerde bedrag van 77 Euro ten goede komt aan de kansarme honden van onze stichting. Superrr bedankt allemaal!

Karin van Onzen 2.50 Euro
Emmy Hell- Sluytman 5.00 Euro
Bianca Boom 5.00 Euro
Belinda Wessels 2.50 Euro
P.B Noya 2.00 Euro
Caroline Vos,Phil,Williiam,Droppie en Fluffy 30 Euro
A.J. Rugge- Breukelaar EO 5.00 Euro
Ilse en Frank v/d Wijngaart 10 Euro
Karin Westerbrink 10 Euro
Merlyn Gritter 5.00 Euro

15-03-2016 Donaties ophalen van Handen voor pootjes en Duke voor dieren in nood

 

Lieve Dierenvrienden, Wij hebben gisteren nog een ritje gedaan van 3 uur heen en weer terug naar onze dierenvrienden Annemieke Francotte en Rinus. Wij zijn geweldig warm ontvangen met koffie en zelfgemaakt gebak. Wij konden de donaties ophalen van Handen voor pootjes dankzij Ann Roelans en nog een knappe donatie van Duke helpt dieren in nood. Ook hebben wij weer het adoptie hondje Charly kunnen knuffelen..het hondje uit Roemenie wat een week voor transport haar pootje brak en daarna liefdevol is opgenomen door Annemieke en Rinus en hun gezin. Ook hebben wij kennis mogen maken met de hond Senna en natuurlijk op een afstandje met Duke,wat een kanjers. Geweldig bedankt Ann Roelans,handen voor pootjes en Duke helpt dieren in nood en Jerry.Dankzij jullie kan het eerstvolgende transport deze superrr donatie mee.

         

13-03-2016 Er zijn weer geweldige donaties binnen gekomen

 

Lieve Dierenvrienden, Er zijn weer geweldige donaties binnengekomen. Chantal Joosten heeft 250 Euro gedoneerd om de pups te helpen. Hiervan zal 130 euro gaan naar de pup Rocky en Mandy. Deze rekening is in totaal opgelopen tot 430 euro. Daarnaast zijn de volgende donaties binnen gekomen :

M J Betkowska 50 Euro
R.J.H Steggink 10 Euro
D.M De Rooij 20 Euro
A van der Vennen 5 Euro

Donateurs Voertransport :

Henny Vermeij 15 Euro
Bianca Boom 5 Euro
Julia en Jasmijn 10 Euro

Geweldig bedankt bovenstaande donateurs ! Dankzij jullie kunnen wij net het verschil maken voor deze kansarme honden.

 

12-03-2016 Bibi mag haar koffertje inpakken

 

Lieve Dierenvrienden, Het is vandaag een geluksdag voor 1 van de 5 gedumpte pupjes. Het eerste pupje is gereserveerd voor adoptie. Iedereen wil natuurlijk graag weten wie de bofkont is geworden.....Jaaaa het is het geopereerde knappe pupje geworden. Het zal nog even duren voor zij kan afreizen. Maar zij zal liefdevol worden ontvangen door onze dierenvriendin Willemin Hielkema met haar knappe hondje Boyke.Willemin heeft haar naam zorgvuldig uitgekozen.Zij mag als Bibi haar koffertje inpakken, dit is toch geweldig nieuws!

 

11-03-2016 De zusjes

 

Lieve Dierenvrienden, Hier zijn ze dan de nieuwe foto's van de gedumpte zusjes. Wat zijn ze knap he... Ook het geopereerde pupje kan al wat staan en zijn haar pootjes zijn al een heel stuk dunner geworden. Heel voorzichtig kijken deze meiden uit naar een warm mandje in een liefdevol Forever Home..Geweldig bedankt alle donateurs, dankzij jullie leven deze zusje nog en krijgen zij een eerlijke kans.

Donateurs :

Kevin De Vries 20 Euro
R.M.A Postelmans 10 Euro
Hr. B Stuivenberg 25 Euro
G.H Vermeij 10 Euro
Mw W.J Onink 15 Euro
Mw M.D Stappenbeld/ Hr A.A Van Leeuwen 10 Euro
Emmy Hell- Sluytman 25 Euro
Mw AA Koekebakker- Kuyt 10 Euro
Sofie Babczuk 35 Euro
M B Hidding E O 10 Euro
M F Vleemink 30 Euro
D,M De Rooij 50 Euro
Claudia Roelfsma-Wollersheim 10 Euro
Irma Roefs 10 Euro

Totaal : 270 Euro - 160 Euro = 110 Euro nog beschikbaar

 

08-03-2016 Julio heel veel geluk en plezier in jou Forever Home
 

Lieve Dierenvrienden, Het hondje Julio die de vergiftiging overleefde bij Mariana,dit tijdens onze terugreis naar Nederland.Mocht gisteren eindelijk zijn koffertje voorgoed inpakken bij zijn gouden opvang Agnes van Doorn en zijn hondenmaatje Chica. Gisteren is Julio naar zijn Forever Home gegaan en hij is de nacht goed doorgekomen slapend in zijn mandje. Geweldig bedankt Agnes en Chica voor al jullie goede zorgen voor Julio. Wij wensen de adoptanten en Julio heel veel geluk en plezier toe samen in de toekomst.Superrr bedankt voor het geven van een warme mand aan Julio in een liefdevolle omgeving.

 

 

 

06-03-2016 Operatie is goed verlopen

 

Lieve Dierenvrienden, Kent u het door een auto aangereden verlamde meisje nog, waarvoor wij samen een kaarsje hebben gebrand ? Inmiddels is zij geopereerd en maakt het goed. Zij heeft alweer wat kleine pasjes gelopen, dus de vooruitzichten zijn best goed te noemen. Geweldig bedankt iedereen voor het mee branden van jullie kaarsjes en lieve berichten.

 

05-03-2016 Rocky is overleden

 

Lieve Dierenvrienden, Vandaag ontvingen wij het zeer trieste bericht, dat een van de 2 geredde pups uit het Valcea shelter is overleden. Gisteren is Rocky weer met spoed naar de dierenarts gebracht en is hij aan het infuus gelegd met medicatie. Er is alles aan gedaan, maar Rocky heeft de strijd tegen het Parvo virus moeten opgeven. Vandaag is hij rustig en vredig van ons heen gegaan....Lieve Rocky R.I.P. Angel! Monica, Het spijt ons zo.. Geweldig bedankt voor alles wat jij hebt gedaan voor Rocky en nu nog steeds doet voor Mandy. Rocky is in een liefdevolle, warme omgeving van ons heengegaan. En niet op de beton vloer in de hel van Valcea Shelter.

 

05-03-2016 Wie geeft deze kanjer een Forever Home ?

 

Lieve Dierenvrienden, Op de voerroute van de zwerfhonden, kwam Monica dit knappe kereltje tegen. Hij probeerde een schuilplaats te zoeken onder deze boom tegen de regen en kou. Zoals wij Monica kennen is zij gestopt om dit kereltje eten te geven...maar Monica kon niet omdraaien en weg lopen. Zo dit knappe kleine mannetje kan nu weer warm worden in de opvang. Zijn leeftijd wordt geschat tussen 6 en 8 jaar. Hij wordt omschreven als een vriendelijk hondje. Mocht er iemand zijn die deze kanjer een Forever Home wil geven? Dan zien wij u bericht graag tegemoet.

 

04-03-2016 5 gedumpte pups/ 1 operatie

 

Lieve Dierenvrienden,Even een waarschuwing vooraf....Voor de niet leuke uitziende foto's van de operatie. Zoals jullie weten zijn er 5 puppy's gedumpt onder een boom. 1 pup kon niet lopen, wij hebben de eerder gemaakte rontgenfoto's al gepost. Deze pup had haar beide achterpootjes gebroken en zij is nu geopereerd aan beide pootjes. De operatie is goed verlopen,maar haar beide pootjes zijn nog erg gezwollen na haar operatie. Het gaat goed naar omstandigheden met haar en de andere zusjes. Zij zijn alle ontwormd en geent. De kosten hiervan zijn zo n 50 euro. Wat de totale operatiekosten zijn weten wij pas na het weekend. Dan zullen wij weer een nieuwe update geven, met de namen van alle donateurs die haar deze kans hebben gegeven. Mensen alvast geweldig bedankt voor al jullie donaties en alle lieve berichtjes. Monica geeft haar alles wat zij nodig heeft.

 

04-03-2016 Rocky en Mandy

 

Lieve Dierenvrienden, Wij lopen wat achter met posten.Dit doordat de eerste zorg uitgaat naar de zieke en geopereerde honden in Roemenie.Ook in Nederland zijn wij druk met het plannen en maken van huisbezoeken etc. Het gaat redelijk goed met de 2 geredde Valcea puppy's Rocky en Mandy. Het gevaar is nog niet helemaal geweken. Rocky zal nog een dag of 4 op medicatie en toezicht moeten blijven. Met Mandy gaat het al wat beter. De totale kosten van de dierenarts zijn nu zo n 1.150 Lei. Dit is zo n 300 euro. Precies wat wij gedoneerd hebben gekregen van het bedrijf Flowtraders en Patricia Noya. Geweldig bedankt nogmaals! Dankzij jullie leven deze pups nog..en wij hopen een Forever Home te mogen zoeken, zodra ze helemaal beter zijn.

 

04-03-2016 Micos zoekt een Forever Home 

 

Wij hebben Micos al eerder voorgesteld, maar helaas heeft hij nog steeds geen eigen baasje. Micos is van straat gered ( zie foto 1 ) door onze vriendin Monica en wordt in haar shelter te Valcea (Roemenië) opgevangen ( zie foto 2)  maar kan hier niet blijven. Dit kleine, vriendelijke reutje is 35cm groot en tussen de 2-3 jaar oud. Hij kan bij andere honden, katten en kinderen. Wie geeft hem een Forever Home?

 

02-03-2016 Fluffy naar haar Forever Home

 

Lieve Dierenvrienden, Vandaag is het een feestdag voor het Valcea hondje Fluffy. Fluffy hebben wij uit het Valcea shelter gered afgelopen zomer tijdens onze reis ( zie foto 1 ) naar Roemenië. Dankzij sponsoren kon Valcea Fluffy toen afreizen naar Nederland. Al die tijd is zij liefdevol opgevangen geweest bij Remko en zijn gezin. Vandaag is het zover op naar jou liefdevolle Forever Home. Wij wensen Caroline en Fluffy heel veel geluk en plezier toe samen in de toekomst. En Remko en gezin geweldig bedankt voor de goede zorgen van Fluffy.

 

01-03-2016 Bedankt Kim Van Hassel en team

 

Lieve Dierenvrienden, Er wordt al dankbaar gebruikt gemaakt van de gedoneerde zelfgemaakte hondenmandjes van Kim van Hassel. Zo zien wij op de foto Pia en Fetita, Bella en Floris en zelfs de crazy cat heeft een eigen mandje gekregen of liever gezegt in beslag genomen...hahahaha. Geweldig bedankt Kim voor al het werk wat jullie hebben gehad, aan het maken van deze mandjes.Toppie!

 

29-02-2016 Een van de zusjes heeft haar beide achterpootjes gebroken

 

Lieve Dierenvrienden, Het gaat redelijk goed met de 4 van de 5 zusjes die gedumpt waren onder een boom. Zoals jullie weten is er 1 pup die haar achterpootjes niet kon bewegen. Voor vandaag stond er een afspraak gepland bij de dierenarts. Er zijn Röntgenfoto's gemaakt en wat blijkt nu...dit kleine pupje heeft beide achterpootjes gebroken. Dit was dus de reden waarom het pupje niet kon bewegen. Wij hebben een oproep gedaan voor sponsoring, zodat deze pup onderzocht kon worden. Wij willen de onderstaande donateurs alvast geweldig bedanken voor jullie donaties. Dankzij jullie krijgt deze pup een eerlijke kans, net zoals het geopereerde pupje Charlie. Er staan 2 operaties gepland voor haar. Op dit moment is er 115 Euro binnengekomen voor haar! Wat de dierenartskosten van vandaag totaal zijn, horen wij later. Mochten er nog mensen zijn die kunnen helpen met de toekomstige operatiekosten voor dit kleine meisje... elke 1 euro is meer dan welkom!

Donateurs :

Kevin De Vries 20 Euro
R.M.A Postelmans 10 Euro
Hr. B Stuivenberg 25 Euro
G.H Vermeij 10 Euro
Mw W.J Onink 15 Euro
Mw M.D Stappenbeld/ Hr A.A Van Leeuwen 10 Euro
Emmy Hell- Sluytman 25 Euro

        

 

29-02-2016  Voer is weer goed aangekomen in Roemenië

 

Lieve Dierenvrienden, Ook het voer is weer goed aangekomen in Roemenië. Dit is verdeeld tussen de honden die in opvang zijn bij Monica als de achtergebleven honden van Mariana. Geweldig bedankt alle donateurs, samen kunnen wij net het verschil maken voor deze achtergebleven kanjers.

     

     

                 

28-02-2016 Rocky en Mandy opnieuw naar de dierenarts

 

Lieve Dierenvrienden, Aankomende week zal het een zware week worden,met oog op onze hondjes die in opvang zijn. Vandaag kregen wij heel slecht nieuws over de geredde pups uit het Valcea shelter Rocky en Mandy. Beide pups zijn vandaag naar de dierenarts gebracht omdat zij zich weer niet lekker voelde. Zij hebben aan het infuus gelegen en er zijn Parvo tests gedaan. Helaas zijn beide pups nu positief getest...Gelukkig is er nog financiele ruimte dankzij het bedrijf Flowtraders en Patricia Noya. Wij hadden 300 Euro gereserveerd en de 1 ste rekening was 70 euro. Voor morgen staan er weer onderzoeken gepland. Ook het aangereden verlamde hondje,zal morgen voor onderzoek naar de dierenarts gaan. En alle 5 gedumpte puppy 's...waarvan 1 pup haar achterpootjes niet meer kan bewegen.Hoeveel kun je hebben... ons hart is bij de rescuers en de hondjes

 

27-02-2016 Ter adoptie Lotti

 

Lieve Dierenvrienden, Jullie kennen vast het hondje Lotti nog wel. Dit hondje is in deze staat gedumpt uit de auto.(foto 1 en 2).Lotti was gereserveerd door Duitsland om daar naar een Forever Home te gaan. Helaas is dit gecanceld en Lotti is nu weer beschikbaar voor adoptie in Nederland. Wie geeft dit meisje nu wel een blijvende mand in een liefdevolle omgeving? Lotti is zo n 8 a 10 kilo, geschatte leeftijd 6 jaar.Zij is ontwormd. en naar de kapper geweest, Lotti zal binnenkort gesteriliseerd worden en kan na haar herstel afreizen.

 

      

 

26-02-2016 5 Onschuldige gedumpte pups

 

Lieve Dierenvrienden, Daar sta je dan als rescuer met je handen in het haar...Eigenlijk is er geen ruimte meer.. Dan kom je als rescuer 5 onschuldige gedumpte pups tegen van zo'n 6 weken jong onder een boom. Deze pups maken geen enkele kans als ze hier buiten moeten blijven. Een van deze pups kan haar achterpootjes niet meer bewegen. Het minste wat Monica tot nu toe kon doen heeft ze gedaan..,,,het geven van een warme mand met eten in haar opvang. Onze hulp is gevraagd om deze pups een kans te geven, zodat zij a.s maandag naar de dierenarts kunnen. Helaas kunnen wij als stichting ook niet veel bijdragen aan de kosten omdat wij zelf nog vele honden in opvang hebben. Mocht u deze zusjes willen helpen, dan kunt u een kleine bijdrage doneren onder vermelding van : "de zusjes "

 

25-02-2016 Aangereden door een auto

 

Lieve Dierenvrienden, Vandaag is de hulp ingeroepen van onze rescuer Monica. Dit kleine jonge meisje is aangereden door een auto....wat heel veel voorkomt in Roemenie. Inmiddels is zij in veiligheid gebracht en is zij bij de dierenarts geweest. De rontgenfoto's spreken wel voor zich en maandag zal zij geopereerd worden. Branden jullie een kaarsje mee voor een goede afloop ?

 

23-02-2016 Update Valcea Fluffy  

 

 

Lieve Dierenvrienden, Gisteren is het 4 jarige Valcea shelter Fluffy meisje voor een uitgebreide trimbeurt bij Trimsalon Twente geweest. Ze vond het nog wel iets spannend, maar zij liet alles rustig over zich heen komen.De kosten hiervan waren 47.50 Euro. Zal er dan nu iemand ergens zijn.....die haar eindelijk een Forever Home wil geven met haar nieuwe knappe look ? En wij weer een ander hondje kunnen redden uit het Valcea shelter.  

 

Dit is het knappe 4 jarige Valcea teefje Fluffy. Wij hebben haar als Support zelf uit het Valcea shelter gered samen met haar vriendinnetje, tijdens ons verblijf in Roemenië.Jammer genoeg is haar vriendinnetje na de sterilisatie en voor het afreizen overleden. Fluffy heeft dus meer geluk gehad, maar zij heeft nog steeds geen Forever Home gevonden. Fluffy is gek op spelen, knuffelen.Zij is zindelijk en een makkelijk hondje in omgang, zij kan goed met kinderen en andere honden en gaat regelmatig mee in de auto ergens naartoe. Waar is dat blijvende mandje voor Fluffy ? 

 

 

21-02-2016 Update Bella en Floris

 

Lieve Dierenvrienden, Het gaat goed met onze moedertje Bella en pupje Floris. Die gedumpt waren op straat. Het verbrande ruggetje van Bella ziet er al heel goed uit en pup Floris heeft inmiddels de oogjes al open. Binnenkort zullen wij op kennismakingsgesprek gaan voor een Forever Home voor deze 2 kanjers.

 

21-02-2016 Transport weer goed aangekomen

 

Lieve Dierenvrienden,Het transport met Charly is vannacht goed aangekomen. Omdat wij als laatste waren hadden wij het geluk om nog eens 250 kg. Aan voer mee terug te geven. Wij hebben dit keer gekozen voor een goede kwaliteit aan geperste brokken van 20 kilo per zak.Wij hebben goede ervaringen met deze brokken met onze opvanghonden als adoptie honden. Ook hebben wij afgelopen week nog extra vlees in blik ingekocht voor dit transport. Vanmiddag kwam onze dierenvriendin Annemieke en haar man Rinus vanuit Belgie met een auto vol voer aan. Dit zal in opslag blijven tot het volgende transport. Geweldig bedankt Annemieke en Rinus voor het geven van een Forever Home aan het hondje Charly. En natuurlijk een wagen vol voer met daarnaast een donatie van 100 Euro aan de Stichting. Superrrr bedankt onderstaande sponsoren voor jullie donatie, dankzij jullie is er weer 250 kg aan voer mee.

Donateurs :

Emmy Hell- Sluytman 50 Euro
Joy Catry 10 Euro
Bianca Boom 5 Euro
M F Vleemink 50 Euro
Mieke Bekema 150 Euro
Henny Vermeij 15 Euro
Regina Kuhl 100 Euro

                

 

    

 

20-02-2016 Rocky en Mandy naar de dierenarts

 

Lieve Dierenvrienden, Toch wat onverwachts moest Monica gisteren alweer met de pups Rocky en Mandy naar de dierenarts.Dit zijn de pups die afgelopen woensdag uit het Valcea shelter zijn gered.Beide pups voelde zich niet zo lekker.Er zijn Giardia en Parvo tests gedaan en beide pups krijgen nu voor 5 dagen Stomurgil als medicatie.Wij hebben net nog even contact gehad met Monica, tot nu toe zijn de pups nog stabiel. De kosten met onderzoek,ontworming, tests,medicatie etc zijn 70 Euro.Dit is gesponsord door het bedrijf Flowtraders en Patricia Noya,alweer geweldig bedankt!

 

     

19-02-2016 Aparte Donatie

Vandaag is er wel een hele aparte donatie binnen gekomen. Dit keer gaat het om een donatie aan Stichting Support zelf. Een spandoek van maar liefst 3 meter met daarbij behorende visite kaartjes. Het logo is van hoe kan het ook anders Valcea Wollfie. Hij is 2 jaar geleden gered uit het Valcea shelter en sinds vorig jaar het logo snoetje geworden van onze Stichting. Dit spandoek is gemaakt om onze Stichting bij te staan, ter promotie op eventuele evenementen. Bedankt Wolffie voor deze 2 geweldige jaren die wij samen zijn.

19-02-2016 Ook voer voor de ziekenhuishonden

 

Ook de ziekenhuishonden zijn weer voorzien van voer. De zwerfhonden die nog steeds dag en nacht opgesloten zitten i.v.m. meerdere pogingen tot vergiftiging.De kosten van het voer zijn 50 Euro. Jammer dat er zo weinig doorstroming is in de honden die nog in opvang verblijven bij ons in Nederland. Anders wisten wij het wel....Geweldig bedankt het bedrijf Flowtraders en Patricia Noya, dankzij jullie hebben de ziekenhuishonden weer te eten.

18-02-2016 Valcea shelter is voorzien van 500 kg voer / 2 geredde pups

 

Lieve Dierenvrienden,

 

Zoals in een eerdere post te lezen is geweest is woensdag het Valcea shelter voorzien van 500 kg voer. Wij noemen dit shelter ook wel de hel in Roemenië. Op dit moment verblijven er zo’n 500 honden. Vele honden zijn ziek en/of hebben ernstige huidproblemen, honden zijn te zwak, door de ernstige omstandigheden waarin zij moeten verblijven dag in en uit, vaak zonder een kans om eruit te komen. In het Valcea shelter komen de ziektes voor zoals Parvo en Distemper etc. Vele honden en vooral pups sterven aan een langzame dood…een lijdensweg. Wij hebben als Support al vele honden uit dit shelter kunnen plaatsen, ook zelf hebben wij Valcea Shelter honden geadopteerd en/of nog in opvang zoals bijvoorbeeld het knappe hondje Fluffy .Woensdag was het een feestdag voor de honden dankzij de donatie van het bedrijf Flowtraders / Patricia Noya konden de rescuers Monica , Anca Deaconu en enkele andere vrijwilligsters voer gaan halen en alle shelter honden voorzien van voer. De gemaakte kosten hiervan kwamen op 300 Euro. Daarnaast is er 300 Euro gereserveerd voor het redden van 1 of 2 pups uit het shelter. Daar sta je dan als rescuer in een hok vol puppy’s ..wie neem je mee welke laat je achter. Logisch je gaat voor de jonste, ziekste, zwakste, diegene die zowiezo geen kans maken als zij achter blijven. Monica heeft voor ons 2 kanjers uitgekozen, die veel op elkaar lijken ..zouden het broer en zus zijn ? Daarnaast heeft res cuer Anca weer een geweldige reddingsactie gedaan, zij haalde maar liefst 11 pups uit het shelter. De geschatte overlevingskansen van deze pups zijn al beter dan de pups van vorige jaar tijdens onze reis. Alle pups zijn direct door naar de dierenarts gegaan voor een eerste onderzoek, onze pups zien er op het oog goed uit en zijn direct ontwormd. Zaterdag of maandag zullen zij weer een bezoek brengen aan de dierenarts. De kosten hiervan kunnen wij later pas plaatsen. Superrrr bedankt Monica, Anca en andere vrijwilligsters voor het voeren en redden van deze Angels. Ons hart is elke keer bij jullie in het Valcea shelter. Geweldig bedankt het bedrijf Flowtraders en Patricia Noya, dankzij jullie donatie, konden wij dit mogelijk maken. Patricia aan jou de eer om 2 leuke namen te geven aan deze 2 geredde kanjers. De grotere pup is het reutje.

 

             

17-02-2016 Namen voor het moedertje en pup

 

Lieve Dierenvrienden, Met het gedumpte moederhondje en haar pup gaat het goed! Wij willen graag de 2 namen bekend maken voor het moeder hondje en haar kleine pup.Wij kwamen 2 keer de naam Bella tegen die jullie als sponsoren hebben opgegeven. Dus wij hebben het moederhondje de naam Bella gegeven en voor het kleine pupje hebben wij de naam Floris uitgekozen. Natuurlijk zijn deze 2 kanjers nog opzoek naar een Forever Home. Het mandje hoeft niet zo heel groot te zijn. Bella is goed 1.5 jaar en valt onder het formaat klein.

                           

17-02-2016 Geweldige donatie van Eef Jongerius

 

Lieve Dierenvrienden, Vlak voor de kerstdagen kregen wij een bericht van onze dierenvriend Eef Jongerius. Eef had een hele bijzondere actie bedacht, omdat hij jarig was op 1 ste kerstdag, heeft hij iedereen gevraagd om een bijdrage te deponeren in het spaarvarken van Eef (zie foto). Dat hier gehoor aan werd gegeven is wel duidelijk. Hier is een superrrrrr gaaf totaal bedrag uitgekomen van wel 70 Euro. Dit bedrag is inmiddels door dochter Roxeanne overgemaakt en staat al op de rekening van Support. Wij vinden het fantastisch dat je dit gedaan hebt voor onze Stichting en wij op deze manier weer de hondjes kunnen helpen.Geweldig bedankt Eef en Roxeanne.

 

17-02-2016 Update Puffi

 

Lieve Dierenvrienden, Jullie kennen allemaal het hondje Puffi. Ook zij is 1 van de overlevende honden die de vergiftiging overleefde bij Mariana in Roemenië. ( Foto 1 en 2 ) Puffi zit nog steeds in opvang bij een van de vrijwilligsters thuis bij Support. Puffi is een hondje op leeftijd en zal 11 jaar worden dit jaar. Op zich hoeft dit geen probleem te zijn. Zoals jullie weten hebben wij voor Puffi al dierenartsrekeningen voldaan van 280 Euro in het verleden.Voor het trekken van tanden,antibiotica, injecties, zalf voor oorontsteking etc bij de dierenarts. Wij hadden de laatste tijd de indruk dat er iets niet geheel in orde was met onze dame. Ze loopt wat verloren in het rond,is bang met lopen op verschillende vloeren, heeft niet vlug in de gaten dat je alweer naast haar staat etc. Gelukkig hebben wij dankzij de donatie van het bedrijf Flowtraders en Patricia Noya geld mogen reserveren, om weer eens een grondig onderzoek te doen bij de dierenarts voor onze Puffi. Gisteren hebben wij de dierenarts bezocht en hieruit is gebleken dat Puffi niet meer goed kan zien, zij ziet alleen nog wat vormen/schimmen i.v.m. staar. Daarnaast haar gedrag omschreven te hebben, wat de dierenarts ook zelf kon opmerken met het neerzetten van Puffi op de vloer blijkt toch dat onze dame, ook zo verloren kan zijn door een stadium van dementie. De combinatie van zeer slecht zien en dementie verklaard heel goed haar gedrag. Voor haar dementie konden wij Vitofylin proberen, 1 tablet per dag en zij heeft nog een injectie gekregen tegen de jeuk en haar nagels zijn gratis geknipt. Het bezoekje was aardig stressvol voor Puffi, omdat ze alleen mee was. De bult in haar lies, waar ze in het verleden al antibiotica voor heeft gekregen, wordt de volgende keer goed onderzocht, als we haar Valcea vriend Wolffie als ondersteuning voor haar meenemen. Wij hebben goed nagedacht of wij Onze Puffi nog moeten gaan herplaatsen...Wij zijn van mening dat ze beter in opvang kan blijven waar ze nu gewend is met 3 hondenvriendjes.Graag willen wij met enkele vaste sponsoren samen een kleine spaarpotje maken voor Puffi, om haar te kunnen blijven voorzien, wat zij nodig zal hebben..om haar nog een zo fijn mogelijk tijd te geven, zolang dit haalbaar is voor Puffi. Denk daarbij aan dierenartsbezoeken, medicatie en eventueel kruiden, druppels op homeopathie basis. Mocht u Puffi willen ondersteunen maandelijks, dan zien wij uw bericht heel graag tegemoet.Geweldig bedankt het bedrijf Flowtraders en Patricia Noya, dat wij dankzij jullie gisteren naar de dierenarts konden gaan met ons knappe meisje, er is nu veel duidelijk geworden, rondom haar gedrag.

 

                    

 

 

16-02-2016 Kyara is goed aangekomen in Nederland

 

Lieve Dierenvrienden, Afgelopen zondag is het hondje Kyara (rechts op foto) na vertraging, liefdevol ontvangen door haar adoptant Danielle van transport. Wij wensen Danielle en Kyara heel veel geluk en plezier toe samen.

 

15-02-2016 Pluizebol krijgt de naam Lotti

 

Lieve Dierenvrienden, Er is heel goed nieuws voor het zwarte hondje wat is gedumpt als pluizebol vanuit de auto op straat. Zij is vandaag naar de kapper gebracht door onze rescuer Monica.En jaja..onder deze wildernis zat een knappe dame. Inmiddels heeft deze knappe dame de naam Lotti gekregen en is door Duitsland gereserveerd. Ook Lotti kan binnenkort afreizen naar haar Forever Home.

 

 

15-02-2016 Geweldig nieuws voor Charly

 

Lieve Dierenvrienden,Vandaag mochten wij geweldig nieuws ontvangen uit Roemenie. Jullie kennen het hondje Charly nog wel? Charly het hondje wat een week voor transport haar pootje brak en haar adoptie gecanceld werd. Dankzij jullie geweldige donateurs is toen de dierenartsrekening betaald van 115 euro. Vandaag is Charly op controle geweest bij de dierenarts, zijn er weer rontgenfotos gemaakt en is de pin eruit gehaald. Wij hebben groen licht van de dierenarts gekregen en Charly kan volgende week afreizen naar haar, liefdevolle Forever Home bij onze dierenvriendin Annemieke Francotte en haar gezin. Geweldig bedankt alle donateurs en Annemieke voor het geven van een warme mand.

Donateurs:

Jos Verberne 25,00 Euro
Nancy Toovey 10.Euro
Szilard Nagy 10 Euro
Polijstweb.nl 2 Euro
Hr.D den Breejen 5.00 Euro
Hr. H.A.L.M Hell Sluytman 15.00 Euro
Mej. PB Noya 5.00 Euro
Mw R M A Postelmans 5.00 Euro
H.E.W Bogman EO 10.00 Euro
Hr.WTF van Wezel-Harrewijn 10 Euro
Mw A.R.S Schooten 1 Euro
MwD.C.D Schooten 1 Euro
E.M.A Claessen 10 Euro
Mw. B M Wessels 2.50 Euro
Mw.S.L Lalij 10 Euro
J.M Jongerius 5 Euro
PK De Bruijn Roosen C.J 2.40 Euro
I. Morssink 10 Euro

Bedankt Dierenvrienden..Toppie. Charly can go Home!!

Support For Strays, Steunpunt voor Dieren, Duke helpt dieren in Nood

 

14-02-2016 Alweer 2 geweldige donaties binnen voor het moedertje met pup

 

Lieve Dierenvrienden, Er zijn weer 2 geweldige mooie donaties binnengekomen. Allereerst een donatie van 10 Euro van H M Coenen. Daarnaast nog een donatie op Paypal van 9.31 Euro voor het moedertje met pup van L J van Strien. Geweldig bedankt lieve donateurs voor jullie donatie. Morgen zullen wij de 2 namen bekend maken, die ingestuurd zijn door de donateurs.Zodat het moedertje en zoon niet meer naamloos in opvang verblijven in Roemenië.

Donateurs :

Jeanette De Geus 30 Euro
Emmy Hell-Sluytman 25 Euro
Anoniem 10 Euro
M D Stappenbeld/Hr AA Van Leeuwen 10 Euro
Helene van Beusekom -Wijs 30 Euro
Dansstudio Oxana 5 Euro ( Paypal)
Ellen Steiger 5 Euro
L J van Strien 9.31 Euro (Paypal)
H M Coenen 10 Euro

Geweldig bedankt donateurs !

 

13-02-2016 Hondje gedumpt uit de auto

 

Lieve Dierenvrienden, Dit hondje is gisteren gedumpt uit een auto in een van de straten in Roemenie. Dat zij niet meer welkom was....
is wel duidelijk te zien aan het hondje. Een lieve mevrouw gaf haar te eten en probeerde het hondje bij haar huis te houden en belde ondertussen onze rescuer Monica. Dit meisje is zo n 6 a 7 jaar en haar gewicht is 8 kilo. Monica heeft haar naar de dierenarts gebracht en alvast laten ontwormen. Voor maandag staat er een een hoognodige kapperafspraak gepland. Thanks Monica to save this dog!

 

12-02-2016 Eerste betaling is overgemaakt / Donatie Dansstudio Oxana

 

Lieve Dierenvrienden, Wij hebben vandaag de betaling ( 15 Euro) overgemaakt van het eerste dierenartsbezoek van moeder en pup naar Roemenië. Daarnaast is er weer 5 Euro ( Paypal) binnen gekomen voor moeder en pup, deze donatie is gedaan door Dansstudio Oxana! Geweldig bedankt mensen van deze dansstudio, mochten jullie nog een leuke naam weten voor een van de beide, dan horen wij dit graag.

Donateurs :

 

Jeanette De Geus 30 Euro
Emmy Hell-Sluytman 25 Euro
Anoniem 10 Euro
M D Stappenbeld/Hr AA Van Leeuwen 10 Euro
Helene van Beusekom -Wijs 30 Euro
Dansstudio Oxana 5 Euro
Ellen Steiger 5 Euro

 

Geweldig bedankt donateurs ! 

 

  

 

12-02-2016 Donatie van Marieke Busch

 

En wij hebben weer een prachtige donatie mogen ontvangen van Marieke Busch! Voer bakjes, verschillende dingen voor de vacht verzorgen en heel handig een loopplankje voor opstap in de auto etc.Geweldig bedankt Marieke toppie !

 

 

10-02-2016 Update Moeder en zoon!!  

 

Lieve Dierenvrienden, Moeder en pup hebben vandaag voor het eerst de dierenarts bezocht. Het moedertje blijkt toch nog wat jonger te zijn 1,5 jaar en haar gewicht is 3 kilo. Haar wond op de rug is volgens de dierenarts een brandwond, wat goed te behandelen is met een zalf. Haar pup lijkt tot nu toe in goede gezondheid te zijn. Beide hebben ontworming gekregen en vitaminen en het moedertje dus een zalf voor haar brandwond.De rekening voor vandaag is 15 Euro, dus wij hebben nog genoeg in kas voor de vervolg afspraken. Nu is het tijd om ons kleine moedertje en haar zoon een naam te geven, wij willen de donateurs vragen die doneerde voor moeder en zoon, om deze kanjers een naam te geven. Helaas kunnen wij maar 2 namen kiezen. uit de onderstaande donateurs. Ook zoekt dit moedertje en zoon een liefdevolle mand in de toekomst. Dit natuurlijk onder voorbehoud, als alles goed blijft gaan met de kleine pup. Wij willen alle donateurs geweldig bedanken, dankzij jullie konden wij naar de dierenarts.

                           

 

 

10-02-2016 Gedumpt, klein mager meisje met pup

 

Lieve Dierenvrienden,

 

Dit kleine erg magere meisje is gedumpt op straat in Roemenië. Zij heeft een pup (reu) van een paar dagen oud. Enkele mensen hadden medelijden met haar en haar pupje en gaven haar water en voer. Maar het is te koud voor haar buiten en haar pup. Daarnaast kunnen de hondenvangers kunnen elk moment toeslaan. Inmiddels zijn moeder en zoon in veiligheid gebracht, bij onze rescuer Monica en hebben wij deze kleine meid en het pupje gereserveerd. Wij hopen dat het niet te laat is voor het kleine pupje. Ook het moedertje moet nagekeken worden gezien haar rug. Wij hebben opdracht gegeven om naar de dierenarts te gaan. mocht u een klein handje kunnen en willen helpen, dan kunt u vrijblijvend een kleine donatie doen. Onder vermelding van moeder en pup.

Donateurs :

Jeanette De Geus 30 Euro
Emmy Hell-Sluytman 25 Euro
Anoniem 10 Euro
M D Stappenbeld/Hr AA Van Leeuwen 10 Euro
Helene van Beusekom -Wijs 30 Euro

Geweldig bedankt donateurs, Moeder en zoon kunnen naar de dierenarts!

 

      

08-02-2016 Hondenshow 10 Juli voor Roemeense honden, ook u kunt meedoen!

 

Lieve Dierenvrienden,

 

Op zondag 10 Juli 2016 houden wij Support For Strays in samenwerking met Steunpunt voor Dieren en Dieren welzijn Almelo. Een MEGA gezellige hondenshow voor Roemeense honden. Dit om de rescue honden uit Roemenië en de adoptanten ook eens flink in het zonnetje te zetten. Om te laten zien hoeveel plezier je samen kunt hebben met een geredde adoptie hond.


Deelname is mogelijk voor iedereen, die een goed gesocialiseerde hond heeft uit Roemenië. Het maakt niet uit via welke Stichting uw hond naar Nederland of België is gekomen. Iedereen is van harte welkom. In elke rubriek zijn er prachtige bekers te winnen en prijzen. Alle deelnemers ontvangen een leuke attentie. U kunt zich inschrijven met uw hond voor de volgende categorieën.

 

Rubriek : Beste Teef of Reu van elke groep. Deze worden apart gekeurd van elkaar, ingedeeld in leeftijdsgroepen en beoordeeld door een ervaren keurmeester op: bouw, beweging en temperament. Daarnaast kunt u zich nog extra inschrijven voor de rubriek kind en hond. Dit is een rubriek waarin het kind en hond centraal staan. Het kind zal de hond zelf voorbrengen, onder toezicht van de eigenaar.

Keuringen starten om 10.30 uur er zal worden begonnen met de rubriek pups reu ( daarna teef ) de leeftijdsgroepen zijn : 4 tot 8 maand, 8 tot 12 maand, 12 tot 18 maand,18 tot 24 maand, 2 jaar tot 4 jaar, 4 jaar tot 8 jaar, 8 jaar en ouder.

 

Natuurlijk zijn er deze dag diverse stands aanwezig van onder anderen : Support For Strays, Dieren welzijn Almelo en Steunpunt voor Dieren zal ook aanwezig zijn. Ook is er gedacht aan de kinderen, naast de rubriek kind en hond is er voor de allerkleinste het schminken en is er een springkussen beschikbaar.U kunt samen in onze gezellige kantine genieten en van gedachte wisselen, onder het genot van een drankje en diverse snacks.

 

De kosten voor het inschrijven aan de rubriek :Beste Teef of Reu zijn 17.50 Euro per combinatie incl. 2 begeleiders.

De kosten voor het inschrijven aan de rubriek Kind en hond zijn 4.00 Euro per combinatie.

De kosten voor bezoekers zijn 2.50 Euro per persoon en 3.00 Euro per bezoekende hond.

 

Er zijn natuurlijk enkele regels aan de show verbonden. Deelnemende en bezoekende honden dienen een geldig inentingsbewijs en paspoort te kunnen tonen.
De honden dienen op het terrein aangelijnd te zijn en onder toezicht.
Er zijn speciale poepbakken aanwezig waar u de poep zakjes in kunt deponeren. Denkt u aan het meenemen van de water/voerbak.

 

Inschrijven voor de show is mogelijk vanaf 1 maart d.m.v. een inschrijfformulier. Deze kunnen wij per e- mail versturen. Wij heten u van harte welkom op onze hondenshow, om samen te genieten met en van onze Roemeense rescue honden.

                             

                                  

                            

 

08-02-2016 Shame on you Romania!!

 

Ook dit is een van de beelden uit Roemenie. Waar zwerfhonden elke dag al grote kans lopen om ( ook opzettelijk) aangereden te worden,pups die sterven van de honger en/of kou op straat of in van de vele shelters.Mochten zij gevangen worden door de hondenvangers dan volgt er een uitzichtloos bestaan in 1 van de volle shelters.Waar gevechten onderling plaatsvinden om het kleine beetje voer. ....Wat hebben deze honden in vredesnaam jullie misdaan? Shame on you Romania !! Hoe jullie met de zwerfhonden omgaan...

                                

 

07-02-2016 Mega donatie van Flowtraders

 

Lieve Dierenvrienden, Wij hebben een MEGA geweldige donatie, van maar liefst 1000 Euro mogen ontvangen van het bedrijf Flowtraders! Dankzij Patricia Noya en alle medewerkers die goede doelen mochten uitkiezen. Geweldig bedankt Flowtraders,Patricia en alle medewerkers.Dankzij jullie kunnen wij nu wat extra's doen voor deze kansarme honden. In goed overleg met Patricia hebben wij vandaag 850 Euro overgemaakt naar onze rescuer Monica in Roemenie.Hiervan is 200 Euro gereserveerd voor voer voor de zwerfhonden,honden van Monica,Mariana en de ziekenhuis honden. Daarnaast is er 350 Euro gereserveerd voor voer voor de honden in het Valcea Shelter.En 300 Euro is er gereserveerd voor de dierenarts kosten/ het redden van 1 of 2 pups uit het Valcea Shelter. De pups maken het minste kans op overleven in het shelter. Daarnaast is er 150 Euro gereserveerd voor een 3 de dierenartsbezoek voor ons oude dametje Puffi zij heeft een grondige check up nodig. Lieve mensen bedankt allemaal namens ons en de honden uit Valcea.

                         

 

06-02-2016 Noah naar Forever Home

 

Lieve Dierenvrienden, Vandaag was het een bijzondere dag voor de poes in het hondenjasje Noah. Onze geweldige dierenvrienden Ilse en Frank waren naar Support gekomen om kennis te maken met Noah.De hondjes van Ilse en Frank, Timo en Teuntje zijn al bekend met katten. Maar het hondje Tara wat uit Roemenie komt niet. Dus er volgde even een kennismaking wat goed is verlopen. Wij hebben samen met Merlyn gezellig bijgekletst en jaja... Noah is inmiddels aangekomen in haar Forever Home. Geweldig bedankt kanjers Frank en Ilse voor het geven van een Forever Home aan knappe Noah en superrr bedankt voor het leuke plantje.. heel erg lief. Wij wensen jullie heel veel geluk en plezier toe in de toekomst.

 

05-02-2016 Onze Verzamelpunten

 

Lieve Dierenvrienden, Wij hebben helaas ons contract van 100 Euro per maand met Animal Fellows moeten beëindigen voor voer i.v.m. te weinig sponsoren.Er zal dus minder voer voor de hondjes naar Roemenië gaan. Mocht u een handje willen helpen met brokken, rijst, vlees in blik, riempjes etc. Dan hebben wij een aantal inzamelpunten waar het voer naartoe gebracht kan worden.Dekens hebben wij op dit moment nog voldoende in opslag.

Onze Verzamelpunten :

Ilse V/d Wijngaart Weert
Annemieke Francotte Munsterbilzen ( Limburg)
Bianca Boom Rijswijk
Karin Westerbrink Hengelo/Almelo

 

 

31-01-2016 Update Charly

 

UPDATE Charly.

Lieve Dierenvrienden,

Geweldig bedankt voor al jullie lieve reacties en donaties voor het hondje Charly. Let's bring Charly Home! Wij hebben dubbel zo goed nieuws!! De operatie kosten van 115 Euro zijn meer dan binnen.Hier is bij gekomen 25 Euro van Jos Verberne en 10 Euro van Nancy Toovey.Geweldig bedankt Jos en Nancy.De teller staat nu op 148.90 Euro en dit dankzij jullie en de onderstaande donateurs! Het verschil wat wij nu eigenlijk teveel in kas hebben, ...willen wij graag gebruiken voor haar volgende dierenartsbezoek. Om jullie niet langer in spanning te laten zitten, wat het andere goede nieuws is....Charly is gereserveerd! Er is een warm mand en een Forever Home voor Charly!! Dit bij onze dierenvrienden Duke helpt dieren in Nood! Natuurlijk volgt er eerst over 3,5 week voor Charly een controle bij de dierenarts.In afwachting daarvan zullen wij het transport reserveren zodra dit kan. De kosten hiervan worden voldaan door Steunpunt voor Dieren. Lieve mensen zo zie je maar weer...alleen samen kunnen wij net het verschil maken voor dieren in nood.

Donateurs:


Jos Verberne 25,00 Euro
Nancy Toovey 10.Euro
Szilard Nagy 10 Euro
Polijstweb.nl 2 Euro
Hr.D den Breejen 5.00 Euro
Hr. H.A.L.M Hell Sluytman 15.00 Euro
Mej. PB Noya 5.00 Euro
Mw R M A Postelmans 5.00 Euro
H.E.W Bogman EO 10.00 Euro
Hr.WTF van Wezel-Harrewijn 10 Euro
Mw A.R.S Schooten 1 Euro
MwD.C.D Schooten 1 Euro
E.M.A Claessen 10 Euro
Mw. B M Wessels 2.50 Euro
Mw.S.L Lalij 10 Euro
J.M Jongerius 5 Euro
PK De Bruijn Roosen C.J 2.40 Euro
I. Morssink 10 Euro

Bedankt Dierenvrienden..Toppie. Charly can go Home!!

Support For Strays, Steunpunt voor Dieren, Duke helpt dieren in Nood

 

30-01-2016 Update Noah

 

Update over het 10 jarige hondje Noah. Noah hebben wij tijdens onze reis naar Roemenie bij de dierenarts bezocht. Hij is gevonden op straat in Roemenie in zeer slechte staat. Noah is toen liefdevol in opvang gegaan.Na onderzoek is gebleken dat het toch een tumor was en behandeling daarvoor is toen gestart. Met dank aan sponsoren van Support is tijdens ons bezoek de laatste openstaande rekening toen voldaan. Helaas zijn de testuitslagen nu weer negatief....Lieve Noah wij gaan weer een kaarsje voor jou branden en hopen dat de behandeling weer aanslaat.Even voor de duidelijkheid foto 1 en 2 zijn van toen Noah gevonden is. Foto 3 is een recente foto van Noah nu.

 

 

29-01-2016 Verdelen donaties in Roemenië

 

Lieve Dierenvrienden, Vandaag is Monica met de donaties naar Lian en de ziekenhuishonden geweest en Mariana om voer te brengen. voor de honden. De ziekenhuis honden leven voor hun eigen veiligheid vaak hele dagen opgesloten( 1 ste 4 foto's) i.v.m. meerdere vergiftigen die in het verleden zijn gedaan.Helaas krijgen wij nog geen doorstroming genoeg met onze vorige honden, die wij daar vandaan redde. En kunnen wij nu niets anders doen dan deze honden voorzien van voer..hoe pijnlijk dit ook is om daar te staan en alleen wat aandacht en voer te kunnen geven.Ook de jassen zijn goed aangekomen voor Lian. Zodat als de temperatuur weer zakt zij zelf in ieder geval warm kan blijven, zodat zij voor de honden kan blijven zorgen. Geweldig bedankt alle mensen die hebben gedoneerd en natuurlijk Monica om alle honden te voorzien van voer.

           

                                    

29-01-2016 Dierenvrienden werken samen

 

Deze dierenvrienden uit Almelo komen samen met een nieuwe website.

Hier werken aan mee :

Steunpunt voor Dieren.
Support For Strays
Dier en Welzijn Almelo.

Zij zullen zich nog sterker maken voor de dieren in Almelo en omstreken
Met info
Adoptie
Dier vermist en meer.

http://dierenvriendenuitalmelo.tk/

 

 

27-01-2016 Goed nieuws voor Charly

 

Lieve Dierenvrienden, Geweldig bedankt voor al jullie lieve reacties en donaties voor het hondje Charly. Let's bring Charly Home! Wij hebben dubbel zo goed nieuws!! De operatie kosten van 115 Euro zijn zo goed als binnen.De teller staat op 113.90 Euro en dit dankzij de onderstaande donateurs! Om jullie niet langer in spanning te laten zitten, wat het andere goede nieuws is....Charly is gereserveerd! Er is een warm mand en een Forever Home voor Charly!! Dit bij onze dierenvrienden Duke helpt dieren in Nood! Natuurlijk volgt er eerst over 3,5 week voor Charly een controle bij de dierenarts.In afwachting daarvan zullen wij het transport reserveren zodra dit kan. De kosten hiervan worden voldaan door Steunpunt voor Dieren. Lieve mensen zo zie je maar weer...alleen samen kunnen wij net het verschil maken voor dieren in nood.

Donateurs:

Szilard Nagy 10 Euro
Polijstweb.nl 2 Euro
Hr.D den Breejen 5.00 Euro
Hr. H.A.L.M Hell Sluytman 15.00 Euro
Mej. PB Noya 5.00 Euro
Mw R M A Postelmans 5.00 Euro
H.E.W Bogman EO 10.00 Euro
Hr.WTF van Wezel-Harrewijn 10 Euro
Mw A.R.S Schooten 1 Euro
MwD.C.D Schooten 1 Euro
E.M.A Claessen 10 Euro
Mw. B M Wessels 2.50 Euro
Mw.S.L Lalij 10 Euro
J.M Jongerius 5 Euro
PK De Bruijn Roosen C.J 2.40 Euro
I. Morssink 10 Euro

Bedankt Dierenvrienden..Toppie. Charly can go Home!!

Support For Strays, Steunpunt voor Dieren, Duke helpt dieren in Nood

 

 

26-01-2016 Let's bring Charly home

 

Lieve Dierenvrienden, Wij komen met een update over het hondje Charly. Charly is het hondje wat gereserveerd was en afgelopen weekend eigenlijk naar haar Forever Home zou gaan. Helaas brak zij een week voor het transport, tijdens het spelen door een val.. met andere pups haar pootje. Zij is de dag na het onderzoek bij de dierenarts hier gelijk aan geopereerd en de operatie is goed verlopen.Hierdoor is de adoptie gecanceld van Charly. Wij zouden haar heel graag alsnog willen laten afreizen, zodra er groen licht wordt gegeven door de dierenarts na controle over een maand. Wie o wie kan en wil Charly een warm mandje geven?? De transportkosten zullen worden voldaan door Steunpunt voor Dieren.Wij vragen nu om uw hulp om de kosten te kunnen dekken van haar operatie. De kosten zijn 500 Lei zo'n 115 euro. Dus kom op....115 mensen 1 euro dan is deze rekening weer gedekt.....Let's bring Charly Home...

Support For Strays / Steunpunt voor Dieren

 

 

25-01-2016 Prachtige donaties van Kim van Hassel, Inke Jansen en Anneloes Klein

 

Lieve Dierenvrienden, Ook vandaag zijn er weer prachtige donaties gebracht. 2 grote dozen met honden mandjes en dit zelf gemaakt door 3 lieve dierenvrienden. Daarnaast nog bijgesloten voerbakken en vlees,snoepjes voor de honden. Geweldig bedankt Kim van Hassel, Inke Jansen en Anneloes Klein voor het maken van deze superrrr warme mandjes. En natuurlijk bedankt de chauffeur die het heeft gebracht Toppie!

25-01-2016 Transport goed aangekomen met onze donaties in Roemenië

 

Lieve Dierenvrienden, Het transport is weer goed aangekomen terug in Roemenië met onze donaties. De eerste foto's zijn al binnen van de zwerf hondjes die liefdevol worden opgevangen bij Dragos en zijn gezin. Ook deze hondjes zoeken nog een Forever Home. De foto's van de donaties die naar Monica zijn gegaan en de ziekenhuis honden zullen wij plaatsen, zodra deze binnen zijn. Wij willen heel graag de transporteur bedanken en de rijders, voor de goede zorgen van onze hondjes en het meenemen van onze donaties.

24-01-2016 Transport is weer goed aangekomen uit Roemenië

 

Lieve Dierenvrienden, Het transport is vannacht laat..maar goed aangekomen uit Roemenie. Wij waren het laatste adres,zodat er meer ruimte aan laadvermogen over was om de donaties mee terug te geven. De hondjes Fay en Angel hebben nog even uit kunnen rusten en zijn vanmiddag meegegaan met de adoptanten naar hun Forever Home. Wij willen alle donateurs geweldig bedanken voor jullie donaties.Dankzij jullie kunnen wij net het verschil maken voor deze hondjes. Wij wensen de adoptanten van Fay en Angel een geweldige mooie toekomst samen en heel veel plezier
Met Wendy Kleizen, Niels Knobben,Stephanie Ekhart-Kleizen, Mirella Groeneveld v/d Wal, Ellen Steiger, Anya Smits, Maureen Parret,Natasja de Vries, Mieke Bekema, Soraya Spek,Chantal Joosten, Jos Gommers, Monica Michels,Huberdine van Royal Canin.

 

22-01-2016 Een geweldige donatie van Mieke Bekema

 

Ook vandaag hebben wij weer een geweldige donatie aan medicatie opgestuurd gekregen. Monica zal samen met de dierenarts in Roemenië overleggen, voor welk hondje of kat de medicatie gebruikt kan gaan worden.Geweldig bedankt Mieke Bekema voor jou donatie. Toppie!

                        

21-01-2016 temperaturen zijn gezakt 

 

Lieve Dierenvrienden, De temperaturen zijn gezakt tot zo n - 20 graden in Roemenie. Het water is bevroren, het meertje etc. De rescuers hebben het nu behoorlijk zwaar om de honden van water en voer te voorzien.Toch doen zij er alles aan,om het de honden zo aangenaam mogelijk te maken. Deze honden hebben geluk gehad. Dit zijn de honden die bij Monica opgevangen worden,zij kunnen zich nog even warm lopen.

 

21-01-2016 Geweldige mooie donatie

 

Ook vandaag hebben wij weer een geweldige mooie donatie binnen gekregen van Monique Leferink.Superrr bedankt Monique namens ons en de hondjes.

 

20-01-2016 Valcea Faith gaat naar haar Forever Home

 

Lieve Dierenvrienden, Vandaag is de grote dag aangebroken voor het Valcea hondje Faith. Faith is het hondje wat wij vanaf begin mei reserveerde in het Valcea shelter. Zij is gebeten en doodziek gevonden met wormen in haar oren en het advies van de dierenarts was toen..in laten slapen.( Zie foto 1 ) De weg die zij heeft af moeten leggen was heel erg lang..haar transport is 3 keer uitgesteld geweest. Maar vandaag is het een feestdag! De aanhouder wint..vanmorgen is Faith afgereisd naar haar Forever Home. Zij zal liefdevol worden ontvangen, zij kan samen met haar hondenvriendin in huis en zelf naar buiten in een hele grote tuin. Geweldig bedankt alle mensen die betrokken zijn geweest bij Faith. En bedankt Steunpunt voor Dieren dankzij jullie kon Faith afreizen...superrrr bedankt Merlyn, zij is de vrijwilligsters van Support die Faith opgevangen heeft vanuit Roemenië en haar alles heeft geleerd. En natuurlijk Dennis Heintzbergen geweldig bedankt, dankzij jou heeft Faith nu een Forever Home! Wij wensen jullie heel veel plezier en geluk samen.

19-01-2016 Pech voor deze pup Charlie

 

Lieve Dierenvrienden,

Hoeveel pech kun je hebben als pup.Volgende week zou deze pup (Charlie) af reizen naar Nederland, waar het warme mandje al klaar stond in een liefdevol gezin.Zondagavond laat ontvingen wij het bericht dat Charlie pijn had aan 1 pootje, wat natuurlijk een keer kan tijdens een stoeipartij met pups onder elkaar.Maandag tijdens een bezoek aan de dierenarts bleek het toch veel erger te zijn dan gedacht en zijn er röntgenfoto's gemaakt. Charlie heeft een gebroken pootje...ook voor ons was dit even schrikken, maar nog meer voor de adoptant die alles al gereed had staan voor de komst van deze kanjer.Na het bestuderen van de röntgenfoto's is Charlie direct vanmiddag nog geopereerd.De operatie is gelukkig goed verlopen...Voor nu kunnen wij alleen maar afwachten en een kaarsje branden voor een spoedig herstel...

 

 

17-01-2016 Update Donaties

 

Lieve Dierenvrienden,

 

Wij lopen wat achter door de drukke werkzaamheden i.v.m.de honden.Maar hier is dan toch nog een update van de sponsoring/donaties.vanaf januari.Mocht u per Paypal een bedrag overmaken als niet vrienden of kennissen, dan gaan er automatisch kosten vanaf en houden wij een ander bedrag over dan gestort is.Het donatiegeld, wat volgens omschrijving binnenkomt, wordt altijd besteed aan voer voor de honden.Helaas komen er weinig donaties binnen voor de Stichting zelf.Dus wij zijn nog opzoek naar vaste maandelijkse sponsoren, die ons willen ondersteunen met een kleine bijdrage per maand voor de volgende kosten: bankkosten,dierenarts/onderhoudskosten van de 7 honden in opvang zoals medicatie,ontworming/ontvlooi/shampoo middelen overschrijvingskosten.Onze vrijwilligsters betalen de ritjes van de kennismakingskosten,Animal Fellows,donaties ophalen hier en daar en de brandstofkosten hiervan,kantoorartikelen,telefoon kosten altijd zelf. Tenzij 1 van de vrijwilligsters aangeeft dit even niet te kunnen.Zo dragen wij allemaal ons steentje bij.Wij willen alle donateurs geweldig bedanken voor jullie donaties...jullie zijn kanjers alleen samen kunnen wij net het verschil maken voor deze honden.

Donaties Bank :

Chantal Joosten 35 Euro
Mw MF Vleemink 50 Euro
M.F van Goor 10 Euro
Sofie Babczuk 25 Euro
Regina Kuhl 100 Euro
I Morssink 10 Euro
HGM.Hell Sluytman 50 Euro
Chantal Joosten 250 Euro
Joy Catry 10 Euro
Henny Vermeij 15 Euro

Donaties Pay Pal :

Chique de Paris ( Rijkie Valk) 10 Euro
Patricia Godts 9.31 Euro

 

 

16-01-2016 Positieve kennismaking voor het hondje Faith

 

Lieve Dierenvrienden, En wij sluiten vandaag weer af met goed nieuws een Update over het Valcea hondje Faith. Vorige week is er en zeer positief kennismakingsgesprek geweest voor het Valcea hondje Faith bij de eventuele adoptant thuis. En vandaag heeft er een 2 de kennismaking plaatsgevonden,met het eventuele toekomstige hondenvriendje van Faith en de kandidaat adoptant. Ook deze is geweldig goed verlopen! Valcea Faith heeft een hele lange weg moeten gaan...maar dit alles is het dubbel waard.Faith krijgt een droom Forever Home. Een geweldige lieve adoptant met een heel groot hart voor dieren en een hondenvriendinnetje.Daarnaast kunnen deze kanjers de hele dag in en uit huis. In een mega grote tuin. Geweldig bedankt alle mensen die betrokken zijn geweest rondom Valcea Faith. Natuurlijk geven wij weer een update wanneer Faith naar haar Forever Home zal afreizen.

 

16-01-2016 Vanmorgen hebben wij Simba meegenomen uit het asiel

 

Lieve Dierenvrienden, Het is een hele drukke week geweest. Maar wij hebben weer goed nieuws! Het Roemeense hondje Simba is op ongelukkige wijze in een asiel terecht gekomen in Nederland. Na plaatsing 1,5 jaar geleden door een rescuer uit Rotterdam.Wij hebben als Stichting van Support vanmorgen Simba uit het asiel kunnen halen. Het heeft wat moeite gekost...maar gelukkig is het goed gekomen. Geweldig bedankt Dierenopvang Enschede voor de goede zorgen van Simba. En natuurlijk Wendy Oosting -Jansen van Stichting One of a kind dogs, waar Simba nu onder contract staat. En Geweldig bedankt Ramona Stoeten voor de opvang van Simba met knappe hondenvriendjes. Natasja de Vries, ik heb even jou dekentjes gebruikt voor Simba zijn vervoer.

 

15-01-2016 Prachtige donatie van Natascha de Vries

 

En wij hebben weer prachtige donaties binnen gekregen van onze lieve dierenvriendin Natascha de Vries. Van brokken,mandjes,reisbenches tot tuigjes etc. Geweldig bedankt Natascha! Toppie

 

14-01-2016 Hondje van een rescuer, komt in het asiel terecht

 

Lieve Dierenvrienden, vaak zijn wij druk achter de schermen van Support. Wij kregen gisteren vele berichten binnen vanuit Roemenie en Nederland. Over een roemeens hondje,wat 1.5 jaar geleden naar Nederland is gekomen en geplaatst is door een rescuer uit Rotterdam. Dit hondje is nu helaas terecht gekomen in een asiel in Nederland. Wij hebben vandaag dit asiel en hondje bezocht,om te kijken wat eventueel de mogelijkheden zijn en natuurlijk alles in goed overleg om hem eruit te krijgen naar een warme mand. Wij zijn vriendelijk te woord gestaan door de mensen van dit asiel en er wordt daar heel goed voor alle dieren gezorgt. Wij hebben morgen weer telefonisch contact met het asiel en hopen op een positief bericht.Zodat dit hondje niet onnodig langer moet verblijven dan nodig is. Zijn warme mand staat gereed. Graag willen wij Wendy Oosting -Jansen en haar stichting bedanken voor haar back up! En Melanie Krabbe bedankt voor jou speurwerk. Lieve Dierenvrienden duimen jullie mee voor morgen ?

 

13-01-2016 Donatie van Soraya Spek

 

Kent u onze oproep nog voor Lian uit Roemenie ?Lian doet er alles aan om de opgesloten ziekenhuishonden goed te verzorgen. En ja in de jas die zij in de zomer aan heeft,draagt zij dus ook in de winter. Gelukkig is er een reactie gekomen op onze oproep voor een winterjas voor Lian. Zelfs 2 warme jassen zijn beschikbaar gesteld door onze lieve dierenvriendin Soraya Spek ! Geweldig bedankt Soraya..toppie! En superrrr bedankt lieve Bianca Boom voor het opsturen van deze doos met jassen en natuurlijk al het lekkersss wat jij erbij in hebt gedaan voor de hondjes en de vrijwilligsters. Natuurlijk gaan wij Lian terug zien met dikke winterjas aan op de foto's.

 

 

13-01-2016 Fay kan naar haar Forever Home

 

Ook voor dit knappe meisje, hebben wij een zeer positief kennismakingsgesprek mogen afsluiten vanmiddag. En zij kan binnenkort haar ingepakte koffertje uitpakken voor een Forever Home! Ook heeft zij al een naam gekregen en zij zal als Fay een geweldige mooie toekomst tegemoet gaan met andere hondenvriendjes in Nederland. Geweldig bedankt weer Ilse Vd Wijngaart voor het kennismakingsgesprek.

 

11-01-2016 Donaties gebracht door Chantal Joosten

 

Lieve Dierenvrienden, Gisteren is onze lieve dierenvriendin Chantal Joosten van ver gekomen,om donaties te brengen voor de hondjes in Roemenie. Kijk eens wat een geweldige mooie partij! Dit is mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren: Jos Gommers, Monica Migchels, Huberdine van Royal Canin en Chantal Joosten. Daarnaast bracht Chantal voor de vrijwilligers(sters ) van Support nog een heerlijke Limburgse vlaai mee en een goed glas wijn. Geweldig bedankt alle sponsoren die dit mogelijk hebben gemaakt,namens ons en de kansarme hondjes in Roemenie. Toppie!

 

09-01-2016 Puffi

 

Lieve Dierenvrienden, Vandaag kon ons oudere meisje Puffi genieten van een heerlijke warme douche.Natuurlijk met de nodige knuffels erbij van Jody en Karen. Puffi is een van de geredde hondjes die de vergiftiging overleefde bij Marianne in Roemenie(zie foto 1). Puffi heeft weinig geluk gehad in 2015 , zij zit nog steeds in opvang bij een van de vrijwilligsters van Support. Thanks Jody en Karen voor jullie hulp.

 

08-01-2016 Zwerfhonden

 

Ook de zwerfhonden worden niet vergeten in deze kou in Roemenië. Zodra de honden Monica haar auto zien, komen ze iedere keer weer aan rennen. Om te kijken wat er vandaag weer op het menu staat.

06-01-2016 Valcea hondje Faith

 

Natuurlijk kent iedereen het Valcea hondje Faith nog. Faith heeft een hele lange weg moeten gaan. Zij is ziek gevonden in het Valcea shelter met wormen in haar oren en gebeten door andere honden.Het advies van de dierenarts was toen daar in laten slapen. Gelukkig heeft Faith toen van de vrijwilligsters van Valcea een kans gekregen. Helaas is haar reis vaak uitgesteld omdat ze nog te zwak was voor de sterilisatie en haar reis naar Nederland. Geduld wordt beloond. Faith kon dankzij de donatie van Steunpunt voor dieren van 100 Euro afreizen naar Nederland en bij Merlyn een van de vrijwilligsters van onze stichting in opvang gaan. Dit heeft zij geweldig goed gedaan! En wij zijn erg trots op Merlyn en Faith.Kijk is naar het verschil van foto 1 toen ze haar vonden en nu ( foto 2) ...Bedankt alle mensen die Faith een kans hebben gegeven. Nu gaan wij rustig uitkijken naar Faith voor een Forever Home..en natuurlijk met een tuin, dat heeft deze kanjer wel verdiend, na een lange weg in de hel van het Valcea shelter.Thanks Merlyn, je bent een toppertje!

 

 

06-01-2016

 

Lieve Dierenvrienden,

 

Het blijft moeilijk de beelden van nu terug te zien uit het Valcea shelter in Roemenië onder deze koude omstandigheden. Vooral als je daar zelf bent geweest als team van Support en je de omstandigheden kent waarin de honden moeten verblijven. Deze honden kennen geen vreugde, ja alleen heel even als er vrijwilligsters komen met voer en stro enkele keren per week… en dan barst de hel los! Er ontstaan dan gevechten om het beetje voer wat ze dan moeten delen . Er zitten op dit moment 450 honden met slechts een geloof ..de dood is het enige waar ze zeker van kunnen zijn. Ze worden aangevallen door andere honden en /of door ziekte en worden zo zwak dat ze uiteindelijk daar sterven. Vele van deze honden zullen nooit het shelter verlaten en hebben huidproblemen, zitten vol met wormen, krijgen geen eten, omdat de sterken honden dit niet toelaten. Vele mensen zullen weg scrollen na het bekijken van een aantal foto’s, omdat zij er niet tegen kunnen. Kunt u zich voorstellen hoe dit voor deze honden moet zijn dag in en dag uit……wachten op voer of iemand die een hondje een kans wil geven om er tenminste 1 te redden ? Wij als team van Support hebben al vele honden kunnen plaatsen uit dit shelter en hebben nog honden in opvang zitten, die uit het Valcea shelter komen. Maar voor vele honden zal dit altijd een droom blijven….

 

06-01-2016 Alleen samen kunnen wij net het verschil maken voor deze honden.

 

Lieve Dierenvrienden, De temperaturen zakken toch al gauw tot -10 graden in Roemenië op dit moment.Wij zijn in Roemenië door onze voorraad brokken heen. En Monica heeft weer voor 50 Euro aan brokken ingeslagen voor haar opvanghonden en de ziekenhuis honden.Helaas zijn wij nu ook door ons budget heen door de extra dierenartskosten die wij hebben gemaakt voor de rescue honden van het vergiftigingsproject. Mocht u ons nog een handje willen helpen dan kan dit door te helpen met inzamelen van brokken, vlees in blik, rijst, brinta en/of u kunt vrijblijvende donatie doen hoe klein dan ook, om zo de kosten te kunnen blijven dekken. Voor zowel de honden die in opvang zijn in Roemenië als in Nederland.Helaas kunnen wij niet naast ons werk en de stichting als vrijwilliger het hele land door crossen, om hier en daar wat op te halen, hoe graag wij dit ook zouden willen doen. Alleen samen kunnen wij net het verschil maken voor deze honden.

04-01-2016 bezoek van,Lisette Waart en haar knappe hulphond Pip

 

Lieve Dierenvrienden, Gisteren mochten wij kennis maken met een lieve dierenvriendin Lisette Waart en haar knappe hulphond Pip (Foto 1). Lisette en Pip kwamen 1,5 uur rijden om kennis te maken met het hondje Gina. Kijk je in de ogen van Pip dan zie je Gina en dit ook andersom. Na gewandeld te hebben bleek toch dat Pip niets moest hebben van Gina. En het dan absoluut geen zin heeft om dit op te dringen, blijven wij zoeken naar een Forever home voor Gina ( Foto 2 ). Aan de hondjes in Roemenië is dan ook nog gedacht en Pip en Lisette brachten nog vlug even 2 zakken voer mee. Geweldig bedankt Lisette en Pip en superrr om weer een dierenvriendin als jou te hebben mogen ontmoeten.

01-01-2016 Wij wensen iedereen een heel gelukkig en gezond nieuwjaar toe

 

Lieve Dierenvrienden, Wij wensen iedereen een heel gelukkig en gezond nieuwjaar toe.Wij willen graag alle donateurs en sponsoren bedanken voor jullie ondersteuning van het afgelopen jaar.Ook de mensen die onze hondjes helpen delen op facebook.. opzoek naar een Forever Home.Daarnaast bedanken wij Steunpunt voor Dieren en Duke helpt dieren in nood voor de fijne samenwerking van het afgelopen jaar.En natuurlijk alle vrijwilligsters die steeds weer bereid zijn om op kennismakingsgesprek te gaan, als de personen die ons helpen met inzamelen van voer en de opvanggezinnen die steeds weer gereed staan, bij hondjes in nood. Alleen samen kunnen wij net het beetje verschil maken voor deze honden.Geweldig bedankt allemaal. Wij gaan er weer voor in 2016.