Nieuws 2015   

 

Lieve Dierenvrienden, Wij hebben in het jaar 2015 36 honden herplaatst, wat op zich een prachtig resultaat is. Daarnaast hebben wij nog 3 honden : Puffi, Gina , Nina en poes Noah in opvang.Wij hopen ook weer veel te kunnen betekenen voor de honden in nood in het jaar 2016. Geweldig bedankt  voor jullie hulp sponsoren, donateurs en alle dierenvrienden die onze berichten steeds weer delen.                                     

                             
 

31-12-2015 Voer ingekocht in Roemenië

 

Lieve Dierenvrienden, Nog even een update voor wij het jaar 2015 gaan afsluiten. Gisteren heeft onze rescuer Monica 10 zakken voer ingekocht voor de ziekenhuishonden t.w.v. 50 Euro. Zoals jullie op de foto's kunnen zien heeft inmiddels de winter zijn intrede gedaan in Roemenië en was dit voer dan ook zeer welkom. Lian die de ziekenhuis honden verzorgt is te zien op de foto's met haar blauwe jas aan, deze had ze van de zomer ook al aan toen wij in Roemenië waren. Wie heeft er nog een dikke winterjas en wil deze aan Lian doneren ?? Natuurlijk zijn alle hondjes die u zo kunt zien op de foto te adopteren.Geweldig bedankt alle donateurs die dit voeren hebben mogelijk gemaakt. Samen kunnen wij net het beetje verschil maken voor deze kanjers.
 


 

 

29-12-2015 Puffi heeft weinig geluk in 2015

 

Lieve Dierenvrienden, Kent u ons Puffi nog, die bij ons in opvang zit ?Puffi is de oudere dame die de vergiftiging overleefde bij Mariana in Roemenië. Puffi heeft niet zoveel geluk in dit jaar 2015. Zij was nog maar net in Nederland en is toen behandeld aan haar gebit er zijn toen 3 kiezen getrokken onder narcose en haar gebit is toen schoongemaakt. Gisterenavond voelde Puffi zich niet zo lekker, en vandaag werd het eigenlijk slechter. Puffi leek last te hebben van haar oren, moest overgeven en was aan de diarree. Dus hebben wij vandaag een bezoekje gebracht aan de dierenarts. Puffi is eerst gewogen en zij is bijna 1 kg aangekomen. Bij het nakijken van de oortjes, bleek toch dat zij een oor ontsteking had, hiervoor heeft zij zalf meegekregen en een injectie gehad, zodat zij zich snel wat beter zal voelen. Voor het braken en de diarree heeft ons dametje antibiotica gekregen en iets om het overgeven te verminderen. Natuurlijk had Puffi bij dit alles gezelschap van haar Valcea vriend Wolffie, altijd fijn om steun te krijgen van een vriend. De rekening kwam vandaag uit op 103.42 Euro voor onze dame.

 

27-12-2015 Voer gekocht in Roemenië

 

Lieve Dierenvrienden, Voor de kerst is er voor zo'n 100 euro ingekocht aan voer in Roemenië. Voor de zwerfhonden op straat als voor de achtergebleven honden van Mariana. Dit is afgeschreven van de 253 Euro die wij hebben overgemaakt. Volgende week zal er voer gekocht worden voor de ziekenhuishonden van Lian. Thanks Monica, that you also take car for the dogs on the street. And the dogs from Mariana and the hospital dogs. Geweldig bedankt alle donateurs, die dit mogelijk hebben gemaakt en natuurlijk volgende week weer.

    

 

23-12-2015  Wij wensen iedereen alvast hele fijne feestdagen toe.

 

Lieve Dierenvrienden, Ook wij zijn nog heel druk voor de feestdagen. Vandaag is er een vrijwilligsters onder weg voor een kennismakingsgesprek en morgen zullen er weer 2 vrijwilligsters door het land heen crossen, voor kennismakingsgesprekken. Zal er dan toch nog ergens een mandje voor een hondje gereed staan voor de kerst ? En wie is het eerstvolgende gereserveerde hondje voor 2016 ? Jaja dit is voor ons ook nog even een verrassing. Wij wensen iedereen alvast hele fijne feestdagen toe.

 

22-12-2015 Laatste transport van dit jaar 2015

 

Lieve Dierenvrienden, Het laatste transport van dit jaar is ondanks technisch mankementen aan de bus van de transporteur, alsnog goed aangekomen. Het is wat laat geworden maar natuurlijk konden deze kinderen niet wachten, om hun geliefde Bella zelf op te halen met Papa en Mama van het transport. Er is zelfs nog gedacht aan een kerst presentje van de transporteur aan alle dierenvrienden, die hun hondje kwamen afhalen van transport. Dit vinden wij als Support een geweldig lief gebaar. Helaas moest deze bus weer leeg op weg. En konden wij onze donaties, waar wij samen met jullie zo druk voor zijn geweest de laatste 2 weken dus niet vullen. Gelukkig hebben wij alles opgesplitst en de 253 Euro al overgemaakt aan Monica in Roemenië (zie screenshot) zodat daar ter plaatse al voer kan worden ingekocht. Zoals wij nu gepland hebben met de transporteur, kunnen jullie donaties het eerstvolgende transport weer mee, dit zal het transport van 8 jan. zijn. Wij wensen de adoptanten van Bella een geweldige mooie toekomst toe en heel veel plezier! In een latere post zullen wij terugkijken op een wel bewogen Support tijd met natuurlijk alle leuke en wat minder leuke dingen.Wij bedanken alvast onze transporteurs voor hun geweldige inzet! Het valt absoluut niet mee om steeds maar alles te moeten regelen met veranderingen, controles, vertragingen en pech onderweg. Jullie zijn Kanjers!!

 

21-12-2015 Donatie Patricia Bergmeijer

 

Ook Patricia Bergmeijer heeft weer tijd vrijgemaakt om naar Hengelo te crossen, zodat deze geweldige donatie vandaag nog mee kan op transport terug naar Roemenië.Superrrrrr bedankt Patricia.  

 

19-12-2015 Bezoek/Donatie van Soraya, Belinda en Valcea Wollfie

 

Ook werden wij dit weekend blij verrast met het bezoek van Belinda en Soraya, met natuurlijk het knappe Valcea hondje Wolffie. Kennen jullie haar nog ? Woffie had ernstige huisproblemen en verloor haar 2 pups in het shelter. Nou lieve mensen wij kunnen u vertellen dat het supperrrr met Wolffie gaat. Zij ziet er fantastisch uit!! Een dikke vacht en prachtige volle staart,Wollfie loopt keurig aan de riem. Natuurlijk is dit alles te danken aan deze geweldige adoptanten,die perfect voor haar zorgen. Daarnaast is Soraya de dochter van het gezin, superrrr druk geweest met het verzamelen van voer,snoepjes,rijst etc Voor de hondjes in Roemenie. En zij heeft daarnaast nog een fantastisch geld bedrag bij elkaar gekregen voor de hondjes, maar liefst 30 euro. Soraya en Belinda superrrr bedankt voor jullie goede zorgen voor Wolffie..een dikke pluim van onze kant ! En geweldig bedankt voor jullie inzet voor de hondjes in Roemenie. Jullie zijn kanjers!

 

19-12-2015 Donaties vanuit België

 

Lieve Dierenvrienden, Na een rit van 3,5 uur is Maureen Parret en haar moeder bij ons aangekomen. De wagen vol gepakt met brokken,vlees in blik,hondenmandjes en jasjes,medicatie etc. Dit kan allemaal het weekend nog mee op transport. Geweldig bedankt Maureen en alle sponsoren die hebben meegeholpen hieraan. Toppie !

 

18-12-2015 Inkopen Veltof Veevoeders Borne

 

Lieve Dierenvrienden, Wij zijn gisteren druk geweest met inkopen doen bij Velthof Veevoeders en de Lidl om brokken en vlees in blik in te kopen, om zo het transport van dit weekend niet leeg naar Roemenië terug te laten keren. Ook zullen er nog wat voer donaties binnen komen zowel vandaag als morgen. Ons totale gesponsorde budget was :655 Euro

Bank :

1 500 Euro Groep De Kuststappers
2 100 Euro Regina Kuhl

Paypal :

1 Henny Vermeij 20Euro
2 L.J Van Strien 14 Euro
3 Patricia Godts 14 Euro
4 Karin Van Onzen 7 Euro

Uitgave :

1 Velthof Veevoeders 352.59 Euro
2 De LIDL 49.50

Totale uitgave : 402.09 Euro

Het rest bedrag wat overblijft is : 252.91 Euro Dit zullen wij per bank overmaken naar Monica in Roemenië, zodat ook daar weer voer kan worden aangekocht, voor de zwerfhonden en honden in opvang bij Monica, Mariana en de ziekenhuis honden. Het screenshot van deze betaling plaatsen wij na het overmaken. Natuurlijk volgen ook vanuit Roemenië weer foto's n de bijbehorende bonnetjes van de aankopen.Geweldig bedankt bovenstaande sponsoren dankzij jullie, kunnen de hondjes een geweldige kerst en nieuwjaar tegemoet gaan.

      

 

16-12-2015 Topdonatie van 500 euro van "De Kuststappers"

 

Lieve Dierenvrienden, Wat heel zeker is! Is dat onze zwerf en opvang hondjes waar onze rescuers voor zorgen in Roemenië een GEWELDIGE kerst en nieuwjaar tegemoet kunnen gaan met genoeg voer!! U kent vast onze lieve dierenvriendin Maureen Parret nog wel, zij sponsorde de reis van het hondje Gina naar Nederland. Dankzij haar contacten bij wandelgroep " De KUSTSTAPPERS" mochten wij een TOP donatie ontvangen van maar liefst 500 Euro namens alle leden van deze groep. Deze superrrrr grote donatie is overgemaakt door Marc Brasseur de voorzitter van deze wandelgroep en staat inmiddels op onze rekening van Support For Strays. Lieve leden van de Kuststappers geweldig bedankt voor jullie ondersteuning, dankzij jullie kunnen wij onze zwerf en opvang hondjes een geweldige kerst en nieuwjaar geven! Natuurlijk houden wij jullie op de hoogte van de inkoop, bonnetjes en natuurlijk de foto's.

 

 

16-12-2015 Donateurs voer

 

Lieve Dierenvrienden, Het goede nieuws blijft maar doorgaan! Wij kunnen een Update geven van onze oproep, om morgen voer te kopen bij Velthof Veevoeders in Borne. Zodat het transport vol kan vertrekken dit weekend.Geweldig bedankt alvast donateurs voor jullie donaties.Jullie zijn Kanjers!

Donateurs :

Regina Kuhl 100 euro
Karin van Onzen 7 Euro
Henny Vermeij 20 Euro

Donateurs Paypal :

L.J Van Strien 14 Euro
Patricia Godts 14 Euro

 

16-12-2015 ONLY YOU CAN SAVE CHRISTMAS !

 

ONLY YOU CAN SAVE CHRISTMAS !

Ook wij hebben gisteren als Stichting Support For Strays al een donatie gedaan van 20 Euro aan Mrs. Claus ! For save the parking lot pups! Het screenshot van de betaling (Paypal) kunt u terug zien in deze post.

 

Yes, friends, that's right!

We understand that each and every one of you has your favorite charity, but in this case we can all agree that saving Christmas for children worldwide is a top priority.

We have just received the news that Mrs. Claus has pledged to remain in the path of this speeding truck until 250 euros in donations are raised for Adopt Your Best Friend From Romania. It's safe and easy to donate via Paypal to Ana.Tonchevici@yahoo.com. Please be sure to make note in the subject line, "SAVE MRS. CLAUS"…!

Let's face it, if Mrs. Claus meets with this horrible demise, Santa will be too distraught to deliver presents, and Christmas will be cancelled altogether. Besides the disappointment this will cause, the resulting drop in holiday sales will drive major retailers into bankruptcy, inevitably leading to a spiraling recession, and finally, the collapse of the worldwide economy.

You don't want that on your conscience, do you?

So please, dig deep, even 10 euros will help. Send it fast before it's too late…..

 

16-12-2015 Geweldige donatie van 100 Euro van Regina Kuhl

 

Lieve Dierenvrienden, Het lijkt wel een feestweek te worden deze week voor de zwerfhondjes in Roemenië. Wij hebben de grootste moeite om alles bij te houden. Wat wij natuurlijk helemaal niet erg vinden, maar daarom wat achter lopen met onze posten.Onze excuus hiervoor. Wij mochten weer een superrrrr donatie ontvangen van maar liefst 100 Euro van onze dierenvriendin Regina Kuhl om voer te halen voor de hondjes in Roemenië. Dit is zowel voor de zwerfhonden op straat als de hondjes die gered zijn uit erbarmelijke situaties en nu in opvang zitten bij onze rescuers Monica, Marianna en de ziekenhuishonden die dag en nacht opgesloten zitten, voor hun eigen veiligheid i.v.m. pogingen tot vergiftiging. Dankzij jou kunnen wij donderdag weer inkopen doen bij Velthof Veevoeders (www.velthofveevoeders.nl) en kan dit alles a.s weekend mee op transport. De foto's zullen wij hier plaatsen van het inkopen en natuurlijk later vanuit Roemenië. Je bent een kanjer Regina geweldig bedankt!

 

 

 

16-12-2015 Geweldige donatie van Sar Petfood b.v uit Almelo

 

Vanochtend konden wij een geweldige donatie ophalen voor de honden in Roemenie. Een doos vol met snoep,botjes,stokjes etc. Een geweldige superrr donatie dus voor de kerst voor de hondjes in Roemenie. Deze donatie is gedaan door Sar Petfood b.v in Almelo. Geweldig bedankt Sar Petfood namens de hondjes en ons.

 

 

15-12-2015 Donatie van Noah en Mevr. Spanjers

 

Lieve Dierenvrienden, Je hebt van die dagen dat je binnen komt lopen en er ineens een grote verrassing op tafel staat! De vraag is dan nog van wie komt deze geweldige donatie? Bij wat speurwerk kwamen wij erachter, dat dit door Noah en haar moeder mevr. Spanjers is neergezet voor de hondjes in Roemenië. Geweldige bedankt mevr. Spanjers en Noah, deze donatie kan dit weekend nog mee op transport.

 
 

14-12-2015 Poes in opvang

 

Lieve Dierenvrienden, Zoals jullie weten hebben wij een poes in opvang bij Support.Wij hebben een oproep gedaan voor een leuke naam. Wij hebben gekozen voor de naam "Noah" Noah is eigenlijk een poes in een honden jasje. Zij mag graag verblijven bij honden en zij is hier dan ook echt niet bang voor. Haar geschatte leeftijd is 5 a 6 jaar en zij doet alles keurig op de kattenbak. Inmiddels hebben wij Noah laten steriliseren en zijn wij opzoek naar iemand die haar een Forever Home wil geven, omdat wij helaas niet alles zelf kunnen houden.

 

 

11-12-2015 Donatie van Jumper uit Enschede

 

En wij hebben weer een geweldige donatie mogen ontvangen van Jumper uit Enschede. www.jumperenschede.nl Superrrr bedankt Jumper en natuurlijk Remko van Dijk voor het ophalen. Toppie!

 

   

10-12-2015 Een hondenjasje

 

Vandaag kwam onze rescuer Monica in Roemenië deze dakloze man tegen, met zijn allerliefste bezit. Hij zag dat Monica bezig was met de zwerfhonden.Hij sprak Monica aan en in het gesprek vertelde hij dat hij graag een jasje zou willen voor zijn hondje. Dit hoef je Monica maar 1 keer te vragen..Zij nam een duik in de auto en samen zijn ze gaan passen. Wij hebben zoveel respect voor deze beste man, die het zelf al zwaar genoeg heeft met overleven op straat en zo goed voor zijn 4 benige beste vriend zorgt.Geweldig bedankt Monica! Zo komt er weer een jasje goed terecht dankzij Annemieke Francotte van Duke helpt dieren in nood. Zij hebben deze jasjes gemaakt en deze hebben wij vorige week zaterdag mee gegeven op transport.

 

 

10-12-2015 Update Donaties voor Gina

 

Update Donaties! Help Gina voor de kerst naar haar mandje!

1 Emmy Hell-Sluytman 15 Euro /Aankoop voer 10 Euro
2 Henny Vermeij 15 Euro
3 Karin Van Onzen 5 Euro
4 D.M De Rooy 50 Euro

Geweldig bedankt lieve donateurs, wij zijn er bijna. Dankzij jullie kunnen wij morgen aan de slag met het opstarten van de testen!

Lieve Dierenvrienden, Wij hebben jullie hulp nu nodig voor Gina.Gina verblijft zoals jullie weten in een pension. Gina zou in opvang kunnen bij Maureen Parett die haar reis sponsorde naar Nederland. Mocht de opvang goed gaan dan is er een kans op een blijvend huisje. De voorwaarde is dat wij hiervoor een mest en parasieten onderzoek moeten laten doen van 3 op een volgende dagen. Omdat er bij de opvang al een klein hondje aanwezig is die uit de broodfok komt, en de opvang absoluut de gezondheid van dit hondje niet in gevaar wil brengen. Is een onderzoek zeer wenselijk. De kosten van dit mest/ parasieten onderzoek zijn 114.25 Euro.Hiervoor zoeken wij 114 mensen die 1 euro willen doneren, om Gina te helpen naar haar opvang. Wie help er mee, Zodat Gina ook naar een liefdevol huisgezin kan met hondenvriendjes voor de kerst ?

 

 

09-12-2015 Een geweldige donatie van Karin Kuik

 

Ook is er nog een geweldige mooie reis benche als donatie binnen gekomen van Karin Kuik. Geweldig bedankt Karin. Toppie

 

 

09-12-2015 Voer en honden jasjes goed aangekomen in Roemenië

 

Vandaag kregen wij de foto's binnen van Monica uit Roemenië, het voer en de jasjes van Annemieke Francotte en rijst/ bambix van Wendy Kleizen is goed aangekomen, wat 6 december op transport mee gegaan is. Geweldig bedankt lieve mensen namens Monica en de zwerfhondjes.

 

09-12-2015 Wie helpt er mee ? Gina op weg naar haar kerstmandje

 

Lieve Dierenvrienden, Wij hebben jullie hulp nu nodig voor Gina.Gina verblijft zoals jullie weten in een pension. Gina zou in opvang kunnen bij Maureen Parett die haar reis sponsorde naar Nederland. Mocht de opvang goed gaan dan is er een kans op een blijvend huisje. De voorwaarde is dat wij hiervoor een mest en parasieten onderzoek moeten laten doen van 3 op een volgende dagen. Omdat er bij de opvang al een klein hondje aanwezig is die uit de broodfok komt, en de opvang absoluut de gezondheid van dit hondje niet in gevaar wil brengen. Is een onderzoek zeer wenselijk. De kosten van dit mest/ parasieten onderzoek zijn 114.25 Euro.Hiervoor zoeken wij 114 mensen die 1 euro willen doneren, om Gina te helpen naar haar opvang. Wie help er mee, Zodat Gina ook naar een liefdevol huisgezin kan met hondenvriendjes voor de kerst ?

 

 

 

08-12-2015 Voer aangekocht in Roemenië dankzij Martine Hilbrand en Anoniem

 

Gisteren is het voer aankocht in Roemenië van de donatie van 50 euro van Martine Hilbrand en een donateur die graag anoniem wil blijven. Hiervan zijn 3 zakken brok naar de honden van het ziekenhuis gegaan. Lian werkt in het ziekenhuis en in haar vrije tijd zorgt zij voor de zwerf honden die dag en nacht zijn opgesloten i.v.m. pogingen tot vergiftigingen. 4 zakken brokken zijn er naar Mariana's honden gegaan, dit zijn de achter gebleven zwerfhonden die de vergiftiging overleefde. 3 zakken brokken zijn er naar onze rescuer Monica gegaan waar wij ook nog hondjes hebben zitten. Over ong. 14 dagen zullen deze sponsoren nogmaals een donatie doen van 50 euro voor de honden van deze geweldige mensen die zich dag en nacht inzetten voor de honden van de straat. Geweldig bedankt Martine en anonieme donateur!

    

 

06-12-2015 Transport is goed aangekomen uit Roemenië

 

Na een aardige vertraging i.v.m. een klapband is het transport goed aangekomen uit Roemenie. Het zwarte knappe hondje Puk boft maar, dat zij nog voor de winter de hel van Roemenie kon verlaten,dankzij de geweldige lieve adoptanten Annie en Bert. Ook hebben wij zo n 80 kg voer kunnen laden,wat wij van de week bij Animal Fellows hebben kunnen ophalen. Daarnaast zijn de gebreide jasjes van Annemieke Francotte ook geladen van Duke helpt dieren in nood. Hier zitten veel brei uurtjes in en de jasjes zijn in verschillende vrolijke kleuren gemaakt. Ook de laatste pakken rijst en bambix van Wendy Kleizen hebben wij kunnen laden. Alle sponsoren en donateurs weer geweldig bedankt ! Samen kunnen wij net het verschil maken voor deze hondjes. Wij wensen Annie en Bert heel veel succes en plezier toe samen met jullie Puk en de roedel.

 

06-12-2015 Maureen Parett op bezoek bij Gina

 

Lieve Dierenvrienden, Het is een zeer druk maar aangenaam weekend geweest. Wij willen graag onze bewondering uitspreken over een zeer lieve dierenvriendin Maureen Parret. Maureen is diegene die de reis van het hondje Gina sponsorde. Gina is een van de overlevende honden van de vergiftiging bij Mariana. Wat nou zo bijzonder is dat Maureen even dit weekend haar sponsor hondje is komen bezoeken vanuit Belgie. Dit is toch gauw een rit van even 3.5 uur heen en weer terug. Samen hebben wij gewandeld met haar eigen hondjes en Gina.Wij hebben ervan genoten. Dank je wel lieve Maureen voor jullie bezoekje. Je bent een kanjer!

 

 

02-12-2015 Donatie is overgemaakt

 

Wij mochten vandaag een geweldige donatie overmaken van 50 euro naar onze rescuer Monica, Dankzij de donatie van Martine Hilbrand en een donateur die graag anoniem wil blijven. Monica zal in Roemenië hiervoor voer gaan halen voor de zwerfhonden en pups die in opvang zijn bij haar en een gedeelte zal hiervan naar de zwerf honden gaan die bij het ziekenhuis dag en nacht zitten opgesloten zitten i.v.m. eerdere vergiftigen, zoals ook gebeurde bij de honden van Mariana. De ziekenhuis honden en de honden van Mariana liggen op goede loopafstand van elkaar. Wij zijn dringend opzoek naar mensen die ons kunnen helpen met het verzamelen van voer. De ziekenhuishonden leven nu van de restjes eten die de patiënten in het ziekenhuis laten staan. Helaas is dit niet voldoende voor het aankomende winter.

 

                     

 

30-11-2015 Maaike en haar geadopteerde hondje Boaz

 

Lieve Dierenvrienden, Enkele van jullie kennen vast het hondje Boaz nog wel, Boaz kon als pup de hel van Roemenië dankzij Maaike verlaten.Gisteren is het hondje Boaz en haar baasje Maaike Kuepers geslaagd voor de puppy cursus. Maaike en Boaz gefeliciteerd met het behalen van jullie diploma. Jullie zijn een geweldig voorbeeld, van wat je allemaal samen kunt bereiken. Eigelijk zou iedereen zo'n cursus moeten volgen of het nu een pup betreft of een ouder hondje, zo krijg je door de begeleiding meer inzicht en kom je samen tot zo'n mooi resultaat met veel plezier. Maaike en Boaz gaan nu de volgende stap zetten naar de gehoorzaamsheidscursus.Wij als Support zijn superrrrr trots op jullie en wensen jullie alvast heel veel succes toe met de gehoorzaamheidscursus.

 

27-11-2015 Nieuwe poes onder de stichting

 

Sinds een aantal weken dragen wij als stichting ook de zorg voor een poes. Of het nu een zwerfpoes is of achtergelaten door een bewoner dat weten wij niet precies. Is het een mannetje of vrouwtje dat was dan ook nog de vraag ? Zij doet haar behoefte netjes op de kattenbak, begroet je bij thuiskomst en komt graag even een knuffel halen. Zij is absoluut niet bang voor honden. Gisteren hebben wij het poesje naar de dierenarts gebracht..jaja het is een sterilisatie geworden! De dierenarts schatte haar leeftijd op ong. 5 a 6 jaar. De rekening van haar sterilisatie hebben wij nog niet binnen, omdat de dierenarts weg werd geroepen voor een spoedgeval. In ieder geval heeft deze poes een naam nodig. Dus wij willen jullie vragen of jullie nog een leuke poezen naam weten die bij haar past. Natuurlijk kunnen wij maar 1 leuke naam kiezen, onder de inzendingen.

 

 

25-11-2015 Jasjes zijn aangekomen bij Georgiana in Roemenië. Geweldig bedankt  Helene Van Beusekom Wijs

 

Ook een gedeelte van de honden jasjes zijn aangekomen bij Georgiana in Roemenië. Zij heeft 2 kanjers van haar bereid gevonden om de jasjes te showen. Deze jasjes zijn gemaakt door Helene Van Beusekom Wijs, het maken ervan was nog niet zo eenvoudig en er zaten heel veel werkuren in, doordat de sluitingen verstelbaar zijn.Geweldig bedankt Helene, dankzij jou kunnen veel hondjes die buiten verblijven wat warmer en droog blijven.

   

 

25-11-2015 Bubu en dametje van 14 Linda zijn geadopteerd.


Lieve Dierenvrienden, Kent u de hondjes Linda en Bubu nog ? Dit zijn 2 hondjes die de vergiftiging in Roemenië bij Mariana overleefde. Bubu en het 14 jarige dametje Linda zijn in opvang gegaan bij Irma Mulder. En wij zijn superrrrrrrr blij voor deze hondjes. Zowel Bubu als Linda hebben bij hun opvang Irma Mulder een Forever Home gekregen!Dit is toch GEWELDIG nieuws! Superrrr bedankt Irma jij hebt deze hondjes eerst een nieuwe kans gegeven en nu ook nog een Forever Home.Wij wensen Irma, Bubu en LInda heel veel geluk toe en natuurlijk nog heel veel plezier samen

 

23-11-2015 Pufi goed uit de narcose

 

Het was vandaag een spannende dag voor Pufi. Zij is een van de hondjes van Mariana die de vergiftigingspoging overleefde in Roemenie. Vandaag volgde voor deze 10 jarige dame haar 2 de dierenartsbezoek voor een behandeling onder narcose aan haar gebit. Er zijn 3 kiesjes getrokken. Hiervoor heeft Pufi pijn medicatie meegekregen en zij staat nog op antibiotica. Pufi ligt alweer heerlijk in haar mandje en heeft alweer gegeten.. alsof ze vandaag niet is weggeweest.De rekening van ons eerste bezoek was 65 Euro (zie ander post reeds voldaan ) voor vandaag is de rekening 177 Euro. Aangezien de dierenarts niet kon printen vandaag i.v.m. een storing,hebben wij maar even een screenshot gemaakt van de p.c.

   

 

23-11-2015 Fluffy zusje zoekt nog een Forever Home

 

Dit zijn twee zusjes de eerste zoekt nog een foreverhome. Dit is een geweldig lief speels en vrolijk meisje. Ze verblijft momenteel bij een gezin met kinderen en meerdere honden. Zij doet het super en maakt iedereen blij en vrolijk . Wie kan haar het gouden mandje bieden? "dat is wat ze verdiend". Tweede hondje heeft vandaag een forever Home gevonden. Daar zijn wij zeer blij mee en dankbaar voor. Wij wensen deze familie heel veel geluk en plezier toe.

      

22-11-2015 Het gaat goed met Gina

 

Gina is een van de geredde hondjes van Mariana. Zij heeft de vergiftiging in Roemenie overleefd en kon dankzij sponsoren afreizen naar Nederland. Gina heeft veel moeite gehad met haar verplaatsing. Wij gaan hele kleine stapjes vooruit.Wij kunnen haar al aaien,ze loopt op voor haar bekend terrein al voorzichtig mee aan het riempje.

   

 

22-11-2015 Faith is goed aangekomen uit Roemenië

 

Wij kennen allemaal het hondje Faith nog wel..? Zij is in mei door Support al gereserveerd. Faith komt uit het PB shelter van Valcea, daar is zij ziek gevonden en aangevallen door de andere honden. De wormen kropen bij haar in de oren. Faith heeft een hele lange weg moeten gaan, wij hebben meerdere keren een kaarsje voor haar gebrand samen met jullie. Haar sterilisatie is tot 3 keer uitgesteld geweest. Maar nu hebben wij GEWELDIG nieuws, Faith zit nu op transport. Ze is heel erg bang en men heeft hierdoor haar oortag niet kunnen verwijderen. Faith zal vreselijk veel tijd nodig hebben. Wij bedanken Steunpunt Voor Dieren voor hun donatie van 100 euro voor Faith. Lieve Faith, eindelijk weg uit de hel van Roemenië, welkom bij onze stichting Support.

 

 

21-11-2015 Hector dankzij Patricia Bergmeijer naar een Forever Home

 

Lieve Dierenvrienden, Vandaag is het de grote dag voor Hector. Dankzij Patricia Bergmeijer kon Hector vandaag vertrekken naar zijn Forever Home. Ook bracht Patricia nog donaties mee van Obi in Almelo en Pets Place in Ter Apel. Geweldig bedankt Patricia voor jou inzet en Superrr bedankt Obi en Pets Place en Jolanda van Breukelen voor het geven van een Forever Home aan Hector. Jullie zijn kanjers !

 

20-11-2015 Pufi naar de dierenarts

 

Vanmorgen hebben wij voor het oudere hondje Pufi toch een afspraak gemaakt bij onze dierenarts. Zij had een klein plekje op haar wang,wat toch dikker werdt in 2 dagen. Ook had ons dametje een bultje bij haar lies. Pufi genoot wel van ons uitstapje en liet alles over haar heen komen. Het blijkt toch een onstoken kiesje te zijn,Pufi zal daarom maandag opnieuw naar de dierenarts gaan om het kiesje te verwijderen onder narcose. Voor vandaag heeft zij een injectie gekregen en antibiotica mee naar huis. Op deze manier kunnen wij gelijk kijken of het bultje (tepelonsteking)zal afnemen. De kosten van vandaag zijn 65 euro,deze hebben wij meteen voldaan. Pufi ligt nu weer heerlijk te slapen in haar mandje.

 

   

 

17-11-2015 Transport is goed aangekomen


Lieve Dierenvrienden, Het transport is goed aangekomen. De hondjes liggen nu lekker te slapen. Wij willen speciaal Irma Mulder bedanken,zij kwam Bubu halen en zij zag het oudje Linda zitten,zij twijfelde geen moment en wilde Linda er bij meenemen. Aangezien beide hondjes elkaar goed kennen, zal Linda steun hebben aan Bubu en andersom.Irma geweldig bedankt ! Daarnaast hebben wij voer kunnen meegeven een bus vol dekens,lakens,kussens etc. Ook hebben wij 2 wormspuiten meegegeven voor de paarden van Patrick, die in Roemenie de donaties voor de honden gewoon nog brengen met paard en wagen. Lieve mensen iedereen superrrr bedankt,sponsoren,adoptanten,fosters,Monica Zaharia ,Anca Deaconu en natuurlijk het Darkenwald Pension voor de opvang van onze hondjes,in jullie verwarmd pension.

15-11-2015 R.I.P. Lieve Caramel

 

Lieve Dierenvrienden, Het heeft niet zo mogen zijn, vanmorgen is onze knappe pup Caramel overleden. Daarnaast vechten nog 3 pups voor hun leven en staan onder behandeling van de dierenarts en medicatie.R.I.P Lieve Caramel..Je bent in een warm huis met liefdevolle mensen van ons heen gegaan..Thank you Anca Deaconu for all what you have done for our litle baby's.

 

 

13-11-2015 Donaties uitgezocht

 

Vanmiddag hebben wij de donaties, netjes uitgezocht en goed verpakt voor het eerst volgende transport naar Roemenië. Deze dekens, kussens, handdoeken geven wij mee voor onze hondjes die verblijven bij Monica Zaharia en Anca Deaconu. Hier komen de dames en de hondjes vast een klein gedeelte de winter mee door. Mochten er nog mensen zijn die voer willen meegeven dan heel erg graag.

 

 

12-11-2015 Dierenarts aan het werk bij Mariana haar honden

 

Lieve Dierenvrienden, Gisteren is de dierenarts geweest bij de honden van Mariana. De honden zijn ontwormd, ontvlooid en onze Bubu is gecastreerd. Ook het vermiste hondje Dixie is weer terug. Dixie is wat zwak, maar ziet er verder goed uit. Alle honden zijn goed nagekeken door de dierenarts en er is groen licht gegeven om de kanjers van Mariana binnenkort af te laten reizen. Bubu blijft nog onder controle staan i.v.m. de castratie. Later vandaag proberen wij een update te geven welke honden er allemaal zullen afreizen naar Nederland. Ook zullen er honden van Mariana afreizen naar Duitsland. Beste mensen alvast geweldig bedankt voor al jullie hulp, donaties voor het transport,het opvangen van honden, adopteren. Voor de hondjes van Mariana houden wij de adoptiekosten zeer laag, om zoveel mogelijk af te laten reizen. Onze eigen hondjes die wij hebben gereserveerd tijdens onze reis in Roemenië en die gereed zijn om te reizen zullen wij nu ook promoten ter adoptie. Om zo plaats te maken in Roemenië voor de honden van Marianne die moeten achterblijven. De adoptiekosten voor onze eigen hondjes blijven hetzelfde, omdat wij de gereed maak kosten, dierenarts kosten en normale reiskosten moeten voldoen.

 

 

10-11-2015 Goed nieuws voor Tiger

 

Voor vanavond hebben wij ook nog goed nieuws. Onze Tiger die wij gered hebben uit het Valcea shelter,mocht naar 5 dagen behandeling bij de dierenarts, eindelijk naar huis. Monica zal Tiger zolang voor ons opvangen in Roemenië. De laatste rekening van Tiger is 35 Euro en deze hebben wij vandaag betaald via Monica.

 

    

    

 

10-11-2015 Bruine Valcea meisje verleden

 

Lieve Dierenvrienden, Kent u de 2 hondjes nog die wij hebben gered uit het Valcea shelter en gesteriliseerd zouden worden ? Voor beide dames hadden wij het transport al gepland. Vandaag bereikte ons het vreselijke bericht dat het bruine meisje is overleden na haar sterilisatie. Remko Van Dijk het spijt ons zo..Jij hebt dit meisje zelf uitgekozen toen je in het Valcea shelter was om haar een kans te geven op een geweldig leven. Helaas heeft dit niet zo mogen zijn. R.I.P lieve Angel.

 

 

 

07-11-2015 Opvanghondjes van Monica zijn vergiftigd

 

Zoals jullie weten hebben wij afgelopen week samen met Monica een bezoekje gebracht aan Mariana en haar opvanghonden. Wij hebben met veel honden geknuffeld en deze voorzien van voer. Vannacht zijn wij weer naar Nederland vertrokken en daar aangekomen trof ons het vreselijk bericht,dat vanmorgen de honden van Mariana vergiftigd zijn. Dit is gedaan door worstjes met gif over het hek te gooien. Volgens het laatste bericht zijn er nu 7 honden dood.Het hondje Dixie wordt vermist en Jess en de grote knuffelbeer Hector vertonen vergiftigings verschijnselen. Binnen een paar uur zijn deze honden overleden. De politie is aanwezig. Wij zijn er kapot van als team van Support...en staan met de rug tegen de muur, net terug uit Roemenie...dit zijn en waren geweldige sociale hondjes..R.I.P. lieve angels,wij zullen jullie nooit vergeten.

 

                

06-11-2015 Team Support pakt zelf de donaties weer uit  in Roemenie

 

Lieve Dierenvrienden, Vandaag konden wij de donaties zelf uit en inpakken in Roemenie, die wij in Nederland hebben meegegeven met het laatste transport. Geweldig bedankt sponsoren van ons voertransport. Op dit moment kunnen wij dit goed gebruiken in Roemenie voor onze 11 hondjes die gered zijn uit het PB Shelter.

 

                                   

06-11-2015 Bezoek aan de puppy's en de dierenarts

 

Vandaag hebben wij weer zoals elke dag een bezoek gebracht aan de puppy's en aan de dierenarts. Gelukkig mocht onze grote pup van 8 maand blijven bij de dierenarts. De grote pup eet in iedergeval kleine beetjes. Morgen zal er een extra distemper test gedaan worden en hij kan in ieder geval tot maandag bij de diernarts verblijven. Wij hebben vandaag weer 2 rekeningen voldaan voor behandeling van onze pups. 1 rekening is 124 euro en de andere 24 euro. Met de kleine pup Caramel zij die positief was getest op distemper is kwa gezondheid nog het zelfde gebleven. Helaas is er van de andere groep pups weer eentje overleden. Monica Zaharia en Anca Deaconu en Marian geweldig bedankt voor de fijne samenwerking en de goede verzorging van onze pupjes.

 

 

05-11-2015 Het 2 de bezoek aan het Valcea shelter

 

Vandaag hebben wij voor de 2 keer het PB shelter Valcea bezocht. De puppys en moederhond die Anca 2 dagen eerder wilde reserveren,maar dit niet kon omdat ze al gereserveerd waren. 1 witte pup hiervan overleed ter plaatse in onze armen. De andere zwarte hebben wij meegenomen samen met een ernstig zieke pup uit het Valcea shelter. Sorry mensen wij konden deze niet achterlaten...om in de hel te sterven. Men heeft werkelijk geen idee hoe het er hier aan toe gaat...daarnaast hebben wij 2 hondjes eruit gehaald waarvan 1 meisje pupjes heeft gehad.Beide zullen vandaag gesteriliseerd worden. De grotere zieke pup van 8 maand is een reutje,ernstig vermagerd en zo bang dat hij van angst begon te bijten. Aangekomen bij de dierenarts hebben wij opdracht gegeven voor een parvo en distemper test. Gelukkig negatief..wij hebben hem achtergelaten aan het infuus. En wegens ruimtegebrek moeten wij hem vanavond waarschijnlijk weer ophalen. De kleine pup is ontwormd en gaat in opvang bij Monica in huis. Laten wij hopen dat zij het gaan redden..het was een zeer zware emotionele dag vandaag.

         

        

     

05-11-2015 Kennismaking met een fantastisch hondje

 

Vandaag mochten wij ook kennis maken met dit fantastisch hondje. Na een aanrijding met een auto is deze lieverd achter gelaten door de eigenaar bij de dierenarts. Het trieste is dat dit een hondje is op leeftijd ong. 14 jaar. Zij is geopereerd maar kan nog niet zelfstandig opstaan en de vraag is of zij ooit weer zal kunnen lopen. Wij hebben met veel kusjes afscheid genomen,zij was geweldig blij met dit beetje aandacht.

 

05-11-2015 OP bezoek bij Noah

 

Vandaag zijn wij op bezoek geweest bij Noah het hondje met een tumor,wat nog steeds verblijft bij de dierenarts. Noah is een geweldig lief hondje van ongeveer 10 jaar. Noah is nog niet uitbehandeld en zal zeker nog enige tijd bij de dierenarts moeten verblijven.zoals beloofd hebben wij de rekening die nog open staat voldaan van de donatie van Chantal Joosten.De rekening van 125 Euro is hiermee voldaan.Geweldig bedankt Chantal namens Noah en ons. Noah zal zowiezo nog 2 chemokuren volgen.

 

04-11-2015 Bezoek aan onze rescuer Monica en haar en onze opvanghonden

 

Vandaag hebben wij een bezoekje gebracht in de opvangplaats van onze geweldige rescuer Monica. Hierbij kwamen wij een bijzonder lief hondje tegen. Dit hondje is aangereden geweest en Monica heeft haar van straat gehaald.Helaas moest haar pootje geamputeerd worden en zij heeft een scheef mondje aan dit ongeluk over gehouden. Dit alles belemmerd haar absoluut niet in haar beweging,zij rent gewoon mee met alle andere honden. Ook dit speciale meisje zoekt haar warme blijvende mandje in Nederland, zoals alle andere hondjes die voorbij komen.

 

   

 

04-11-2015 Vervolg van het bezoek aan het Valcea Shelter

 

Lieve Dierenvrienden, Deze post is het vervolg van ons bezoek aan het PB shelter.Zoals jullie weten hebben wij gekozen om pups uit het shelter te halen,omdat deze pups de minste overlevingskans hebben. Aangekomen bij de dierenarts bleken wij 5 teefjes en 1 reutje te hebben. Zij zijn allemaal ontwormd en getest op parvo en distemper. Helaas is het meisje op de eerste foto ziek en positief bevonden voor Distemper.Karin heeft haar de naam Caramel gegeven. Zodat wij samen een kaarsje kunnen branden voor haar. Dan willen wij nog Anca Deaconu geweldig bedanken omdat onze pups mogen verblijven in haar shelter. En Caramel apart wordt opgevangen in haar huis. Monica en Anca jullie zijn kanjers met een geweldig groot hart voor dieren. Lieve mensen branden jullie een kaarsje met ons mee...?

 

03-11-2015 Toestemming van de burgemeester, om naar het Valcea shelter te gaan

 

Lieve Dierenvrienden, Vanmorgen kregen wij toestemming van de burgemeester van Valcea om naar het PB Valcea shelter te gaan.Samen met geweldige rescuers Monica Zaharia en Anca Deaconu en Marian Bro .Eerst zijn wij samen 500 kg voer in gaan slaan en vlees in blik voor de pups gemengd met puppybrok. Aangekomen bij het shelter barste de hel los, een oorverdovend lawaai en honden die elkaar beginnen aan te vallen tot bloedens toe. Snelheid is geboden,meerdere malen hebben wij tussen gevechten gestaan en honden van elkaar afgetrokken. Ook kwamen wij meerdere pups tegen die al overleden in het mandje lagen tussen moeder en nog levende pups. Na het voeren volgt er een moeilijk besluit...welke hond ga je redden van de 450 honden en 60 aanwezige pups ?? Welke laat je achter in de hel ? Na overleg hebben wij besloten om voor deze keer een aantal pups eruit te halen,omdat deze de minste overlevingskans hebben in het shelter. Onze Dierenvriendin Anca haalde een moeder hond eruit met een aantal pups en het aantal van Anca kwam op 19 pups en moederhond.Ook Monica redde een hele kleine pup. Wij hebben daarnaast 5 pups eruit gehaald en met al deze pups zijn wij naar de dierenarts gereden. Dit kunt u volgen in een volgende post! Het was een zware dag ..vol emotie.

 

   

                   

             

 

02-11-2015 Op bezoek bij Mariana en haar opvanghonden

 

Vanmiddag zijn wij naar onze rescuer Marianne geweest om kennis te maken met de zwerfhonden die daar worden opgevangen van de straat. Op dit moment verblijven daar zo n 40 honden en zijn op enkele na allemaal zeer sociaal en knuffelbaar. Zoals jullie zullen weten kunnen de temperaturen makkelijk zakken tot zo n - 30 in Valcea. Al deze honden verblijven buiten zonder een goede schuilplaats en zullen het heel zwaar krijgen deze winter. Wij zijn besprongen voor wat aandacht,knuffels,pootjes en kusjes. Wat een geweldige honden en zo dankbaar voor dat kleine beetje aandacht,wat zij krijgen. Al deze honden zijn ter adoptie en willen graag een Forever Home voor de winter zijn intrede doet. Mocht u een leuk hondje hebben gezien en deze eventueel een warme mand willen geven? Dan kunt u ons een berichtje sturen.

 

   

   

02-11-2015 Support For Strays in Roemenië.

 

Lieve Dierenvrienden, Vanmorgen zijn wij gestart met een foto van het team van Support For Strays in Roemenië. Om vervolgens voer te gaan halen voor de zwerfhonden die zwerven in de bossen in het plaatsje Valcea en voer voor de honden van onze rescuer Marianne waar onze opvang honden verblijven. Daarna zijn wij met onze rescuer Monica naar het plaatselijke ziekenhuis gereden,om de honden die daar gedumpt worden te voeren samen met een geweldige rescuer liana die zorgt draagt voor deze honden,maar te weinige middelen heeft. Deze honden zitten hele dagen opgesloten omdat ze meerdere malen geprobeerd hebben deze honden te vergiftigen. Ook zit er een teefje tussen met 3 poten. Deze hond is neergeschoten geweest en gered door Liana na amputatie van haar poot. Op 1 na zijn dit allemaal sociale honden die hunkeren na aandacht en een knuffel. Ook de pups van 7 maanden zitten opgesloten wegens poging tot vergiftiging. Enkele zijn wat terughouden,maar de meeste komen graag op je af voor een kennismaking.Al deze hondjes zijn ter adoptie en zoeken een Forever Home! Wie heeft er een mandje ?

 

   

   

 

01-11-2015 Goed aangekomen in Roemenië

 

Lieve Dierenvrienden,Wij als team van Support zijn vandaag goed aangekomen in Roemenië.In de auto van het vliegveld Bucharest naar Valcea spotten wij zelfs langs de drukke weg zwerf honden van groot naar klein. Ook was het geweldig om onze rescuer Monica na 1 jaar weer te zien, daarnaast hebben wij aangenaam kennis mogen maken met nieuwe rescuers. Wat hoor je nu zoal op straat om 23.15 uur s avonds als je op het balkon staat... blaffende zwerf honden van alle kanten uit de straat..het zijn er veel! Voor nu wensen wij iedereen een hele goede nacht toe en morgen kan ons werk beginnen.

 

30-10-2015 Reis naar Roemenië

 

Lieve Dierenvrienden, Morgennacht vertrekken wij als team van Support For Strays naar Roemenië of zoals dit heet de hel voor de honden in Roemenië. Dit zal zeker GEEN plezier reisje worden, maar een reis vol emotie en tranen op zijn tijd.Wij hopen dat u ons daar blijft volgen en wij zullen vanuit Roemenië alle leuke en natuurlijk ook minder leuke berichten met jullie delen. Daarnaast willen wij alle donateurs GEWELDIG bedanken, voor al jullie donaties. Mocht u nog geen donatie hebben gedaan en ons alsnog willen ondersteunen dan kan dit natuurlijk. Dankzij jullie kunnen wij samen net het verschil maken voor deze kansarme honden.Wij verwachten niet eerder online te kunnen zijn dan zondagavond vanuit Roemenië, u kunt ons volgen rechtstreeks via Facebook Support For Strays.

 

 

30-10-2015 Donaties voor het hondje Noah

 

Lieve Dierenvrienden, Kent u het hondje "Noah" met Tumor nog? Noah verblijft nog steeds in de dierenkliniek in Roemenië, de zwelling is al een stukje afgenomen. Volgende week gaan wij zelf Noah bezoeken in de dierenkliniek. Vandaag is er ook weer een geweldige donatie gedaan door Dianne Steggink-Beldman van 50 Euro voor Noah om de eerste kosten te dekken. Dit is vandaag overgemaakt naar onze rescuer. Naast de donatie van Robin Postelmans van 7.50 Euro Dan mochten wij een gedeelte van de 500 Euro gebruiken van Chantal Joosten voor Noah. De rekening op dit moment is zo'n 300 Euro ( zie foto) Chantal wij gaan volgende week kijken wat er nog nodig is voor Noah om de rekening te voldoen. Superrrr bedankt mensen, ook Noah verdiend een eerlijke kans en die heeft hij nu gekregen!

   

 

 

 

27-10-2015 Geweldige grote donatie/ donatiegeld overgemaakt reis Roemenië

 

Lieve Dierenvrienden, Vanmorgen vroeg bij het uitzoeken van het donatiegeld voor onze reis naar Roemenië, vielen wij bij van onze stoel.Er is alweer een GEWELDIGE grote donatie binnen gekomen van maar liefst 500 Euro van C.A.M. J M Joosten ! Dit geeft ons zoveel mogelijkheden voor de hondjes in Roemenië..geweldig bedankt voor jullie donatie...superrrrrrrr, wij kunnen hard aan de slag in Roemenië. Wij hebben vandaag weer geld overgemaakt naar onze rescuer in Roemenië. 400 Euro is gereserveerd om voer te kopen voor de honden in het PB Shelter Valcea, 100 Euro is gereserveerd om de straathonden te voeren rond Valcea.En wij hadden al 100 Euro overgemaakt ( zie vorige post ) naar onze rescuer om voer te kopen voor de honden die gered zijn van de straat en in opvang verblijven. Inmiddels zitten wij weer op onze stoel, en wij bedanken nogmaals alle donateurs die hebben gedoneerd voor onze reis.Samen kunnen wij net het verschil maken voor deze kansarme honden.

Gereserveerd donatiegeld :

1 400 Euro voer voor het PB Shelter Valcea
2 100 Euro voer zwerfhonden op straat Valcea /Monica
3 100 Euro voer zwerfhonden in opvang Valcea /Monica

 

 

26-10-2015 Aftellen voor onze reis naar Roemenië

 

Wij zijn al aan het aftellen voor onze reis naar Roemenië. Wij hebben vandaag al 100 Euro sponsorgeld overgemaakt aan onze rescuer Monica in Roemenië. Volgende week zullen wij samen met Monica ter plaatse voer gaan halen voor de zwerfhonden die inmiddels gered zijn uit de straten van Valcea en in opvang zitten bij Monica. Daarnaast is er een geweldige donatie gedaan door Robin Postelmans van 7.50 Euro voor het hondje Noah met een tumor aan het hoofd.Deze donatie hebben wij vandaag rechtstreeks overgemaakt aan Monica waar het hondje wordt opgevangen. Met Noah gaat het redelijk goed de zwelling is al verminderd en hij verblijft nog steeds bij de dierenarts en doorloopt het traject van een chemokuur. Geweldig bedankt alles donateurs, wij houden jullie op de hoogte.

 

 

25-10-2015 Transport goed aangekomen uit Roemenië

 

Lieve Dierenvrienden,

 

Het was weer vroeg uit de veren vanmorgen, het transport is goed aangekomen vanuit Roemenië met al jullie lieve adoptiehondjes. Melanie en Merlyn stonden alweer op tijd in de startblokken om overal bij te helpen. Ook waren wij zeer blij om onze collega Bianca Boom bij dit transport te mogen verwelkomen en natuurlijke alle adoptanten. Bianca zorgde vandaag voor een lach en een traan door mooie rode roosjes mee te brengen voor op het grafje van onze lieve Hope. Geweldig bedankt lieve Bianca ,wij zijn erg trots op jou en dankbaar als collega van Support For Strays. Onze dierenvrienden Annemieke Francotte en Rinus kwamen helemaal vanuit België en weer niet met lege handen maar brachten nog taart mee en zakken voer ,kattenbakken, hondenjasjes etc. Daarnaast kregen wij nog 50 Euro van de hondjes Duke en Senna van Annemieke en Rinus, om mee te nemen voor onze reis naar Roemenië. ..Toppie! Geef Duke en Senne maar een dikke knuffel van ons Annemieke. Ook Nancy Gerven bracht een geweldig leuke kaart mee en een superrrr donatie van 30 Euro, en zij sloot daarna liefdevol haar adoptiehondje Maya in haar armen. Ook Michelle van der Struik kwam ons nog een bezoekje brengen en doneerde 5 euro voor onze reis naar Roemenië. Geweldig bedankt Nancy en Michelle voor jullie donatie. Wij hebben vandaag weer nieuwe lieve Dierenvrienden mogen ontmoeten, wat een prachtige dag was het weer. Wij willen alle adoptanten heel veel geluk en plezier wensen met al jullie knappe adoptiehondjes. Daarnaast wil ik graag (Karin) het Team Support For Strays superrrrrrr bedanken voor steeds weer jullie inzet. Samen kunnen wij net het verschil maken voor deze kansarme honden.

 

21-10-2015 Donaties zelfgemaakte honden jasjes

 

Vandaag hebben wij weer een hele bijzondere donatie mogen ontvangen. Een doos vol met zelfgemaakte honden jasjes. Het maken van deze jasjes was een vreselijk lastig klus voor Helene Van Beusekom Wijs. Het naait niet alleen erg lastig, ook is er na gedacht bij het maken van deze jasjes.. om deze verstelbaar te maken.Dit brengt allemaal weer een hoop extra werk met zich mee. Daarnaast heeft Helene nog een extra donatie gedaan van 15 Euro. Deze donatie zullen wij reserveren voor onze reis naar Roemenië. Om dit bij te leggen als wij voer gaan inkopen voor de zwerfhonden ter plaatse. Lieve Helene, Geweldig bedankt voor al het werk wat jij hieraan heb besteed. En natuurlijk ook jou donatie voor het voer. Je bent een Kanjer!

 

21-10-2015 Update Sponsoring reis Roemenië

 

Update !! Wij willen iedereen GEWELDIG bedanken. voor jullie ondersteuning en donaties. Geweldig om te zien dat jullie achter ons staan en deze kansloze honden een warm hart toedragen. Helaas kunnen wij dit alles niet zonder uw hulp. Maar vandaag kregen wij wel een SUPERRRRRRRR donatie binnen van maar liefst 500 Euro Van BELLADONNA BELLA . Dit geeft ons aardig wat adem ruimte, zodat wij niet de keuze hoeven te maken tussen een shelter voeren en/of sterilisatie/castratie dankzij BELLADONNA BELLA kunnen wij nu beide doen. Geweldig bedankt Bella voor jou superrrr donatie. Tijdens ons verblijf kunnen alle sponsoren en donateurs ons volgen met natuurlijk alle bijbehorende rekeningen van de kosten.

Lieve Dierenvrienden, Zoals jullie weten vertrekken wij 1 november als team naar Roemenië. Wij willen daar liever niet staan, naar aangereden honden kijken en/ of gedumpte honden en niets voor ze kunnen doen, omdat er NIET voldoende budget zou zijn. Wij willen graag samen met jullie onze handen laten wapperen in Roemenië en hulp bieden. Daarnaast is onze mening dat alles begint bij sterilisatie /castratie van zwerfhonden. Ook hier willen wij graag een begin mee maken. Daarom Starten wij nu met een… EURO RACE ! Wij hebben als Support For Strays meer dan 1700 Likes het zou toch geweldig zijn als al deze mensen en personen die in onze vriendenlijst staan 1 euro overmaken voor de hondjes in Roemenië. Alleen SAMEN kunnen wij het verschil maken voor deze kansarme honden. Helpt u ons mee door euro’s te verzamelen ?? De vlucht en verblijfskosten van ons team zijn en worden door het team afzonderlijk van elkaar prive betaald. Natuurlijk kunt u ons werk daar op de voet volgen en posten wij natuurlijk alle uitgaven met een screenshot van de rekeningen.

Sponsoren :

T shirts gesponsord door Bastiaano www.bastiaano.com

BellaDonna Bella 500 Euro

Las Van Bennekom 150 Euro

Support For Strays 100 Euro
M.J Betkowska 100 Euro
Karin Westerbrink verjaardags actie 100 Euro

H.Van Beusekom-Wijs E.O 50 Euro
Henk H. Homma 50 Euro
Yvonne De Graaf 50 Euro
Tafel Veiling Support 50 Euro

Bianca Boom 35 Euro
C.A.M JM Joosten 35 Euro

Wendy Kleizen 25 Euro
Andre Schubert 25 Euro ( Paypal)
Regina Kuhl 25 Euro

Dianne Steggink-Beldman 20 Euro
G. Pool E.O 20 Euro
Autizi Toussein 20 Euro

Mw KGE Van Onzen 10 Euro
Ellen Steiger 10 Euro
Michelle V/D Struik 10 Euro
Merlyn Gritter 10 Euro
B.Pronk 10 Euro
H.Van Beusekom-Wijs 10 Euro
Helene Van Beusekom Wijs 15 Euro ( met honden jasjes)
Hr. H.A.L.M Hell en/of MW EO 10.00 Euro
M.G.A Van Hemert 10 Euro
S.H.M V/D Spek 10 Euro
F.N.S.Mewissen 10 Euro
D.Keesman 10 Euro

MW L.Van Kuilenburg 15 Euro
J.J Beelhouwer 15 Euro

G.H Vermeij 5 Euro
Andries/Cobi Gritter 5 Euro
SCS van Disseldorp 5 euro
Hilde Willekens 5 Euro
LEIJ S VD 5 Euro
S V/D Leis 5 Euro
G.A. Seegers 5 Euro
J.Lieuw A Len 5 Euro
Remco Van Dijk 5 Euro
Mariëlle Leeferink 5 Euro

Bart Ebbinge 4 Euro

Euro Race :

B.A.Steffens 3 Euro

P.F Hof 2 Euro
Maaike Kuepers 2 euro
E.L Van Canegem en/of YC Kooistra 2 euro

Glenn Gritter 1.50 Euro

Maicel Gritter 1 euro
Charissa Ter Horst 1 Euro ( Paypal)
Mw DCD Schooten 1 Euro
Remko van Dijk 1 Euro
Miriam Loonen 1 Euro
B.M Wessels 1 Euro
Nicole Strays Timmermans 1 Euro

 

09-10-2015 Voer goed aangekomen in Roemenië

 

Er is weer voer van ons aangekomen in Roemenië bij Monica in Valcea en Georgiana heeft de benches en honden jasjes inmiddels ontvangen.Wij hebben nog een aantal zakken voer mee kunnen gegeven voor Bosnië, maar hier hebben wij nog geen foto's van.Geweldig bedankt mensen die onze voertransporten sponsoren en Wendy Kleizen. Dankzij jullie kunnen wij dit steeds meegeven.


 

28-09-2015 Transport weekend

 

Lieve Dierenvrienden, Het transport is weer goed aangekomen en afgelopen weekend weekend kon Bobby de hel van Valcea verlaten. Bobby is liefdevol ontvangen in zijn Forever Home. Ook hebben wij weer voer kunnen meegeven voor de rescuers in Valcea. En dit keer konden er ook honden jasjes en 2 benches mee. Daarnaast was er een speciale oproep voor een rescuer die dringend voer nodig had in Bosnië. Ook daar hebben wij een aantal zakken voer voor kunnen laden en 2 zakken met dekens.Wij wensen de adoptanten van Bobby heel veel geluk en plezier toe samen. En wij bedanken wederom de sponsoren en Stichting Animal Fellows voor hun ondersteuning van onze voertransporten.

 

                    

 

26-09-2015 Voertransport goed aangekomen in Timisoara

 

Er was nog iets ruimte op transport, zodat wij voor het eerst ook wat voer mee konden geven voor onze rescuers in Timisoara.Dit ligt 500 km verder dan Valcea. Ook dit voer is goed aangekomen van het transport op 17 september, dankzij de sponsoren van onze voertransporten en Stichting Animal Fellows Deze rescuers hebben meer dan 60 zwerf honden en krijgen geen ondersteuning van voer en of manden etc.Ook tijdens onze reis die gepland staat op 1 november naar Roemenië, zullen wij deze fantastische rescuers bezoeken.

26-09-2015 Bezoek van Xantos en Mevr. V.Vliet en Marije Vink

 

Gisterenavond kwam de adoptant Mevr. Van Vliet met Xantos even bij ons op bezoek. Xantos is in Juli naar Nederland gekomen via onze stichting Support. Wat nu zo bijzonder is dat toen wij Xantos poste, de kleindochter (Marije) van Xantos adoptant reageerde op zijn foto. Wij zijn opzoek naar een hondje voor onze Oma ? De vraag aan onze kant was natuurlijk, hoe actief is uw oma nog..? Omdat dit een pup betreft. Nou wij kunnen u vertellen dat wij zeer verrast waren..Xantos en zijn baasje nemen actief deel aan een puppy cursus. Samen dienen zij regelmatig als voorbeeld op de cursus. Het is geweldig om te zien hoe Xantos gericht is op zijn baasje en het is prachtig om hun samen aan het werk te zien. Mevr Van Vliet verteld ons dan ook, ach het is ook niet zo moeilijk , maar je moet er wel wat voor doen! Het zit m in de aandacht, training, beloning, herhaling en de tijd. Eigenlijk zou iedereen zo'n cursus moeten volgen. Wij nemen ons petje af voor Mevr. Van Vliet, zij heeft onvoorstelbaar knap werk verricht met Xantos en wij zijn erg trots op haar en Xantos. En natuurlijk op Marije Vink met zo'n geweldige oma.

 

23-09-2015 Donaties Wendy Kleizen

 

Op deze zonnige dag mochten wij weer een geweldige donatie ontvangen van onze lieve dierenvriendin Wendy Kleizen. Van hondenmandjes,rijst,vlees in blik en halsbandjes tot macaroni. Alles wat de hondjes nodig hebben in Roemenië. Met daar boven nog 25 Euro voor onze reis in Roemenië, deze 25 Euro zullen wij reserveren voor het steriliseren van een zwerfhondje.Wendy superrrrr bedankt voor jou donaties, de foto's van welk zwerf hondje het gaat worden zullen wij hier posten en natuurlijk haar sterilisatie.

 

22-09-2015 Donatie met een lieve boodschap

 

Naar aanleiding van onze oproep over halsbandjes gezocht. Mochten wij deze mooie halsbandjes per post ontvangen met een kaartje erbij en een geweldige lieve boodschap erop voor ons team van Support. Superrrrr bedankt lieve Suzy Van Ek voor de halsbandjes en jou persoonlijke boodschap.

 

 

20-09-2015 Dubbele donatie

 

Wij hebben weer een geweldige donatie mogen ontvangen van onze oproep die wij deelde over riempjes en halsbandjes. Superrrrrr bedankt Merlyn Gritter voor deze geweldige donatie en 10 euro voor onze reis naar Roemenië.

 

 

17-09-2015 Voertransport Animal Fellows

 

Lieve Dierenvrienden, Het wordt steeds moeilijker om het voer in grote partijen op transport te krijgen naar Roemenië.Omdat meerdere mensen en stichtingen zowel in Nederland als België Duitsland de transporteur voorzien van voer. Op zich is dit heel goed nieuws. Het enige geluk is dat wij zo'n beetje elke 14 dagen wel wat kunnen laden.De winterperiode staat weer vlug voor de deur, en door meerdere kanten worden wij gevraagd of wij kunnen helpen met voer en stro. Het is zeer frustrerend dat onze rescuers zo'n 500 km uit elkaar liggen en wij niet iedereen tegelijk kunnen helpen. Het voer wat wij op 30-8 geleden mee hebben meegegeven naar Roemenië van onder andere Stichting Animal Fellows is goed aangekomen in Roemenië en de buikjes zijn weer gevuld. Ook afgelopen weekend hebben wij weer voer mee kunnen geven. Dankzij de vaste sponsoren van ons voertransport.Geweldig bedankt mensen.

       

                     

 

14-09-2015 Oproep halsbandjes en riemen

 

Lieve Dierenvrienden, Wij zijn dringend opzoek naar verschillende soorten maten halsbandjes, riemen en tuigjes voor onze hondjes in Roemenië, als onze hondjes die aankomen bij ons transport. Natuurlijk mogen dit gebruikte bandjes zijn. Wie kan ons helpen met inzamelen ? Ons verzamelpunt is in Hengelo O.V

                    

 

 

13-09-2015 Transport Roemenië

 

Gelukkig kunnen wij met goed nieuws het weekend weer afsluiten. Vanmorgen waren wij weer heel vroeg uit de veren, voor het transport wat aan zou komen uit Roemenië. De kleine zusje Barbie en Candy hebben hun Forever Home gevonden. En het hondje Mery die wij geplaatst hebben met foto's vanuit haar blauwe mandje heeft nog geen Forever Home.Wij konden haar echt niet achterlaten... en zij is nu liefdevol opgevangen door Remko Van Dijk en zijn gezin. Ook hebben wij nu weer voer kunnen meegeven wat wij zo'n 2 keer per maand ophalen bij Stichting Animal Fellows. Inmiddels is het voer wat wij 14 dagen geleden mee gegeven hebben, ook goed aangekomen in Roemenië. Deze week zullen wij daar ook foto's van plaatsen. Wij wensen alle adoptanten heel veel geluk en plezier toe met jullie kanjers. Daarnaast bedanken wij alle sponsoren voor ons voertransport naar Roemenië, dankzij jullie samen kunnen wij net het beetje verschil maken voor deze kansarme honden. Bedankt Merlyn Gritter en Remko Van Dijk voor jullie geweldige hulp en inzet voor dit weekend en de afgelopen dagen.

    

   

 

08-09-2015 Update sponsoren, reis naar Roemenië

 

UPDATE !! Wij willen iedereen GEWELDIG bedanken. voor jullie ondersteuning en donaties. Superrrr om te zien dat jullie achter ons staan en deze kansloze honden een warm hart toedragen. Bedankt mensen!

Lieve Dierenvrienden, Zoals jullie weten vertrekken wij 1 november als team naar Roemenië. Wij willen daar liever niet staan, naar aangereden honden kijken en/ of gedumpte honden en niets voor ze kunnen doen, omdat er NIET voldoende budget zou zijn. Wij willen graag samen met jullie onze handen laten wapperen in Roemenië en hulp bieden. Daarnaast is onze mening dat alles begint bij sterilisatie /castratie van zwerfhonden. Ook hier willen wij graag een begin mee maken. Daarom Starten wij nu met een… EURO RACE ! Wij hebben als Support For Strays meer dan 1500 Likes het zou toch geweldig zijn als al deze mensen en personen die in onze vriendenlijst staan 1 euro overmaken voor de hondjes in Roemenië. Alleen SAMEN kunnen wij het verschil maken voor deze kansarme honden. Helpt u ons mee door euro’s te verzamelen ?? De vlucht en verblijfskosten van ons team zijn en worden door het team afzonderlijk van elkaar prive betaald. Natuurlijk kunt u ons werk daar op de voet volgen en posten wij natuurlijk alle uitgaven met een screenshot van de rekeningen.

Sponsoren :

T shirts gesponsord door Bastiaano www.bastiaano.com


Las Van Bennekom 150 Euro
Support For Strays 100 Euro
M.J Betkowska 100 Euro
Karin Westerbrink verjaardags actie 100 Euro

Henk H. Homma 50 Euro
Bianca Boom 35 Euro
Andre Schubert 25 Euro ( Paypal)
Dianne Steggink-Beldman 20 Euro
G. Pool 20 Euro
B.Pronk 10 Euro
H.Van Beusekom-Wijs 10 Euro
Hr. H.A.L.M Hell en/of MW EO 10.00 Euro
M.G.A Van Hemert 10 Euro
S.H.M V/D Spek 10 Euro
F.N.S.Mewissen 10 Euro
MW L.Van Kuilenburg 15 Euro
Andries/Cobi Gritter 5 Euro
SCS van Disseldorp 5 euro
Hilde Willekens 5 Euro
S V/D Leis 5 euro
G.A. Seegers 5 euro

Euro Race :

B.A.Steffens 3 Euro
Maaike Kuepers 2 euro

Glenn Gritter 1.50 Euro
Maicel Gritter 1 Euro
Charissa Ter Horst 1 euro ( Paypal)
Mw DCD Schooten 1 euro
Remko van Dijk 1 euro
Miriam Loonen 1 euro
B.M Wessels 1 euro
Nicole Strays Timmermans 1 euro

 

31-08-2015 Geweldige donatie

 

Vanmorgen kregen wij nog 2 zakken hondenbrokken van de adoptanten van Bella. Geweldig bedankt lieve Lida Pol, namens ons en de hondjes in Valcea Heel veel geluk en plezier gewenst met jullie knappe meid Bella.

 

 

30-08-2015 Transport is goed aangekomen uit Roemenië

 

Lieve Dierenvrienden, Gisteren is het transport goed aangekomen vanuit Roemenië. Wat een geweldige lieve hondjes zijn Boaz en Bella. 2 hondjes die al een lange tijd terug gereserveerd zijn door hun adoptant. Ook konden wij voer mee terug geven, wat wij elke keer bij Stichting Animal Fellows ophalen, dit wordt gesponsord door de onderstaande sponsoren.Wij wensen onze adoptanten heel veel geluk en plezier samen met jullie hondjes, dankzij jullie konden deze kanjers de hel van Roemenië verlaten. Ook geweldig bedankt de sponsoren van ons voertransport, die dit elke keer weer mogelijk maken.

Jennifer Duss 30 Euro

Henk H. Homma 30 Euro

Emmy Hell-Sluytman 25 Euro

Henny Vermeij 15 Euro

Joy Catry 10 Euro

Julia 5 euro

Jasmijn 5 euro

Bianca Boom 5 Euro

   

     

        

 

29-08-2015 Support For Strays op reis naar Roemenië in november 2015

 

Lieve Dierenvrienden, Eindelijk is het dan zover. Wij zullen als team van Support For Strays 1 november vertrekken naar Roemenië. Ons team wat afreist zal uit 3 personen bestaan : Karin Westerbrink, Merlyn Gritter en Remco Van Dijk. Als team zullen wij de plaats Valcea te bezoeken waar onze gereserveerde hondjes verblijven. En ook voor het eerst de plaats Timișoara zo'n 500 km verderop waar ook onze gereserveerde hondjes worden opgevangen. De wegen zijn erg slecht in Roemenië en dit zal veel reistijd kosten maar dat hebben wij er graag voor over. Daarnaast zullen wij nog enkele shelters bezoeken en kijken welke hulp en waar dit het hardst nodig is voor de wintertijd. Zoals voer, medicatie,sterilisatie,castratie van zwerfhonden. Om dit alles te bekostigen kunnen wij nog HEEL veel hulp gebruiken! Samen kunnen wij net het verschil maken voor deze kansarme honden. De vlucht en verblijfskosten van ons team zijn en worden door het team afzonderlijk van elkaar prive betaald.Natuurlijk kunt u ons werk daar op de voet volgen en posten wij natuurlijk alle uitgaven met een screenshot van de rekeningen. Om dit moment hebben wij 200 euro gereserveerd waarvan 100 euro van Karin's verjaardagsgeld actie. Help u ook een handje mee ?

 

                                   

 

29-08-2015 Prachtige donatie van Wendy Kleizen

 

Wij hebben vandaag weer een prachtige donatie binnen gekregen, voor de hondjes in Roemenië van Wendy Kleizen.Van vlees in blik, rijst tot brinta etc. Alles wat de hondjes heel goed kunnen gebruiken. Geweldig bedankt Wendy dit kan nog mooi mee op het voertransport van morgen. Mocht u de hondjes ook een handje willen helpen door voer in te zamelen, neem dan contact met ons op.

                           

 

26-08-2015 Voer halen Animal Fellows

 

Vandaag zijn wij weer op reis geweest naar Stichting Animal Fellows om voer te halen voor de honden in Roemenië.Dit reisje neemt toch al gauw 1 werkdag in beslag met inladen en weer uitladen erbij. Uw prive berichten zullen wij daarom morgen z.s.m. beantwoorden. Ook wij hebben weer een prachtige vracht mogen inladen, dankzij onze vaste sponsoren en Animal Fellows.Ook bedankt de mensen achter de schermen. die steeds bereid zijn een handje te helpen met sjouwen.Toppie!

Sponsoren :

Jennifer Duss 30 Euro

Henk H. Homma 30 Euro

Emmy Hell-Sluytman 25 Euro

Henny Vermeij 15 Euro

Joy Catry 10 Euro

Julia 5 euro

Jasmijn 5 euro

Bianca Boom 5 Euro

   

 

15-08-2015 Voertransport goed aangekomen in Roemenië plaats Valcea

 

Lieve Dierenvrienden, Het voer wat wij via Stichting Animal Fellows ophalen is op 09-08-2015 mee gegaan op transport naar Roemenië in de plaats Valcea,zoals afgesproken. Helaas hebben wij niet alles mee kunnen geven, omdat er te weinig transport ruimte vrij was. De rest wat niet mee kon blijft in opslag tot het volgende transport.In ieder geval hebben de hondjes de buikjes weer even vol, dankzij de sponsoren die elke maand dit voertransport sponsoren. Op de foto's ziet u hondjes die wij ondersteunen en promoten waarvan Monica deze foto's van gemaakt heeft. Op deze foto's is ook goed te zien hoe geweldig de grote knuffelbeer Hector is samen met andere honden. Geweldig bedankt alle sponsoren en Animal Fellows, dankzij jullie kunnen wij net het kleine beetje verschil maken voor deze honden.Wij zijn op dit moment aan het onderzoeken, of er een mogelijkheid is 1 grote vrachtwagen een paar keer per jaar te vullen met voer en spullen en deze af te laten reizen naar Roemenië. Natuurlijk krijgen wij zo'n wagen niet alleen vol met een paar ton aan voer en spullen.Wellicht is het mogelijk om samen de handen in een te slaan, en dit toch voor elkaar te krijgen. Wij zijn nu in afwachting van de prijsopgave welke kosten dit met zich mee zou brengen.

 

   

   

   

         

09-08-2015 Transport

 

Lieve Dierenvrienden, Wij vielen een heel klein beetje met de neus in de boter wat ons transport betreft. Onze hondjes zijn dus pas vannacht veilig aangekomen op ons verzamelpunt. En welk hondje zat ook op dit transport ? jaja..Wolffie waar wij al een paar maanden naar uit hebben gekeken. Vannacht zijn alle hondjes nog voorzien van water, eten en konden zij hun behoefte doen, zodat ze daarna lekker in hun mandje konden gaan slapen. Ook hebben wij een gedeelte aan voer ingepakt, wat wij via Stichting Animal Fellows binnen krijgen.Wij wensen de adoptanten heel erg veel geluk en plezier toe, samen met jullie adoptiehondjes. Dankzij jullie konden deze kanjers de hel van Roemenië verlaten, en komt er een plaatsje vrij in Roemenië voor een ander hondje in nood. Dan willen wij nog een keer alle sponsoren van Wolffie extra bedanken dankzij jullie heeft Wolffie deze geweldige kans gekregen. Merlyn Gritter geweldig bedankt voor jou hulp afgelopen nacht en voor opvang en alle goede zorgen van Wolffie.Je bent een kanjer !

 

    

    

 

08-08-2015 Sponsoring

 

En vandaag is er weer zo'n geweldige donatie binnen gekomen. Een zak brokken en 15 Euro van een lieve dierenvriendin. Zij wil graag anoniem blijven. Superrrr bedankt anoniem.

 

 

08-08-2015 Sponsoring

 

En wij hebben weer een prachtige donatie binnen gekregen van 10 Euro. Dit is gedoneerd door Natasja's hondentrimsalon. Geweldig bedankt Natasja Hoekstra.

 

                         

07-08-2015 Update Wolffie

 

Wij gaan vanavond afsluiten met GEWELDIG nieuws, een update over het Valcea hondje Wolffie! Voor haar story moet u echt even naar beneden scrollen voor wie haar niet kent, maar dit is zeker de moeite waard om te lezen. Wij hebben de bloedtesten binnen gekregen van Wolffie en GROEN licht om haar af te laten reizen naar onze stichting. Geweldig bedankt alle sponsoren en iedereen die het vertrouwen hebben gehouden in Wolffie en ons, wij zijn enorm blij voor Wolffie! Natuurlijk bedanken wij ook de Valcea dames voor hun goede zorgen voor Wolffie.

Donaties Wolffie en haar ( overleden) pups :

Dianne Steggink 25 Euro
Hr Halm Hell/H.G.M. Hell -Sluytman 25 euro
J.van Tienhoven 25 Euro
K.G.E van Onzen 25 Euro
Margreet Stam 25 Euro
Annemarie Leppink 7.50 Euro
Mw. R.M.A Postelmans 10 Euro
Mw B.M Wessels 10 Euro
Mw B.M Wessels 10 Euro
Bianca Boom 20 Euro
Marjan Pasop 15 Euro
Debby Slieker 15 Euro
Koekkoek 30 Euro
Monique v. Haarlem 10 Euro
Karin Wijma 20 Euro

Vaste maandelijkse sponsor : Dianne Steggink 10 Euro

Haar story : Lang geleden hebben wij een oproep gedaan voor het mooie, maar angstige en depressieve teefje Wolffie. Wij zochten iemand die haar tijdelijk kon opvangen tot zij geadopteerd zou worden. Wij waren ontzettend blij met alle mensen die gereageerd hadden waardoor wij een goede opvang konden regelen en Wolffie kon reizen. Na contact met de dames van Valcea bleek echter dat Wolffie in de tussentijd naar Boekarest was gebracht omdat iemand daar haar wilde adopteren. Navraag leerde ons dat Wolffie slecht was behandeld en uiteindelijk in het gemeenteasiel van Boekarest was opgesloten. Wij kregen de schok van ons leven toen wij een foto ter bevestiging kregen! Wolffie was in niets meer te herkennen van de mooie dame die ze was naar een sterk verwaarloosd en vermagerd, met demodex besmet teefje. Nicoleta heeft Wolffie terug kunnen halen naar Valcea. Bij aankomst bleek dat Wolffie bovendien gedekt was en twee pups had om voor te zorgen. En dat in haar verzwakte staat! Behandeling is toen gestart voor dit ernstig verwaarloosde meisje en haar pups.Helaas zijn beide pups alsnog gestorven.

 

16-07-2015 Voer Animal Fellows

 

Wij hebben weer een mooie partij kunnen ophalen bij Animal Fellows waaronder ook het nieuwe voer van Purina.Graag ziet Animal Fellows dit voer zo snel mogelijk in Roemenië op foto's terug, i.v.m. de nieuwe sponsoring. Ook hebben wij weer wat adem ruimte kwa opslag van voer.Dus mochten jullie nog voer hebben staan in opslag,het kan er weer bij. Mocht je voer willen komen brengen in de bouwvak vakantie dan graag even in overleg kwa tijd. Geweldig bedankt onderstaande sponsoren voor deze maand Juli, die jullie hebben gesponsord.Natuurlijk kunnen wij nog wat hulp gebruiken om ook de benzinekosten wat te kunnen dekken, naast onze vaste bijdragen aan Animal Fellows van 100 Euro per maand. Wij hebben nu 2 keer gereden deze maand en dit kost ons steeds weer een volle tank brandstof. Helpt u ook een handje mee ? Dekens en lakens en handdoeken hebben wij nog genoeg in opslag!

Sponsoren transport Juli :

Henk H. Homma 50 Euro

Jennifer Duss 30 Euro

Emmy Hell-Sluytman 25 Euro

Henny Vermeij 15 Euro

Joy Catry 10 Euro

Monique v.Haarlem 10 Euro

Bianca Boom 5 Euro

    

 

16-07-2015 Donatie B.M Wessels

 

Update Wolffie Allereerst willen wij B.M Wessels geweldig bedanken voor jou donatie van 10 euro voor Wolffie. Toppie! Het gaat goed met Wolffie! In afwachting van de bloedtest, waarvoor wij nu opdracht hebben gegeven, willen wij proberen Wolffie vanaf 9 Augustus te laten reizen naar Nederland.Superrrr nieuws toch op deze mooie zonnige dag. Thanks Valcea Girls, for taking such a good car off Wolffie

      

      Voor behandeling                         Na behandeling

 

 

 

13-07-2015 Smigle

 

Ook Smigle is gearriveerd na een behoorlijke vertraging.Voor Smigle is de reis heel erg spannend geweest, zij had wat last van wagenziekte. Vanmorgen zijn we even voor een check up bij de dierenarts langs geweest, dit is maar een klein stukje rijden en het ging al een heel stuk beter in de auto.De check up is prima verlopen, Smigle woog 7,1 kg. Wij hebben nog extra ontwormingstabletjes voor Smigle meegenomen. Voorlopig wordt Smigle even opgevangen door Merlyn Gritter, totdat ze naar haar Forever Home kan. Geweldig bedankt weer Merlyn Gritter voor al jou goede zorgen en supperrr bedankt Melanie en Berno Krabbe voor het ophalen van Smigle.

 

 

10-07-2015 Donatie van Regina Kuhl

 

Wij hebben een prachtige donatie binnen gekregen van Regina Kuhl. Zij doneerde maar liefst 25 Euro. Regina geweldig! Superrrr bedankt voor jou donatie.

                                                   

 

08-07-2015 Voer ophalen Stichting Animal Fellows

 

Beste mensen,  

Wij kunnen ons wensenlijstje weer in sturen voor Animal Fellows, om meerdere keren per maand voer te gaan halen bij Animal Fellows.De kosten volgens contract zijn hiervan 100 Euro per maand, dit alles naast de brandstofkosten voor elke ritje.Dus wij kunnen nog wel wat hulp gebruiken, helpt u ook een handje mee ?   

 

Geweldig bedankt alweer de onderstaande sponsoren voor jullie sponsoring van de gehele maand juli. Samen kunnen wij net het verschil maken voor de honden in Valcea. De 1 ste foto is het voer wat nu bij |Animal Fellows is binnen gekomen. Op de andere foto's is de aankomst te zien van de brokken in Valcea.

 

   

Sponsoren transport Juli :   

 

Henk H. Homma 50 Euro  

 

Jennifer Duss 30 Euro

 

Emmy Hell-Sluytman 25 Euro  

 

Henny Vermeij 15 Euro  

 

Joy Catry 10 Euro  

 

Monique v.Haarlem 10 Euro   

 

Bianca Boom 5 Euro

 

                                Inpakken voer ( extra transport )

 

     

                         Donaties uitpakken in het Valcea shelter


03-07-2015 Voer ophalen Stichting Animal Fellows

 

Ook afgelopen week hebben wij weer voer kunnen halen, voor ons juli transport bij Animal Fellows. Hierbij hebben wij een nieuw contract binnen gekregen met aangepaste voorwaarden. Wij hopen deze maand nog een keer voer te kunnen halen bij Fellows. Geweldig bedankt alweer de onderstaande sponsoren voor jullie sponsoring van de gehele maand juli. Samen kunnen wij net het verschil maken voor de Valcea honden.

Sponsoren transport Juli :

Henk H.Homma 50 Euro

Jennifer Duss 30 Euro

Emmy Hell-Sluytman 25 Euro

Henny Vermeij 15 Euro

Joy Catry 10 Euro

Bianca Boom 5 Euro

    

         


Beste Fellows en Fellowfriends,

Er zijn nieuwe LADINGEN binnen! Ja, ladingen groot geschreven want we hebben niet enkel de super lading binnen van ZOOPLUS met heel veel food en non food maar ook nog een extra voerdonatie van PURINA! Daar zijn we érg blij mee natuurlijk.
We roepen dus iedereen weer graag op hun wensenlijstje in te sturen naar ons emailadres. Let op de deadline van insturen en mocht je geen bericht terug krijgen dan is er iets niet goed gegaan. In dat geval gewoon nog een keer sturen.
Dan graag aandacht voor het volgende: we trachten onze dienstverlening steeds beter te maken. Voer is er in allerlei smaken ,ook in de speciaal voeren. Die speciaal voeren scheiden we en zullen we alleen uitleveren aan die partijen die er specifiek om vragen. Dat geldt voor zowel katten als hondenvoer. Dus heb je bijvoorbeeld voer nodig voor een kat met nierproblemen geef dat dan specifiek aan en we zullen dan kijken of we daarvoor speciaal voer in huis hebben. We hebben ook veel hondenvoer voor PUPPYS op dit moment. Ook dat geven we enkel uit op verzoek!

 

02-07-2015 Donaties

 

Beste mensen,

Hartelijk dank voor al jullie felicitaties en bloemen en andere cadeaus. Ook geweldig is het om te zien, dat mensen gehoor hebben gegeven aan de oproep om 1 euro te doneren voor mijn verjaardag. Ik ben er superrrrr blij mee, dank jullie wel. Dit geld wordt gereserveerd voor de Valcea honden in het Valcea shelter die wij als team van Support in oktober persoonlijk gaan bezoeken. Hiervan gaan wij ter plaatse kijken wat de Valcea honden goed kunnen gebruiken, zoals bijv. ontworming / ontvlooi middelen, medicatie, speciaal voer voor honden die het nodig hebben. Daarnaast willen wij graag enkele hondjes laten steriliseren of castreren.Natuurlijk tag ik jullie weer in oktober, en kunt u ons werk ter plaatse volgen d.m.v. foto's en natuurlijk de bij behorende rekeningen, wat wij uitgeven. Voor deze maand Juli hebben wij als stichting alvast 100 euro kunnen reserveren voor ons werk in oktober. Daarbij voeg ik (Karin) het gedoneerde verjaardagsgeld toe, de stand is op dit moment :

100 Euro reservering door de Stichting Support

Bianca Boom 21 Euro (Paypal)

Natascha v. Loy 15 Euro

Karin v. Onzen 10 Euro

Emmy Hell-Sluytman 10 Euro

Patrick Lipmann 10 Euro

Merlyn Gritter 10 Euro

Rianne v. Onzen 10 Euro

Jacqueline van de Worp 10 Euro

Michelle van der Struik 5 Euro

Melanie Berno Krabbe 5 Euro

Johansiena v, Wijk 1,75 Euro

Geweldig bedankt mensen!

 

02-07-2015 Extra transport

 

 

Lieve dierenvrienden,

Zoals wij jullie hebben laten weten, hebben wij op 29 juni gebruik kunnen maken van een extra ( ander) voertransport, wat vanaf ons verzamelpunt naar Roemenië zou vertrekken. Hiervoor hebben wij in de nachtelijk uurtjes de wagen ingepakt wat er nog bij kon kwa ruimte en gewicht. Ook hebben wij geschreven dat een gedeelte van dit voer naar een prive opvang zou gaan en een gedeelte naar de Valcea honden, omdat dit een extra transport betreft en wij genoeg voer in opslag hadden, en anders geen nieuw voer kunnen afnemen bij Animal Fellows, omdat de opslag hier ook vol zit. Dit extra transport is ons niet in dank afgenomen, door 1 van de Valcea vrijwilligsters die het voer dan zou moeten ophalen op een meeting point in Roemenië. Hierover zijn discussies ontstaan, natuurlijk gaan wij u hier niet mee lastig vallen. Maar wij hebben als bestuur van Support besloten om geen transporten meer te rijden met de desbetreffende persoon die rechtstreeks op het Valcea shelter rijd. Omdat wij van mening zijn dat als er genoeg voer beschikbaar is, dat delen geen probleem moet zijn. Ook wij rijden voor de Valcea honden vele kilometers en zijn veel dagen kwijt met alles oppakken, zo ook al onze vrijwilligsters. Natuurlijk blijven wij ons inzetten voor de Valcea honden en blijven wij de Valcea honden voorzien van voer. De foto’s die volgen zijn van het inpakken van ons extra nacht transport.

 

 

24-06-2015 Donatie

 

Wat lief zit je bij de kapper krijg een zak honden voer Dank je wel Braham Coiffure's

                                                       

 

23-06-2015 Bijzonder transport

 

Vandaag is er wel een heel bijzonder transport aangekomen op ons verzamelpunt, dit paste niet meer in een doos. Hekwerk, een palletwagen, schep,bezem, steekwagen, boenmachine etc De dames van Valcea kunnen dit mooi in het puppy depo gebruiken. Dit alles danken wij weer aan Jennifer Duss. Jennifer geweldig bedankt alweer, je bent een super kanjer.

                            

                            

 

22-06-2015 Voertransport maand Juni

 

Wij hebben het afgelopen weekend een druk transport weekend gehad tot in de ochtenduren. En wij hebben weer lieve nieuwe dierenvrienden in het echt mogen ontmoeten. 2 hondjes konden de hel van het Valcea shelter verlaten via onze stichting. In totaal vonden 22 Valcea hondjes via Duitsland, België en Nederland een Forever of Foster Home. Wij hebben dit keer zoveel voer dat alles in opslag blijft tot het volgende transport, omdat Duitsland al veel voer had meegegeven. Het transport was dit keer zonder ons hondje Hope, maar bij aankomst van de hondjes brandde alle kaarsjes op haar grafje zoals alle dagen ervoor, zodat zij er toch nog een beetje bij is. Zo moest Ilse toch al gauw 1.5 uur rijden om hier te komen samen met haar hondjes Teun en Timo. Lieve Ilse het was super gezellig om de dag en nacht met jou en je hondjes door te brengen. En ik wil je heel graag bedanken voor het mooie plantje, dat je heb meegebracht voor ons meisje Hope . Daarnaast hebben wij kennis mogen maken met onze lieve dierenvrienden Annemieke Francotte en haar man die maar liefst 3 uur naar ons kwamen rijden vanuit België, om spulletjes, zoals voer, kussens, halsbandjes etc te brengen. Met daarnaast nog een donatie van maar liefst 50 Euro die namens haar hondjes Duke en Senna werden gedoneerd. Ook deze mensen doen prachtig werk voor meer info kunt u kijken op www.Duke-2010.tk met foto’s van Duke en Senna. Bedankt Fam. Francotte het was superrrr om jullie in het echt te mogen ontmoeten, wat jullie allemaal doen voor de hondjes in een woord chapeau.. bedankt voor de lekkere pralines en wij hopen tot de volgende keer. Ook van onze collega Bianca Boom mochten wij voor Hope een geweldig mooi kaartje ontvangen met een prachtig gedicht, deze zullen wij later toevoegen aan haar grafje. Ook Marieke en Michel kwamen weer 1.5 uur rijden met heel veel voer en spulletjes voor de Valcea hondjes, Bedankt Marieke en Michel voor het iedere keer weer verzamelen en helpen bij het transport. Bedankt Bianca voor jou steun en dat je extra tijd vrij hebt gemaakt om in te vallen. Daarnaast ben ik verrast met een kaartje van onze collega Melanie Krabbe van onze stichting met daarbij nog 3 rode rozen. 1 rode roos met afscheidsgroet van Trudie Beverloo , Trudie sponsorde maandelijks ons hondje Hope, zodat zij naar therapie kon blijven gaan. Ook een rode roos van Nico v. Haastert met een lieve afscheidsgroet en 1 rode roos van Melanie Krabbe. Thanks Trudie, Nico en Mel voor jullie steun. Naast dit alles hebben wij een mooi kaartje mogen ontvangen van onze dierenarts, die ons goed heeft begeleid en daardoor Hope heel rustig over de regenboogbrug kon gaan. Ik wil graag iedereen bedanken voor jullie steun en het mogen kennismaken met onze nieuwe dierenvrienden, wij zijn zeer trots op ons samenwerkend team. Rest ons nog de adoptanten van Teuntje en Teddy heel veel geluk en plezier samen te wensen met jullie geredde Valcea hondjes.

 

 
          

 

                              

 

19-06-2015 Donaties /Sponsoring

 

Ook zijn er geweldige donaties binnen gekomen van Monique v. Haarlem 10 Euro, Karin Wijma 20 Euro en Dianne Steggink -Beldman is een vaste sponsor van ons Wolffie en zij heeft weer 10 Euro overgemaakt voor deze maand. Superrrr bedankt mensen. Zonder sponsoren en donateurs kunnen wij het verschil niet maken voor de Valcea honden.

   

 

19-06-2015 Update voertransport maand Juni

 

Wij kunnen vandaag wel een hele BIJZONDERE Update doen over het maandelijkse voertransport naar het Valcea shelter. Wij mogen als vaste maandelijkse sponsor de meisjes Julia van 7 jaar en Jasmijn van 5 jaar toevoegen als vaste sponsors voor de Valcea hondjes. Deze kindjes sponsoren ieders 5 Euro per maand. Dit gebeurd natuurlijk alles onder het toeziende oog van mama (Danielle). Ook Rene Las van Bennekom heeft een super donatie gedaan van maar liefst 25 euro voor het transport in deze maand Juni. Geweldig bedankt Julia, Jasmijn, Danielle en Rene voor jullie sponsoring en donatie. Dankzij jullie kunnen wij net het verschil maken voor de Valcea honden.Toppie mensen!


Vanochtend konden wij weer vroeg op pad, om naar Animal Fellows voer te halen voor de Valcea honden voor de maand Juni.Wij kunnen voor dit transport nog enkele sponsoren gebruiken, omdat wij niet alleen 100 Euro aan contract kosten kwijt zijn per maand, maar ook nog de brandstofkosten hebben. Naast deze foto's van wat wij vanmorgen hebben geladen hebben wij nog 600 kg brokken in opslag. Dus het aankomende transport kan de wagen weer VOL vertrekken naar de honden in het Valcea shelter.Wie helpt er nog een handje mee? Bedankt nogmaals de onderstaande sponsoren en Melanie Krabbe voor het laden en de gezelligheid onderweg

Dit zijn de vaste maandelijkse donateurs van voertransport Valcea:

 

Jennifer Duss 30 Euro
Jos Jansen 25 Euro
Joy Catry 10 Euro
Julia 5 Euro
Jasmijn 5 Euro
Bianca Boom 5 Euro

 

Donaties voertransport JUNI :

 

Henk H. Homa 50 Euro
Emmy Hell-Sluytman 25 Euro
Rene Las van Bennekom 25 Euro
Henny Vermeij 15 Euro.

 

18-06-2015 Bedankt voor jullie steun

 

Lieve Dierenvrienden,


Geweldig bedankt voor al jullie lieve berichtjes die wij mochten ontvangen. Het is moeilijk om de dag door te komen zonder Hope...het is stil, leeg, geen vrolijke kwispelende Hope meer, geen groet…Er is geen seconde dat ik niet aan haar denk of met haar grafje bezig ben. Ik heb geen idee hoe en wanneer ik dit ooit een plaatsje kan gaan geven.... en wanneer haar grafje compleet zal zijn. Maar het is heel fijn om jullie lieve berichtjes te mogen lezen.

Ik heb vandaag 1 rode roos neergezet voor Monica Zaharia uit Valcea, Monica kende Hope goed tijdens haar verblijf in Panco’s. Panco’s is het prive gedeelte waar de honden opgevangen worden die uit het publieke shelter komen.Dit werd vroeger beheerd door de Heer Panco’s die helaas overleed. De Heer Panco’s is ook diegene die Hope van straat heeft gehaald, haar verzorgde en haar operatie betaalde in Roemenië voor Hope.

Na het overlijden van Heer Panco’s werd Hope buiten tussen alle honden van Panco’s gedumpt en moest zich maar zien te redden. Vandaar dat wij in overleg met Monica ook een rode roos hebben geplaatst namens de Heer Panco’s.

Bedankt mensen voor jullie steun,


Support For Strays

Karin

     

 

 

17-06-2015 Afscheid lieve Hope

 

Lieve Dierenvrienden,

 

Met pijn in ons hart hebben wij vandaag afscheid moeten nemen van onze lieve Hope. Haar lijfje kon niet meer. Als 9 jarig meisje hebben wij samen 9 maanden lief en leed gedeeld. Hope zal altijd bij ons blijven. Niet alleen in ons hart maar ook in haar eigen grafje op een speciaal plekje. Dit waar haar Valcea honden vriendjes zullen worden ontvangen, die doorgaan naar hun Forever Home. Rust zacht lieve Hope.

 

IN TRANEN

samen gewandeld
samen lief en leed gedeeld
slaap zacht lieve Hope

je rust is meer dan verdiend
in tranen laat ik je gaan…

Veel Liefs,

Karin

       

      

 

16-06-2015 Voer halen Animal Fellows maand Juni

 

Vanochtend konden wij weer vroeg op pad, om naar Animal Fellows voer te halen voor de Valcea honden voor de maand Juni.Wij kunnen voor dit transport nog enkele sponsoren gebruiken, omdat wij niet alleen 100 Euro aan contract kosten kwijt zijn per maand, maar ook nog de brandstofkosten hebben. Naast deze foto's van wat wij vanmorgen hebben geladen hebben wij nog 600 kg brokken in opslag. Dus het aankomende transport kan de wagen weer VOL vertrekken naar de honden in het Valcea shelter.Wie helpt er nog een handje mee? Bedankt nogmaals de onderstaande sponsoren en Melanie Krabbe voor het laden en de gezelligheid onderweg

Dit zijn de vaste maandelijkse donateurs van voertransport Valcea:

Jennifer Duss 30 Euro
Jos Jansen 25 Euro
Joy Catry 10 Euro
Bianca Boom 5 Euro

 

Donaties voertransport JUNI :

Emmy Hell-Sluytman 25 Euro
Henny Vermeij 15 Euro.

              

 

 12-06-2015 Update Wolffie

 

Update Wolffie. Kent u haar nog het depressieve meisje Wolffie met ernstige huidproblemen, zij verloor ook nog haar beide pups in het Valcea shelter. Wij komen een stukje dichterbij. Inmiddels is Wolffie gesteriliseerd. Wij kijken al uit naar de dag dat wij Wolffie mogen ontvangen.Geweldig bedankt alle onderstaande donateur die haar hebben gesteund :

Donaties Wolffie :

Dianne Steggink 25 Euro
Hr Halm Hell/H.G.M. Hell -Sluytman 25 euro
J.van Tienhoven 25 Euro
K.G.E van Onzen 25 Euro
Margreet Stam 25 Euro
Annemarie Leppink 7.50 Euro
Mw. R.M.A Postelmans 10 Euro
Mw B.M Wessels 10 Euro
Bianca Boom 20 Euro
Marjan Pasop 15 Euro
Debby Slieker 15 Euro
Koekkoek 30 Euro

Vaste maandelijkse sponsor : Dianne Steggink 10 Euro

11-06-2015 Twenimals Evenement

 

U kunt ons volgende week woensdag ook tegenkomen op het Twenimals Evenement. Wij zijn daar aanwezig met een kraam met verkoop van 2 de hands paardenspullen en natuurlijk om onze Stichting Support For Strays te promoten, en het werk wat wij samen met jullie verrichten voor het Valcea shelter. Natuurlijk hebben wij voor de verkoop van de Stichting onze welbekende Twentse Imker honing bij ons en nog andere leuke spulletjes. De opbrengst hiervan zullen wij gebruiken voor medicatie, ontvlooi/ontworm middelen en eventueel sterilisatie/castratie voor de zwerfhonden rond Valcea. Dit alles zal zal later dit jaar plaatsvinden. Als wij zelf afreizen naar Valcea in Roemenië, om daar de handen uit de mouwen te steken

 

                                                             

 

10-06-2015 Betaling Animal Fellows

 

Vandaag hebben wij weer 100 Euro overgemaakt aan Animal Fellows (zie foto) voor het transport in Juni. Wij kunnen volgende week weer ons wensenlijstje insturen voor de honden, om de week erop weer voer te kunnen gaan halen voor de Valcea honden. Helpt u ook een handje mee ?

Zoals jullie weten hebben wij een contract kunnen tekenen bij Stichting Animal Fellows. Met dit contract zijn wij er zeker van dat, wij samen met Jullie de honden in het Valcea shelter kunnen blijven helpen met voer. De kosten hiervan zijn elke maand 100 Euro wat wij rechtstreeks overmaken per bank aan Animal Fellows.Daarnaast zijn wij als Support een volle tank kwijt aan brandstofkosten. Gelukkig zijn er een aantal sponsoren die inzien hoe belangrijk dit transport is voor de Valcea honden, zodat zij kunnen blijven eten.Hieronder kunt u de vaste sponsoren vinden die elke maand dit transport ondersteunen.

Dit zijn de vaste maandelijkse donateurs van voertransport Valcea:

Jennifer Duss 30 Euro
Jos Jansen 25 Euro
Joy Catry 10 Euro
Bianca Boom 5 Euro

Donaties voertransport JUNI :

Emmy Hell-Sluytman 25 Euro
Henny Vermeij 15 Euro

Wij zoeken nog sponsoren die ons een handje willen helpen bij deze maand Juni.

 

06-06-2015 Trots op Hope

 

Wij zijn erg trots op onze meid Hope na haar eerste zwemles. Op dit moment is ze nog steeds stabiel.Het reddingsvest aan doen was geen enkel probleem. In het begin trok ze alle vier pootjes omhoog en gebeurde er helemaal niets. Even later zakte haar pootjes en begon onze dame te zwemmen en jaaaa..ook haar achterpootjes begonnen mee te doen, meestal tegelijk en soms apart. Nog een momentje later en ons meiske kon al alleen zwemmen, zonder haar vast te houden. Het lijkt ook of ze meer rust krijgt door het zwemmen, wij tekenen deze zomer voor heel veel zon.

                          

 

04-06-2015 Het voertransport van de maand mei is goed aangekomen in het Valcea Shelter

 

Het voertransport van de maand mei is goed aangekomen in Roemenië. Dit keer is er eerst gekozen om de honden te voeren in Panco's. Dit is een prive gedeelte, waar de honden heen gaan vanuit het PB shelter mocht daar nog ruimte zijn. Het enige voordeel wat deze honden hier hebben is meer bewegingsvrijheid. De omstandigheden hier zijn niet veel beter dan in het PB shelter. Ook in Panco's heeft onze Hope zich jaren voortgesleept over de grond. In de zomerperiode gaat dit alles nog redelijk, maar stelt u zich de regen periode of winter eens voor ? Al het voer moet met een kruiwagen via de steile helling naar beneden gebracht worden, ook een aardige klus. Hier doen wij het allemaal voor, samen met jullie hulp! Geweldig bedankt mensen! Wij gaan weer inzamelen voor het transport Juni, helpt u dan ook een handje mee ?

Dit zijn de vaste maandelijkse donateurs van voertransport Valcea :

Jennifer Duss 30 Euro
Jos Jansen 25 Euro
Bianca Boom 5 Euro

Donaties voertransport maand MEI voertransport Valcea :

Henk H.Homma 50 Euro

Emmy Hell- Sluytman 25 Euro

I.A.H van der Straat 10 Euro

H.Van Beusekom-Wijs 7.50 Euro

Monique van Haarlem 30 Euro

Catry Joy 10 Euro.

Geweldig bedankt mensen! Toppie


   

 

 

 

01-06-2015 Goed nieuws voor "Tabitha "

 

Dit is het Fluffy zusje "Tabitha " zij heeft het geluk gehad dat zij de hel van Valcea kon verlaten afgelopen weekend, dankzij Karin Wijma. Tabitha is even een paar dagjes in opvang geweest bij Karin Wijma. Dit in afwachting van goedkeuring van het huisbezoek wat vanavond door Kirsten Weernink-Drenthen gedaan is.Het huisbezoek was prima in orde en Tabitha kan natuurlijk naar haar Forever Home, met tuin en een ander vriendinnetje. Dit is toch prachtig ! Geweldig bedankt Karin Wijma en Kirsten Weernink-Drenthen. Wij wensen Rieky en haar gezin heel veel plezier en een mooie toekomst toe samen met Tabitha.

 

                               
 

 

31-05-2015 Transport Valcea shelter

 

Wij hebben een geweldig weekend achter de rug. Het transport vanuit het Valcea shelter had behoorlijke vertraging. Zaterdagavond konden 3 hondjes meteen door naar hun adoptant /foster Home. De rest van de hondjes bleven 1 nachtje slapen in mandjes met dekentjes en knuffels. Dit alles natuurlijk met brokjes, water om vervolgens in diep slaap te vallen. Zondagmorgen waren wij weer vroeg uit de veren, om te voeren, de wagen schoon te maken. En weer vol te pakken met het voer van Stichting Animal Fellows en andere donaties. Marieke Geertesema , Michel en Kirsten Weernink-Drenthen kwamen nog een aanhanger vol met voer en allerlei andere spullen afleveren. Ook was er heel even tijd voor wat gezelligheid bij de koffie en hebben wij de mensen die geholpen hebben verrast met een bedankje .. een knappe taart, namens onze stichting Support For Strays. Deze is gedoneerd door een van de medewerkers van deze stichting zelf. Natuurlijk hebben wij een liedje gezongen voor een van onze vrijwilligers van onze stichting BERNO KRABBE is vandaag jarig! Gefeliciteerd Berno met je verjaardag. Wij willen iedereen die gedoneerd heeft de afgelopen weken hartelijke danken, voor al jullie donaties en jullie inzet voor de mensen die verzamelen. Geweldig mensen ! SAMEN kunnen wij net het verschil maken voor deze honden in het Valcea shelter. Natuurlijk komen wij met een UPDATE en foto’s wanneer het transport is aangekomen in het Valcea shelter. Ook gaat onze dank uit naar alle adoptanten en opvang gezinnen, zonder jullie zaten deze hondjes nu nog in de hel met een uitzichtloos bestaan. Als wij alle foto’s van de hondjes binnen hebben, die nu nog onderweg zijn naar hun opvang en/of geadopteerd, zullen wij deze later aan dit album toevoegen. Wij hebben de knollen op voor dit weekend… maar het is een geweldig gezicht en gevoel om de wagen weer VOL te zien vertrekken. Geweldig bedankt allemaal!

            

                        

 

30-05-2015 Donaties Wendy Kleizen, Niels Knobben en Ellen Steiger.

 

Ook vandaag is er weer een geweldige donatie binnen gekomen voor de Valcea honden. Wendy Kleizen springt eigenlijk elk Valcea transport bij. Dit keer in samenwerking met Niels Knobben en Ellen Steiger. Geweldig bedankt Ellen,Niels en Wendy voor jullie donatie, dit is elke keer wat wij tekort komen voor de Valcea honden, vlees in blik en rijst. Toppie hoor!

 

                 

 

30-05-2015 Melanie schreef een brief aan de koning

 

Melanie Berno Krabbe van onze stichting Support For Strays heeft een brief terug gekregen van onze " Koning ". Zij schreef een brief om aandacht te vragen voor het doden van de Roemeense Zwerfhonden en de erbarmelijke omstandigheden waarin de honden moeten verblijven. Dit alles met alle bijbehorende geldstromen die van Nederland naar Roemenië gaan.Deze gebruikt dienen te worden voor sterilisatie en castratie projecten. Al dit geld komt zeker NIET terecht bij de zwerfdieren in Roemenië. Wij betalen nog steeds net als andere stichtingen de sterilisaties/castraties gereed maak kosten voor de honden die wij willen laten afreizen. Het geld van Nederland wordt ook niet gebruikt voor voeding en/of verzorging van de zwerfhonden in Roemenië. Daarom verzorgen wij iedere maand een voertransport richting het Valcea shelter, zoals vele andere stichtingen en organisaties dit naar andere shelters doen. Dit alles om het leed zo dragelijk mogen te maken,vooral tijdens winterperiode. Natuurlijk kon onze "Koning" niet aan het verzoek voldoen van Melanie. En zo blijft ONZE en JULLIE hulp heel hard nodig in Roemenië. Zoals ander stichtingen, organisaties en rescuer's, omdat de zwerfhonden geen STEM en rechten hebben. En na het lezen van onze Koning zijn brief, ook nooit zullen krijgen. Wij vragen ons af waar al dat geld dan blijft van de Nederlandse overheid in Roemenië ..?

 

           

 

28-05-2015 Donatie 100 Euro voor Faith

 

Steunpunt voor Dieren heeft ons laten weten te willen helpen met de kosten van Faith. Steunpunt voor dieren heeft een donatie gedaan van 100 Euro. Hier zijn wij natuurlijk geweldig blij mee, omdat wij aardig wat dierenartskosten hebben gehad, naast de kosten van onze opvanghonden en het extra laten afreizen van hondjes, wat kosten met zich mee brengt. Geweldig bedankt Steunpunt voor dieren.

 

 

 

28-05-2015 Donaties Pets Place Almelo, Michelle en Oma de Widt

 

Er zijn vandaag weer meerdere donaties binnen gekomen. Allereerst op foto 1 een mooie grote zak brok van Pets Place Almelo. En jaja.. alweer een donatie van Michelle Struik ( foto 2 ) Dit keer is er ook aan de Valcea dames zelf gedacht. En Oma de Widt ( FOTO 3 ) heeft nog extra een zak rijst meegenomen voor de Valcea hondjes. Superrrr bedankt Pets Place Almelo,  Michelle en Oma namens ons en de Valcea hondjes.

 

26-05-2015 Donaties Anoniem /Michelle

 

Ook zijn er weer donaties binnen gekomen. Foto 1 Een doos met donaties voor de honden in Roemenië. Diegene die dit heeft gedoneerd wil graag anoniem blijven en natuurlijk hebben wij daar respect voor. Dank U wel anoniem. Ook kwam Michelle van der Struik nog even een pak rijst brengen voor de Valcea honden. Thanks again Michelle.

 

22-05-2015  Update Wolffie in het Valcea shelter

 

Update Wolffie. Zoals jullie inmiddels weten zijn Wolffie's beide pups overleden.Wolffie is inmiddels overgebracht naar Panco's. Het prive gedeelte van de Valcea vrijwilligsters. Hier kunnen de honden buiten en hebben ze meer bewegingsvrijheid. De behandeling tegen haar huidprobleem is inmiddels gestart, met een wekelijkse wasbeurt met Taktik en een injectie met Decotmax.Wij hopen dat de behandeling snel aanslaat en wij haar z.s.m. kunnen laten afreizen naar Nederland.

 

 

                           

 

22-05-2015 Hope weer naar de dierenarts

 

Update hondje Hope. Wij hebben Hope vanmorgen weer vroeg naar de die dierenarts gebracht. Voor onderzoek, therapie en observatie. Allereerst is er een röntgenfoto gemaakt van ons meisje om deze te vergelijken met eerder gemaakte röntgen foto's van Hope. Hierop was te zien dat de Spondylose is toegenomen aan haar SI Gewricht. Dit zou haar pijnscheuten kunnen verklaren als ze lang in een bepaalde houding ligt, en ineens wil gaan veranderen. Ook heeft Hope direct een acupunctuur behandeling ondergaan, en krijgt ze kruiden mee ter ondersteuning van haar behandeling.Daarnaast hebben wij als medicatie Meloxidyl voor Hope meegenomen.En een spuitje pijnstiller/ontstekingsremmer ,die wij bij acute pijn direct zelf toe kunnen dienen.Rustgevers hebben wij zelf nog op voorraad. De acupunctuur behandeling, de injectie en Röntgenfoto hebben wij gesponsord gekregen door de kliniek.Waar wij zeer dankbaar voor zijn. Geweldig bedankt Linda. De rekening kwam dus vandaag op 24.94 Euro. Hope ligt nu na deze drukke dag heerlijk in haar mandje te slapen. En wij hopen dat wij samen een rustig weekend tegemoet kunnen gaan.

      

 

21-05-2015 Donatie van een lief meisje

 

Dit is Vera de Rooy. Gisteren avond voor haar rijles, kwam Vera naar ons toe om te vertellen, dat ze haar oude body protector had verkocht. Ze wilde graag deze 5 euro doneren voor de hondjes in het Valcea shelter.Ook in het verleden hebben Vera en haar zusje Silke al poetskoffers etc. gedoneerd aan het Valcea Shelter. Geweldig bedankt voor jou donatie lieve Vera, namens ons en de Valcea hondjes.

 

21-05-2015 Nachtbezoek dierenarts met Hope

 

Zoals enkele van jullie weten hebben wij aardig wat problemen gekregen met het Valcea hondje Hope vanaf haar sterilisatie. Ze kreeg oorontsteking, huidproblemen en werd soms huilend wakker. Oorontsteking en huidproblemen zijn te behandelen. Maar het huilend wakker worden vanaf haar sterilisatie? De dierenarts heeft voor een aantal weken geleden een rustmedicatie aan haar voorgeschreven. Dit leek in het begin aardig te werken. Vannacht zijn wij met spoed naar de dierenarts gereden.Hope werd wakker jankte oorverdovend en stopte niet meer. Ze was helemaal verkrampt, haar achterpootjes onder haar buikje. Wat een hel om je hondje zo aan te treffen in de nacht.Ik zelf ( Karin) kon haar alleen maar vasthouden en proberen haar gerust te stellen. Na haar in de auto gezet te hebben,stopte ze met huilen, waarschijnlijk door het verplaatsen. De dierenarts stond ons al op te wachten en heeft haar onderzocht. Volgens de arts was er niets mis met haar buikje.Alle röntgenfoto's van Hope zijn aanwezig bij de dierenarts.Of er iets klem heeft gezeten? Een rug Hernia ? De dierenarts kon vannacht niet een juiste diagnose stellen.Hope heeft een spuit met pijnstiller/ontstekingsremmer gekregen en rustmedicatie voor afgelopen nacht. Vandaag gaan wij kijken hoe de dag verloopt met Hope. Mocht dit niet goed gaan, zullen wij haar vrijdag naar de dierenarts brengen voor observatie.Natuurlijk kunnen wij ook s'nachts terecht bij onze dierenarts, mocht dit nodig zijn.Ik wil graag de dierenkliniek Het Hazewinkel, mijn moeder en Saskia Michien geweldig bedanken voor jullie hulp. Het was een hele zware nacht.
 

 

                     

 

09-05-2015 Het gedoneerde Harry's hondenhuisje

 

Eindelijk is het dan zover, de juiste mannen op de juiste plek. Broodjes en de koffie is klaar. Vanmorgen konden wij eindelijk beginnen met het opbouwen van het gedoneerde hondenhuisje Harry. Dit hondenhuisje hebben wij gedoneerd gekregen van de familie Boom, om zo eens een hondje in echte nood te kunnen helpen. Het dak zit er op, er komt nog een kennel bij aan.En wij hopen nog een stuk weide af te kunnen zetten met gaas, zodat er overdag heerlijk buiten gespeeld kan worden. Mocht u ons voordelig kunnen voort helpen met gaas op hoogte, dan horen wij dit graag. Geweldig bedankt vrijwilligers Theo Westerbrink, Tom Reekers, Edje Hek, Opa De widt en Martin ten Voorde voor het opzetten van Harry's hondenhuisje en Brigitte Hek voor het mee naar de winkel gaan. Toppie Mensen!

 

08-05-2015 Donatie voor Hope en Poco

 

Ook hebben wij een super sponsoring van 25 Euro binnen gekregen van Mw S.L Lalji voor de hondjes Hope en Poco. De helft willen wij graag gebruiken voor Poco, zij moet binnenkort weer haar ënting hebben. De andere helft willen wij graag bijleggen voor de volgende therapie van Hope bij dierenartspraktijk Het Hazewinkel in Oldenzaal. Geweldig bedankt Mw S.L Lalji voor uw donatie.

 

06-05-2015 Faith in levensgevaar

 

Lieve dierenvrienden, Allereerst willen wij iedereen bedanken voor de lieve berichtjes en het branden van kaarsjes voor het hondje Faith. De meeste van jullie hebben de video van Faith wel een stukje bekeken ? Ook wij hebben het niet droog gehouden tijdens het bekijken van haar filmpje op tafel bij de dierenarts.Het zieke Valcea meisje met wormen in haar oren, gebeten door andere honden in het Valcea shelter. Met het advies om haar maar in te laten slapen, zoals wij soms ook als reactie hebben kunnen lezen op haar filmpje. Het is zo makkelijk oordelen vanachter de p.c zonder daar geweest te zijn.Gelukkig kunnen wij u melden dat het een stukje beter met Faith gaat, zij is nog niet buiten levensgevaar. Maar het lijkt de goede kant op te gaan. Lieve Faith hou vol! Zodat wij dadelijk een geweldig huisje voor jou kunnen gaan zoeken. Wij als stichting hebben 100 Euro overgemaakt voor de eerste spoedeisende hulp en 50 Euro voor Wolffie en haar pups.

   

 

04-05-2015 Spoedhulp Wolffie en haar 2 pups /Sponsoren

 

Korte tijd geleden hebben wij een oproep gedaan voor het mooie, maar angstige en depressieve teefje Wolffie. Wij zochten iemand die haar tijdelijk kon opvangen tot zij geadopteerd zou worden. Wij waren ontzettend blij met alle mensen die gereageerd hadden waardoor wij een goede opvang konden regelen en Wolffie kon reizen. Na contact met de dames van Valcea bleek echter dat Wolffie in de tussentijd naar Boekarest was gebracht omdat iemand daar haar wilde adopteren. Navraag leerde ons dat Wolffie slecht was behandeld en uiteindelijk in het gemeenteasiel van Boekarest was opgesloten.
Wij kregen de schok van ons leven toen wij een foto ter bevestiging kregen! Wolffie was in niets meer te herkennen van de mooie dame die ze was naar een sterk verwaarloosd en vermagerd, met demodex besmet teefje. Nicoleta heeft Wolffie terug kunnen halen naar Valcea. Bij aankomst bleek dat Wolffie bovendien gedekt was en twee pups had om voor te zorgen. En dat in haar verzwakte staat!
Behandeling is gestart voor dit ernstig verwaarloosde meisje en haar pups. Wij willen doen wat wij kunnen om haar weer het gezonde hondje te laten worden die zij was zodat een forever home ook voor haar een mogelijkheid blijft. Maar wij kunnen dit niet alleen bekostigen. Zijn er mensen die ons kunnen helpen en Wolffie en haar pups willen sponsoren? Zij hebben onze hulp zo hard nodig.

 

Update sponsoring 08-05-2015

 

Donaties Wolffie en haar pups :

Dianne Steggink 25 Euro
Hr Halm Hell/H.G.M. Hell -Sluytman 25 euro
J.van Tienhoven 25 Euro
K.G.E van Onzen 25 Euro
Margreet Stam 25 Euro
Annemarie Leppink 7.50 Euro
Mw. R.M.A Postelmans 10 Euro
Mw B.M Wessels 10 Euro
Bianca Boom 20 Euro
Marjan Pasop 15 Euro
Debby Slieker 15 Euro
Koekkoek 30 Euro

     

 

03-05-2015 Transport Veilig aangekomen uit het Valcea shelter

 

Dag 1 : Lieve dierenvrienden, Het transport is vanavond veilig aangekomen uit het Valcea shelter. En ow wat zijn ze allemaal lief en knap! De hondjes hebben allemaal lekker kunnen rennen en hebben hun behoefte kunnen doen, om vervolgens aan tafel te gaan. Wat stond er op het menu ?Voor de kleintjes vlees in blik en puppybrok en voor de grotere honden vlees in blik met brok. Nu ligt alles heerlijk te slapen in mandjes met dekentjes en hier en daar een knuffel. Natuurlijk hebben wij tussendoor een paar foto's kunnen maken.

 

Dag 2 : Vandaag dag 2 van ons transport weekend uit het Valcea shelter. Wij hebben weinig geslapen en weer vroeg uit de veren.Maar wat is de beloning groot om de hondjes af te zien reizen naar hun Forever Home. Ook Wendy Kleizen is zaterdag nog vlug langs geweest om donaties te brengen voor de Valcea honden.Geweldig bedankt Wendy. En Ester Plemper kwam zelfs van 1.5 uur ver rijden met een aanhanger vol spullen voor Valcea. Esther het was superrrrr leuk om jou even weer te zien. Daarnaast mochten wij eindelijk kennis maken met Jennifer Duss en Evelyne van Huistee. 2 superrrrrr gezellige dierenvrienden, die van aanpakken weten en druk zijn geweest met het inzamelen van donaties.Toppie meiden.Het is onvoorstelbaar hoeveel voer er is binnen gekomen voor de Valcea honden, ook via Duitsland en Team België.De bus is VOL vertrokken en een groot gedeelte van het voer ligt hier nog opgeslagen voor het volgende transport.Geweldig bedankt iedereen. En dit keer in het zonnetje Melanie Berno Krabbe, wij kunnen altijd op haar rekenen en niets is teveel gevraagd. Thanks Mel je bent een kanjer ! Wij wensen alle adoptanten heel veel plezier en geluk toe samen.

 

01-05-2015 Hope naar de dierenarts

 

Vandaag mocht Hope een keer samen met een van haar vriendinnetjes Swiffer naar de dierenarts. Swiffer ging voor voor een mooie scheerbeurt, lekker kort voor de zomer. Vandaag mochten de hechtingen bij Hope eruit van haar sterilisatie en aansluitend een therapie behandeling voor haar achterpootjes.Toch konden wij merken dat na het laatste bezoek bij de dierenarts, Hope anders was dan anders. Ze leek ineens een soort van verlatingsangst te hebben na haar narcose, ze kan ineens piepend wakker schrikken. Ook hebben wij gevraagd om haar oren na te kijken i.v.m. dat ze vaker begon te wrijven met haar pootjes over haar hoofdje. Sinds 2 dagen heeft ze aan de binnenkant van haar boven bil een grote rode plek zitten. Dus naast haar therapie en de hechtingen eruit halen, tijd voor een grondig onderzoek.Voor haar oren hebben wij Auribiotic zalf meegekregen,omdat ze toch last heeft van een ontsteking.Om haar te helpen bij haar onrustige gevoel, heeft Hope Alprazolam voorgeschreven gekregen en zalf voor haar sterilisatiewond en de plek aan de binnenkant van haar boven bil. Wij hebben haar sterilisatiekosten van 299.99 Euro al voldaan dankzij lieve sponsoren.Bij de rekening van vandaag kunnen wij nog wel wat hulp gebruiken door de medicatie, 2 x zalf en therapie is deze aardig opgelopen tot 134.49 Euro.

 

30-04-2015 Donaties transport Mei

 

En alweer is er vanavond een geweldige donatie binnen gebracht van Merlyn Gritter. Merlyn brengt niet alleen donaties voor de Valcea honden, ook is zij altijd beschikbaar voor een opvang hondje van Support. En dit alles zonder voorkeur voor een hondje, die zij liefdevol opvangt. Ook is er weer een Donatie binnen gebracht door Wendy Kleizen. Ook Wendy brengt elke maand donaties, voor de Valcea honden. Superrrrrrr bedankt weer Wendy en Merlyn voor jullie inzet en donaties namens ons en de Valcea honden.

   

 

30-04-2015 Donaties transport Mei

Ook vandaag zijn er donaties gebracht voor de honden in het Valcea shelter. De dames Kirsten Weernink-Drenthen en Marieke Geertsema moesten toch gauw 1.5 uur rijden naar ons verzamelpunt.De auto van de dames was volgeladen met brokken,koekjes,voerbakken,lakens, vlees in blik etc.Marieke en Kirsten Geweldig bedankt voor jullie inzet,tijd,donaties en gezelligheid bij de koffie.Wij zeggen top gedaan dames, namens ons en de Valcea honden.

   

 

30-04-2015 Sponsoren voertransport Valcea/Stichting Animal Fellows
Zoals jullie weten hebben wij een contract kunnen tekenen bij Stichting Animal Fellows. Met dit contract zijn wij er zeker van dat,wij de honden in het Valcea shelter kunnen blijven helpen met voer. De kosten hiervan zijn elke maand 100 Euro wat wij rechtstreeks overmaken per bank aan Animal Fellows.Daarnaast zijn wij als Support een volle tank kwijt aan brandstofkosten. Gelukkig zijn er een aantal sponsoren die inzien hoe belangrijk dit transport is voor de Valcea honden, zodat ze kunnen blijven eten.Hieronder kunt u de vaste sponsoren vinden die elke maand dit transport ondersteunen. Daarnaast is er nog een hele mooie donatie van 10 euro binnen gekomen van I.A.H. van Der Straat. Ook deze donatie zullen wij gebruiken voor het voertransport in mei aan Animal Fellows. Wie komt er ons en de Valcea honden een handje helpen ? Geweldig bedankt Jennifer Duss, Jos Jansen,Bianca Boom en I.A.H van der Straat voor jullie vaste sponsoring en/of donatie.

Vaste maandelijkse donateurs voertransport Valcea:

 

Jennifer Duss 30 Euro
Jos Jansen 25 Euro
Bianca Boom 5 Euro

 

Donatie voertransport maand mei voertransport Valcea :

 

I.A.H van der Straat 10 Euro

Wendy Kleizen  10 Euro

 

Geweldig bedankt mensen!

              

29-04-2015 Donatie sportschoenen van Patricia Bergmeijer

 

Ook heeft Patricia Bergmeijer speciaal aan ons hondje Hope gedacht. Kijk eens sportschoenen in een geweldige kleur ! Jaja nu kan Hope zich niet meer verschuilen achter een hok of een boom hahahaha.. Geweldig bedankt Patricia voor jou donatie aan Hope, beide maten passen. Vrijdag zullen wij met Hope naar de dierenarts gaan, om de hechtingen eruit te laten halen van haar sterilisatie. En natuurlijk is er tijd vrij gemaakt voor haar therapie.

 

29-04-2015 Donatie transport Mei

 

Patricia Bergmeijer denkt altijd aan de Valcea honden, de voerbakjes worden hier nog schoongemaakt, maar wij zijn superrrrrr blij met deze donatie. Thanks Patricia

                                   

29-04-2015 Donatie transport Mei

 

Vandaag is er weer een donatie binnen gekomen voor Valcea. We hoeven niet meer te raden van wie. Deze top donatie is natuurlijk van onze vaste sponsor Jennifer Duss.Super bedankt

                                                      

                                             

 

28-04-2015 Donatie transport Mei

 

Alweer is er een donatie binnen gekomen. Bedankt Anneke van Essen en Henk H. Homma  het was weer even gezellig. Onder het genot van een bakkie koffie.

 

                                                          

27-04-2015 Harry's hondenhuisje

 

Graag willen wij volgende week zaterdag op 9 mei, Harry's gedoneerde hondenhuis van de Fam. Boom op gaan zetten. Deze kunnen wij dan gaan gebruiken voor een hond in nood of spoedopvang. Natuurlijk kunnen wij hierbij nog wat handige mannen power gebruiken. Wij verzorgen de koffie, lunch een hapje en drankje.

 

                                             

 

24-04-2015 Ophalen voer Stichting Animal Fellows

 

Wij zijn vanmorgen al op tijd vertrokken, om voer te gaan halen bij Stichting Animal Fellows voor de honden in het Valcea shelter. Vooral de reis en het laden neemt toch al gauw een dag tijd in beslag.Wij zijn bij aankomst hartelijke ontvangen door Gerard van Animal Fellows.Wij hebben ter plaatse een vast contract ondertekend. Dit houdt in dat wij elke maand 100 Euro moeten overmaken als vaste donatie voor al het voer, wat wij iedere keer kunnen meenemen. Op deze manier hebben de honden van Valcea zekerheid, dat ze elke keer wat te eten krijgen. Natuurlijk zijn wij opzoek naar vaste sponsoren, die ons elke maand willen ondersteunen met een vaste bescheiden bijdrage, zodat wij dit in de toekomst kunnen blijven doen voor het Valcea shelter. Mocht u ons willen ondersteunen, neem dan contact met ons op. Kijk en geniet van de foto's tijdens het inladen van het voer, met in gedachten dat de honden in het Valcea shelter binnenkort weer te eten krijgen. Ook zullen er foto's gemaakt worden in Roemenië bij het uitdelen van het voer aan de honden van Valcea. Animal Fellows en Gerard geweldig bedankt voor al dit voer, Michelle Struik superrrrr bedankt voor het meereizen en laden van de trailer. Je bent een kanjer! Geweldig bedankt, Henk H. Homma en Jennifer Duss ! Dankzij jullie sponsoring hebben wij dit voer op kunnen halen!

 

21-04-2015 Donaties transport Mei

 

Ook vandaag zijn er weer donaties binnen gekomen voor de honden van Valcea. Gezien het adres hoeven wij niet te gokken. Geweldig bedankt alweer Jennifer Duss. Wij kennen Jennifer als een vaste sponsor van Valcea. Toppie

 

 

 

20-04-2015 Donaties transport Mei


Ook vandaag zijn er weer mooie donaties binnen gekomen. 2 heerlijke warme mandjes van Ramona Nieland. De donatie op de 2 de foto is toch wel heel erg bijzonder, deze donatie is gedaan door de kinderen van Melanie Berno Krabbe, zij willen mama graag helpen voor de hondjes in het Valcea shelter. Geweldig bedankt Ramona en kinderen van Melanie, een dikke pluim voor jullie en mama natuurlijk.

 

 

19-04-2015 Update hondje Hope

 

Lieve dieren vrienden, Het gaat goed met ons meisje Hope. Wij denken dat wij het ergste hebben gehad. Zij kan weer mee een kort rondje wandelen en geniet vandaag heerlijk van het zonnetje. Hope staat nog steeds op medicatie en over 8 tot 10 dagen kunnen wij weer een bezoek brengen aan de dierenarts voor het verwijderen van haar hechtingen. Bedankt allemaal voor jullie lieve reacties en berichtjes. Dit heeft ons erg goed gedaan.

 

 

19-04-2015 Aky Op reis naar zijn Forever Home

 

Vandaag was het "de grote dag " voor Aky. Hij kon vandaag op reis naar zijn Forever Home. Hij is liefdevol ontvangen door zijn adoptanten. Wij wensen Aky en de Fam. heel veel geluk en plezier toe met deze kanjer. En natuurlijk Merlyn Gritter geweldig bedankt voor jou warme opvang en goede zorgen van Aky. Geef Job maar een dikke knuffel, ook jou hondje heeft meegeholpen aan de zorg voor Aky.

 

   

 

19-04-2015 Donatie transport Mei

 

En alweer een super donatie van 15 kilo voer. Dank je wel Patricia Bergmeijer

                           

 

17-04-2015 Sterilisatie hondje Hope

 

Beste dierenvrienden,Vanmorgen om 9 uur konden wij Hope al brengen voor haar geplande sterilisatie. Voor 12.30 uur zou de kliniek zeker bellen, zodat wij haar weer konden op halen. Om 13.30 uur kregen wij telefoon. Hope haar baarmoeder was behoorlijk geïrriteerd, en de dierenarts heeft meteen besloten om haar baarmoeder direct te verwijderen.Omdat haar temperatuur nog te laag was,konden wij Hope nog niet gaan halen. Daar zit je dan te wachten bij de telefoon.....Rond 16.15 uur kwam het verlossende telefoontje, Hope mocht naar huis! Aangekomen bij de kliniek kregen wij uitleg, dat als ze nu niet gesteriliseerd zou zijn, dat we binnen 1 maand op de stoep hadden gestaan voor een operatie van haar baarmoeder. Ook kregen wij medicatie voor Hope mee Meloxidyl en Antibiotica. Daarnaast hebben wij een mooi blauwe pyama voor haar meegenomen, omdat zij natuurlijk met haar wond vaak over de grond schuift.Wij hadden een bepaald budget voor Hope dankzij haar sponsoren,maar doordat de baarmoeder nu ook verwijderd moest worden hebben wij nu het budget ver overschreden. Maandag hebben wij een telefonisch gesprek hierover met de dierenarts zelf.Aangekomen bij Hope konden wij direct zien, dat ons meisje zich niet lekker voelde en zij begon te piepen, voorzichtig hebben wij haar in de auto getild en meegenomen naar huis.Bij elke beweging die ze maakt, begint ze te kreunen en zachtjes te huilen. Wij zullen haar vanavond een extra pijnstiller geven. Hope mocht vanavond een klein hapje eten, natuurlijk geef je dan iets wat Hope lekker vindt....Macaroni. Na het hapje zagen we weer een opleving in haar ogen ( zie foto). Om Hope goed in de gaten te houden en de extra zorg die ze nu nodig heeft zal ik als verzorgster van Hope ( Karin ) even minder online zijn. Uw vragen kunt u gerust stellen op Support For Strays Melanie Berno Krabbe of Bianca Boom zullen deze graag beantwoorden. Wij wensen iedereen een heel fijn weekend toe.

 

                           

 

12-04-2015 De eerste donatie voor transport mei is weer binnen

 

De eerste donatie voor de Valcea honden transport mei is al weer binnen. Superrrr bedankt Michelle van der Struik                           

                                       

 

12-04-2015 Voertransport April Valcea shelter goed aangekomen

 

Het voer transport van April is goed aangekomen in het Valcea shelter in Roemenië. Op de foto's zijn de doorzichtige zakken van Velthof Veevoeders uit Borne ook te zien, deze worden goed gegeten door de honden. Ook zien we nog puppybrokken en vlees in blik op de foto's terug. Kijk naar de foto"s in welke omstandigheden deze hondjes moeten verblijven,hier doen wij het allemaal voor. Uw hulp is hierbij heel hard nodig. Alleen samen kunnen wij net het verschil maken voor deze honden in de hel. Geweldig bedankt alle donateurs en team België voor jullie donaties en jullie inzet. Wij zijn alweer begonnen met inzamelen voor het transport in Mei..helpt u ook een handje mee?

 

 

 

05-04-2015 Voertransport Valcea shelter /Belgische collega's

 

De eerste paasdag is hier ook weer hard gewerkt, om het voertransport goed te laten vertrekken. Dit via België om bij de Belgische collega's ook nog voer te laden. Bedankt Amanda Freier, Miriam Billiet en team Belgie voor de fijne samenwerking. Bedankt alle donateurs, samen kunnen wij net het verschil maken voor deze honden in Valcea Shelter. Een dikke pluim ook voor de medewerksters van het Valcea shelter zelf, zij zwoegen 7 dagen per week, met eigenlijk te weinig middelen voor de Valcea honden. Bedankt mensen! Mocht u de Valcea honden,ons en / of de Belgische collega"s willen helpen ? Neem dan contact met ons op.

   

      

 

04-04-2015 Wereld zwerfdieren dag /Transport Valcea

 

Wat geweldig dat onze hondjes mochten reizen op Wereld Zwerfdieren dag en het transport uit Valcea Shelter hier veilig is aangekomen.De spanning stijgt toch iedere keer weer bij het aanzien komen van de wagen, zowel voor de adoptant als voor ons. De eerste 3 hondjes konden gelijk mee naar hun Forever Home, na even gerend te hebben in de binnenbak. Ook Aky is meegekomen dankzij de donateurs die afgelopen week, hebben gedoneerd voor hem. Geweldig bedankt donateurs! Aky verblijft in opvang bij Merlyn Gritter en daar zijn wij haar heel erg dankbaar voor. Thanks Merlyn. De rest van de hondjes hebben heerlijk een nachtje hier geslapen tussen de knuffels, gedronken en gegeten, om vandaag hun reis te vervolgen naar hun Forever Home! In middels zijn alle hondjes daar ook liefdevol ontvangen. Wij hebben wij nog niet alle foto's binnen van de hondjes in hun Forever Home, dus deze zullen wij later nog toevoegen.Geweldig bedankt mensen die hebben gedoneerd en geholpen om dit transport mogelijk te maken voor deze Valcea Kanjers.Ook onze collega in België Amanda Freier superrrr bedankt voor de fijne samenwerking en het begeleiden van het transport in België. Toppie! Wij wensen wij alle adoptanten heel veel geluk en plezier toe samen met hun hondjes en bedanken hen, voor het geven van een geweldige toekomst aan deze hondjes. Bedankt mensen! Hier doen wij het voor,samen hebben wij het verschil gemaakt voor deze Valcea hondjes.

   

     

 

04-04-2015 Wereld zwerfdieren dag /Donaties voor Aky

 

 

Voor het hondje Aky is er afgelopen week een noodoproep gedaan door de vrijwilligsters van Valcea Shelter, en dit is het resultaat van samenwerken.Het is vandaag een bijzondere dag,het is wereld zwerfdieren dag! Wij hebben toch besloten om deze kanjer met de naam Aky af te laten reizen op deze bijzondere dag. En dit dankzij de onderstaande donateurs!Natuurlijk is Aky opzoek naar een Forever Home

   

 Donaties :

 

Jolanda Jurgen 10 euro
Anoniem 10 Euro
Trudie Beverloo 20 Euro
Natascha v. Loy 20 Euro
Willy Westerbrink 20 Euro
Marco Hassert 20 Euro

 

Geweldig bedankt donateurs voor jullie donaties!

   

03-04-2015 Donatie transport Valcea april  

 

Ook onze collega's in België kunnen er ook wat van! Zij hebben heel hard gewerkt om dit bij elkaar te krijgen voor de honden in het Valcea shelter. Chapeau dames! Geweldig gedaan, wat fijn om te zien dat er zoveel mensen een groot hart hebben voor de Valcea honden.

 

 

 

02-04-2015 Donatie transport Valcea april   

 

De brokken bestelling voor het Valcea shelter is vandaag binnen gekomen 16 zakken voor de grote honden en 4 zakken puppybrokken. Natuurlijk moesten dit 6 zakken zijn, maar van dit merk waren deze brokken niet meer op voorraad. Morgen worden er 2 zakken nageleverd van een ander merk( zie laatste foto) Ook heeft Lisa van Druten vlees in blik gekocht, van de rest donatie van 9 Euro van Jos Jansen naast de donatie van een zak puppybrokken.

 

Brokken :

 

Marlinde Kemperink 1 zak brokken 7 Euro
Jennifer Duss 10 Zakken brok 49 Euro
Wendy Kleizen 2 zakken brok 14 Euro
Marjan Jongeman 2 zakken 14 Euro
Henk H. Homma 1 zak 7 Euro

 

Puppy Brokken:

 

Henk H. Homma 4 Zakken 63 Euro
Monique van Haarlem 1 zak 15.75 Euro
Jos Jansen 1 zak 15.75 Euro

 

Jos Jansen vlees in blik 9.00 Euro

 

Geweldig bedankt Marlinde, Jennifer,Wendy, Marjan, Henk H. Homma, Monique en Jos !

Bedankt Velthof Veevoeders en Donateurs en Lisa voor jullie levering en donaties, samen kunnen wij net het verschil maken voor de honden van Valcea.

   

02-04-2015 Donatie transport Valcea april

 

Vandaag was de dag waar wij echt naar hebben uitgekeken. Trudie Beverloo en Nico van Haastert kwamen niet alleen donaties brengen voor de vrijwilligsters zelf van Valcea. Maar natuurlijk ook voor de hondjes Hope en Wolfie, daarnaast hadden wij samen nog een wat verlaat feestje te vieren vanmiddag. Als Trudie iets beloofd doet ze dat, zo zaten wij vanmiddag samen met Nico van Haastert,Melanie Berno Krabbe,Willy Westerbrink,Wendy Kleizen en Natascha v Loy zij kwam weer folders brengen voor Support For Strays ,heerlijk aan een kopje koffie met gebak en als toetje een glaasje champagne.Natuurlijk om nog even te vieren, dat we sinds 17-02-2015 officieel een eigen stichting zijn. Ik zelf ( Karin ) heb een geweldig leuk cadeautje mogen uitpakken van collega Melanie Berno Krabbe. Thanks Mel superrrr lief van je. Afwezig was helaas Saskia Milchien zij was druk aan het shoppen voor de Valcea hondjes. Ook de hondjes hebben nog even gespeeld in de grote binnen bak en Nico heeft heel veel foto's gemaakt. En nu komt het !! Ook van Hope in haar aangepaste rolstoel, en dit ging echt GEWELDIG goed! Hope kon eindelijk vooruit komen in het zand, wat nooit mogelijk voor haar was! Wat een superrrrrr mooie dag..Bedankt Trudie, Nico, Melanie, Wendy, Willy en Natascha voor jullie donaties en gezelligheid! Ook zijn er tijdens de koffie nog donaties gedaan voor een hondje in nood..In een volgende post meer hierover!

                           

 

02-04-2015 Donatie transport Valcea april

 

Wij kregen vanmiddag wel heel bijzonder bezoek, Wendy Kleizen kwam ook donaties brengen voor de Valcea hondjes maar dit samen met haar grote oude vriend Buddy! Het was superrrr om Buddy en Wendy even samen weer terug te zien. Wendy heeft Buddy vorig jaar geadopteerd uit het Valcea shelter en was toen ze hem adopteerde, heel bang en in zeer slechte staat.En kijk nu is naar het verschil op de foto's! Wendy Superrrr bedankt voor jou donatie en de gezellige middag. Dikke knuffel voor jou en kanjer Buddy, hij ziet er geweldig goed uit.

 

 

02-04-2015 Donatie transport Valcea april

 

Ook vandaag zijn er meerdere donaties binnen gekomen, op de 1 eerste foto ziet u een geweldige donatie van Roosmarijn Pezie. Op de 2 de foto is er een mooie donatie binnen gekomen van onze collega Saskia Milchien. Geweldig bedankt Roosmarijn en Saskia voor jullie donatie, namens ons en de Valcea honden.

 

31-03-2015 Donatie transport Valcea april

 

Meestal weten wij ongeveer van te voren, wat er aan donaties binnen zal komen.Maar vanmorgen was het ook een surprice voor ons.Zo aan het adres te zien, moet dit vast van Jennifer Duss komen.. Jennifer Geweldig bedankt voor alweer jou donatie.Toppie!

                                     

 

29-03-2015 Donatie Support For Strays/ Huisje Harry Valcea honden

 

Vorige week kregen wij een bericht binnen van de familie Boom, die ons een geweldig aanbod heeft gedaan. Deze fam. doneerde het nieuwe huis van hun overleden hondje Harry aan onze stichting. Dit was dus de reden dat wij zondag niet aanwezig waren, maar op reis samen met Steunpunt voor dieren. Wij werden hartelijk ontvangen met koffie en koekjes. Natuurlijk moesten wij met z'n allen nog het huisje demonteren, na een aantal uren, konden wij de aanhanger laden. Ook kregen wij nog een benche en nieuwe reis benche mee en beide zijn extra groot. Als afsluiter nog even wat drinken om vervolgens richting huis te rijden. Niet alleen deze donatie is geweldig! Maar wij werden ook zo bijzonder gastvrij ontvangen. Geweldig bedankt fam. Boom voor alles! Wij hebben het huisje droog binnen opgeslagen en wachten op beter weer. Het huisje zal onder de naam Harry weer opgezet worden als, opvang voor Valcea hondjes. Dan wil ik nog Theo en Ine van de Laar bedanken en steunpunt voor dieren voor het helpen demonteren. En Melanie Berno Krabbe en broer, Saskia Milchien bedankt voor het helpen afladen. Mensen allemaal geweldig bedankt, namens ons en de Valcea hondjes.

 

 

27-03-2015 Donatie transport Valcea april

 

Patricia Bergmeijer is er maar druk mee. Zij haalde deze geweldige donatie op van Jumper uit Enschede. Superrr bedankt Jumper en Patricia namens ons en de Valcea honden.

 

 

27-03-2015 Donatie transport Valcea april

 

Ook van Dierenwinkel Obi in Almelo, mochten wij deze mooie donatie ontvangen voor de Valcea honden. Geweldig bedankt Obi voor jullie donatie

                                         

                                      

 

27-03-2015 Donatie transport Valcea april

 

Patricia Bergmeijer is iemand die ook heel actief inzameld voor het Valcea shelter. Kijk eens wat een mooie donatie!  Op foto 2 ziet u een een geweldige donatie van Karin Wijma die wij mochten ontvangen. Superrrr bedankt Patricia en Karin namens ons en de Valcea hondjes.

 

 

21-03-2015  Donaties transport Valcea april

 

Alweer is er een hele mooie donatie binnen gekomen van Roosmarijn Pezie (Foto 1). En later thuis gekomen staat er een verrassing voor onze deur ( foto 2 ). Geweldig zijn we super blij mee! Namens ons en de Valcea hondjes ...geweldig bedankt, voor wie dit neer heeft gezet en Roosmarijn Pezie ook superrr bedankt.

 

 

21-03-2015 Donaties transport Valcea april

 

Hier ze we super blij mee lakens voor de puppy's gekregen, van een lieve vrouw die liever anoniem blijft. En een grote benche van iemand die wij niet kennen. Bedankt anonieme donateurs namens ons en de Valcea hondjes.

 

   

 

18-03--2015

 

Wij zijn al weer druk aan het inzamelen voor het transport in April. Wat is al allemaal nodig : brokken, vlees in blik,rijst,benches. Ook is er een speciale verzoek voor puppybrokken en lakens, deze gebruiken ze bij de pups.Dekens hebben wij nog genoeg op voorraad.
Voor 7 euro kunt u via Support For Strays al 1 zak brokken kopen van 10 kg. Deze brokken bestellen wij bij Velthof Veevoeders in Borne. De eerste bestellingen zijn alweer binnen :

Marlinde Kemperink 1 zak brokken 7 Euro
Jennifer Duss           7 Zakken brok 49 Euro
Wendy Kleizen         2 zakken brok 14 Euro
Marjan Jongejan      2 zakken brok 14 Euro

Geweldig bedankt Marlinde,Jennifer,Wendy en Marjan!

Wie kan ons en de honden van Valcea een handje helpen met inzamelen, zodat de honden in april ook weer kunnen eten.

 

17-03-2015 Ontvangen sponsoringen

 

Ook hebben wij donaties binnen gekregen waar wij geweldig blij mee zijn! Darkenwald,www.darkenwald.nl sponsorde maar liefst 100 euro voor het verlamde hondje Hope's haar sterilisatie.De sterilisatie zal plaatsvinden op 29 april.Ook is er een geweldige donatie binnen gekomen vandaag van Robin Postelmans zij sponsorde 5 euro, dit bedrag zullen wij bij de sterilisatie leggen voor Hope!Superrrr bedankt Robin en mensen van Darkenwald.

 

 

              Hope in Valcea Roemenië                           Hope in Nederland

16-03-2015 Bedankt Sassie

 

Ook de Valcea honden Hope en Wolfie genieten van het zonnetje. Hope heeft weer een paar vrolijke sportschoenen gekregen van Saskia Milchien en het zakje met snoepjes gaan naar het Valcea shelter.Thanks Sassie

   

 

15-03-2015 Voertransport van maart is weer goed aangekomen in het Valcea shelter

Hier zijn ze dan, de foto's van het voer transport maart in Roemenië.Dit keer kon ook het schildpad huis mee van Dianne Steggink-Beldman,deze hebben we natuurlijk eerst gevuld!De foto's zijn genomen tijdens het voeren van de honden in het Valcea shelter,zo kunt u zien hoe hard onze hulp nodig is daar ter plaatse.Geweldig toch om te zien dat ze weer kunnen eten? Wij willen graag iedereen bedanken die ons en de honden van Valcea hebben geholpen,door te sponsoren,in te zamelen,het transport in te pakken.Samen kunnen we net het verschil maken voor deze honden in het Valcea shelter.Bedankt mensen en Velthof Veevoeders!Natuurlijk zijn wij al druk aan het inzamelen voor het transport in april, helpt u een handje mee?

Met Melanie Berno Krabbe, Saskia Milchien, Merlyn Gritter, Jennifer Duss, Willey Hendriks, Steunpunt voor dierenPatricia Bergmeijer, Mirella Groeneveld- van der Wal, Wendy Kleizen,Els van Ede,Hugo Schipdam,Jumper Borne,Velthof Veevoeders,Joy CatryHenk Henk H. Homma, Maria Cristina,Sonja v HerptVera de Rooij, Leontine Uijthof,Guus Sonder,Lora Duman, Amanda Freier, Myriam Billiet, Bianca Boom.

 

08-03-2015 Inpakken donaties transport maart voor het Valcea shelter

 

Het was weer een druk weekend. Maar wij hebben het weer samen met jullie gered! Een week minder om in te zamelen maar toch een VOL transport. Wij bedanken weer alle donateurs namens ons en de Valcea honden. Zij hebben weer een paar dagen extra te eten deze maand en daar doen wij het allemaal voor. Wij plaatsen volgende week foto's vanuit Roemenië van dit transport maart, als we de foto's hebben ontvangen. Bedankt mensen!

Met Melanie Berno Krabbe,Saskia Milchien, Merlyn Gritter, Jennifer Duss, Omroep Veronika, Steunpunt voor dieren Patricia Duisdeiker, Mirella Groeneveld- van der Wal, Wendy Kleizen,Els van Ede,Hugo Schipdam,Jumper Borne,Velthof Veevoeders,Joy Catry,Henk H Homma,Maria Cristina,Sonja v Herpt,Vera de Rooy, Leontine Uijthof,Guus Sonder,Lora Duman, Amanda Freier.

 

   

    

                        

07-03-2015 Donaties Valcea shelter transport maart

 

En alweer is er vandaag een grote doos binnen gekomen met donaties. Dit is al de 3 de doos voor het transport in maart en natuurlijk weer van Jennifer Duss. Zij is een trouwe donateur aan het Valcea shelter. Geweldig bedankt Jennifer!

                                     

                         

 

06-03-2015 Donaties Valcea shelter transport APRIL

 

Het transport van MAART moet nog naar Roemenië! Maar hierbij kunnen wij de eerste bestellingen van het transport APRIL al vermelden!

Marlinde Kemperink 1 zak brokken 7 Euro
Jennifer Duss           7 Zakken brok 49 Euro

 

Geweldig bedankt alvast voor jullie bestelling Marlinde en Jennifer! Namens ons en de Valcea honden.

Ook zijn alle donaties die naar het Valcea shelter gaan, te volgen op onze facebook pagina Support For Strays.

                             

 

06-03-2015 Donaties Valcea shelter transport maart

 

Op de eerste foto ziet u de  mooie donaties van Jumper uit Borne. Ook Patricia Bergmeijer is zeer actief actief voor de valcea honden, zij bracht de donaties op foto 2 mee.

Bedankt Jumper uit Borne en Patricia voor jullie superrr donaties.

 

        

 

06-03-2015 Donaties Valcea shelter transport maart

 Els van Ede doneerde een mooie benche, dit is iets wat we iedere keer te kort komen.Ook is er een geweldige donatie van 5 zakken brok binnen gekomen van Hugo Schipdam. Bedankt Els en Hugo voor jullie donaties.

 

 

06-03-2015 Donaties Valcea shelter transport maart

 

En weer een geweldige donatie van Mirella Groeneveld- van der Wal en Wendy Kleizen. Ik moest wel lachen om die kip en hamburger, wat zullen ze een plezier beleven hahahaha.. Superrrrr bedankt namens ons en de Valcea honden.  

                              

 

06-03-2015 Bestelling Velthof Veevoeders is binnen

 

     

   

De brokken van Velthof Veevoeders voor het Valcea shelter zijn ontvangen. 27 zakken brokken, dus 270 Kg extra dit keer! Deze zijn gesponsord door :

 

Wendy Kleizen 7 zakken 42 Euro
Jennifer Duss 3 zakken 21 Euro
Joy Catry 7 zakken 49 Euro
Steunpunt voor dieren 3 zakken 21 Euro
Omroep Veronika 2 zakken 14 Euro
Henk H. Homma

5 zakken 35 Euro

 

 

 Geweldig bedankt mensen en Velthof Veevoeders, die dit mogelijk hebben gemaakt. Samen kunnen wij net het verschil maken voor de honden in het Valcea shelter.

 

05-03-2015 Bedankt Monique van Haarlem

 

Vandaag mocht Hope weer een dagje opstap, naar dierenkliniek het Hazewinkel voor haar acupunctuur /bewegingstherapie. Wij weten dat Hope een vrolijk hondje is. Zij zwiept altijd met haar staart, dat viel een van de nieuwe medewerksters gelijk op. Ooh wat is Hope een vrolijk hondje. Ook haar nagels zijn geknipt, gevijld en Hope heeft weer kunnen genieten van een heerlijke wasbeurt. Het wassen en de nagels zijn weer gesponsord door de kliniek en de dames. Hope’s therapie is mogelijk gemaakt door de donatie van Monique van Haarlem. Ook Poco’s vervolg medicatie ( novamcam 125 Ml) is gesponsord door Monique van Haarlem. Geweldig bedankt Monique! Inmiddels is de rolstoel van Hope ook aangepast, dankzij Opa de Widt. Wij zullen een rustig moment uit kiezen om alles weer op maat te maken en weer te gaan oefenen met haar rolstoel. Bedankt Opa de Widt.

             

 

 

 

03-03-2015 Donatie Valcea shelter transport maart

 

Tussen de hagel buien door is Leontine Uijthof geweest om donaties te brengen van Sonja v. Herpt. Vlees in blik, hondenmanden, tuigjes riempjes etc. De foto is iets minder scherp, omdat de avond al was gevallen. Geweldig bedankt Leontine en Sonja v. Herpt namens ons en de Valcea honden.

 

                                        

 

03-03-2015 Update Bestelling brokken Valcea, transport maart  

 

UPDATE bestelling : Alleen morgen( woensdag) kunnen wij nog de bestelling doorgeven! Donderdag zal Velthof Veevoeders de brokken afleveren op ons verzamelpunt. Wendy Kleizen heeft vandaag 2 zakken bijbesteld, en gaat dus van 4 naar 6 zakken brokken. Ook heeft Henk Homma 5 zakken besteld.

 

 Wendy Kleizen              6 zakken 42 Euro
Jennifer Duss                3 zakken 21 Euro
Joy Catry                       7 zakken 49 Euro
Steunpunt voor dieren 3 zakken 21 Euro
Omroep veronika          2 zakken 14 Euro
Henk H Homma             5 zakken 35 Euro   

Geweldig bedankt Wendy, Jennifer,Joy, Steunpunt voor dieren, Omroep Veronika en Henk H Homma voor jullie donaties namens ons en de Valcea honden.

 

    Velthof Veevoeders Borne         Velthof brokken in Roemenië ( transport Febr.)

 

02-03-2015 Donatie Valcea transport maart

Ook Patricia Bergmeijer is zeer actief voor de honden in het Valcea shelter. Gisteren heeft ze Jumper in Enschede aangeschreven voor voer, voor de Valcea honden. Patricia is vandaag ook zelf even de winkel in gedoken.Superrr bedankt Patricia voor jou vriendschap, hulp en donatie.

 

                                            

 

02-03-2015 Update sponsoringen

 

Update sponsoring Er is een sponsoring binnen gekomen van 75 Euro van M. van Haarlem voor onze stichting. Alweer geweldig bedankt Monique! Monique heeft al eerder 100 euro gedoneerd voor therapie voor aanstaande donderdag voor het hondje Hope en de vervolg medicatie van het hondje Poco.( foto's,rekeningen volgen). Ook is er weer 5 euro binnengekomen van Trudie Beverloo. Zij draagt maandelijks bij voor het hondje Hope en haar therapie! Superrrr bedankt Trudie. En er is weer een donatie van 50 Euro binnen gekomen van Steunpunt voor Dieren in samenwerking met Omroep Veronika.Ook zij steunen Hope maandelijks met therapie. Dus we kunnen a.s donderdag direct een vervolg afspraak maken bij de dierenarts voor Hope. Geweldig bedankt kanjers van Steunpunt voor dieren en Omroep Veronika,Trudie en Monique.

   

 

02-03-2015 Donatie Valcea transport maart

Geweldig bedankt voor jou donatie Lora Duman, namens ons en de honden in het Valce shelter.

                                    

 

02-03-2015 Bestelling brokken Valcea, transport maart

Wij zijn alweer hard aan het werk voor de honden van het Valcea shelter voor het voer transport in Maart. Samen kunnen wij de honden helpen met brokken, vlees in blik, puppybrok, rijst, brinta. Ook komen we benches te kort. Voor 7 euro kunt u via Support For Strays al 1 zak brokken kopen van 10 kg. Deze brokken bestellen wij bij Velthof Veevoeders in Borne. De eerste bestellingen zijn alweer binnen. U kunt nog bestellen tot a.s woensdag! Donderdag zal Velthof Veevoeders de brokken afleveren op ons verzamelpunt. Wij plaatsen opnieuw foto's als de bestelling binnen is.

 

 Wendy Kleizen               4 zakken 28 Euro
Jennifer Duss                  3 zakken 21 Euro
Joy Catry                         7 zakken 49 Euro

Steunpunt voor Dieren   3 zakken 21 Euro

Omroep Veronika           2 zakken  14 Euro

Geweldig bedankt Wendy, Jennifer,Joy, steunpunt voor Dieren,  voor jullie donaties namens ons en de Valcea honden.

   

 

 

28-02-2015 Donaties Valcea transport maart

 

Vandaag zijn er weer donaties binnen gekomen. De grote doos is van Jennifer Duss. En een andere lieve mevrouw gaf deze zak brokken af! Geweldig bedankt Jennifer en andere mevrouw ? Dit kunnen de hondjes van Valcea weer goed gebruiken!

 

 

25-02-2015 Donatie Valcea transport maart

 

Ook Melanie van Heeswijk-Amerongen is weer begonnen met inzamelen! met dekens, voerbakken en proefpakjes voer voor de honden in Roemenië. Geweldig bedankt Melanie en Health-Beauty Vosselaar

                                  

 

24-02-2015 Bedankt Donateurs

 
Wij willen graag deze donateurs GEWELDIG bedanken voor jullie donaties, voor de hondjes Hope en Poco. Volgende week donderdag hebben wij voor Hope weer een afspraak staan bij de dierenarts voor therapie. En 29 April staat de sterilisatie gepland voor Hope. Poco zal nog een bezoekje brengen aan de dierenarts, voor haar jaarlijkse enting en het bij bestellen van medicatie.


Soort bij-/afschrijving Creditering via SEPA
Valutadatum 23-02-2015
Tegenrekening NL47 RABO
Naam M. VAN HAARLEM
Omschrijving Hondje Hope
Referentie 505261115
Bedrag € 50,00

Soort bij-/afschrijving Creditering via SEPA
Valutadatum 23-02-2015
Tegenrekening NL47 RABO
Naam M. VAN HAARLEM
Omschrijving hondje Poco
Referentie 505261111
Bedrag € 50,00

Soort bij-/afschrijving Creditering via SEPA
Valutadatum 23-02-2015
Tegenrekening NL83 INGB
Naam Hr H G de Olde
Omschrijving Hope
Referentie NOTPROVIDED
Bedrag € 10,00

Soort bij-/afschrijving Creditering via SEPA
Valutadatum 23-02-2015
Tegenrekening NL44 INGB
Naam Hr R F Schippers
Omschrijving NL44INGB0000898127-Hr R F Schippers Steunpunt voor dieren.
Referentie NOTPROVIDED
Bedrag € 25,00

                     
 
23-02-2015 Voer transport Februari weer goed aangekomen in Valcea Roemenië

 


Wij hebben er even op moeten wachten! Hier zijn de foto's van het voer transport Februari, wat goed is overgekomen in het Valcea Shelter in Roemenië! De foto's zijn gemaakt tijdens het voeren van de vrijwilligsters in het shelter, zo heeft u een aardige indruk in welke slechte omstandigheden de honden zitten. En waarom wij als Support For Strays met jullie hulp elke maand proberen een VOL transport te laten vertrekken.Wij willen iedereen geweldig bedanken, voor wie hebben gedoneerd,verzameld, en hebben mee geholpen, om dit weer mogelijk te maken. Superrrrrr mensen. Natuurlijk zijn we al weer bezig met inzamelen voor het transport Maart. Aanstaande zaterdag is onze dierenvriendin Natascha van Loy in Amsterdam en zou eventueel vanuit Amsterdam donaties mee kunnen nemen naar ons verzamelpunt in Hengelo.

Met dank aan :  Steunpunt voor dieren, Melanie Berno Krabbe Saskia Milchien Willey Hendriks Jennifer Duss Charlotte Bos Bianca Boom Amanda Freier Myriam Billiet Melanie van Heeswijk-Amerongen Dees Sanne Evie Sanne ter Horst Hennie Geen Edu Wenzell Patricia Bergmeijer Patricia Duisdeiker Caroline van Cronenburg Jan Dragt Gerda Wessels Trudie Beverloo Marjan Jongeman Henk H. Homma Fam Otterloo Fam Stam uit Leerdam Fam Homma Asd Michelle Van Der Struik Fam Homma Asd J.O.G Koekkoek Helène van Beusekom Leopoldine Vonhoff Marie Jose uitendael vos Maria Cristina Nicoleta StefanescuSanne Sanne ter Horst.

   

 

21-02-2015  Donatie Valcea transport maart

 

Ook is vandaag het eerste postpakket weer binnen gekomen. Een donatie van Jennifer Duss, voor de hondjes van het Valcea shelter! Geweldig bedankt Jennifer. Bij het volgende transport zullen wij een foto maken bij het overhandigen van jou pakket.

 

 

19-02-2015 Donaties Valcea transport maart

 

Deze donaties zijn ook alweer binnen. Dit keer hebben deze lieve mensen ook gedacht aan de lieve vrijwilligers van Valcea Shelter. Geweldig bedankt Henk H. Homma

 

 

17-02-2015 Stichting Support For Strays en KvK

 

Vanmorgen was het dan zover. Op naar de notaris om te tekenen! Met ingang van vandaag kunnen wij met trots de naam dragen Stichting Support For Strays en ons KvK toevoegen. Nee... we hebben geen tijd voor een feestje, er ligt nog een hoop werk te wachten op ons.Samen gaan we ervoor! Bij deze willen wij ook graag Steunpunt voor Dieren en alle sponsoren bedanken voor het vertrouwen en de fijne samenwerking!

 

                    

                                                  

 

16-02-2015 Hope in het Zonnetje

 

Het is prachtig weer om te oefenen met Hope. Tot nu toe heeft Hope altijd los gelopen, Ze heeft totaal niets met een halsband, doe je deze om dan raakt ze in paniek, gooit zich op de rug en begint te janken. Om te beginnen heb ik gekozen voor een ruim tuig en natuurlijk het weiland om veel te kunnen snuffelen.Dit ging boven verwachting. Tussendoor ging mevr. lekker even liggen in het zonnetje en luisteren naar alle geluiden en genieten van het zonnetje. We hebben nog geen vooruitgang kunnen boeken in combinatie met haar rolstoel. Wij zitten dus nog even in de wachtstand. Ook zijn we nog steeds opzoek naar bedrijven en/of particulieren die Hope willen ondersteunen zodat we naar bewegingstherapie kunnen blijven gaan, door middel van een bescheiden bijdrage.

 

 

15-02-2015  Donaties worden geladen voor Valcea transport februari

 
Het was weer een hele klus maar, het is ons samen weer gelukt ! Het transport van Februari is weer VOL vertrokken naar het Valcea shelter Roemenië.Vanochtend kwam Amanda Freier nog even 3 uur rijden vanuit België met haar auto propvol! Ook Gerda Wessels, Lucky en Jan Dragt Kwamen nog spullen brengen Van Edu Wenzel en Fam. Wij willen graag iedereen bedanken die hebben geholpen, om dit transport weer vol te krijgen! Het is zo bijzonder mooi om de wagen weer vol te zien vertrekken.Wij zullen foto's plaatsen van dit transport bij aankomst in Roemenië. Vanaf morgen beginnen we weer met inzamelen van brokken,vlees in blik, puppybrok,rijst, brinta. Dekens hebben wij nog genoeg op voorraad. Wij kunnen daarbij uw hulp heel goed gebruiken.Mocht u ons een handje willen helpen? Dan kunt u contact opnemen met een van onze vrijwilligsters van Support For Strays.
 
 
 
   

 

14-02-2015 Donaties transport februari

 

Ook Hennie Geen een lieve dierenvriendin, kwam vanmiddag spulletjes brengen voor de honden van het Valcea shelter. Jaaa de auto zat goed vol! Geweldig Hennie dank je wel namens ons en de Valcea honden.

 

13-02-2015 Donaties transport februari

 

Wat zijn er toch weer lieve mensen die dit mogelijk hebben gemaakt,zelfs is er gedacht aan de lieve vrijwilligers. Ook met de hand gemaakt jasjes voor honden en puppys. Bij deze willen wij bedanken Helene van Beusekom,leopoldine Vonhoff en Marie Jose uitendael vos. Ook Trudie Beverloo stuurde weer een doos op met spulletjes en lekkernijen voor de vrijwilligsters zelf van Valcea. Dit vinden wij een geweldig gebaar! Deze vrijwilligsters werken hard en 7 dagen per week.

 

12-02-2015 Bestelling brokken Velthof Veevoeders! Transport februari

 

Wij kunnen elke maand brokken bestellen dankzij, Velthof Veevoeders in Borne! Hier zijn we geweldig blij mee..  1 zak brok 10 kg voor maar 7 Euro. Vandaag komt de bestelling binnen, wat nog meegaat op transport voor deze maand februari. De onderstaan donateurs superrr bedankt voor jullie bestelling, dankzij jullie kan er weer 150 Kg brokken extra mee!

 

 Patricia Duisdeiker  4 zakken 28 Euro
Trudie Beverloo        2 zakken 14 Euro
MW MY Jongejan      2 zakken 14 Euro
J.O.G Koekkoek        3 zakken 21 Euro
Bianca Boom            4 zakken 28 Euro ( Pay Pal)

 

10-02-2015 Geweldige dag. Donaties transport februari!

 

Het was vandaag weer een hele bijzondere drukke dag! Na een mooie werk ochtend kwam vanmiddag de donatie binnen van Melanie van Heeswijk-Amerongen. Wauw....Melanie je zei dat het veel was maar zoveel ? Er was in de auto ook geen plek meer vrij om te zitten!! We zijn er zoooo blij mee! Brokken, honden jasjes, hondenkussens, snoep, ook heel veel voer voor katten, puppybrok etc Geweldig bedank en natuurlijk Dees Sanne Evie voor het regelen ..en Dirk en Ome Toon geweldig bedankt! Thanks Saskia Milchien voor het helpen! Wij hebben nu toch zo'n 2500 Kg bij elkaar!! Wie had dit verwacht..in deze korte tijd? Samen kunnen wij weer een beetje verschil maken voor de kansarme honden in het Valcea shelter! Nog iemand die heel erg veel moeite heeft gedaan voor ons en de honden van Valcea! Jennifer Duss stuurde per post even 4 zakken brokken op (zie laatste foto) deze zijn vandaag bij ons binnen gekomen. Geweldig bedankt Jennifer namens ons en de Valcea honden! De wagen kan weer VOL vertrekken! Oleeeeee...wat een goede samenwerking!

 
   

   
 

 

07-02-2014 Weer een super donatie voor transport februari !

 

Melanie Berno Krabbe hebben weer een Super donatie opgehaald. Ontzettend bedankt Henk H. Homma, Fam Otterloo Fam Stam uit leerdam Fam Homma Asd

 

 

06 - 02- 2015 Deze dame zoekt een Forever Home

 

Is deze dame niet knap ?? Ze zit nog in het shelter van Valcea in Roemenië. Geschatte leeftijd 7 jaar en zoekt haar Forever Home! Natuurlijk gaat ze alleen gesteriliseerd naar haar warme mandje met paspoort, chip en alle inentingen.Dus u moet nog even geduld hebben als u dit hondje een Forever home wilt geven.

 

 

 

05-02-2014 Hope naar therapie/Medicatie Poco

 

Het was gisteren weer een drukke dag Hope is gisteren samen met Wolfie naar dierenkliniek het Hazewinkel geweest voor haar bewegingstherapie en acupunctuur. Eerst hebben we haar gewogen en ja ze is weer 2 kg aangekomen, ze weegt nu 15.5 Kg. Het gaat goed met Hope ze is superrr vrolijk en kwam gisteren helemaal hieperdiep… actief van haar therapie terug. Wolfie de vriend van Hope komt uit het zelfde Valcea shelter, hij is nu in februari 1 jaar in Nederland en het ging berg op en berg af met hem.. Met vreugde kunnen we vertellen dat hij nu echt stabiel is kwa gezondheid en is maar liefst 6 kilo aangekomen sinds oktober! Wolfje woog rond 20 kg en zit nu op 30 kg. Wolfie heeft de kliniek bezocht voor zijn jaarlijkse enting.
Hope heeft een potje Eucomnia meegekregen dit zijn kruiden als ondersteuning bij haar acupunctuur. Ook Wolfie heet in het verleden goede ervaringen gehad met kruiden als ondersteuning bij zijn acupunctuur. En krijgt nu helemaal geen medicatie meer. Gelukkig hebben we weer een gedeelte gesponsord gekregen door de kliniek van Hope en de rekening is 39.13 Euro Geweldig bedankt!! Ook heeft het hondje Poco inmiddels een gewrichtsinjectie gehad en hebben we weer medicatie meegenomen voor het Hondje Poco een fles Novacam 50 Ml kosten zijn 20.25 Euro. Haar gewrichtsinjectie 43.62 Euro hadden we al voldaan.
Natuurlijk heb ik ( Karin) zelf ook een extra sponsoring gedaan voor Hope. De tillift voor Hope is binnen, deze kunnen we gebruiken als ondersteuning voor bij het lopen en van de zomer eventueel gebruiken bij haar zwem therapie. De rekening is door mij voldaan en de kosten van haar lift waren 53.12 incl verzendkosten.

 

 

 

29-01-2015 Hope naar En de Mol

 

De dag begon al heel vroeg vanmorgen.De hele dag is gepland voor Hope. Eerst op naar En de Mol in Amsterdam voor een gesprek en eventuele deelname in de TV show Goor Draait Door... Binnengekomen zonder Hope kwam er een aardige meneer naar ons toe lopen en vroeg..Ow jullie komen voor het programma All you need is Love ?? Uh..nee we komen met het hondje Hope, voor Goor Draait Door...Na even bellen werden wij hartelijk ontvangen en kon Hope in haar rolstoel bij ons aanschuiven. Wat heel bijzonder was is dat Hope al gauw de kamer begon te verkennen en hier en daar te snuffelen,ze mocht zelfs even de gang in om op verkenning te gaan. Heel bijzonder omdat we niet wisten wat Hope in een vreemde omgeving zou gaan doen.Wat een geweldige positieve ervaring hebben wij er weer bij, voor Hope maar ook voor ons zelf! Bedankt Team en de Mol voor jullie hartelijke en rustige ontvangst! Op naar Rotterdam naar hondenrolstoel.nl we krijgen nog steeds de indruk dat het rolstoeltje te zwaar voor Hope is en daar zullen ze nog eens goed naar haar stoeltje kijken, of en welke aanpassingen er gedaan kunnen worden, zodat Hope met haar stoeltje ook in het zand en gras mee kan hollen met de andere hondjes en niet alleen op een vloer die glad is. Na Hope in haar stoeltje te hebben gezet en haar loopwijze bekeken te hebben.Kregen we toch het slechte nieuws, dat er niks aan het stoeltje moest veranderen. Maar dat Hope's manier van lopen anders zou moeten ! Hope schuift namelijk haar achterbeentjes onder haar buik als ze gaat lopen.Haar beentjes achter vast zetten is onnatuurlijk, omdat ze juist wil proberen mee te lopen.Wij hebben gevraagd om kleinere wieltjes, een andere rolstoel, overige opties ??? We kregen te horen dat ze al 18 jaar stoeltjes leveren voor honden en dat dit t eerste hondje is waar ze niks voor konden doen. Zeer teleurgesteld en onder de indruk zijn we naar huis gereden, dit omdat ze juist op hun site hebben staan rolstoeltjes ook voor gebruik in zand, gras etc.We gaan hier eens een nachtje over slapen...Hope is inmiddels al in slaap gevallen, in haar warme mandje. Ik wil heel graag Steunpunt voor Dieren, Radio Veronika Almelo,Natascha V. Loy Saskia Milchien bedanken voor jullie Support namens Hope en mijzelf. Geweldig mensen bedankt!

 

 23-01-2015 Hier zijn de foto's van jullie donaties (transport Januari). Alles goed overgekomen zijn bij het Valcea shelter in Roemenië.


 

 

20-01-2015 Ook vandaag weer een verhaal van Hope in Tubanta

 

 

Rolstoelhond uit Hengelo in talkshow Gordon
 

 

HENGELO - Hope, de Hengelose hond met een rolstoel, krijgt mogelijk een optreden in de talkshow Goor draait door. Na een publicatie op deze website kwam een uitnodiging binnen. Binnenkort heeft een gesprek plaats met de redactie van de show van zanger Gordon over de voorwaarden voor het optreden.
De sponsor avond zondag van internetstation Radio Veronika uit Almelo leverde een direct bedrag op van honderd euro. Een van de gulle gevers was zanger Albert West die met vijftig euro over de brug kwam. Het geld is nodig voor bewegingstherapie en sterilisatie van de negenjarige Hope. De hond is verlamd uit een Roemeens asiel gehaald door Karin Westerbrink uit Hengelo.                                    

              

   

17-01-2015 Radio Veronika en steunpunt voor dieren in Aktie voor Hope
 

U DJ IS DIE AVOND MAGICBOY. OOK ZAL ER EEN INTERVIEUW ZIJN MET KARIN WESTERBRINK DE VERZORGERSTER VAN HOPE.
 
U kunt natuurlijk ook via ideal geld over maken voor Hope. Alle Donaties komen te staan via www.steunpuntvoor dieren.nl page Hope. Wij danken u al vast namens Hope.

DJ Magicboy
Radio Veronika. Steunpunt voor Dieren

wij zijn te horen via
www.radioveronika.nl en
www.steunpuntvoordieren.nl

 

 

17-01-2015 "HOPE "  MAAKT OVERUREN


De media licht aan de voeten van het gehandicapte hond Hope.
Morgenavond uitzending Hart van Nederland SBS 6 over Hope met Karin Westerbrink.  Over hoe kan het ook Hope de opnamens zijn gemaakt. Volg Hope ook via www.steunpuntvoordieren.nl

 

 
 
16-01-2015  "Hope "in het zonnetje

DIERENLIEFDE KENT GEEN GRENZEN HOPE OP WIELEN.

Enkele reacties van lezers : Pistolen Paultje zou zich van blijdschap om draaien in zijn graf. Ich kenne viele Leute, aber wenig Menschen, hun zijn één van de mensen. Veel media willen Hope ontmoeten.
 

Hope die vandaag in de Tubantia staat, heeft veel aandacht rond haar handicap.
STEUNPUNT VOOR DIEREN laat weten ook RTL 4 een tv uitzending van de bekenste Roemeense hond in Nederland te willen maken.

Radio Veronika zal zondag 18 januari in aktie komen voor Hope in samenwerking met steunpunt voor dieren.
Dit vanaf 19.00 wij zullen dan ook een gesprek hebben met Karin Westerbrink de vrouw achter het hondje.
Wij proberen zoveel sponsoren en geld binnen te halen voor Hope.