Baasjes Gezocht

Mocht u een hondje zijn tegen gekomen op onze facebook pagina vanuit het Buitenland en u overweegt over te gaan tot adoptie. Bedenkt u zich dan goed dat dit GEEN ras honden zijn, en de omstandigheden waarin deze honden zijn gevonden slecht kunnen zijn. De honden kunnen op straat zijn geboren, of door de oude eigenaar op straat zijn gezet, of gevangen zijn door de hondenvangers en gedumt zijn in Shelters.  Dit zijn honden waarvan vaak de voorgeschiedenis niet bekend is. Dus het kan goed zijn dat een hondje niet zindelijk is, verlatingsangst heeft en/ of nog niet kan meelopen aan een riem en antiontsnappingstuigje. Ook kennen de meeste honden geen katten, tenzij deze bij onze Dierenarts Emma in Roemenië in opvang verblijven. Wij plaatsen alle honden onder een adoptiecontract met vooraf een huisbezoek/ kennismakingsgesprek bij de eventuele toekomstige adoptant thuis. Bij serieuze belangstelling in een van onze honden, kunt u een bericht sturen aan info@supportforstrays.nl Ook zijn wij te bezoeken op onze facebookpagina Support For Strays.

 

FLEX IS herplaatsts in Nederland !

Flex ( Skye) is een pup van 4 maanden jong en hij aangekomen met transport in Nederland op 30 –10 -2021.Flex is heel even geadopteerd geweest, dit omdat de kleine kinderen bang waren voor zijn puppy gedrag. Zodoende verblijft hij nu in opvang per 04-11-2021 bij onze Stichting en is te bezoeken voor een kennismaking in de plaats Almelo. Flex is een geweldige, lieve pup die graag wil spelen samen met andere honden, maar ook nog graag met knuffels wil spelen. Flex slaapt in de nacht gewoon los in de woonkamer samen met een andere hondenvriendje. Ook loopt Flex al keurig mee aan de riem. Het toekomstige mandje van Flex zal wel iets groter moeten zijn, Flex zal zeer waarschijnlijk uitgroeien tot een maat medium, dan moet je toch al gauw denken aan zo’n geschatte 25 a 35 kg. Flex is nog niet gewend om alleen thuis te blijven, dit zal langzaam opgebouwd moeten worden. Wij zoeken voor Flex een blijvend mandje waar de baasjes niet teveel van huis zijn en het zou geweldig zijn als er al een ander speels groter teefje aanwezig is.Stuur voor meer informatie of een kennismaking gerust een prive bericht aan Support For Strays op facebook. Flex zal alleen herplaatst worden in Nederland.

   

     

Bowie IS herplaatsts in Duitsland !

Bowie is een leuke spring in het veld die erg veel energie heeft. Bowie heeft namelijk zijn hele leven vanaf pup zijnde aan een ketting gelegen en is daardoor erg alert en energiek en gewend op alles te reageren wat beweegt. Waken is het liefst wat hij doet. Hij let op alles wat hij tegenkomt op straat. Bowie heeft hierdoor duidelijke leiding nodig gezien hij op alles wil reageren wat beweegt. Hij is hier nog wel in te sturen. Een vaste kameraad in huis zou hem dan ook goed doen waarmee hij kan spelen.  Verder moet Bowie nog opgevoed worden maar hij is zindelijk. Bowie kun je een beetje vergelijken met het gedrag van een border collie hij drijft het liefst. Met vreemden in huis moet je een beetje opletten vooral bij mannen, dit is goed op te lossen door bij binnenkomst Bowie apart te zetten. Bowie is zeker geen beginners hond en wij zoeken voor hem een zoveel mogelijke prikkelvrije omgeving, een huis waar niet veel in en uitloop is. Als Bowie de tijd krijgt om jou te leren kennen, zal hij jou zijde zeker niet verlaten en is het naar jou toe een dikke knuffelkont en jou allerbeste vriend.     

 

   

   

   

MAYA IS herplaatsts in Nederland !

Maya heeft een baasje gehad in Roemenië en werd in slechte omstandigheden crying buiten gehouden, toen het baasje kwam te overlijden is zij overgebracht naar onze Dierenarts in Roemenië en zodoende kon Maya afreizen op 10 April naar Nederland waar zij in opvang verblijft in de plaats Almelo voor een kennismaking. Maya is een lief, actief hondje die het baasjes graag wil plezieren en daarbij de nodige kusjes weggeeft. Ook gaat  Maya heel erg graag mee wandelen en opstap. Maya is zindelijk, kan mee met de auto en Maya loopt makkelijk mee aan de fiets. Maya is een hondje die niet direct in jou armen springt bij en kennismaking, maar wie haar in haar nieuwe thuis even de tijd geeft krijgt een ware vriendin. Maya zo'n 37 cm groot en weegt zo'n 8 kilo. Haar leeftijd is 8 jaar.  heart  Maya kan geplaatst worden bij een rustig kindje vanaf 8 jaar. Het is niet bekend of Maya met katten kan, daarom zullen wij daar ook niet bij plaatsen.     

    

   

 

         

Jessie IS herplaatsts in Nederland !

Jessie is een vriendelijk teefje en haar leeftijd is geschat op zo'n 1 a 2 jaar. Jessie is in het bos gevonden samen met haar 2 puppy's en zijn allemaal overgebracht naar onze Dierenarts Emma, waar ze in de buitenopvang verblijven in Roemenië. Voor Jessie hoeft het mandje niet eens zo heel groot te zijn, omdat zij 8 kg weegt en maar zo'n 35cm groot is Jessie kan goed met andere honden samen en wij zoeken voor haar een blijvend mandje bij een geweldig baasje. Jessie moet uiteraard alles nog leren, van in een huis leren wonen, geluiden leren (her) kennen, zindelijk maken, aan een riempje leren lopen etc. Heb jij voldoende vrije tijd en energie om Jessie alles te leren en wil je meer informatie stuur dan gerust een prive bericht. Jessie kan alleen herplaatst worden in Nederland. Voor een filmpje van Jessie kun je kijken onder deze post tussen de reacties op facebook. 

   

   

   

SHYA Is herplaatsts in Nederland !

CHICHI Is herplaatsts in Nederland !

Chichi Is een klein oma'tje wat gevonden is op straat in Roemenië en in opvang is gegaan bij onze Dierenarts Emma. Chichi weegt zo'n 4.5 a 5 kg en is 30 a 35 groot van schofthoogte Haar leeftijd is geschat op zo'n 11 jaar. Oma'tje is niet zo heel gek op drukte die andere hondjes met zich mee kunnen brengen, dus wij zoeken voor haar een rustig huishouden waar ze kan genieten van haar oude dag. Chichi heeft in Roemenië in opvang gezeten met katten dit was geen probleem voor haar. Chichi zal het weekend van 27 Februari aankomen meet transport vanuit Roemenië en zal in opvang gaan in de plaats Almelo waar zij dan te bezoeken is voor een kennismaking. Maar eerst mag ons Oma'tje even goed bijkomen van haar lange reis.    

Bonny 2 Is herplaatsts in Nederland !

Bonny 2 is een geweldige lief hondje en haar leeftijd is geschat op zo'n 7 jaar  Bonny kon afreizen vanuit Roemenië naar Nederland in het weekend van 06-02- 2021 samen met het knappe kettinghondje Bowie ( ook ter adoptie). Bonnie 2 verbleef in Roemenië op een groot fabrieksterrein samen met 4 andere honden en zouden worden vergiftigd door de fabriekseigenaar als niemand de 4 honden zou weghalen. Dankzij een vrijwilliger die af en toe de 4 hondjes eten gaf, vroeg om hulp om deze honden weg te halen en zodoende kwam Bonny 2 bij onze Dierenarts terecht in Roemenië in opvang. Bonny is een rustig hondje in huis en zal zeker niet in jou armen springen bij een kennismaking. Maar diegene die haar thuis wel de  tijd en het geduld heeft om op haar eigen tempo te kunnen ontdooien, krijgt een geweldige lief hond. Het nieuwe baasje moet zeker wel van wandelen houden en goed te been zijn.Wandelen is namelijk iets wat Bonny heel graag doet en ze loopt ook keurig mee aan de riem. Ook verblijft Bonny graag buiten in de tuin en wij zoeken dan ook naar een baasje die een tuin heeft waar ze lekker kan chillen met een knap hondenvriendje Bonny kan goed met andere honden en speelt graag met het reutje Bowie in het opvanggezin, ook wat oudere hondjes vanaf 11 jaar zijn geen probleem voor haar. Wij zoeken juist voor Bonny een rustig huisje waar niet teveel in en uitloop is( Ook voor na de Coronaperiode) of waar jongere kinderen door de kamer rennen en spelen. Bonny kan geplaatst worden bij kinderen vanaf 12 jaar.           

 

   

         

Kruimeltje Is herplaatsts in Nederland ! 

Kruimeltje is van straat gehaald vlak bij de kliniek waar onze Dierenarts Emma zit in Roemenië. Ook deze stakker heeft een kettingverleden ???? waar zij aan ontsnapt is ...Vaak denk je dat kettinghonden groot zijn ....Maar dit meisje weegt maar 6.4 kg en zij was aan de magere kant. Kruimeltje is het weekend van 6 Februari aangekomen in Nederland en zij verblijft nu in opvang in Almelo voor een kennismaking ❤ Kruimeltje is gek op knuffelen en loopt al goed mee aan een riempje. 

   

   

Brandy is herplaatst in Nederland!!

Brandy heeft het geluk gehad om af te kunnen reizen van Roemenië naar Nederland op 17 oktober 2020. Helaas moet Brandy nu weer opzoek naar een blijvend mandje, omdat ze niet goed haar energie kwijt kan. Brandy is een heel vrolijk puppykind en zal in Juni 2021 1 jaar oud worden. Brandy kan goed met andere honden en wij plaatsen haar dan ook graag bij een jonge hond, die gek is op spelen. Brandy slaapt los in de kamer samen met andere honden en dit gaat prima, ook slaapt ze de nacht goed door en is zindelijk. Brandy is een actieve pup die graag naar buiten gaat. Dus wij zoeken voor haar een actief baasje die niet teveel van huis is en die niet alleen 3 x per dag een blokje omloopt, hier heeft Brandy niet genoeg aan ze moet haar energie wel kwijt kunnen. Brandy is in Almelo te bezoeken voor een kennismaking. 

   

       

Clio (Lola) Is herplaatsts in Nederland ! 

Clio( Lola) heeft in april 2018 het geluk gehad te kunnen afreizen van Bosnië naar Nederland waar ze rechtstreeks als pup geadopteerd is en tevens nu nog verblijft. In het adoptiegezin zijn er 2 grote honden en 1 kleine hondje aanwezig. Helaas gaat Clio niet goed samen meer met de kleine Jack Russel en daarom zoeken wij voor Clio een nieuw gouden mandje met lieve baasjes. Clio is geboren in september 2017 en zij is zo'n 40 cm hoog en weegt 10 kg. Clio kijkt altijd eerst even de kat uit de boom en zal niet direct in jou armen springen als je komt kennismaken. Wij zoeken dus een geduldig baasje die haar de tijd wil geven om langzaam te kunnen wennen aan haar nieuwe situatie. Clio kan geplaatst worden bij iemand die al een grote reu heeft en ouder is dan Clio zelf ( dus geen klein, jong hondje). Ook zou Clio goed passen bij lieve baasjes die al wat op leeftijd en veel thuis zijn en nog graag gaan wandelen, zodat Clio alle aandacht voor haar zelf heeft. Clio is te bezoeken in de plaats Nieuwstadt voor een kennismaking. Wij plaatsen Clio alleen bij kinderen vanaf 12 jaar i.v.m. het kunnen omverlopen en/of opspringen. Heeft Clio jou hart nu al gestolen, stuur dan gerust een prive bericht voor meer informatie.

 

   

LULU  Is herplaatsts in Nederland ! 

Lulu is aangekomen met transport op 09-01-2021 vanuit Roemenië en zit in opvang in de plaats Almelo, waar zij te bezoeken is voor een kennismaking. Wij stellen aan jullie voor Lulu die samen met Lola( inmiddels geadopteerd) naar de praktijk is gebracht van onze Dierenarts Emma in Roemenië omdat het baasje beide honden niet wilde houden Lulu is zeker niet de favoriet geweest van het baasje, wat je kunt merken omdat ze bij aankomst terughoudend, onderdanig was in haar nieuwe omgeving, wat niet zo vreemd is omdat het baasje erbij vermelde dat Lulu niet wilde luisteren en geslagen werd omdat ze maar voer bleef stelen van het varken Lulu haar leeftijd is geschat 1.5 a 2 jaar en zij weegt zo'n 8 kg en is 35 a 40 cm van schofthoogte. Wij zoeken een baasje voor Lulu waar al een stabiele hond aanwezig is en een baasje die voldoende ervaring heeft met honden en waar Lulu de tijd krijgt om te wennen aan haar nieuwe situatie. Ben jij dat baasje die opzoek is naar een vriendin voor het leven en die genoeg tijd en energie heeft om Lulu alles te leren?Stuur dan gerust een prive bericht voor meer informatie.

 

   

 

   

Pup Patty is Herplaatst in Nederland!!

Pup Patty is aangekomen vanuit Roemenië op 09-01-2021. Zij is in opvang gegaan in plaats Assen en is daar te bezoeken voor een kennismaking. Patty is in Roemenië gevonden op straat en is toen in opvang gegaan bij onze Dierenarts Emma. Haar leeftijd is geschat op zo'n 4 maanden jong en naar verwachting zal ze uitgroeien tot zo'n geschatte medium formaat. Patty is een hele vrolijke pup, die graag bij je komt kennismaken, zij kan goed met andere honden. 

     

   

   

Pup Woefje is GERESERVEERD !!

Woefje is een schattig teefje met een zwart Snoetje. Zij verblijft nog in de buitenopvang in Roemenië bij onze Dierenarts Emma samen met andere pups. Woefje is samen met andere pups gevonden op straat zonder moeder. Haar leeftijd is geschat op zo"n 3.5 maanden en zij kan pas afreizen naar Nederland op haar vroegst de laaste week van Februari of begin Maart als alles goed blijft gaan. Wij weten niet precies hoe groot Woefje zal uitgroeien, maar je moet toch rekenen tussen de 10 a 15 kg.  Heb jij een dosis ervaring met het opvoeden van pups en genoeg geduld om een hondje als Woefje alles te leren en wil jij een trouwe viervoeter? Stuur dan gerust een privebericht voor meer informatie.,

      

   

PUP Puck is GERESERVEERD !!

Ook deze knappe pup Puck een teefje verblijft nog bij onze Dierenarts Emma in de buitenopvang in Roemenië en is van straat gered samen met andere pups. haar leeftijd is geschat op zo'n 3 maanden en zij kan pas afreizen naar Nederland op haar vroegst eind Februari begin maart. Heb jij ervaring met het opvoeden van pups en een dosis geduld om een hondje als Puck alles te leren. Stuur dan gerust een privebericht  voor meer informatie.

   

   

Pup Willow is GERESERVEERD voor Joey !!

Dit stoere reutje hebben wij de naam Willow gegeven. Ook hij verblijft in de buitenopvang samen met andere pups bij onze Dierenarts in Roemenië. Ook zijn leeftijd is geschat op zo'n 3 maanden en hij kan pas afreizen naar Nederland op zijnvroegst eind Februari begin maart. Heb jij ervaring met het opvoeden van pups en een dosis geduld om een hondje als Willow alles te leren. Stuur dan gerust een privebericht voor meer informatie.  

     

Snoesje is herplaatst in Nederland!! 

Knappe Snoesje ❤zat in Roemenië midden op de weg van de straat om zich heen te kijken en zij is door onze Dierenarts Emma daar van straat gered en zij verblijft nu in opvang bij Emma. Snoesje haar leeftijd is geschat op zo'n 2 a 3 jaar en zij weegt zo'n 7 a 8 kg en is zo'n 30 cm van schofthoogte. Snoesje haar onderkaak staat iets meer naar voren dan haar bovenkaak, zelf heeft zij hier geen last van en kan er gewoon mee eten. Snoesje kan samen met andere honden en katten zijn ook geen probleem voor haar. Snoesje kan begin Januari mee op transport naar Nederland als wij een blijvend mandje ❤kunnen vinden voor haar. Uiteraard moet Snoesje alles nog leren, in een huis leren wonen, aan een riempje leren lopen, zindelijk maken etc. Stuur voor meer informatie gerust een prive bericht.

     

     

   

Tommy is herplaatst in Nederland!!

Lieve Dierenvrienden, Kleine Tommy is door de hondenvangers van straat geplukt met zijn zusjes en over gebracht naar het Shelter ????De zusjes van Tommy zijn al zeker van een blijvend mandje ❤ in Nederland. Maar ook de iets wat verlegen Tommy zoekt nu zijn Forever Home ❤ Tommy is niet zo heel groot ???? hij is kort op z'n pootjes en weegt nu zo'n 3kg zijn leeftijd is geschat op zo'n 3.5 a 4 maanden. Tommy moet nog wel alles leren, aan een riempje leren lopen, zindelijk maken, het socialiseren met vreemde mensen, dieren etc. Tommy verblijft nu nog in opvang in Roemenië onder de vleugels van onze Dierenarts Emma en Tommy kan in begin Januari mee op reis naar Nederland. Heb jij voldoende tijd en energie om een pup op te voeden en wil je een vriend voor het leven? Stuur dan gerust een prive bericht voor meer informatie.

   

   

Cindy is herplaatst in Nederland!!

Cindy is een kleine, lieve, dappere meid van zo'n 25 a 30 Cm hoog en zij is gevonden op straat in Roemenië. Zij weegt zo'n 3 a 4 Kg en haar leeftijd wordt geschat op zo'n 1.5 jaar. Cindy kon afreizen naar Nederland op 14 November waar zij in opvang is gegaan in de plaats Almelo en waar zij ook te bezoeken is voor een kennismaking. Cindy is heel sociaal naar mensen toe en vindt andere honden niet altijd even leuk en wij zoeken daarom  juist een huisje voor Cindy waar zij niet samen hoeft te leven met andere dieren.  Cindy heeft een kleine onderbeet maar heeft daar zelf geen last van. Wij zoeken voor Cindy een baasje die weinig van huis is zodat zij eindelijk optimaal kan genieten van alle aandacht dus bijvoorbeeld bij wat oudere mensen of in een rustig gezin zonder jonge kinderen. 

     

 

   

Benji is herplaatst in Nederland!!

Is een knap, klein kortbenig reutje die nog wat verlegen is zonder zijn vriendjes. Benji is gevonden op straat en verblijft nu nog in opvang samen met andere pups bij onze Dierenarts Emma in Roemenië. Benji zijn leeftijd wordt geschat op zo'n 3.5 a 4 maanden en zou met ons laatste transport van dit jaar nog mee kunnen reizen naar Nederland eind November. Benji kan zomaar uitgroeien tot zo'n geschatte 8 a 10 kg En wij zoeken een warme mand voor Benji bij een baasje die ondernemend is en hem alles wil gaan leren, aan een veiligheids tuigje leren lopen, zindelijk maken en wennen aan alle geluiden in en buitens huis, op viste gaan... Kortom het socialiseren van dit knappe reutje. Ben jij verliefd op Benji bij het zien van zijn foto's en heb jij voldoende tijd en energie om Benji alles te leren? Stuur dan gerust een prive bericht aan Support For Strays. Voor een klein filmpje van Benji zonder zijn vriendjes kun je kijken op onze facebookpagina.   

 

 Orry is herplaatst in Nederland! 

Op 17 Juli kregen wij een hulpvraag van Orica (een van de vaste verzorgsters van onze hondentransporteur ). Zij had een hondje gevonden in Craiova op straat in Roemenië. De vacht van dit lieve snoetjes was totaal verklit en zij had lange tijd geen goede verzorging meer gehad. Wij hebben het hondje de naam Orry gegeven omdat zij dankzij Orica gered is van de straat. Naast een goede trimbeurt is Orry meteen gesteriliseerd. Orry is een heel lief, speels hondje. Zij kan goed samen met andere honden en katten zijn ook geen probleem voor haar. Orry haar leeftijd is geschat op zo'n 2 jaar en zij weegt zo'n 7 kg. Orry zal op 15 -08 aankomen met transport in Nederland en in opvang gaan samen met het hondje Anita die ook met hetzelfde transport aankomt en ook ter adoptie is. Beide hondjes zijn in Almelo te bezoeken voor een kennismaking. Ben jij al verliefd op Orry bij het zien van haar fotos ? En zou jij het leuk om af en toe ook Orica haar rescuer te willen verrassen met enkele foto's ? Stuur dan gerust een privebericht via facebook of naar onze website Support.  

     

   

ANITA is herplaatst in Nederland! 

Anita is een klein en wat verlegen hondje van zo"n 5 kg wat een leven moest leiden buiten in weer en wind als kettinghond in Roemenië (zie foto 1). Anita is godzijdank afgestaan aan onze Dierenarts Emma. Anita haar leeftijd is geschat op zo'n 1.5 jaar en zij kan goed met andere honden en katten zijn ook geen probleem voor haar. Anita kent alleen maar een leven aan de ketting en kent dus geen leven in een huis. Wij zoeken voor haar dan ook een rustig huisgezin zonder kleine kinderen en waar niet teveel in en uitloop is. Het zou een pre zijn als het nieuwe baasje ook nog beschikt over een klein stukje tuin of erf , omdat zij zo gewend is aan het buiten zijn. Maar het moet wel goed op hoogte zijn afgezet omdat Anita over hekjes kan springen. Anita zal 15-08 aankomen met transport uit Roemenië  en zal dan in opvang gaan samen met het hondje Orry die ook nog een gouden mandje zoekt . Beide hondjes zijn te bezoeken voor een kennismaking in Almelo. 

 

     

      

 

BINDY is herplaatst in Nederland!

Bindy is op 18-07 in Nederland aangekomen met het transport vanuit Roemenië. In Roemenië is Bindy blind aan 1 oogje gevonden op een parkeerplaats, waar zij trouw lag te wachten bij haar pups die waren aangereden door een auto. Geen enkele pup overleefde deze aanrijding. Bindy is toen in opvang gegaan bij onze Dierenarts in Roemenië. Het oogje is toen geheel gesloten door onze Dierenarts. Bindy is onwijs vriendelijk, lief, maar een wat verlegen en onderdanig hondje. Zij weegt zo'n 10 kg en is zo"n 35 a 40 cm groot. Bindy is sociaal naar mens en dier, maar ze vindt het niet leuk als andere honden op of tegen haar hoofd aanspringen. Bindy is zeer waarschijnlijk geboren met een wat afwijkende been stand aan de achterpootjes, ze staat en loopt wat koehakkig dus meer met de hakken naar elkaar toe. Maar ze gaat gewoon mee op wandeling en is misschien daardoor net iets langzamer dan een andere hondje. Bindy is een rustig hondje in huis en zij kan een paar uurtjes alleen zijn en is zindelijk. Bindy verblijft in de opvang ook samen met andere hondjes en er is een poes aanwezig die in en uit loopt. Wij zoeken voor Bindy een rustig wat minder actief huisgezin, dus meer een baasje die zelf al iets op leeftijd is of een baasje die minder ondernemend is.

     

     

              

CHEETOS is herplaatst in Nederland! 

Cheetos is binnen gebracht door de hondenvangers in het Miroslava Shelter in Roemenië. Zij is te klein om achter de tralies te verblijven tussen de grote honden en zij verblijft nu in opvang bij onze Dierenarts. Cheetos haar leeftijd is geschat op zo'n 2 a 3 jaar en zij weegt zo'n 7 kg. Cheetos is een vriendelijk en wat rustiger hondje en zij heeft zeker even de tijd nog om te wennen aan haar nieuwe situatie als ze mag afreizen naar haar gouden mandje❤️ Cheetos kan goed met andere honden en katten zijn okay voor haar. Voor meer informatie kunt u een prive bercht sturen naar Support For Strays. Voor een filmpje van Cheetos kunt u kijken onder de post tussen de reacties op onze Facebookpagina.  

        

      

LUPO is herplaatst in Nederland!!

Daar lig je dan in Roemenië voor het grootste gedeelte van je leven aan de ketting als waakhond met wonden op z'n rug, in weer en wind met een grote ijzeren ton zonder dekentje om in te schuilen.... Met een lege voer en waterbak... in de hoop als er iemand komt dat je brokken of water krijg.... Maar dit keer liep het net even anders. Wij hebben deze stakker de naam Lupo gegeven en wij zoeken nu voor dit lieve Opat"je een laatste Forever Home, waar hij mag blijven tot zijn einde..een leven zonder ketting, met een geweldig lief❤️ baasje om nog samen te genieten van de mooie dingen zoals, wandelen, knuffelen, spelen etc. Lupo zijn leeftijd is geschat op zo'n 11 a 12 jaar en hij weegt nu zo'n 20 kg, hij kan goed met andere honden en hij is zeer vriendelijk naar mensen toe en hij verblijft nog in opvang bij onze Dierenarts Emma in Roemenië ❤️ 

       

    

Kelly is herplaatst in Nederland! 

Kelly is gevonden op straat in Roemenië en daar terecht gekomen in het Miroslava Shelter, waar wij als organisatie werkzaam zijn.
Kelly haar leeftijd is geschat op zo'n 1.5 jaar ( 15-01-2019) en zij is met transport naar Nederland gekomen op 04-07-2020, waar zij in opvang verblijft samen met de hond She Wolf ( zie foto, ook ter adoptie) bij een geweldig gastgezin in de plaats Almelo. Kelly is niet alleen een plaatje om te zien, maar is ook een heel zacht hondje van karakter en zij is onwijs lief, gek op aandacht en knuffelen. Kelly haar gewicht is zo'n 10 a 12 kg en zij kan goed met andere honden en een kat is ook geen probleem voor haar. Het wandelen aan de riem doet Kelly perfect. Wij plaatsen Kelly het liefst bij een baasje waar al 1 of meerdere honden aanwezig zijn, omdat zij dit gewend is. Voor Kelly is het wel noodzakelijk dat de tuin geheel op hoogte goed afgesloten is, omdat ze in het overvolle Shelter nog wel eens een poging deed om in de tralies te klimmen om te proberen te ontsnappen uit het oorverdovende lawaai, wat een Shelter met zich mee brengt. ❤️

     

         

SHE WOLF is herplaatst in Nederland !

Dan ben je acht jaar en wordt je gedumpt in het Miroslava Shelter in Roemenië achter de tralies. Wij hebben haar "She Wolf " genoemd na ons eigen Wolf ( Het logo van onze Stichting). She Wolf is wat aan de dikke kant en niet zo groot als je doet denken gezien de foto's, want zij weegt max.12 kg en is zo'n 40 a 45 cm groot. Zij kan goed met andere honden en is zeer vriendelijk naar mensen toe.Het enige wat zij niet zo leuk vindt... is als je haar wil oppakken. Maar dit zal vast wel beter worden, als zij de tijd krijgt bij haar nieuwe baasje om te wennen. She Wolf loopt perfect mee aan het riempje. Wij plaatsen She Wolf het liefst bij een nieuw baasje waar al een hondje aanwezig is, zodat ze samen met een ander hondje kan ondernemen. Wij zoeken geen heel druk huisgezin met  meerdere kleine kinderen voor haar, gezien haar leeftijd, Maar ze kan prima bij wat oudere kinderen geplaatst worden of waar 1 kleiner kindje aanwezig is.